Att himlens himlar påverkar våra liv är en vanlig uppfattning bland människor över hela världen, och det är därför inte konstigt att människan tenderar att uttrycka denna tro i form av sin egen stjärntatueringsdesign. Leo “Lejonet” är den mest dominerande av alla stjärntecken. De som är födda under detta tecken är naturliga ledare. De är modiga och auktoritativa och dras naturligt till människor med lika starka personligheter.

Leo Tattoo designer

Typiska Leo är flamboyanta och har en aura av storhet omkring sig, alla dessa egenskaper är mycket karakteristiska för ett lejon. Styrt av solen, detta leotecken, särskilt i konstformen, är mestadels representerat i guld, gult, orange och rött.

Bästa Leo -tatueringar för män och kvinnor:

Här har vi nedan gett de bästa och populära Leo tatueringsdesignerna för män och kvinnor med mening och bilder som skulle förvåna dig.

1. Fierce Leo Tattoo Design för killar:

Fierce Leo Tattoo Design för killar

Lejonets vildart skapas i all sin hårdhet i detta intensiva arbete. Det är en perfekt utföringsform av kraft och styrka. Kärnan i dessa attribut fångas utmärkt i ögonen. Det är nästan som om innehavaren av denna tatuering skickar ut en varning genom detta magnifikt snidade konstverk. Det är en av de bästa Leo -tatueringsdesignerna för män med stora armar.

2. Leo Tribal Tattoo Design:

Leo Tribal Tattoo

Tribal tatueringar, bortsett från att vara populära, har mycket symbolik och mening kopplat till dem. Egenskaperna auktoritet, virilitet och stolthet som lejonet symboliserar är djupt förknippade med stammar. Tribal Leo -tatueringen är en symbol för sådana egenskaper. Tatueringen görs enkelt med lejonmanen omvandlad till en stamdesign.

3. Leo Zodiac Tattoo Symbol på handleden:

Leo Zodiac Symbol Tattoo

Enkel i utseendet, denna Leo stjärntecken symboliserar mod och ledarskap, de dominerande egenskaperna som finns hos dem födda under solen. Tillsammans med en fin ram är det ganska tilltalande.

4. Leo Sign Tattoo Art:

Leo Tattoo Art

Medan vissa gillar att personifiera Leo -stjärntecknet genom lejonets djärva och grymma form, visar andra det gärna med enkla bokstäver. Här ses Leo -tatueringsdesignen i kalligrafi. Det är förenklat men ändå iögonfallande och visas bäst på rygg, handled, bröst eller underarm.

5. Lejon med två ansikten tatueringsdesign:

Lejon med två ansikten tatuering

Symboliken i designen som skildras i denna tatuering kan uttrycka styrkor och svagheter hos dem som är födda under detta stjärntecken. Medan Leo är modiga, auktoritativa och födda ledare, är deras baksida att de är arroganta och bossiga. De två ansiktena är karakteristiska för de två sidorna av Leos natur, och denna skildring är dekorativt gjord i levande nyanser. Här är tatueringen av flickor med lejon en utmärkt idé för en konstnär som kan imponeras av mängden.

6. Leo Zodiac Symbol Tattoo on Sun:

Sun Tattoo med Leo Zodiac Symbol

Bredvid lejonet är soltatueringar en perfekt symbol i tatueringsdesigner för dem som är födda under solen. De bärs av både män och kvinnor och är designade i olika storlekar, färger och stilar. Denna tatueringsdesign är av en keltisk sol sammanflätad i ett yttre spetsmönster med Leo zodiakemblemet inuti cirkeln.

7. Half Sleeve Crowned Lion Tattoo för män:

Halvärmad kronad lejontatuering för män

Ett annat populärt sätt att avbilda Leo -stjärntecknet, som visas i utformningen av denna tatuering, är lejonets prydnad med en krona. Den säger djärvt att lejonet är kung av djungeln och är överlägsen alla andra djur. Denna tatuering har kraft och auktoritet stämplat över det genom sin pittoreska detalj och fantastiska färgteknik. Denna Leo tatuering design är perfekt lämpad för män.

8. Leo Lion tatuering med blommor:

Leo Lion tatuering med blommor

När tatuerat med vissa blommor representerar lejonet en balans mellan styrka och skörhet och ger i huvudsak en touch av kvinnlighet. Det skildras här i en passiv form med en subtil antydan till en kärleksfull och känslig natur som är ganska karakteristisk för en Leo som inte delar denna egenskap lätt med andra.

