Tatueringar är inte bara mönster på kroppen. De är en representation av vem personen är och vad de tror på. De flesta av dessa mönster är inspirerade av naturen som djur, flora, fauna, fåglar etc. Djurstatueringar är alltid efterfrågade eftersom varje djur har en särskild betydelse. I den här artikeln ska vi prata om ett djur som symboliserar kraft och styrka- tjuren. Bull Tattoo -mönster är extremt populära bland män, eftersom det representerar energi. De flesta kändisar, särskilt de från idrottsplatsen föredrar tjur tatueringar eftersom det förmedlar en mening att de alltid är redo för utmaningar. Läs vidare för att kolla in några av de bästa tjuratatueringsbilderna.

Bull Tattoo Betydelse och dess betydelse:

En tjur är ett starkt och kraftfullt djur. IT symboliserar manlighet och hög energi. Tjurar har en religiös betydelse i många kulturer, som Bull God Apis i Egypten, eller Lord Nandi, Lord Shivas fordon i hinduisk mytologi. Tjurar representerar den sanna stridsandan, varför de används i stor utsträckning i många sportlogotyper. De symboliserar också styrka, kraft, harmoniskydd, oräddhet, mod. Ett annat intressant faktum hos Bull är att det används för att representera döden, eftersom Bull också är fordonet till Lord Yama, dödens gud.

Bull -tatueringsdesign populariserades av den berömda WWE -kändisen Rock, som är en ikon för en sann fighter. Medan tjurtatueringar är mest föredragna av män, gör många kvinnor det också för att bryta könsstereotyperna.

Bästa Bull Tattoo Designs och deras betydelser

Bästa Bull Tattoo -bilder med betydelser:

Här presenterar vi de bästa Bull Tattoo Designs med bilder och deras betydelse för både män och kvinnor har listats i följande stycken.

1. Raging Bull Tattoo Design på armen:

Bull Tattoo Design på armen

De rasande tjurtatueringsdesignerna är några av de vanligaste tjurtatueringarna som kan ses idag. De består vanligtvis av en arg tjur omgiven av röda lågor. Dessa röda lågor står för styrka och kraft. De är väldigt trendiga och snygga att titta på. Det bärs vanligtvis på triceps för att visa styrka och dödlig personlighet. Det är mycket vanligt och mycket populärt bland människor som är cyklister och fängelsegängmedlemmar. Detta är en av de mest populära tjurtatueringarna för män.

 • Bäst för: Denna tjurarmtatuering är bäst för män som är kraftfulla och arga. Arg betyder inte fysisk fara, utan en inställning att ta upp något och vila inte förrän det är gjort.
 • Föredraget bläck: Det här ser bra ut med rött och svart bläck
 • Var: Denna rasande tjurtatuering ser bra ut när den görs på biceps och axlar.
 • Storlek: Medelstor till stor tjur ser bra ut, eftersom den tydligt kan avslöja ansiktsuttrycken.
 • Hudton: Denna tatuering är bäst lämpad för dem med vitaktig till ljus hy.

2. Bull Fighting Tattoo Designs för kvinnor:

Bull Fighting Tattoo Designs för kvinnor

Bull Fighting är en väsentlig del av den spanska kulturen och har återspeglats i form av tatueringar bland många människor. Det är lämpligt för personer som älskar fara. Den visar äventyr inför döden, oräddhet och bärs av människor som älskar att leva sitt liv på kanten. Denna tatuering till och med porträtt som män vågar göra vad som helst om han vågar göra det och kan möta alla typer av faror. Här på bilden kan du se den arga tjuren slåss med en manstatuering dekorerad av konstnären vackert på kroppsdelen.

 • Bäst för: Denna tatuering är för både kvinnor och kvinnor som har en sann kämpeanda. De är redo att övervinna alla utmaningar och är villiga att ta alla risker för att nå sina mål
 • Föredraget bläck: Tjuren ser bra ut i svart, medan mannen kan designas med färger.
 • Var: Denna tatuering ser perfekt ut på axlar, biceps och nacke
 • Storlek: Stora tatueringar ser bäst ut eftersom de behöver täcka många detaljer
 • Hudton: Detta är bäst för rättvis hudton för bättre synlighet av färger.

