Om du är en av de första-timers som helt enkelt är sugna på att få bläck, är fingertatueringsdesigner det bästa för att komma igång! Fingrar är de mest sensuella delarna av kroppen, särskilt när de omfamnas med en fantastisk tatuering! Fingrarna har ett litet utrymme för tatueringar, men när de färgas blir de de mest attraktiva utrymmena!

Fingrarna är känsliga och innehåller nerver som passerar genom; huden på fingrarna är också tunn, vilket gör den sårbar för smärta medan den blir bläckfärgad. Men kärleken till tatueringar och orsaken bakom att bli inked kommer säkert att dölja den klämande smärtan. Omfattande fingertatueringar med komplicerade mönster är i trend idag!

Bästa finger tatuering mönster med bilder för kvinnor och män

Lyckligtvis, trots utrymme begränsningar, har du en mängd olika alternativ för coola finger tatuering mönster. Om manlig kraft spelar mer i din attityd, kan alfabet eller tecken på fingret tänka på omvärlden! Om du är en älskare som tenderar att visa medkänsla kan du välja att få din partners namn inristat på dina fingrar?

Fingertatueringar är supersöta! Var det en älskad initial eller en enkel design med en djupgående tanke; vi har sammanställt de 15 bästa sötfingertatueringarna för små fingrar, speciellt för dig! Kolla in det!

Utmärkta fingertatueringar med bilder:

1. Hålla det till ett minimum:

Håller det till ett minimum

Här är en bra idé för en tatueringsidé som är liten, kompakt och exakt. Tatueringskonceptet innehåller ingenting annat än en liten liten fågel på en av insidan av ditt finger, vilket kan betyda allt från sorglös och lättsinnig till djupt önskande av kedjorna till frihet. Detta är en mycket enkel konstnärlig tatuering på fingret, som är så vacker att titta på.

 • Färg: Denna tatuering kräver svart eller någon ljus färg för sin elegans att visa!
 • Storlek: Den här lilla tweety -fågeln ser söt ut när den är färgad i liten till medelstorlek.
 • Kön: Denna tatuering är könsneutral. Både män och kvinnor kan välja att få detta bläck!
 • Tatueringsposition: Ovanpå fingrarna eller längs insidan av fingrarna eller på knogarna.

2. Påfågelfjäder -tatueringskonst:

Peacock Feather Tattoo Art

Här är en annan tatueringsidé för dina fingrar. Vanligtvis utsätts man för abstrakta tankar för dina fingrar och gör det här har vi en elegant påfågelfjäder som omfamnar fingret som skildrar inre skönhet och nåd sammanflätad med besittningsförmåga eller introverta känslor. Det är en av de bästa fingertatueringsdesignerna för kvinnor.

 • Färg: En påfågelfjärrtatuering ska naturligtvis vara färgad i flerfärgade eller i svart med en ljusare nyansmarkerad kant för att förbättra utseendet.
 • Storlek: Du kan välja att få denna tatuering färgad i medelstor till stor storlek.
 • Kön: Denna tatueringsdesign lutar mot den feminina sidan. Så för kvinnor!
 • Tatueringsposition: Överst på fingrarna eller färgade på fingrarnas överdel.

3. Matchade ringar finger tatueringar för kvinnor:

Matchade ringar finger tatueringar för kvinnor

Utan äktenskap och kärlek över huvudet kan nu ges en mer permanent grund med matchande ringar tatuerade på fingrarna, en speciell honom och henne avbildad. Dessa finger tatueringar för par är ungefär som vigselringar utom bara ett bläckat konstverk som visar engagemang och önskan mot varandra. Detta är en av de perfekta fingertatueringsdesignerna för par med matchning som ser så söt ut.

 • Färg: En mörkare nyans, helst svart, kan berika skönheten i denna subtila men ändå fantastiska tatueringsdesign!
 • Storlek: Eftersom denna tatuering ser riktigt speciell ut i stället för en ring, bör den vara i en liten storlek.
 • Kön: Denna tatuering är för dig som är galet kär eller lyckligt gift. Det är ett par tatuering!
 • Tatueringsposition: Denna tatuering är vanligtvis bäst lämpad för ringfingrar på någon av händerna.

4. Små etsade ord:

Små etsade ord

Finger tatueringar är det bästa för små uppskrivningar, bara ett ord om de kunde skildra något som du tror mycket på. Detta namn tatuering på fingret kan vara ett livsmål citat eller ett enda ord som kärlek, tro eller tro som i denna tatuering. Mjuka mönster som en stjärna, en vinstock, en fågel och sådana dotterbolag är vanliga tillsammans med den. Detta är en av de populära fingertatueringsdesignerna för tjejer.

