14 bästa Koi Fish Tattoo Designs med betydelser!

Koi fisk tatueringar är extremt kreativa och innovativa att arbeta med. Det finns många tatueringsdesigner av koifisk som du kan välja mellan själv från webben, men vi har listat några här för dig, ta en titt.

Kofisken var tänkt att symbolisera lycka och uthållighet. Ta en titt på de betydelser varje fisk symboliserar och bestäm sedan vilken tatuering du vill pryda. Inom en enkel sökning kan du få din tatuering med denna artikel.

Fantastiska Koi Fish Tattoo Designs med bilder:

Nedan har vi gett de mest populära koi fisk tatuering mönster med bilder och betydelser för män och kvinnor.

1. Gold Koi Fish Pisces Tattoo:

Guld Koi Fish Pisces Tattoo

Om du letar efter en tatuering som lyser, glittrar och är svår att ignorera, så är det bästa alternativet att ha denna Tattoo koi fisk tatuering bilder med en Gold Koi Fish. Om man tittar noga på de ljusa avbildade skalorna på denna fisk, kommer de utsmyckade näckrosorna och den övergripande ljusa och färgglada aura att skildra den bästa delen av denna tatuerings konst. Vanligtvis har koi fisk tatuering en stor, blå, stänkande vattenbakgrund där en fisk hoppar upp ur vattnet och lekfullt stänker i den. En röd Koi -fisk representerar kärlek, styrka, maskulinitet, mod och energi. Det antas vara det starkaste och kan simma mot starka strömmar. En blå representerar också maskulinitet och fertilitet.

2. Traditionell japansk Koi Fish Tattoo:

Traditionell japansk Koi Fish Tattoo

Koi är ett japanskt ord för karp. Koi -tatueringen är den traditionella symbolen som används av det japanska folket under år och år. Sedan antiken har japaner använt denna design av Koi fisk tatuering som sin kulturella symbol för att övervinna motgångar. Det finns en historia bakom detta som säger hur dessa fiskar klättrade på vattenfall som har en stark ström, och det sades att det är fast beslutet att nå toppen av vattenfallen, vilket bevaras och lyckas. Traditionella mönster innehåller ofta antingen japanska lönnlöv eller lotusblommor i kombination med designen.

3. Kinesisk Koi Fish Tattoo:

Kinesisk Koi Fish Tattoo

Koi fisk tatueringar fanns i olika stilar och mönster. Någonsin kommer kinesiska mönster att ha sina egna betydelser som säger att koi simmade mot den gula flodens ström för att nå drakporten, och när de nått dragporten kommer de att stämmas som en drake. Detta är anledningen som fick attraktion från många människor mot koi -tatueringens betydelse. Det kommer också att vara en inspiration att arbeta hårt och uppnå. Välj och gå med denna tatuering om du vill få inspiration och motivation.

4. Koi Fisken Symbol Tattoo:

Koi Fiskarna Symbol Tattoo

Bland de stora kategorierna av tatueringar som fanns, var dessa koi fisk tatuering design idéer unika på grund av deras design och symbolik. De som inte var medvetna om dessa Koi -fisktatueringar hjälper dem att symbolisera mod, uthållighet och enorm viljestyrka. Naturligtvis borde denna unika tatuering vara till stor inspiration för de flesta. Den har varit avsedd för människor som är födda under Pieces -solskylten att skryta med sin Fiskestolthet. Detta är en av de populära koi fisk tatuering mönster för män.

5. Dragon Koi Fish Tattoo:

Dragon Koi Fish Tattoo

Många kinesiska legender har inspirerat denna koifisk -tatuering till idéer med draken eftersom den oftast är gul i färgen och simmar uppströms i den gula floden för att förvandlas till en drake. Denna tatuering betyder en person som strävar efter att uppfylla sitt öde bland de olika hindren. Det liknar svart koi eftersom det finns en relation till motgångar. Det symboliserar också styrka, mod och mod till utmaningen. Denna tatuering kan väljas för att indikera en ny början efter död.

6. Konstnärliga Koi Fish Tattoo Designs:

Konstnärliga Koi Fish Tattoo Designs

Koi fisk tatueringar ser vackra ut i abstrakta mönster. Här är en till som du kan överväga. Den här är bara vacker och präglar den precis som den är. Att ändra någon del av denna tatuering kommer att stjäla dess utseende och effekt. När du lägger till mer i detta kommer dess intensitet att gå förlorad. Även om du kan lägga till en fisk till mot den andra, skulle det också göra en fascinerande tatuering. Det är den bästa koi fisk tatuering för män.

