15 bästa axeltatueringsdesigner för män och kvinnor!

Konsten att dekorera kroppen med tatueringar går tillbaka till många århundraden. Från pannor till anklar finns det en plats som anses olämplig för en tatuering. Men axlar är de mest populära platserna för tatueringar eftersom de är stora och erbjuder bättre tatuering synlighet. De flesta gymnastiska män och kvinnor föredrar axlar framför andra ställen för att skryta med sina nybläckade tatueringar, tillsammans med sina tonade biceps.

Axeltatueringsdesigner

Axeltatueringar erbjuds i många mönster och mönster. Du kan välja en delikat blommönster för ett djärvt, maskulint mönster som matchar din personlighet. Dessa tatueringar är också lätta att experimentera med stora och djärva mönster på grund av områdets flexibilitet. Du är fri att välja mellan keltiska tatueringar, stamdesigner, drakar, kvinnor, geometri och precis vad som helst under himlen.

Låt oss utforska några av våra favorit axeltatueringsdesigner:

Bästa axeltatueringsdesigner:

Här har vi nedan en lista över de bästa axeltatueringsdesignerna för män och kvinnor med bilder som säkert förvånar dig.

1. Floral Shoulder Skull Tattoo Design för tjejer:

Floral Shoulder Skull Tattoo Design för flickor

Medan rosor är de vanligaste axeltatueringsdesignerna, är det ännu bättre att prova några andra liknande mönster. Designerna där du hittar kransar av utarbetade blommor ser också vackra ut på tonade axlar. Dessa mönster är extremt feminina i typ och är också mycket snygga. För ett rikare utseende kan du också använda några färger i denna krans.

Du kan göra dessa som 3D-mönster med skuggade baser för att få dem att se större och mer framträdande ut. Kombinationen av blommor med en skalle och en omvänd Om gör den till en komplex design, med djup filosofi kopplad till den. Detta är en av de vackraste axeltatueringarna.

 • Bäst lämpad för: Detta kan väljas av både män och kvinnor som tror på begreppet liv (blommor) och död (skalle).
 • Föredraget bläck: Du kan använda rött som grundfärg och lägga till pops av andra färger.
 • Var: Detta måste göras på den främre axeln för bättre sikt.
 • Storlek: En medelstor till stor tatuering är idealisk.
 • Hudton: Detta är bäst lämpligt för vete till ljusfärgade människor.

2. Animal Print Shoulder Tattoo Designs:

Animal Print Shoulder Tattoo Designs

När det gäller axeltatueringar för flickor och kvinnor är denna design en av de smartaste i den senaste designboken. Vi har alltid älskat dessa klänningar, väskor och skor med djurtryck, och nu kan vi till och med få tatueringar som tatueringar.

Det här är extremt djärva mönster, och användningen av färger här och där får dem att se extremt verkliga ut. Så för damerna som alltid letar efter de senaste och senaste trenderna, är denna axeltatuering design bara slagen på för dig. Du kan prova från leopardutskrifter till till och med djurmopsmärken, beroende på ditt val. Detta är en av de enkla axeltatueringarna du kan välja mellan.

 • Bäst lämpad för: Tatueringar med djurtryck är lämpliga för kvinnor som gillar att fortsätta denna trend på kroppen.
 • Föredraget bläck: Behåll designen i svart.
 • Var: Denna design är lämplig på framsidan av din axel.
 • Storlek: Du kan välja från ett kluster av små utskrifter för att bilda en stor design.
 • Hudton: Detta är bäst lämpligt för ljushyade människor.

3. Tiger Tattoo Designs på axeln för män:

Tiger Tattoo Designs på axeln för män

När vi redan har talat om ett par tatueringsdesigner för kvinnor, låt oss komma till några av de bästa axeltatueringsdesignerna för män. Detta är en typ där du kan få ansikten på djur gjorda på din axel och förlänga dem till biceps. Det här är genomarbetade och zoomade ansikten, som i sin tur också ser väldigt verkliga ut. Dessa mönster är extremt djärva, och användningen av äkta färg får dem att se mer verkliga ut. Djurtatueringar är en symbol för mod, oavsett om du är en man eller kvinna. Du kan till och med försöka kombinera den med andra element som blommor eller vapen, beroende på din personlighet.

 • Bäst lämpad för: Tiger ansikten tatueringar är lämpliga för både män och kvinnor. Du kan få ett ansikte att se hårt eller subtilt ut baserat på din personlighet och attityd.
 • Föredraget bläck: Du kan använda realistiska färger som svart, gult och orange.
 • Var: Denna design är lämplig på framsidan av din axel.
 • Storlek: Detta är en ganska stor design av ett tigers ansikte för att fånga detaljerna bättre.
 • Hudton: Detta är bäst lämpligt för rättvisa och vete hy.