3. Tribal Bull Tattoo Design på bröstet:

Tribal Bull Tattoo Design på bröstet

Tribal Bull Tattoos är ett lämpligt tatueringsdesignval för dem som letar efter ett starkt och heroiskt utseende. Dessa tatueringar talar mycket om personens natur och berättar också om hans ideologier. Bulltatueringens design är utmärkt att titta på, kan täcka en stor del av kroppen och se bäst ut när den är inskriven på bröstet.

 • Bäst för: Denna tribal tatuering är perfekt för män som letar efter utmaningar och rasar efter att nå sina mål. Tatueringen representerar också en stark koppling till deras infödda kultur.
 • Föredraget bläck: Tjuren ser bra ut i svart och inslag av rött bläck.
 • Var: Denna tatuering ser fantastisk ut på bröstet
 • Storlek: Eftersom bröstet är ett stort område fungerar en lämplig storlek stor design bra.
 • Hudton: Detta är bäst för skymning till rättvis hudton.

4. kinesiska tjur tatuering mönster:

Kinesiska tjur tatuering mönster

The Chinese Bull Tattoo Designs har extremt exotiska uttryck. De är mycket tilltalande och rika att titta på. De står som en symbol för uthållighet, långmodighet, stabilitet och beslutsamhet. Och stå även för hårt arbete och materialism. De som vill ge sig själva ett traditionellt kinesiskt utseende genom sin tatuering bör använda den kinesiska Bull Tattoo Design.

 • Bäst för: Denna Bull -brösttatuering är idealisk för män och kvinnor som tror på hårt arbete och uthållighet. De representerar också rikedom och kärlek till det exotiska.
 • Föredraget bläck: Denna tatuering ser perfekt ut när den görs med svart bläck.
 • Var: Bröstet är det bästa området för att få den här tatueringen
 • Storlek: En stor tatuering är idealisk för att täcka bröstområdet.
 • Hudton: Detta är bäst för skymning till rättvis hudton.

5. Blue Bull Tattoo Design:

Blue Bull Tattoo Design

Blue Bull -tatueringen har varit avgörande för kvinnor. Det är mycket attraktivt att titta på och har ett mycket distinkt utseende. Det står som en symbol för skydd, styrka och enhet och har slitits av många kvinnor sent. Denna tjurtatuering på armen indikerar muskelförmåga. Kvinnor som var denna tatuering speglar deras skyddande natur som inte tvekar att ta hårda beslut i livet.

 • Bäst för: Denna tatuering är perfekt för kvinnor som är orädda och alltid står inför utmaningar. De representerar också styrka och motståndskraft.
 • Föredraget bläck: Denna tatuering ser perfekt ut när den görs med svart och blått bläck
 • Var: Du kan få detta gjort på bröstet, biceps och axlar.
 • Storlek: En medelstor till stor tatuering ser fantastisk ut för att göra de blå färgerna synliga
 • Hudton: Detta är bäst för kvinnor med ljus hud

6. Black Bull Tattoo Designs:

Black Bull Tattoo Designs

En svart tjur tatuering är vanligtvis mycket arg som alltid är redo att hoppa. Dess näsa blossar alltid upp och den är för alltid redo att attackera. Den ser hård, djärv och vild ut. Människor väljer i allmänhet denna typ av design eftersom det betyder djärvhet, vildhet och hårdhet i dem. Dessutom bär denna typ av tatuering inte av vanliga människor. Denna typ av tjur tatuering är en symbol för rebeller våga någonting.

 • Bäst för: Detta är för både män och kvinnor, som är vilda och hårda. Speciellt för människor som inte är rädda för att fatta beslut är denna tjur den perfekta symbolen.
 • Föredraget bläck: Tatueringen görs bäst med svart bläck och en antydan till brun färg
 • Var: Tjuren ser bra ut på ryggen, axlarna och till och med biceps
 • Storlek: Stor tatuering är den bästa för bättre synlighet av detaljer
 • Hudton: Ljushyade människor kan bära denna tatuering utan ansträngning

7. Rocking Red Bull Tattoo Design för män:

Red Bull Tattoo Design för män

Red Bull Tattoos tenderar att se väldigt hårda och lovande ut. Det bärs vanligtvis på armen och ger bort en ilska. Den står som en symbol för aggression, beslutsamhet och makt och har blivit mycket populär i dessa dagar. En röd tjur med ånga som stiger upp från näsborrarna och fötterna stampar på marken som om den är redo att ladda är några av de vanliga tjurttatueringsdesignerna.

