13 bästa metoder för borttagning av tatueringar och hur man tar bort tatuering

Att ta bort en tatuering är en mycket smärtsam process och kräver tid och energi för att slutföra effektivt. Även då är det inte alls lätt för när en tatuering väl har gjorts är den inbäddad i huden vilket är tänkt att vara permanent. Huden tar inte lätt det faktum att du vill ta bort tatueringen om det inte är upp till dina normer. Processen är mycket smärtsam och kan lämna några ärrbildningar som inte lätt kan undvikas.

borttagning av tatueringar

Det finns flera metoder som kan ge dig de resultat du behöver, men än en gång är det inte lätt och måste utövas varje dag i vissa fall. Det finns både medicinska metoder och huskurer som kan hjälpa dig att ta bort din tatuering men vissa metoder är fullständiga bevis och vissa metoder är en test- och felprocess.

Så här tar du bort tatuering:

De 13 bästa tatueringsborttagningsmetoderna för att bli av med en tatuering nämns i detalj nedan.

1. Laserborttagning:

Laserborttagning

Laserborttagning har antagits under de senaste åren som den bästa tatueringsborttagningsprocessen men trodde att processen var klar. På en dag som mest är det väldigt smärtsamt. Det är ännu mer smärtsamt än att tatuera sig själv och lämnar oftast hud med lite ärrbildning som oftast inte kan undvikas. Det är därför du alltid måste tatuera dig först efter lite eftertanke och sedan från en bra tatuerare för att undvika borttagning i framtiden. Det är den bästa behandlingen för borttagning av tatueringar för tatueringar.

2. Tatueringsborttagningskräm:

Borttagningskräm

Borttagningskräm är kostnadseffektivt och gör att du kan använda mycket av det för att bli av med din tatuering. Om du blandar bort avlägsnande grädde tillsammans med hemmet tillsammans och applicerar tre gånger om dagen dagligen kommer du att se en stor del av tatueringen försvinna på några månader. Även om processen är lång kommer tatueringen i slutet av dagen att vara borta.

3. Medicinsk metod för borttagning av tatueringar:

Medicinska metoder

Medicinska metoder kan inkludera hudförtunning som tar bort hudlagret som innehåller tatueringen. Denna metod är ganska dyr och är lika smärtsam som laserborttagningsprocessen, så var försiktig.

4. Dermabrasion:

Dermabrasion

Genom slipande friktion avlägsnas det översta lagret av din hud vilket gör detta till en annan populär tatueringsborttagningsprocess men ännu en gång är det dyrt och smärtsamt. Denna dermabrasionsprocess för borttagning av tatueringar är mycket dyr men ännu mer värd det också. Detta är den bästa tatueringsborttagningstekniken.

5. Excision:

Excision tatuering borttagningar

Excision är den mest dödliga metoden för att ta bort en tatuering där skalen runt tatueringen klipps bort och sedan sys ihop igen när tatueringen har tagits bort. Det är en mycket smärtsam process och kräver stort mod och förmåga att motstå smärta.

6. Hudtransplantation för borttagna tatueringar:

Tatueringsborttagningsmetoder -skinn grafitng

Hudtransplantation är en process där huden där din tatuering bor tas bort och huden från en annan tydlig del av din kropp först tas bort och placeras sedan på det tatuerade avlägsnade området. Detta är en mycket dyr process och måste utföras av en professionell läkare.

7. Tattoo Cover Up:

Tatuering täcka upp

Om du älskar tatueringar men har en tatuering som inte håller dina standarder har du möjlighet att göra en täckning där en skicklig tatuerare gör om en ny tatuering över den gamla enligt dina specifikationer.

Hem rättsmedel för hur man tar bort tatueringar hemma:

Följande är de bästa tatueringsborttagningsmetoderna genom att använda huskurer som är mycket säkra och inte har några biverkningar.

8. Aloe Vera och aprikos:

Hushållsmedel för tatueringsborttagning

Gör en blandning av aloe vera, aprikos och vitamin i lika stor mängd och applicera det på tatueringen. Låt stå i cirka tio minuter och tvätta sedan av med kallt vatten. Gör dessa tre gånger om dagen tills du ser tatueringen blekna. Fortsätt så tills tatueringen är borta. Det kommer att finnas rester på huden men för det mesta kommer tatueringen att vara borta från din hud.