 • Färg: Välj en mörkare nyans eller helt enkelt svart för att berika skönheten i denna tatueringsdesign.
 • Storlek: Baserat på teckensnitt och ord kan denna typ av tatueringar variera från medelstora till stora.
 • Kön: Denna tatuering talar tanken genom ett ord, och så är det för både män och kvinnor.
 • Tatueringsposition: Denna tatuering ser cool ut när den är placerad på insidan eller utsidan av fingret. Vanligtvis är sådana tatueringar bra på pekfingret.

5. Finger Tattoo Sleeve:

Finger tatuering ärm

Precis som dina armar kan dina fingrar också ha en ärm ungefär som den här tjejen som använde ett helfingers längd för att rita en härlig flyktig fjäder medan de andra fingrarna på vardera sidan har små lågor som rasar ner där naglarna slutar.

 • Färg: Välj en mörkare nyans av bläck, helst svart eller flerfärgad för att få fjädern att se hård, vild men exceptionell ut!.
 • Storlek: Denna tatuering är verkligen högljudd och visar sig elegant. Så medellång till en större storlek helt klart!
 • Kön: Kvinnor med en högre inre röst och kärlek till naturen kan få denna tatuering inked.
 • Tatueringsposition: Detta kan färgas runt spikdelen av långfingret och även intill fingerbenspunkten i pekfingret, lutande mot tummen.

6. Star Struck Finger Tattoos for Girls:

Star Struck Finger Tattoos for Girls

Stjärnor är en bra kryptisk meddelandegivare. De kan betyda allt från naturligt till fantasi, från glittringar av ett gyllene liv till glimtar av en bländande dröm. I denna tatuering på fingret, här ser vi en samling konstellationer, en rad stjärnsilhuetter som omfamnar hennes finger.

 • Färg: Välj svart eller flerfärgad, se stjärnorna lysa levande i dina tematiska tankar.
 • Storlek: Denna tatuering måste vara i medelstor till stor storlek för att göra synlighetskvoten bättre.
 • Kön: Det här är helt klart för det kvinnliga könet!
 • Tatueringsposition: Välj den nedre delen av ditt ringfinger för att lägga till skönhet till dessa lysande stjärnor som kommer att ge glitter till ditt inre sinne!

7. Ny kreativitet:

Ny kreativitet

Detta är en skalle tatuering ritad på fingret, tar exakt två på varandra följande fingrar för att slutföra bläckarbetet på ett sådant sätt att varje del av ansiktet är lika etsat på fingret. På detta sätt visas hela ansiktet när du tar in fingrarna tillräckligt nära varandra. Dessa typer av tatueringar på fingrarna ger spänning för användarna när de är sportiga. Detta är det bästa exemplet på en enda tatuering på fingrarna.

 • Färg: Välj svart eller ljusrött för att få den hårda skallen att tala volym i människors sinnen.
 • Storlek: Denna tatuering måste färgas i medelstor till stor storlek för att göra den synlig.
 • Kön: Skallen tatuering är benägen mot det manliga könet.
 • Tatueringsposition: Välj det horisontella utrymmet som täcker både index- och långfingrarna som sådana med överkäken på långfingret och underkäken på indexet för att få tatueringen att se realistiskt hård ut medan den leker med din fingerrörelse.

8. Ett blomkoncept:

Ett blommigt koncept

Blommor är en vanlig tatueringskonstdesign, och det är därför vi i denna långfingertatuering har gett fingret en fin feminin men ändå kraftfull touch med den aromatiska blommakungen, den majestätiska rosen. Röda och blommande, dessa rosor kan också följa med vinstockar och blad om så önskas.

 • Färg: Detta är en flerfärgad tatuering som specifikt engagerar svarta, röda och gröna färger.
 • Storlek: Blommorna med tunna stjälkar kan endast ses när de är färgade i medelstora till stora storlekar.
 • Kön: Blommor och kvinnor är synonymer till skönhet, och så är denna tatueringsdesign benägen för kvinnor!
 • Tatueringsposition: Få detta färgat över ringens inre längd, mellan- eller pekfingrar och stoltsera över din vackra tatuering!

9. Rosett med piltatueringsmönster:

Rosett med piltatueringsmönster

Ett tecken på engagemang, bästa vänner, limmade vid höfterna, här är en perfekt älskare eller bästa vänstatuering där den ena kan vara pilbågen till de andras pil. Denna typ av kärlekstatuering på fingret är mestadels att föredra av de flesta konstnärer som inte har någon gräns att tänka.

