15 bästa Taurus tatueringsdesigner för män och kvinnor

Oxens tatueringar är inspirationen för många människor födda under påverkan av detta stjärntecken. Oxen, zodiakens andra tecken representeras av tjuren, långsam till ilska men ändå dödlig när den provoceras vilket är mycket karakteristiskt för en taureans personlighet. Oxens tatueringar avbildas vanligtvis av tjuren, Taurus -glyfen eller en kombination av båda.

Män brukar sporta tjuren som ofta är förknippad med maskulinitet medan kvinnor föredrar tuffheten i teckningen eller en tatuering med bokstäver i ett fint teckensnitt. Bulltatueringar finns i en mängd olika mönster och färger med brunt och svart som dominerande nyanser. Bulltatueringar har sin egen symboliska betydelse som är karakteristisk för egenskaperna och personligheten hos den person som är född under Oxens soltecken.

De medföljande Taurus -tatueringsdesignerna som beskrivs nedan är en del av de olika delarna av dessa tatueringar som vanligtvis ses på kroppen hos de individer som behöver vifta med sitt kraftfulla tecken på kroppen.

Taurus tatueringsdesigner för män och kvinnor

Bästa Taurus tatueringsdesigner:

Nedan visas de 15 bästa Taurus -tatueringsdesignerna för män och kvinnor enligt följande.

1. Raging Taurus Tattoo Design:

Raging Bull Tattoo

Tjuren är en våldsam varelse, orädd i naturen och dess styrka känner inga gränser. Alla dessa egenskaper manifesteras i denna tatuering konstnärligt utförd i nyanser av svart och brunt. Denna tatuering är en ren skildring av maskulinitet och styrka. Det är en av de bästa rasande Taurus tatueringsdesignerna för män.

2. Taurus tatueringsdesigner:

Taurus tatueringsdesigner

Tjurar är allmänt kända för att vara kortvariga varelser som är associerade med färgen röd och tjurtatueringar uttrycker ofta denna förening genom blodets färg, vilket framträder tydligt i denna tatuering.

3. Taurus Glyph Tattoo:

Taurus Glyph Tattoo

Tjurens horn är den mest kraftfulla och attraktiva egenskapen i kroppen och Taurus -glyfen i denna tatuering är så utformad att den avbildar hornen på ett tydligt sätt. Det är ett snyggt konstverk och passar bra med kvinnor som tillhör detta solskylt.

4. Kontur av tjurhuvud med tatuering:

Kontur av tjurhuvud med tatuering

Denna tatuering är ett konstnärligt intryck av tjurhuvudet som är markerat med djärvt svart med tecknet framträdande i rött. Den har utseendet på en tribal tatuering och är en design som passar både män och kvinnor.

5. Calm Taurus Tattoo:

Lugn Oxetatuering

Bulltatueringar som normalt skildras på ett rasande och aggressivt sätt skildras också av ett lugnt utseende. En Taurean -stund är känd för sina aggressiva egenskaper som svartsjuka, besittningsförmåga och obeveklighet har också en mjuk sida. De är varma, uppriktiga och lojala i vänskap. Denna tatuering gjord i vacker skuggning av brunt och svart verkar åstadkomma dessa egenskaper genom skildringen av tjuren i mild lugn.

6. Charging Bull Taurus Tattoo:

Laddar Bull Taurus Tattoo

En typisk återgivning av tjuren med huvudet nedåt, hornen spetsiga och klackarna sparkar för att göra sig redo att ladda och orsaka förödelse, laddningstjurstatueringen är ett populärt val bland de flesta Oxen -män. Det är en utföringsform av kraft och styrka som omfattar maskulinitet i sin fulla bemärkelse. Det är en av de populära tjur Taurus tatueringsdesignerna för män.

7. Celtic Taurus Tattoo:

Celtic Taurus tatuering

Tjurar har varit mycket viktiga i den keltiska kulturen genom åren. De var en symbol för styrka och till och med fertilitet. Det är inte konstigt att Celtic Taurus tatueringar är populära bland människor vars förfäder tillhörde denna kultur. Här ses en tatuering som är en vanlig representation av ett tjurhuvud med horn som bärs på bröstet som ett prydnadsverk. Det ser pråligt ut på kvinnor och ser till och med bra ut på män.

8. Bull Skull Taurus Tattoo:

Bull Skull Taurus tatuering

Bull skull tatueringar kan utformas i många olika stilar och mönster och bärs mer vanligt av män. Det har sin popularitet bland västerlänningar i USA, indianer och till och med mexikaner, till var och en sin innebörd. Designad med det rena skelettet i ansiktet och hornen, kan denna tjurskalle -tatuering vara symbolisk för död och förstörelse. Med tanke på designens omfattande storlek ger tjurskallen tatuering en bra rygg eller bröstbit.