 • Bäst för: Män och kvinnor som är hårda och djärva väljer denna red bull -tatuering. Dessa människor är fast beslutna att fortsätta sina mål och kommer inte att vila förrän målet är uppnått
 • Föredraget bläck: Tatueringen görs bäst med svart och rött bläck
 • Var: Det bästa stället för denna tatuering är på rygg och axlar. Tja, tonade biceps är också idealiska för denna tatuering.
 • Storlek: En medelstor till stor tatuering ser bra ut på kroppen
 • Hudton: Även om den är avsedd för ljushyade människor, kompletterar mörk hudton också tatueringens röda färg

8. Bull Head Tattoo Design på axeln:

Bull Head Tattoo Design på axeln

Bull Head Tattoos består av tjurens huvud med ångor som kommer ut ur näsborrarna. Den har ett ilsket uttryck, är mycket vanligt och några av de bästa tjurtatueringarna ses som mycket populära på grund av deras storlek och variation. Det finns i en mängd olika mönster och ger dig till och med flexibiliteten att välja bland det oändliga havet av tatueringar. Du kan denna typ av tjur tatuering mönster pryds mest, män.

 • Bäst för: Detta är särskilt för män, som alltid är rasande för att uppnå något. De är en lika blandning av hjärnor och brawns. Denna tatuering för tjurar representerar maskulin styrka med hjälp av tjurens huvud, vilket är den starkaste delen.
 • Föredraget bläck: Svarta och röda bläck är perfekta för denna tatueringsdesign
 • Var: Du kan göra detta på rygg och axlar. Det ser också bra ut på Biceps.
 • Storlek: Stor tatuering ser underbar ut på baksidan
 • Hudton: Detta passar bäst för män med ljus till vete, som har slät och felfri hud på ryggen.

9. Celtic Bull Tattoo Designs för killar:

Celtic Bull Tattoo Designs för killar

Celtic Bull Tattoo Designs är en definition av enorm styrka och uthållighet. Kelterna var krigare och var kända för sina slipande och hänsynslösa stridskunskaper. De var tuffa och starka människor som stod som en representation av mod och ridderlighet. Tanken med Celtic Bull Tattoo Designs har funnits i flera år och är verkligen en cool och funky tatuering att välja mellan.

 • Bäst för: Keltiska tjurtatueringar föredras vanligtvis av män som inte vill kompromissa om någonting i deras liv. Det är också ett tecken på rikedom och sexuell insikt hos män.
 • Föredraget bläck: Celtic bull -tatueringar görs bäst med svart bläck
 • Var: Denna tatuering är perfekt på biceps, axlar och rygg
 • Storlek: Medelstora och stora tatueringar ser perfekta ut, eftersom de fina detaljerna ska etsas väl.
 • Hudton: Bäst för skumma och ljusa hudtonade människor

10. Taurus Bull -tatueringar på baksidan för män:

Bull -tatueringar på baksidan för män

Som en av de tolv stjärntecknen är Taurus Zodiac tatueringsskylt mycket populär bland både män och kvinnor. De människor som är födda under denna stjärntecken uppvisar personlighet av försiktiga, ihållande och försiktiga. Oxen tatuering representerar enfald, viljestyrka etc. Styling denna typ av tatuering kan du enkelt porträtt att du är född mellan 14 maj och 19 juni är Oxen.

 • Bäst för: Denna tatuering med extra stora horn representerar män som vill ha överskott av allt. Dessa människor ägnar sig åt materialistiska nöjen och lever livet till fullo.
 • Föredraget bläck: Grundfärgen är gjord med svart bläck, medan de fina detaljerna använder inslag av röda och bruna bläck
 • Var: Det finns ingen bättre plats för denna tatuering än ryggen med de två hornen som täcker axlar och armar
 • Storlek: Detta görs i extra stor storlek för att täcka alla fina detaljer inuti mönstret
 • Hudton: Detta är en idealisk design för skumma och ljusskinnade människor

11. Romantisk tjur täckt av rosenblad:

Bull täckt med rosenblad

Tjur täckt med vacker ros bärs i allmänhet av honor. När tjuren visar styrka, kraft och aggression, betyder rosblomman skönhet och charm. Dessa typer av tatueringar är mycket tilltalande eftersom det har ett mycket unikt utseende och denna tatuering visar en perfekt balans mellan krafter och skönhet. Det suddar också ut det fina gapet mellan båda könen och bibehåller den fina balansen mellan män och kvinnor.

