Bästa klockatatueringsdesigner

Tatueringar, den nya shiz i den moderna världen har tagit över alla föremål för personifiering och har gjort det till konstform med de mest grundläggande elementen vi ser varje dag. Det som började med citat och blommor nu har gjorts till ett större fenomen genom att införliva så enkelt som en sängklocka för att skildra en inre mening. Det finns tatueringar som är gjorda av en ren önskan att få en klar, till exempel kanske ett citat eller en blomma och sedan finns det människor som är kopplade till sina tatueringar ungefär som de här klassiska.

Bästa klockatatueringsdesigner:

Här är några av Clock tatueringsdesignerna som du kan få gjort på din kropp.

1. Love Clock Tattoo:

Love Clock Tattoo

En klocka tatuering mönster kan symbolisera en evig tillbedjan. Det kan vara den tillbedjan du har för dina människor eller dina barn (i så fall kan deras namn, ansikten eller födelsedatum förenas). En vanlig bild som används för sådana planer är hjärtat. Duvor, blommor, heliga budbärare och stjärnor kunde också användas. Klocktatueringar kan på samma sätt förena olika utseende och bilder av vänner och familj, i vilket fall den fokala allegorin blir en evig tillbedjan, obegränsad av tid. Äntligen kan tatueringsdesigner av klockor komma i ett stort antal former och uppfylla särpräglade egenskaper som ändrar dess centrala betydelse, från stoppuret som kaninen använder som en del av “Alice i Underlandet” till ett timglas eller till och med ett solur. En verkligt ovanlig och ovanlig tatueringskontur, klockan kommer utan tvekan att väcka uppskattning hos de personer som får chansen att bevittna den.

2. Butterfly Clock Tattoo Design:

Butterfly Clock Tattoo Design

Denna glamorösa klockatatueringsdesign för män och kvinnor kan tala till känslor som evighet och närvaro. Oavsett var i vilket hörn av universum vi reser men tiden kommer alltid att förbli konstant. Med klockan som symboliserar denna exceptionellt betydelse gillar många individer att få den som en tatuering. Det finns olika komponenter som kan införlivas i en disposition, till exempel fjärilar, blommor, välsignade budbärare och stjärnor. Med den inspirerande synvinkeln kan denna tatuering uttrycka dina djupaste känslor utan ord. Detta är en av de bästa klocktatueringarna för kvinnor.

3. Pocket Ticking:

Fickan tickar

Kommer du ihåg de gamla fickur som hängde från kappfickorna på herrarna och herrarna guldpläterade med en urtavla med romerska siffror? Ur det konceptet är detta en klassisk gammaldags klocka med samma egenskaper men ungefär som allt snedvridningen på sidorna har de oklara urtavlorna låtit oss tro att ingenting någonsin står för evigt. Tatueringens storhet har dock skickligt nog bildats av den lysande skuggningen. Det är en av de snygga klockatatueringsdesignerna för tjejer.

4. The Ultimate Reminder Tattoo Design:

Ultimate Reminder Tattoo Design

Denna ultimata påminnelseklocka tatueringsbilder uppdateras för att vi alltid ska komma ihåg att tiden verkligen är knapp för ingen. Tatueringar av tidtagare kan rekommendera soliditet, tolerans, hålla ut innan ett specifikt resultat kan presentera sig. I många fall och särskilt att de är vridna eller indikerade mjukgörande som i en Salvador Dali -målning, visar de hur tanken på tid inte kan bindas till små paket, till exempel timmar eller minuter, och att försök att kontrollera det är i huvudsak ett bedrag. Vårt grepp om tidens utveckling är obefintligt, så vi skapade en hel ram för att försöka och hantera.

5. Klocktatuering på handleden:

Tid är den viktigaste komponenten i en mans liv och en klocka används för att mäta tid, vilket gör den till en absolut nödvändig pryl. Bilder på klocktatueringar talar om ens humör och känslor, vilket är motivationen bakom varför tatueringshantverk har administrerat individers hjärtan under en utdragen tid. Denna lilla armbandsurstatuering för män är mycket uppskattad med tanke på dess typiska betydelse. Den har en ovanligt ovanlig betydelse som förenar den med tidens betydelse.

Klockatatuering på handleden

En klocka identifieras med ett exceptionellt tidsändamål i ens liv, till exempel födelsedatum för en fågel, bröllopsdagar och till och med dödsdatum för en vän eller familjemedlem. Således symboliserar stash watch -tatueringar tid, liv, förbigående och sundhet och påminner alltid transportören om kritiken i varje sekund i deras liv.

