10 traditionella japanska tatueringsdesigner och betydelser

Japanska tatueringsdesigner lockar eftersom det är både öppet och hemligt samtidigt. Japanska tatueringar har detaljerade bilder och scener som kan förstås med granskande blickar, men samtidigt uppbackade av den rika japanska kulturen och historien har den anspelningar som inte är allmänt kända. Japanska tatueringar är nästan aldrig små eller oansenliga. De är i allmänhet alltid stora, täcker hela din kropp och definitivt alltid färgglada och levande.

Konsten att tatuera i Japan går tillbaka till Jomon -perioden. Folk hade då inga maskiner och var tvungna att förlita sig på råa verktyg. Under Yayoi -perioden började japanerna använda tatueringar som en symbol för social status. Idag fortsätter de japanska tatueringarna att vara lika utsökta som för alla år sedan. Letar du efter bra nytt bläck? Luktar verkligen alla tatueringsdesigner du har tittat på hittills? Handla nu med dessa enkla riktlinjer. Oavsett vilken japansk tatueringskonst du har valt, se till att du är 100% nöjd med den innan du tatuerar den.

Moderna japanska tatueringsdesigner med bilder:

Tatueringar i japansk stil är alltså definitivt mer komplicerade än de flesta västerländska tatueringar och också mer meningsfulla. Här är några av de traditionella och bästa japanska tatueringsdesignerna för män och kvinnor med bilder och betydelser.

1. Japansk lejontatuering på bröstet:

Japansk lejontatuering på bröstet

Lejonen spelade en viktig roll i de judiska kristna traditionerna och därifrån; Japanare fick en förtrogenhet med att sätta dessa tatueringar på dem. Japansk lejontatuering tros innehålla kunskap förlorad för resten av världen. I japansk tradition betraktas japansk lejontatuering som en symbol för Guds ord för mänskligheten. Lejon är symbolen för solen och förkroppsligandet av passion som tiger. Så folket kan välja den här typen av lejontatueringar. Människor älskar lejontatueringar inte bara för sitt coola utseende utan också för dess rika symboliska betydelser. Några av dem tatuerade japanska tiger -tatueringar på bröstet med färger.

2. Traditionell japansk tatuering för kvinnor:

Traditionell japansk tatuering för kvinnor

Numera blir traditionella japanska tatueringar allt populärare bland de japanska ungdomarna. Traditionella japanska tatueringsdesigner med medusabild har en myt där människorna som tittar på den här bilden kommer att bli en staty. Att ha denna traditionella japanska tatuering har en fantastisk historia bakom sig. Den traditionella japanska tatueringen innehåller någon form av gud eller traditionella eller andliga bilder på deras mönster.

3. Japanska skalle- och blommatatueringdesigner för män:

Japanska skalle- och blommatatueringdesigner för män

I japansk kultur måste de bära tatueringen eftersom det visar deras självdisciplin, ära och lojalitet. Varje man borde ha tatueringen på hela kroppen som en snygg och fashionabel. Det ger mer attraktion för kvinnor och tonåringar. De häpnadsväckande sakerna med japansk tatuering, men de kan behålla sin egen stil och människor uppskattar fortfarande bara den autentiska traditionella stilen. Japanska tatueringsdesigner för män finns i en mängd olika stilar och mönster beror på säsongen.

4. Japansk damtatueringsdesign med halvärm för kvinnor:

Halvärmad japansk damtatueringsdesign för kvinnor

Idag känner många människor sig stolta över att bära tatueringar i japansk stil för sina vackra konstnärliga meriter, flödande komposition och den djupa betydelse som är förknippad med det. Att ha tatueringar designade med ansiktet på en japansk dam ser vackert ut. Att få en japansk dam med sina ansikten målade ser vacker ut. Således är en japansk dam för en tatuering en utmärkt idé. Dessa tatueringsdesigner är så vackra att även män väljer dem!

5. Japansk soldat -tatuering i hela kroppen:

Japansk soldattatuering i full kropp

Hel svart är det mest populära valet för en japansk tatuering och färgning av denna design på baksidan av en soldat som har svärdet är ett annat populärt alternativ för tatueringar. Japanska krigare har alltid varit kända för sin enorma kunskap om kampsport, sin skicklighet och för att inte glömma sitt mod. En tatuering av en japansk krigare i aktion ser inte bara fantastisk ut utan uttrycker också en känsla av djup kraft och styrka. Män är perfekt lämpade att bära denna typ av japansk tatuering design.

6. Japansk demontatuering med blommor:

Japansk tatuering av en demon och blommor

Detta är en annan typisk design för en ärm japansk tatuering. Liksom alla andra tatueringar är den här också färgstark och uppmärksamhetssökande. Demontatueringarna är sinnets reflektion hos människan. Om vi ​​får den här demonstatueringen i kroppen ger det innebörden att övervinna våra rädslor, vilket gör att vi blir starkare från andras påverkan. Denna japanska demon- och blommatatuering hjälper dig att känna till den mörkaste sidan av ditt sinne och hur du fräschar upp dig från andra problem. Det representerar de onda krafternas nederlag. Mestadels män redo att skryta med denna typ av ojämna tatueringar.

7. Japansk Dragon Tattoo Design för män:

Japansk Dragon Tattoo Design för män

Japansk drake tatuering är representationen av mod och styrka hos den person som tog på sig kroppen. Dessa är de mycket kända japanska tatueringsdesignerna för män och kvinnor i deras moderna värld. Dragon japanska tatueringar är mycket fashionabla bland alla åldrar av människor under en lång period många drake tatueringar är utformade som andliga. Genom online -sökning kan du få massor av mönster för japanska draktatueringar.

8. Japansk Kanji Tattoo Design för män:

Japansk Kanji Tattoo Design för män

Kanji är bokstäver som används för att skriva på japanska. Denna beskrivning beskriver dock inte tillräckligt kanjins skönhet. Dessa bokstäver är inte som de engelska alfabeten, de är en vacker uppsättning symboler som gör fantastiska tatueringar när de är sammanvävda med blommor, löv och andra sådana mönster. Bambuträd och kanji -ord med några andra japanska symboler ser slående ut! Förutom oförmågan hos människor att läsa kanji, ger den en gåtfull blick.

9. Motiv japansk drake tatuering på baksidan:

drake-motiv-japansk-tatuering

Draken är den legendariska eldandande varelsen som innehar enorm kraft och betydelse i japanska myter. Japanska draken tatueringsdesigner är minutiöst detaljerade och ser mystiska och imponerande ut. De visar generellt draken som ett magnifikt djur med massiva vingar och en eldandande nos! Färgerna som används är levande och lockar uppmärksamheten hos alla åskådare. Själva tatueringen är oemotståndligt bra.

10. Japanska Tribal Tattoo Sleeves:

Japanska Tribal Tattoo Sleeves

Tribal är en populär form av abstrakt konst. Vanligtvis är de en fast svart men har kommit långt. Japanska tribal tatueringar inkluderar djärva färger och effekter som varken var eller användes ett tag svart. Du kan få många typer av intressanta stamdesigner, antingen ensamma i helt svart eller med andra element tillagda. Japanska tribal tatueringar finns i en mängd olika ämnen som människor älskar som tribal drakar, solar och djur.

Konsten att japanska tatueringar blev en stor popularitet genom åren. Dessa tatueringar har kommit långt genom att representera den japanska kulturen och traditionen som helhet. Ha något genom att bära traditionella, stam- och några andra japanska tatueringar. Allt från en koifisk till en odödlig stridscene har varje japansk tatuering sin egen mening. Var noga med att välja den viktiga efter att ha förstått dess innebörd.