4. Enkel axelkors tatuering design för kvinnor:

Simple Shoulder Cross Tattoo Design för kvinnor

Det är en trend nu att få rikare och mer genomarbetade mönster gjorda på alla delar av kroppen, som tatueringar. Det finns dock många människor som gör tatueringar med många värden. Tatuering handlar inte om mode utan om att få något bläck på kroppen som de alltid vill ha med sig. Sådana är enkla tatueringsdesigner. Till exempel låter ett enkelt “kors” på axeln perfekt. Du kan prova denna tatuering på din axel om du är en andlig person, oavsett kön.

 • Bäst lämpad för: Detta är en av de populära tatueringarna på axlarna för killar och tjejer som är ganska religiösa.
 • Föredraget bläck: Det är bättre att hålla det enkelt i svart färg.
 • Var: Baksidan av axeln är en idealisk plats för denna design.
 • Storlek: Du kan välja mellan ett medium till ett stort mönster.
 • Hudton: Detta lämpar sig bäst för vete och rättvisa hy.

5. Artistic Chant Tattoos on Shoulders:

Konstnärliga sångtatueringar på axlar

Har du tittat mycket på tatueringarna på den vackra Angelina Jolie? Kolla in denna coola design för att förstå vad vi pratar om! Några av de bästa tatueringarna för tjejer får verser och rader från heliga texter och skrifter som trycks på axlarna. Dessa ser väldigt olika ut och väldigt trendiga båda samtidigt.

Dessa kan skrivas i horisontella och vertikala mönster, och de kommer att se bra ut på alla sätt. Du bör inte utarbeta dem med några andra mönster eftersom det distraherar den verkliga skönheten i dessa verser som är inkryckta på din kropp. Detta är en av de mest fantastiska axeltatueringar att prova!

 • Bäst lämpad för: Detta axeltatueringsmönster är lämpligt för både män och kvinnor inspirerade av antikens texter och rullar.
 • Föredraget bläck: En grundläggande svart färg är idealisk för denna tatuering.
 • Var: Eftersom det innebär ett horisontellt mönster, ger axelns baksida bättre täckning av designen.
 • Storlek: Fick en stor design för att fånga bättre detaljer.
 • Hudton: Detta är bäst lämpligt för ljushyade människor.

6. Traveller axeltatueringar för män:

Resenärstatueringar för män

Denna utarbetade axeltatuering för resenärer är en av de bästa axeltatueringarna för män och kvinnor globetrotters. Detta är utformningen av en gammal, klassisk kompass som är ännu mer genomarbetad med utdrag från världskartan. Det ser ut som om du har hållit en kompass på en världskarta precis som sjömän och navigatörer brukade göra tidigare.

Det här ser så djärvt och snyggt ut, och det representerar rent personligheten hos en person som älskar att resa runt i världen. Den här skiljer sig också mycket från de vanliga blommönsterna och stammodellerna och kan göras på män och kvinnor.

 • Bäst lämpad för: Denna tatuering är lämplig för både män och kvinnor som har en förkärlek för att resa och utforska nya platser.
 • Föredraget bläck: Det är bättre att ha den i olika nyanser av svart och grått.
 • Var: Mängden detaljer som ingår i denna design gör den lämplig på axelns baksida.
 • Storlek: En betydande stor till extra stor design kan göra mönstret rättvist.
 • Hudton: Detta är bäst lämpligt för ljushyade människor.

7. Tatueringar stjärna på båda axlarna:

Tatueringar stjärna på båda axlarna

Stjärnor har en magisk känsla av dem och misslyckas aldrig med att kasta dig in i fantasivärldarna. Stjärnor på din axel är en mer feminin tatueringsdesign, men det ser aldrig bra ut. Du kan få det att se mer moget ut genom att lägga till andra mönster och symboler, se mer arkaiskt och hedniskt ut. Stjärnor utgör en integrerad del av de flesta hedniska mönster. Pentagrammet eller den hedniska cirkeln har en stjärna vars fem ändar representerar de fem olika elementen: vind, vatten, eld, jord och ande. Detta är en av de sötaste axeltatueringarna för tjejer!

 • Bäst lämpad för: Dessa första axeltatueringar är lämpliga för tjejer och kvinnor som tror på att sikta mot stjärnorna.
 • Föredraget bläck: Du kan använda flera färger för dessa mönster.
 • Var: Få dem en av framsidan av dina axlar för bättre synlighet.
 • Storlek: En liten till medelstor design kan göras, beroende på axelns storlek.
 • Hudton: Detta lämpar sig bäst för personer med ljus till medelstor hud.