7. Animerade Koi Fish Tattoos:

Animerade Koi Fish Tattoos

Animerade koifiskstatueringar som den här är också ett bra alternativ om du vill göra något annat eller experimentera med former. Detta läge låter dig använda vilken färg du vill, och ändring påverkar inte utseendet på denna koi -tatuering. Flexibilitet är den största fördelen med denna typ av tatuering.

8. Koi Fish Tattoo med nedre delen av ryggen med lotus:

Koi Fish Tattoo med nedre delen av ryggen med lotus

Även den här skiljer sig lite från de vanliga tatueringarna och möjliggör alla ändringar du vill göra. Svartvita tatueringar ser bra ut men du visar dem. Var fri att experimentera med den här. Detta är en av de mest efterfrågade tatueringsdesignerna för fiskar och koifiskar för flickor och kvinnor.

9. Par Koi Fishes Tattoo:

Par tatuering av Koi Fishes

Här är den bästa koi fisk tatuering design, och den här handlar om färg. Balansera det med olika nyanser och toner för att få det här utseendet. Om inte blå, använd mörkare nyanser, som lila eller brun. Du kan också använda rödbrun men behåll den här liten och kompakt.

10. Fisken stil Koi Fishes Tattoo:

Fisken Style Koi Fishes Tattoo

Om du önskar något enkelt som inte är på den tyngre sidan och hade lite färg och linjer; du kan använda den här. Det är enkelt men väldigt ljust och passar var som helst och hur som helst du vill justera det. Att ändra dess färg eller storlek kommer inte att skada eftersom denna koi fisk tatuering design är abstrakt.

11. Water Koi Fish Tattoos:

Water Koi Fish Tattoos

Abstrakta tatueringar ser bra ut på alla. Här är en till av en koifisk som enkelt kan sitta var som helst. Använd fet linje och mönster om du vill lägga till mer till den här och behåll den i en enda ton och färg. Abstrakta tatueringar ser bäst ut i en enda färg.

12. Flower Koi Fish Tattoo:

Flower Koi Fish Tattoo

Detta är ett mycket färgstarkt alternativ. Om du älskar färger och föredrar en ljus och levande tatuering, så är det en design du bör överväga. Koi kan målas i olika färger, så valet är helt och hållet ditt. Det här animerade utseendet är lätt att få, och utseendet kommer inte att ändras vid komprimering eller förstoring av tatueringen.

13. Färgglada Koi Fish Tattoo Design:

Färgglad Koi Fish Tattoo Design

Detta är ett säkert försök för dem som vill ha en tatuering som täcker en bra yta och är attraktiv. Koi fisk tatuering design bör justeras efter var du vill placera den, och färgen spelar också en viktig faktor eftersom kompositionen är tung. Använd helst färger som passar din hudton och storlek beroende på hur breda dina axlar är.

14. Gul Koi Fish Art:

Gul Koi Fish Art

Detta är en mycket kreativ design för en armtatuering. Det är en enkel och snygg design som inte använder alltför många linjer eller mönster men kommer att hålla betraktarens uppmärksamhet lika lätt. Du kan lägga till detaljer och mönster om du vill. Du kan också lägga till färger efter eget val. Men se till att denna tatuering inte är enorm. Skönheten ligger i dess kompakta storlek, och att förstora den för mycket påverkar inte samma effekt i bilden.

Slutgiltiga tankar:

Avslutningsvis kan en skildring av koi fisk tatuering mönster innebära ökad rikedom och lycka till. Du måste noga kolla in mönstren och få hjälp av expertartister när du väljer en design som kan ha tur för dig. Annars kan det spegla en mycket mer negativ betydelse än du någonsin skulle ha tänkt på. Lyckan med denna koifisk skulle vara en anledning som är tillräckligt bra för att någon person ska få dessa vackra karpstatueringar i närheten. Genom att ha tatueringar av koifisk kan man vara säker på att det alltid är så. På det hela taget representerar en drake Koi -fisk att övervinna alla hinder och nå ditt mål. Det tatueras vanligtvis på för att representera ett nytt kapitel i livet eller pånyttfödelsen.