 • Färg: Denna intensiva pil och båge kommer att se extraordinär ut om den färgas i mörkare nyanser som svarta eller ljusare nyanser som rött och grönt.
 • Storlek: Denna tatuering kommer att se realistisk ut när den färgas i medelstor till stor storlek.
 • Kön: Denna tatuering är för de kvinnor som har en attraktiv, påverkande tankegång!
 • Tatueringsposition: pilen och pilen kommer att se riktigt verkliga ut när de bläcks på de två pekfingrarna. Fören kan omfamna vänster pekfinger medan pilen kan kasta in i höger pekfinger vilket gör tecknet uppenbart för alla som ser det!

10. Clefs:

Clefs

Få dessa klyftor etsade in i dina fingrar om du är musiker eller ens en musikälskare. Bara genom att titta på dem kommer folk att veta om ditt intresse för musik. De är extremt små och ganska attraktiva. Denna typ av tatueringar för fingrar indikerar kärlek till musik.

 • Färg: Välj den vanliga svarta nyansen eller mörkare grön eller till och med röd för att få dessa musiknoter att bläckas på fingrarna.
 • Storlek: små till medelstora musiknoter med en på var och en av dina fingrar visar världen hur mycket du älskar musik!
 • Kön: Denna tatuering är för alla som har ett öra för musik. Så, för både män och kvinnor!
 • Tatueringsposition: var och en av nyckeln på fingrarnas övre yta.

11. Dekorativa mönster för fingrar:

Dekorativa mönster för fingrar

Dessa vackra och intrikat spridda mönster över fingrarna är placerade snyggt, och de ger en hand ett attraktivt utseende. De är ganska genomarbetade, och inget annat behövs för att slutföra dina händer när dessa har gjorts på dina fingrar. De fullbordar bara utseendet.

 • Färg: Välj svart bläck för att få detta ovanligt eleganta mönster på dina fingrar.
 • Storlek: Denna tatueringsdesign är medelstor när du ser varje mönster individuellt, och när du ser det som ett mönster är det ett stort!
 • Kön: Denna tatueringsdesign med mehendimönster är speciellt för kvinnor!
 • Tatueringsposition: Denna tatuering kommer att se traditionell men ändå snygg ut när den färgas på baksidan av din handflata, försiktigt utspridd över fingrarna.

12. Enhörningar:

Enhörningar

Om du är en fantasiälskare och älskar den mytomspunna varelsen enhörningar, få dem etsade permanent på dina fingrar och de stannar hos dig för alltid. Denna konstnärliga tatuering i fingret symboliserar den mer känslan för användarna.

 • Färg: Välj och spela med de djärva svarta, blå, röda och gröna färgerna för att ge liv åt denna tatuering!
 • Storlek: Detta ovanliga men ändå djurinstinktuella mönster går bra när det färgas i liten till medelstorlek.
 • Kön: Detta är en tatuering som är särskilt benägen mot djärva men modiga kvinnor som också har en subtil karaktär!
 • Tatueringsposition: Få dessa supersöta enhörningstatueringar utformade på ovansidan av pekfingrarna.

13. En blandning av allt:

En blandning av allt

Förvirrad mellan ett antal fingertatueringsdesigner och du gillar dem alla behöver du inte oroa dig. Vi har tio fingrar, och du kan få alla etsade i ett finger var. De är färgglada och ganska härliga i sig; var och en skildrar en annan egenskap hos dig.

 • Färg: Denna tatuering med flera mönster kräver en blandning av svarta, blåa, röda, rosa och gröna färger som verkligen får varje tatuering som omfamnar var och en av fingrarna att se enastående ut!
 • Storlek: Dessa stilikoner kan färgas i små till medelstora storlekar.
 • Kön: Dessa är för både män och kvinnor som är mode- och stilfreak!
 • Tatueringsposition: Dessa kommer att se speciella och enastående ut precis ovanför knogarna.

14. Något unikt fingertatueringar för män:

Något unikt fingertatuering för män

Om du älskar att fiska är detta bara något för dig. Fisktatueringen för fingrar är mycket lockande mer än den andra tatueringsdesignen. De flesta tonårsflickor gillar att bära den här typen av tatueringar på sina fingrar för sina bästa erbjudanden.

 • Färg: Fiskespönsmönstret passar bra med mörkare nyanser som svart, blått, rött och grönt, vilket får det att se realistiskt och fint ut.
 • Storlek: Denna tatueringsdesign måste vara i medelstor till stor storlek.
 • Kön: Fiske är en mans passion! Och så är detta för män även om några kvinnor skulle älska att ställa in för fiske kan välja detta som ett undantag!
 • Tatueringsposition: Täcker pekfingrets och långfingrarnas yttre sidor, stången och tråden är utformade på pekfingret medan fisken visas hängande försiktigt på långfingret.

