Tatuering är en trend som växer. Det finns flera världsberömda artister som är kända för sin nålande talang. Dessa artister är välkända och har gjort design på kända kunder. Dessa dagar de gamla och andra stamtyper av mönster blir trendigare. Det finns också andra typer av format som den traditionella trosutformningen. Du kan också få andra målningstypfåglar och blommönster gjorda. Det finns några proffs som är specialiserade på att göra en mängd olika blommönster.

De flesta av dessa mönsexperter kan också ge dig anpassade mönster som passar din smak. Vanligtvis är avgifterna för anpassade mönster högre och du måste betala mer pengar för dem. Du kan också få andra typer av vågade mönster som en skalle och en annan asiatisk typ av mönster som körsbärsblomman och andra Koi -fiskmönster från några av dessa mönsterexperter. Det finns många konstnärer som gör den här typen av mönster. Många av dem är specialiserade på vissa typer av format och det finns andra proffs som kan ge dig vilken typ av tatueringsdesign som helst.

Bästa tatuerare:

Nedan visas de 15 mest kända tatuerare som är världsberömda.

1. Rob Kelly:

tatuerare

Han är känd för sin traditionella och japanska design. Hans tatueringar har en trend och ett format som liknar asiatiska mönster. Du kan också få moderna och andra traditionella mönster från denna person. Han är en välkänd konstnär inom denna kreativa linje. Du kan också få en mängd olika rosmönster eller den traditionella typen av tjej- och sparvdesigner. Han är världens bästa tatuerare.

2. Keith Underwood:

Keith Underwood

Han är en elev i raden av de berömda konstnärerna som har gjort flera mönster. Denna konstnär har själv gjort sitt kreativa arbete i över ett decennium. Han är elev till den avlidne Mike Malone. Keith är känd för sina traditionella mönster. Du kan få färgglada mönster gjorda från hans butik. Hans butik ligger i Chicago.

3. Lana Wingo:

Lana Wingo

Lana är specialiserad på att göra godisskalle och andra vågade mönster. Du kan se en mängd av hennes verk i tidskrifter och andra utställningar.

4. Valarie Vargas:

Valarie Varghas

Valerie specialiserar sig på traditionella och andra blommönster. Du kan få nästan vilken typ av mönster som helst från hennes butik.

5. Bailey Hunter Robinson:

Bailey Hunter Robinson

Bailey specialiserar sig på traditionell och konstnärlig design. Han gör flera färgglada och andra folkkonstmönster.

6. Placaso:

Placaso

Han är en mycket populär och känd artist. Du kan få en mängd olika mönster gjorda från hans butik. Han är en av de stora tatuerare runt om i världen.

7. Nao Takamura:

Nao Takamura

Denna konstnär är känd för att vara en mycket känd asiatisk mönsterexpert som är känd för sina japanska mönster. Du kan också få anpassade färgglada mönster från hans butik. Hans japanska mönster är kända för att vara mycket kända.

8. Regino Gonzales:

Regino Gonzales

Regino har gjort en mängd olika mönster. Hans konstnärliga arbete har svart bläck och andra traditionella mönster.

9. Woon Kim:

Woon Kim

Hans kvinnliga tatueringar är mycket populära. Han har gjort en mängd olika mönster för många av sina kunder. Han är också en av de bästa tatuerare i världen.

10. Buggar:

Buggar

Buggar är kända för att vara en välkänd målare och även en tatuerare.

11. Thomas Hooper:

Thomas Hooper

Han är en välkänd konstnär. Om du vill ha stammönster kan denna professionella förse dig med en mängd gamla mönster. Dessa dagar blir maori- och polynesiansk design mycket populär. Han har gjort sina mönster på ett antal välkända kunder. Hans mönster och teckningar har presenterats i ett antal tidskrifter och även i ett antal nyhetsartiklar.

12. Bert Krak:

Bert Krak

Han är känd för att vara en mycket populär mönsterexpert från Brooklyn. Du kan se ett antal av hans verk publicerade i tidskrifter och andra nya artiklar. Han gör en mängd olika mönster och även traditionella mönster. Han har gjort sitt konstverk på ett antal kända kändisar.

13. Norm:

Norm

Han kom till berömmelse från galleriorbeten. Hans konstverk visas i olika tidskrifter. Hans intervjuer har publicerats i många nya artiklar. Han är känd för att ha gjort olika mönster från blommotryck till andra godisskalledesigner. Hans mönster är kända för sina konstnärliga typsnitt. Han har gjort olika typer av teckensnittsdesigner på sina kunder.

14. Horishow:

Horishow

Om du letar efter ett traditionellt koifiskmönster kan denna konstnär göra ett skräddarsytt mönster för dig. Denna välrenommerade professionella har presenterats i ett antal japanska och asiatiska tidskrifter. Han är känd för sin konstnärliga och färgglada konst. Du kan få en mängd olika mönster från hans butik. Om du vill ha något som en hel baksida med körsbärsblommor och andra mönster i samurai -målningsformat kan du kolla in hans butik. Han kan också göra anpassade kinesiska mönster. Du kan också få andra typer av mönster från den här artisten. Om du vill ha blommotryck kan du också få färgglada 3D -blommotryck enligt din bekvämlighet. Du kan få sådana mönster på vilken position som helst. Om du vill ha traditionella kinesiska mönster kan du göra dem på armarna, ryggen eller fronten och du kan också göra dem på låren. Dessa är ganska populära och trendiga. Horishow specialiserar sig på ett antal japanska format. Du kan få flera konstnärliga mönster från hans butik.

15. Daniel Dimattia:

Daniel DiMattia

Denna tatuerare är känd för sina geometriska och stammönster. Du kan få en mängd olika stamdesigner från hans butik. Hans mönster och teckningar har publicerats i ett antal tidskrifter och även flera nyhetsartiklar. Han är känd för sina konstnärliga mönster. Om du vill ha en maori, polynesisk eller ett gammalt gammalt mönster, kan du få detta gjort från Daniel. Många kändisar har gjort mönster från hans butik. Han är känd för sina geometriska och andra mörka bläckmönster. Han är också känd för sina blommönster som han gör på de gamla designerna. Du kan få olika mörkfärgade anpassade blommotryck från hans butik.