9. Salt:

Tatueringsborttagningsmetoder salt

Detta hemmedel för att ta bort en tatuering inkluderar processen att periodiskt gnugga salt eller dessutom kraftigt gnugga salt på tatueringen varje dag. Detta dödar cellerna på huden och får huden att skala av lätt och tar bort tatueringen över tiden. Salt används för att skapa friktion på huden så att tatueringens lager skrapas bort. Huden kan ta veckor att läka efter denna process.

10. Citronsaftens underverk:

Citron juice

Citronsaft anses alltid vara en av de bästa hudljusprodukterna som gör underverk mot ärr. Tatuering på din hud är inget annat än ett evigt ärr som med åldern och hudens elasticitet bleknar. Men om du behöver rensa ut en tatuering på ett enkelt ekonomiskt sätt utan att gå igenom omfattande lasrar, kan du bara använda fördelarna med denna C -vitaminberikade frukt och få saker gjort enkelt. Pressa färska citroner eller till och med lime i en skål och rensa ur fröna. Doppa nu bomullen i saften och börja gnugga den på tatueringen för att starta peelingprocessen. Med dagarna skulle du inse att tatueringskonsten bleknade långsamt. Detta är en av de bästa tatueringsborttagningarna hemma.

11. Cashewnötter för att ta bort tatueringar:

Cashewnötsolja

Mycket få människor är medvetna om det enkla faktumet att presentkorgen fylld med cashewnötter faktiskt kan hjälpa dig att bli av med oönskade tatueringsfärger. Om den följs exakt och med beslutsamhet skulle den dagliga effekten av cashewnötterna definitivt lätta på bläcket. Om du undrar hur du tar bort tatueringar med cashewnötter, börja med att använda en nål för att peta ett hål i toppen av ett cashewnötsfrö och tömma ut saften från denna nöt till det tatuerade området. När saften täcker hela tatueringsområdet, låt helt enkelt saften torka.

12. Salabrasion:

Ta bort Salabrasion Tattoo

Även om salt har nämnts före detta som en framstående tatueringsborttagningsmetod, skulle de flesta av dessa innehålla smärtsamma åtgärder där noggrann skrubbning och exfoliering sker som kan skada hudlagret på området. Salabrasion är en av de populära tatueringsborttagningsmetoderna som kan övas från bekvämligheterna i ditt eget hus med endast salt, vatten och ett bandagefolie. Detta kan dock också vara lite hårt mot huden eftersom vi använder en slipande anordning för att gnugga området tills det blir rått, direkt efter att vi har applicerat saltvattnet på området. Huden kommer att bli inflammerad så snabbt, använd ett antibiotikum och bandera området och behåll det så de kommande 2 till 3 dagarna. Tillämpa på nytt processen är nödvändig eftersom hudtyper och behållningsförmåga för tatueringskonst varierar från hud till hud.

13. älskling:

Honung och salt

Vi har redan hört tillräckligt om hur salt hjälper dig att radera din tatuering och den här gången har vi lagt till en följeslagare till saltet, den söta och söta honungen. Precis som citron och limehonung är också en bra exfoliator och kan lysa upp och lysa upp hudområdet och ta bort ärr eller fläckar och kommer definitivt att vara effektivt på dina tatueringar. Undrar du fortfarande hur du tar bort tatuering hemma med bara honung? Börja med att koka upp en hemlagad blandning där du tillsätter salt och socker, inte finkorniga och tillsätter sedan honung och klistrade myntablad till blandningen. Ofta kan det vara till hjälp att gnugga alkohol för att göra lösningen lättare och blötlägg nu bomullen i blandningen och starta din peelingprocess. Tatueringsborttagning på enklaste och bästa sätt.

Tatueringar som en gång gjorts kan vara i stort sett ett permanent minne tills omfattande åtgärder vidtas för att rätta till tatueringen. Det bästa och klara sättet att täcka en tatuering är att välja en do-over där du skissar ytterligare ett bläck ovanpå det föregående. Det näst bästa alternativet är laserborttagning, men många fruktar eller avhåller sig från att välja en.

Ett annat sätt att välja bort tatuering är att utsättas för det hemtrevliga innehållet och använda de bästa alternativen från ditt kök för att förstöra bläcket som gått fel på rätt sätt.