15. Hope Finger Tattoo Design:

Hope Finger Tattoo Design

Sist men inte minst i listan över bästa tatueringsdesigner för fingrar, kommer detta vintergröna och vanligaste hopp etsat på fingertopparna alltid att hålla dig full av hopp. Detta är en av de bästa fingertatueringsdesignerna för män.

 • Färg: Denna subtila men ändå genomtänkta HOPE -tatueringsdesign ser bra ut antingen i svart eller i någon ljus färg
 • Storlek: Små till medelstora bokstäver tryckta på fingrarna kommer att ge ett tilltalande utseende till denna tatueringsdesign.
 • Kön: Hoppet är källan till överlevnad, och det är för både män och kvinnor.
 • Tatueringsposition: Välj mellanrummet ovanför knogarna eller mellanrummet under naglarna med en bokstav tryckt på vart och ett av de fyra fingrarna exklusive tummen!

Ytterligare tips om fingertatueringsdesigner

 • Fingertatueringar ser anmärkningsvärda ut men kräver största omsorg och underhåll eftersom de är graverade på en av de känsliga delarna av kroppen som alltid är utsatt. Så det är mycket viktigt att välja rätt men enkla finger tatuering mönster och plats för att få bläck.
 • Fingertatueringar tenderar att blekna lätt, och därför kan du behöva touch-ups väldigt ofta. Dessa touch-ups krävs specifikt när du väljer pulserande färger eller får bläck på insidan av ditt finger.
 • Att välja svart eller mörkblå tatuering med speciell färg kommer att ge dig några valmöjligheter, eftersom den här typen av vackra fingertatueringar tenderar att stanna länge.
 • För att hålla tatueringarna fräscha och livliga rekommenderas att du regelbundet använder solblock och fuktkräm.
 • Färg: Svart, Mörkblå, grön, röd och färg baserat på den valda tatueringen.
 • Storlek: 0,5 ″ x 0,5 ″ 1 ″ x 2 ″ 2 ″ x 3 ″

Fördelar och nackdelar med fingertatueringar:

Fingertatueringar har dock sina egna fördelar och nackdelar.

FÖRDELAR:

 • Om du vill hålla din tatuering dold och ändå synlig när du önskar att insidan av ett finger är det bästa stället.
 • Att få bläck för hand kan vara ett problem eftersom olika företagspolicyer inte tillåter synliga bläck och att använda handskar är omöjligt. Så om du önskar en tatuering på din hand, kan insidan av ett finger vara ett alternativ.
 • Fingertatueringar som ringtatueringar är också ett bra alternativ att gå. De är billigare än riktiga, och de kan inte gå förlorade. Du kan gå efter en så genomarbetad design som du vill. Du kan till och med göra det till en påminnelse till en händelse, plats, person eller ett minne.
 • Fingertatueringar är särskilt vanliga hos kvinnor eftersom de är invecklade, små och fina, och tatueraren fortsätter att skapa olika mönster tillgängliga för fingrar, som små crocs, kursiva teckensnitt, vackra blommor etc..
 • Den bästa fördelen med en fingertatuering är att de är extremt rimliga på grund av deras och storlek och de är en bra start för någon tatuerad för första gången, som ett experiment.

NACKDELAR:

 • Fingertatueringar tar längre tid att läka, och det är en svår process eftersom du inte kan hålla den täckt hela tiden och händerna är i ständig användning. Att hålla den borta från tvål och andra kemiska produkter är en av huvudfrågorna.
 • De bleknar vanligtvis under själva läkningsprocessen.
 •  Men om du ens lyckas läka det ordentligt, kan du inte behålla det så för alltid eftersom de definitivt kommer att blekna med tiden, händerna används ständigt och också för att huden på fingret är mycket tunnare, och de kan eller inte kan hålla den pigmenterade färgen väl.
 • Att tatuera fingrarna är en av de mest smärtsamma upplevelserna eftersom fingrar inte innehåller mycket muskler. Det är mycket intensivt eftersom nålen sätter direkt tryck på fingrarnas ben.
 • Att tatuera fingrarna är också ett knepigt jobb eftersom mönstren vanligtvis är små och det tillgängliga utrymmet är ganska litet. Att ta bort dessa tatueringar är också komplicerat.

Nu när du har listan över 15 bästa och supercoola fingertatueringsdesigner avslöjade för dig väljer du din favorit och får bläck för att tala ditt sinne eller personlighet genom det genomtänkta tatueringsspråket! Dessa fingertatueringar är inte så dyra och dessutom fyller du fingrarna med viss elegans och säkerhet om vem du är! Välj en design, välj en pålitlig konstnär och få en fantastisk fingertatueringsdesign bläckad för livet! Glad tatueringstid!

Om du gillade dessa mönster och har något att dela med oss, skriv dina åsikter i kommentarfältet nedan!