9. Leo Butterfly Tattoo Design med namn:

Leo Butterfly Tattoo Design med namn

Leo -zodiaken symboliseras vackert i denna fjärilstatuering som är en ganska välkommen förändring från de vanliga Leo -tatueringarna som mest avbildas genom lejonet. Den här designen är levande i färger och ingrodd med bokstäver och är gjord för leokvinnan.

10. Celtic Lion Face Tattoo Design på axeln:

Celtic Lion Face Tattoo Design på axeln

Lejon symboliserar stolthet och tapperhet, och Leo tatueringsdesigner som den här överdriver detta faktum mycket bra. Här har de lagt en liten stamkärna i lejonets ansikte eftersom det bildas genom att göra ett diskret mönster av keltiska linjer och kurvor.

Efter att det har gjorts har de skrivit ordet ‘LEO’ extremt snyggt. Specialiteten hos denna design är att den skiljer sig mycket från alla andra Leo -mönster är en enkel men vacker. Både män och kvinnor kan prova den här, och huvudorsaken är att det är en liten tatuering och därmed kan färgas på vilken del av kroppen som helst.

11. Födelsedatum Leo tatueringar på bröstet:

Födelsedatum Leo tatueringar på bröstet

Alla tatueringar, som de säger, har en specifik betydelse och att tatueringar ursprungligen gjordes för att permanent bläcka någon minnesvärd händelse som vi vill bära med oss ​​för alltid. Denna tatuering med leosymboler är ett av de mycket eftertänksamma mönstren där födelsedatum för någon har blivit tryckt på bröstet.

12. Zodiac with Leo Paws Tattoo Designs:

Zodiac med Leo Paws Tattoo Designs

När det gäller tjejer är de strikt troende på zodiaker och även små och söta tatueringar som den här. Här har vi en av de vackraste Leo zodiac tatueringsdesignerna, utarbetade med tassar av samma lejon, kanske. Detta är en liten tatuering jämfört med ansikten och mönster, som är stora och täcker breda kroppsområden.

13. Full Lion Tattoo Design on Arm:

Full Lion Tattoo Design på armen

Lejonansikten har blivit för mainstream, så du måste prova något väldigt nytt och ovanligt, och denna tatuering med Leo -symbol är absolut ett friskt pust. Detta är ett lejon i full storlek i halvläge eller helt enkelt vertikalt, precis som du kommer att se på Sri Lankas flagga.

Här har de inte använt någon färg, men du kan använda valfri färg om du vill ha den mer färgstark och ljusare. Här har lejonet många keltiska och stamdetaljer, och de kedjade designerna gör att det ser väldigt djärvt och smart ut.

14. Leo Heart Tattoo på bakom örat för tjejer:

Leo Heart Tattoo på bakom örat för tjejer

Några av de bästa Leo -tatueringsdesignerna är de som är ansiktslösa och bara har en stjärnsymbol för Leos i sig. Det är också stor skillnad mellan hur killar gillar sina tatueringar och hur tjejerna gillar dem. Här har vi en liten Leo -tatuering, som görs bakom öronen, och tatueringssvansen har ett sött hjärtatecken.

Detta visar kombinationen av feminin charm och mjukhet, tillsammans med ett lejons djärvhet och styrka. Detta är en vacker kombination och tjejer som har en sådan inställning att få mycket uppmärksamhet från alla håll.

15. Shiny Leo Tattoo on Back for Women:

Glänsande Leo -tatuering på ryggen för kvinnor

Medan tatueringar i rygg och nacke är de vanligaste formerna av tatueringar, måste vi välja den som är ännu bättre än den bästa, och den här typen av tatueringar är den bästa. Här visas flickan som skryter med en lejonansikte -tatuering med en kombination av rött och silver för att ge lite skimmer till det normala ansiktet. Den andra detaljeringen görs i form av tassarna till den nedre delen av den. Detta är en väldigt flickaktig design med färgen och den silverfärgade finessen och det böjda mönstret och tatueringens lilla storlek.

Tatueringskonst är ett sätt att uttrycka den konstnärliga sidan av dig, och zodiaker talar om en människas personlighet. När båda kommer ihop får du en dödlig kombination av sådana Leo -tatueringar för män och kvinnor, som ser vackra ut.