Pune er en stor by som ligger i staten Maharashtra, denne byen har mange flotte attraksjoner som både folket i staten liker og turistene som drar dit. Av disse attraksjonene har tatoveringssalongene i Pune fått popularitet de siste årene, ikke bare på grunn av moderniseringen av kunsten, men også på grunn av den langsomme veksten av denne kunsten i hele byen.

Det har vært en langsom vekst i mengden tatoveringssalonger i byen, og noen av disse tatoveringssalongene har blitt fremtredende blant de andre for sine fremragende kunstnere og fenomenale arbeid. Disse tatoveringssalongene er hjemmet til de beste artistene i pune som er stolte over arbeidet sitt og har en veldig vellykket fan.

Beste tatoveringsartister i Pune

Mest populære tatoveringsartister i Pune:

Nedenfor er de 9 beste tatovørene i pune når det gjelder både deres kunst og effektivitet.

1. Bulls, Tattoo Studio I Pune:

Dette er sannsynligvis det beste tatoveringsstudioet i pune med noen av de mest eksepsjonelle artistene i byen. Kunstnerne i denne tatoveringssalongen har de beste hendene i byen når det gjelder denne eksepsjonelle kunsten. Videre er det laget veldig effektive permanente tatoveringer her til eksepsjonelle priser med det beste utstyret og er usedvanlig trygge.

2. Sabby’s Tattoo And Piercing Studio I Pune:

Sabby er den beste artisten som er tilgjengelig i pune av et langt slag, og dette er fordi han gir svært eksepsjonelle tatoveringer til rimelige priser og bruker topp utstyr som er veldig trygt på huden din. Du vil sikkert forlate denne tatoveringssalen med et smil om munnen på grunn av tatoveringen du nå har.

3. Kraayonz Tattoo Studio I Pune:

Kraayonz tattoo studio ligger i Koregaon Park, og er hjemmet til en annen flott tatovør i pune som spesialiserer seg på ansikts- og håndleddetatoveringer. Nok en gang er utstyret som brukes her veldig trygt for huden din, og tatoveringene er tilgjengelige til rimelige priser sammenlignet med mange andre tatoveringssalonger i byen. Han er den beste tatovøren i pune.

4. Deekays Iron Hand Tattoo Shop i Pune:

Eieren, veldig populært kjent som Deekay, er en veldig stabil tatovør som har mottatt mer enn anstendig anmeldelser fra de fleste av kundene sine. Spesialiserer seg på et bredt spekter av permanente tatoveringer. Iron Hand Tattoo Studio har noen flere flotte kunstnere som alle jobber sammen for din tilfredshet.

5. Kit’s Tattoo Parlor I Pune:

En annen flott tatoveringssalong i pune med eksepsjonelle artister, denne salongen spesialiserer seg på innovative design som gjør den unik og veldig populær blant kundene. Kit er en veldig talentfull kunstner og tilbyr utmerkede og rimelige tatoveringer.

6. Inkalab Tattoo Shop I Pune:

Inkalab tatoveringsstudio er stolt av å lytte til klientens krav og deretter handle ut fra dem slik at deres erfaring mens de får en tatovering blir en minneverdig og gunstig. Inkalab har et team med fantastiske artister som alle har en stabil hånd og bruker det beste utstyret.

7. Ink Field Tattoo Studio i Pune:

Blekkfeltet har nylig blitt fremtredende fra noen av de flotte designene det har begynt å gjøre på mange av de nye klientene. Dette skyldes den nye artisten som har sluttet seg til. Disse kunstnerne sammen med noen få andre tilbyr innovative og rimelige tatoveringsdesigner til kunder som forlater salongen med et smil om munnen og med en utmerket anmeldelse.

8. Poison Ivy Tattoo Studio i Pune:

Dette tatoveringsstudioet har blitt oppført i de 25 beste tatoveringsstudioene i India på grunn av deres eksepsjonelle tatoveringsideer, konsepter, design og mest av alt artistene som alle gir svært innovative rimelige tatoveringer i henhold til dine krav.

9. Inksignia Tattoo Shop I Pune:

Komfort er det første du vil føle i denne tatoveringssalen. De gjør deg så komfortabel at det alltid vil være som om du ikke vil føle noe når du får tatoveringen gjort. Eksepsjonelle priser legger til funksjonene som er en del av denne flotte tatoveringssalongen. Han er også den beste tatovøren i pune.