9. Ambigram Taurus Tattoo:

Ambigram Taurus tatuering

Ambigram är mycket populära i tatueringsvärlden. När de läser samma uppåt och nedåt, ser de gåtfulla ut och är ett ganska kreativt sätt att få din kropp bläck. Att få Taurus stjärntecknet formulerat i ambigramstil skulle vara ett unikt val för Taurean tatueringsälskare.

10. Venus Associated Taurus Tattoo:

Venus Associated Taurus Tattoo

Enligt mytologiska skript är härskaren på planeten Oxen planeten, Venus. Därför är korrelationen mellan båda planeterna helt naturlig. Även om en ensam bild av en avgränsning av Venus kanske inte kvalificerar sig som en Taurus -tatuering, är den desto vanligare i samband med en tjur eller helt enkelt Oxens stjärntecken. I vilket fall som helst är förhållandet till Venus en indikation på som en Oxetatuering. Detta är en av de goda Taurus tatueringsdesignerna för kvinnor.

11. Taurus Tribal Tattoo:

Taurus Tribal Tattoo

De flesta tribal tatueringar har någon form av koppling till en Ox plan. Denna typ av Taurus tribal tatuering kontur är verkligen enkelt. Ändå finns det olika sorter av tjurhuvudet, från skuggning, lokalisering, storlek och olika ökningar, till exempel ord eller förändringar. Eftersom Oxen är en bild av beslutsamhet och säkerhet, är de allra flesta tjurhuvuden du kommer att se hög kontrast, trots att du på samma sätt kan gå för en ensam rådande skuggning för att tala till en specifik känsla.

12. Taurus Zodiac Sign Tattoo:

Taurus stjärntecken tatuering

Om du är entusiastisk över astrologi, så är den här en av de mest okomplicerade Taurus -tatueringarna av stjärntecknen att skapa, bara en cirkel med ett par böjningar för att tala till hornen och framåt. För någon som på samma sätt kan tycka om en liten tatuering som inte kommer att ta mycket hänsyn, återigen är detta det perfekta beslutet. Betydelsen ändras inte om den är enorm eller liten, det är i större utsträckning en individuell artikulation, och detta har gjort Oxens stjärntecken extremt grundläggande.

13. Bull Horns Taurus Tattoo:

Bull Horns Taurus Tattoo

I alla Tatueringstatueringar är hornen den viktigaste delen, på detta sätt kan du helt enkelt fästa ett par horn till en annan helt irrelevant bild för att göra det naturligt till en Tatueringstatuering. En självbild kan till exempel lägga till ett par horn för att göra det till en tatuering i Oxen. Oavsett vilken bild som har horn tillagda, som utmärker avgränsningen med var och en av Taurus -tjurens egenskaper, avund, outtröttlighet, upprördhet, energi och många fler.

14. 3D Taurus Tattoo Design:

3D Taurus tatueringsdesign

En framstående bland de mest erkända belysningarna av zodiaken Taurus tatuering är 3d Taurus tatuering. Detta inkluderar en hantverkare som verkligen tar bilden av tjuren i sin fulla prakt och gör en tolkning av den för kroppen. Vanligtvis kommer den här typen av tatueringar att ha subtila element som nästan skjuter gränserna för tonen och praktiska. 3D Taurus -tatueringen är det som liknar ett foto som har tagits specifikt från tjuren och bytts ut mot huden.

15. Färgglada Taurus Tattoo Designs:

Färgglada Taurus tatueringsdesigner

Trots att det är vanligt att se Taurus -tatueringar i en enklare konfiguration, föreställ dig inte att det är de viktigaste som du kommer att köra över. I själva verket är det ofta de mer förnuftiga avgränsningarna som har en djupare skuggningspalett och mer utrymme som tar hänsyn till inkluderade nyanser och toner. På grund av den entusiasm och fientlighet som är förknippad med tjuren, innehåller nyanser som används ofta röda och svarta, och även gula i ögonen som ett sätt att lyfta fram denna personlighet och ett unikt element. Så småningom är det dock din tatuering och du kan göra som du vill … i kölvattnet av att prata med din hantverkare självklart!

Oxens tatueringar är fantastiskt vanliga i vad de avgränsar och känslorna som de kallar. Bortsett från bilden av en tjur, är Tatueringstatueringar underbara och svindlande dessutom roliga och fantasifulla, beroende på kundens snygga behov. Det medföljande är en del av de olika delarna av dessa tatueringar som vanligtvis ses på kroppen hos de individer som behöver bära sitt kraftfulla tecken på kroppen.