 • Bäst för: Denna tjur- och ros -tatuering representerar kvinnor som är sanna kämpar, men ändå väljer att behålla nåd och kvinnlighet. Det betyder också en perfekt balans mellan skönhet och hjärnor!
 • Föredraget bläck: Tjuren är etsad i svart färg, medan rosen är gjord i röda, rödbruna nyanser. Du kan också lägga till grönt bläck för bladen.
 • Var: Denna tatuering ser fantastisk ut på axlar, biceps och armar.
 • Storlek: En stor tatuering ser fantastisk ut för att fånga tittarnas uppmärksamhet.
 • Hudton: Denna tatuering kan göras av skumma och ljusskinnade människor.

12. Angry Bull Tattoo Design:

Angry Bull Tattoo Design

Tjurar betraktas som en enfaldig och en arg tjur skildrar rå manlig kraft. Tjurens ansikte rasade av ilska och ångor som kom ut ur näsborrarna kan vackert avbildas på bärarens armar. Det har ett mycket skrämmande utseende eftersom det har röda fruktansvärda glödande ögon. Detta representerar också högsta kraft, styrka och motståndskraft.

 • Bäst för: Denna tatuering är speciellt för män som har både fysisk och mental styrka. Det är en symbol för en aggressiv attityd, ilska och djärvhet.
 • Föredraget bläck: Denna tjurtatuering görs bäst i svarta och bruna nyansfärger.
 • Var: På grund av tjurens stora storlek är denna design lämplig på bröstet och ryggen
 • Storlek: Denna tjur syns bäst i stor storlek. Om du planerar att få dem gjorda på nacke och axlar, välj mindre storlekar.
 • Hudton: Detta ser ljuvligt ut på vete och ljusfärgade människor.

13. Sällsynt symbol för en tjurtatuering:

Sällsynt symbol för en tjur tatuering

Vissa människor gillar att få en väldigt annorlunda och sällsynt symbol tillsammans med porträttet. Denna typ av design visar personens unika karaktär och visar sin önskan att göra saker annorlunda än andra. Den här symbolen tryckt direkt i bilden är ett sällsynt motiv som visar horn och en cirkel på personens kropp så att den ser annorlunda och unik ut.

 • Bäst för: Denna tatueringsdesign är lämplig för både män och kvinnor som vill skilja sig från andra. Det symboliserar en nyfikenhet att utforska det nya och att göra saker annorlunda.
 • Föredraget bläck: Bäst gjort med svart bläck, med inslag av bruna och röda bläck
 • Var: Detta kan göras på alla delar av kroppen, med armar, biceps, axlar och nacke som idealiska platser.
 • Storlek: Från liten till stor storlek kan denna design göras i valfri storlek beroende på kroppens plats
 • Hudton: Detta passar bäst för vete, medelstora och ljusa personer

14. Enkel Bull Tattoo Design:

Enkel Bull Tattoo DesignMånga gillar att göra tatueringar som är väldigt enkla men också har en djupare innebörd. Så denna typ av enkla tjur -tatueringsdesigner är det perfekta valet för dem eftersom tjuren kan visas på ett enkelt sätt och symboliserar mod, kraft såväl som hårdhet. Det representerar också minimalismens skönhet, som kan fånga en djupare mening med mindre design. Detta är en av de bästa tjurtatueringarna för killar och tjejer.

 • Bäst för: Denna lilla tjur tatuering design är lämplig för både män och kvinnor som gillar att hålla det enkelt, men ändå sofistikerat. Tjuren representerar kraft, styrka och mod.
 • Föredraget bläck: När vi pratar om minimalism finns det ingen bättre färg än svart bläck
 • Var: Detta kan göras på alla delar av kroppen, men armar, biceps och mindre sporter som nacken är idealiska.
 • Storlek: Dessa utförs i allmänhet i mindre storlekar, även om man kan öka hacken baserat på de valda områdena.
 • Hudton: Den ideala hudtonen är medellång, ljus och rättvis.