6. Crescent -sidan:

Halvmånen

Detta är ett annat klocktatueringskoncept där klockan inte helt har blivit det enda ämnet utan för att balansera citatet och konsten samtidigt markeras lite av båda. Citatet på sidan ger ett extremt inspirerande budskap som säger “njut av den tid du har eftersom tiden är en tjuv”. Klockans bleka bit markeras på den andra halvmånen.

7. Mc-Twisp och klockan:

Mctwisp och klockan

Kom ihåg den vita kaninen i Alice i ett underland där han går runt med en gammal fickur i handen glatt hoppar och hoppar fram och tillbaka. Detta är ett mycket liknande koncept där en kanin som håller en klocka när han hoppar förbi gör huvudattraktionen.

8. Den mörka klockan:

Den mörka klockan

Detta är ännu en hisnande vacker klockatatuering som blandar ihop mörkret med sig själv. Klockratten sprider sig till många små fåglar som skjuter upp på himlen medan basen ligger kvar på marken. Detta är en av de bästa mörkt svarta klockatatueringarna för män.

9. sagoklocka:

sagoklocka

På en rosbädd vilar en klocka med änglavingar. Man kan till och med ersätta rosens bädd med moln. Den djupa inre betydelsen visar en väg för hängivenhet till den allsmäktige för att undvika rosornas taggar. Ett starkt koncept med rätten till bara små konstverk. Det är en av de bästa klocktatueringarna med rosor.

10. 3D Clock Tattoo:

3D klocka tatuering

Tatueringens höft har blivit så kunnig och bred vid denna tidpunkt att behärskningen av denna konst har lett till en nivå där dimensionerna collagerar för att bilda ett fantastiskt konstverk ungefär som denna 3D -tatuering gjord i precision. De gamla siffrorna avger en känsla som är förbi, medan de klickande händerna förutsäger att tiden går.

11. Burning Time Tattoo Design:

Burning Time Tattoo Design

Detta är den gamla versionen av bilder på klockatatueringar. Det finns många individer i allmänheten som inte ser hur lönsam tid är. Egentligen slutar de med att delta i övningar som inte ökar värdet på deras liv, förutsatt att de kommer att återhämta sig någon gång på vägen. De slutar att klaga senare när de upptäcker att tiden inte är på deras sida och dess förflutna har ingen återkomst för dem att uppnå sina ambitioner och drömmar. Därför är detta en tatuering som är exceptionellt perfekt för alla som förstår uppskattningen av tid.

12. Då uggla och dess tid:

Sedan uggla och dess tid

Inte alla klockor behöver en svart bakgrund för att upprätthålla dess betydelse, detsamma kan göras med hjälp av en mängd färger med ett ännu mer intressant koncept. För alla människor som bränner midnattoljan, här är ett fantastiskt koncept för att berätta din historia allt på en enkel ritning. Ugglan, böckerna som den har satt sig på, klockan i barmen ger alla känslor?

13. With A Twist:

Med en tvist

Och här menar jag bokstavligen med en twist, det här är en mycket feminin klockatatuering som man kan välja som har en blandning av musik som börjar med en gitarr och slutar med en upprullad klocka som virvlar ner för att bilda en annan. Detta är ett nytt koncept med tillägg som trollsländan i mitten eller satinbandet för att få bakgrunden att se mer fylld och upptagen ut.

14. Old Is Gold:

Gammalt är guld

Du vet hur de gamla trenderna kommer tillbaka till nutiden för att bli helt nya trender. här är ett klassiskt exempel på det. Gamla tiders fickur görs till centrum för uppmärksamhet och för att sporta lite kvinnlighet i det, kan man använda blomman med sina blad och allt för att skapa en com-bust-känsla. De romerska siffrorna tar oss tillbaka till nostalgiens väg medan bakgrundsmönstret tillför ojämnhet till det.

15. Anchor Clock Tattoo:

Anchor Clock Tattoo

Den förankrade klockan tatuering design är en cool expansion till den vanliga tatuering kontur, ankare som ursprungligen användes som en sällskapsdjur konfiguration för sjömän och guider kan lägga till en annan avsikt till tatueringen, relaterade till soliditet och kvalitet.

Klockan är en utomordentligt anpassningsbar bild och kan styras till olika implikationer beroende på hur den återges. Hued tatueringar innehåller för det mesta en mer livlig eller positiv kant till vilken bild som helst, vilket tillåter gråskala eller hög kontrast för att skildra mer äkta toner. Trots stil och skuggning är klockan en särskild tidsbild, en anmärkningsvärd period eller en minut i livet.