8. En rolig axeltatuering för män:

En rolig axeltatuering för män

Du behöver inte göra din tatuering alltför allvarlig och betydande. Om du har en lättsam personlighet och vill ha roligt kan du designa din tatuering så att den ser rolig och söt ut, som ett dansande skelett klädd i roliga kläder. Här är den roliga tatueringsdesignen vackert målad på armarna, vilket är så lockande. Denna tatuering har dock en djupare mening i den. Det är en kritik av ett rikt och utvecklat län att orsaka många dödsfall av många oskyldiga människor under namnet att slåss mot vapen!

 • Bäst lämpad för: Detta är en av de bästa axeltatueringarna för män med mening och betydelse.
 • Föredraget bläck: Du kan arbeta med denna design med en kombination av svarta, röda och blå färger.
 • Var: Detta är ett övre axeltatueringsmönster.
 • Storlek: Välj mellan en medelstor till en stor design.
 • Hudton: Detta är bäst lämpligt för ljusfärgade människor på grund av användning av mörka färger.

9. A Tribal Shoulder Tattoo Designs:

A Tribal Shoulder Tattoo Designs:

En tribal axeltatuering täcker hela din axel och en stor del av din arm i en uppsjö av symboler. Alla skickligt slogs samman till en enda design. Det ger dig ett skrämmande och krigare-liknande utseende. Symbolerna kan väljas utifrån vissa individer för att tatuera symboliserar olika betydelser. Den kombinerar många mönster för att replikera en stams samhällsliv. Detta är en av de populära tatueringsdesignerna för herrars axlar.

 • Bäst lämpad för: Denna tribal tatuering design är bäst för hårda män och har krigare-liknande kvaliteter.
 • Föredraget bläck: Håll den i en grundläggande svart design.
 • Var: Det görs bäst på framsidan av din axel.
 • Storlek: Gå för en stor design för att uppmärksamma detaljer.
 • Hudton: Detta passar bäst för solbränna och ljusskinnade män.

10. Vackra rosor tatuering på framsidan:

Vacker rosetatuering på framsidan

Rosor är de vackraste blommorna. De skulle se bra ut på vilken yta som helst av din kropp. Ordnade ordentligt med en lämplig mängd blad, de ser utmärkt ut på dina axlar. De representerar skönhet och kärlek. Denna tatueringsdesign med blommor är mer feminin och är därför känd som en av de bästa axeltatueringarna för kvinnor. De dubbla rosorna representerar kärlek och passion för en person. De blommande blommorna representerar en ny början och löften.

 • Bäst lämpad för: Dessa blommabaserade axeltatueringar för kvinnor är för dem som vill uttrycka sina känslor och uttrycka sina känslor kreativt.
 • Föredraget bläck: Du kan behålla dem i svart färg eller till och med lägga till färger som symboliserar olika betydelser.
 • Var: Detta är en av de kvinnliga främre axeltatueringarna.
 • Storlek: Välj en medelstor till stor design för bättre synlighet.
 • Hudton: Det rekommenderas för kvinnor med medelhög till ljus hy.

11. En Chilling Armor Shoulder Tattoo Design för män:

En Chilling Armor Shoulder Tattoo Design för män

Denna tatueringsdesign innehåller en realistiskt utseende rustning med huden sliten på den. Korrekt användning av skuggning kommer att se ut som att din hud, en gång sönder, avslöjar en magnifik rustning under den. För att göra tatueringen mer lysande kan du lägga till gamla krigarsymboler på din axeltatuering. Användningen av en keltisk knut representerar livets och dödens kontinuitet. Det visar också att en sann krigare fortsätter att leva i människors hjärtan även efter hans död.

 • Bäst lämpad för: Denna krigartatuering på din axel kan ge dig en maskulin personlighet och få dig att känna dig djärv och modig.
 • Föredraget bläck: Denna realistiska tatuering görs bäst med svartfärgat bläck.
 • Var: Det är en topp av axeltatuering design.
 • Storlek: Välj en stor bild för en 3D -effekt.
 • Hudton: Det rekommenderas för ljushåriga män.

12. Shoulder Birds Tattoo Designs:

Fåglar Tattoo Designs

Fåglar med sin förmåga att flyga högt och röra vid himlen symboliserar en känsla av frihet utan motstycke. Således ger nästan alla bilder av fåglar i flykt betraktaren en känsla av frihet och fred. Svarta silhuetter av fågeltatueringar på axeln ser därför utmärkt ut! Flygande fåglar är definitivt en av de bästa designerna i små axeltatueringar för kvinnor, som symboliserar självständighet.