15. Stock Market Bull Tattoo Design:

Stock Market Bull Tattoo Design

En av de mest kreativa tjurtatueringarna kan ses på börsen eller på Sensex. Dessa tatueringar visar börsens rörelse och är utformade på ett ganska färgstarkt sätt. Det liknar ett typiskt skede på marknaden där aktierna handlas. Dessa tatueringar är mycket uppskattade av de människor som handlar på aktiemarknaden. Börstjurar representerar en ökning av tillväxten och en uppåtgående trend. Det är en symbol för positivitet, hopp och framgång

 • Bäst för: Börs tjurar är i allmänhet att föredra av män som är i handel. De representerar också en iver att alltid hålla grafen hög.
 • Föredraget bläck: Svart är det bästa bläcket för gränsen, medan du kan lägga till inslag av brunt och rött
 • Var: De perfekta platserna för tatueringar på aktiemarknaden är ryggen, axlarna och den övre delen av kroppen
 • Storlek: Gärna i medelstora till stora storlekar för att fånga tjurens fina detaljer
 • Hudton: Den ideala hudtonen är medelhög till rättvis.

16. Brahma Bull Tattoo:

Brahma Bull Tattoo

Brahma -tjuren anses vara den högsta arten hos nötkreaturen. Denna tatuering representerar högsta makt och ledarskap. Den rasande tjuren visar att personen inte är rädd för utmaningar och backas upp med självförtroende. Denna tatuering representerar också familj, samhälle och också en sann krigare anda. Brahma bull -tatuering populariserades av WWE -brottaren Dwayne Johnson aka The Rock.

 • Bäst för: Brahma tjur tatuering är bäst för män, som tror att de är överlägsna andra. Denna design representerar också personens yttersta styrka och kraft.
 • Föredraget bläck: Denna tatuering görs vanligtvis i svart, brunt och rött
 • Var: Biceps är de bästa platserna för denna tatuering, men kan också göras på andra platser som axlar.
 • Storlek: Dessa görs bäst i medelstora och stora storlekar för att fånga Brahma Bulls nåd och elegans
 • Hudton: Denna tatuering kompletterar bäst medellånga, ljusa och rättvisa hudtoner.

17. 3D Bull Tattoo Designs:

3D Bull Tattoo Designs

Vill du lägga till en touch av realism i din kropp? Denna 3D -tjurdesign ser så äkta ut att du nästan kan känna sina skarpa horn på bröstet. 3D -konst blir snabbt populär för att vara extremt verklig och nära naturen. De är ganska dyra och behöver skicklighet och expertis. Skönheten i dessa mönster ligger i konstens fina detaljer. Från att välja rätt färger till att få nyanser rätt, är denna 3D -tjur en säker vinnare!

 • Bäst för: 3D -tjurdesigner är populära bland både män och kvinnor. De är idealiska för människor som är ganska praktiska och tror på att hålla sig så nära verkligheten som möjligt.
 • Föredraget bläck: Du kan välja svart som basfärg och välja flera färgalternativ för att få en perfekt bild.
 • Var: Denna tjur görs bäst på större områden som bröstet och ryggen
 • Storlek: 3D-tjurar handlar om fina detaljer och endast stora mönster kan fånga dem bäst.
 • Hudton: Denna tatuering kompletterar bäst ljusa och rättvisa hudtoner.

Ytterligare tips för att få en Bull Tattoo Inked:

 • Om du planerar att få etsat på din kropp, kolla in dessa ytterligare tips för en perfekt, långvarig tatueringsdesign:
 • Bulltatueringar representerar ilska, våld och ilska. Så du måste verkligen förstå om du är rätt person att bära bort det.
 • Bulltatueringar görs ofta i små storlekar. Dessa tatueringar kan dock blekna med tiden och kan se ut som en svart lapp.
 • Om du planerar att få genomarbetade och komplexa mönster som de keltiska tatueringarna måste du se till att din konstnär är skicklig.
 • Att lägga till färger kan ge en känsla av kvinnlighet till de annars aggressiva tjurarna.

Fler tatueringsdesigner:

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Bästa Bull Tattoo Designs

Slutgiltiga tankar:

Vi hoppas att dessa tatueringar har inspirerat dig att skaffa dina egna Bull -tatueringar. Dessa mönster är ganska populära bland män med rasande blod som vill leva sitt liv till fullo, oavsett vad världen tycker om dem. Även om det är en vanlig uppfattning att tjurar endast är för män, har dessa mönster omfamnats av många kvinnor, som i modern tid är lika med sina manliga motsvarigheter i alla avseenden. Om du är en sådan person som vill ta en utmaning i livet och vila inte förrän du når ditt mål, vad väntar du på? Dags att besöka den bästa tatueringssalongen nära dig och få din tjur bläckfärgad!