 • Bäst lämpad för: Detta är en tatuering på ryggen för kvinnor som älskar att njuta av en känsla av frihet i vad de än gör.
 • Föredraget bläck: Flygande fåglar görs bäst i svart färg.
 • Var: Detta görs bäst på baksidan av din axel.
 • Storlek: Välj en liten och enkel design.
 • Hudton: Det rekommenderas för kvinnor med ljus till medelstor hud.

13. En utarbetad stor fjäriltatuering på axeln:

En utarbetad stor fjärilstatuering

En detaljerad och genomarbetad fjäril kan se riktigt läskig ut på vissa människor. Men det ser vackert ut på andra. Allt beror på din uppfattning. Du kan göra din fjäril färgad och vacker eller mörk och spökande. Dessa variationer beror på vilken typ av look du går efter. Fjärilen symboliserar kampen för tillvaron och representerar också ett nytt liv. Detta är definitivt en av de bästa axeltatueringarna i stan.

 • Bäst lämpad för: Fjärilsmönster är vanligtvis axeltatueringar för damer, som också kan användas som axeltatueringar på baksidan för killar.
 • Föredraget bläck: Svart kan användas både för att fylla fjärilen och för att markera gränserna.
 • Var: Detta görs bäst på baksidan av din axel.
 • Storlek: Välj en medelstor design.
 • Hudton: Det rekommenderas för kvinnor med ljus till medelstor hud.

14. En sydd axeltatuering för pojkar:

En sydd axeltatuering för pojkar

Den innovativa idén är att tatuera stygn på axelhuden. Tatueringsdesignen, om den är gjord på rätt sätt, ser verklig ut, vilket ger dig ett zombie -utseende och tittarna skrämmer sitt liv. För att göra tatueringen roligare kan du göra stygnen serietecknare och visa lite av blodet under. Detta är en av de mest kreativa axeltatueringsdesignerna för killar.

 • Bäst lämpad för: Denna sömdesign är idealisk för både män och kvinnor som ser fram emot att läka ärren i sina liv.
 • Föredraget bläck: Använd svart och rött för ett mer realistiskt tillvägagångssätt.
 • Storlek: En medelstor till stor tatuering är bäst.
 • Hudton: Det rekommenderas för män med ljus till medelstor hud.

[ Se mer: Om Tattoo Betydelse]

15. Söt Yin och Yang Fish Tattoo för axlar:

Söt Yin och Yang Fish Tattoo för axlar

Två fiskar som jagar varandra i en cirkel representerar den känsliga balansen mellan de olika elementen i naturen. Att göra de två fiskarna i olika färger gör betydelsen tydligare. Hela bilden ser ut som den typiska yin och yang, svartvita cirkelsymbolen. Fiskarna kan till och med representera stjärntecknet Fiskarna. Detta är en av de populära små axeltatueringarna, särskilt bland det asiatiska samhället.

 • Bäst lämpad för: Fisktatueringar är bland de mest eftertraktade axeltatueringarna för kvinnor, eftersom de är förknippade med bräcklighet, känslighet och skönhet.
 • Föredraget bläck: Du kan gå för rött och svart för att representera de motsatta polerna.
 • Var: Du kan få detta gjort på axelns baksida.
 • Storlek: En medium design är lämplig för detta mönster.
 • Hudton: Det rekommenderas för personer med ljus till medelstor hud.

Tips för axeltatueringar:

Som med alla tatueringar måste du följa vissa tips och försiktighetsåtgärder innan du gör en axeltatuering:

 • Axeltatueringar måste alltid vara av medelstora till stora storlekar.
 • Att hålla dem för små gör dem osynliga på din kropp.
 • Det är bättre att undvika att gå på mönster med invecklade detaljer. En sträcka i huden kan få dem att suddas ut.
 • Kombinera inte för många element till en enda design. Detta kan leda till oklarhet.
 • Du kan alltid förlänga en axeltatuering vid ett senare tillfälle i livet. Så skaffa dig en generisk design för att förbättra dess mångsidighet.
 • Slutligen, lära känna innebörden av varje design innan du blindt följer trenderna.

Översikt:

Vi hoppas få tummen upp för dessa kreativa axeltatueringsdesigner! Var och en av dem är ett mästerverk när det gäller design, mening och betydelse. Oavsett om du tar en promenad på stranden i en bikini eller tränar på gymmet i din väst, kan dessa tatueringar definitivt få huvudet att vända mot dig. Det bästa med axeltatueringar är att du kan täcka dem med en skjorta eller en halsduk och avslöja dem när du vill – frestad att prova dem? Gör en grundlig analys av designen innan du nollställer en!