Drakar har alltid inspirerat världen med sin kraft och kraft! Dessa legendariska varelser har dykt upp i många berättelser och är kända för sina onda och otäcka utseende. Drakar har en betydande plats i många kulturer, särskilt i Europa och Kina, med kontrasterande åsikter om dessa hårda djur. Vissa tillskriver drakar till ondska, medan vissa behandlar dem som symboler för visdom. Dragetatueringar etsas på kropparna för att symbolisera stor fysisk styrka och mental förmåga. I den här artikeln ska vi utforska några av de bästa Dragon tatueringsdesignerna för att inspirera dig.

Dragon Tattoo Betydelser och betydelse:

Drakar är mytiska varelser som har dykt upp i många människor och mytologiska uppfattningar om länder som Europa, Ryssland, Kina och Japan. I länder som Europa anses de vara onda och är kända för att ha bortfört den vackra prinsessan och låst in henne på ett avlägset slott. Men i asiatiska länder som Kina och Japan är drakar symboler för visdom och intellekt. De behandlades som rikets väktare och representerar välvilja och lycka till. Beroende på kulturen är drakar färgade i olika mönster för att representera deras ideologier. Kolla in dessa fantastiska Dragon tatueringsdesigner, som säkert kommer att imponera på dig!

Dragon Tattoo Designs

15+ bästa Dragon Tattoo Designs:

Dragon tatueringar har ett stort antal varianter. De kan vara färgade eller vanligt gamla svarta. De kan vara enkla eller minutiöst detaljerade. I allmänhet behöver draktatueringar inga extra utsmyckningar; bara lite eld här och där gör susen. Vissa tatueringsmakare införlivar ändå andra element för att göra designens betydelse tydligare.

Nedan kan du utforska de bästa drake tatueringsbilderna för både tjejer och pojkar, tillsammans med deras betydelser för dig.

1. Röd och svart kinesisk drake tatuering:

Röda och svarta kinesiska draktatueringar

I den här listan har vi försökt nämna nästan alla typer av dragtatueringar, och vissa finns också i färger. Den här är särskilt också färgstark men på ett annat sätt. Detta är en av de perfekta dragtatueringsdesignerna för män, och den har en kombination av naturligt svart och blodrött, och det täcker hela ryggen. Detta är ett bra sätt att skryta med din tonade rygg, och maskuliniteten kikar från alla kroppsvinklar. Det är en levande design, och du hittar knappt några utrymmen i något hörn av ryggen.

 • Bäst för: Denna hårda utseende rödögda Dragon tatuering är lämplig för män som vill avslöja sitt inre jag genom kroppskonst. Det är en djärv design som täcker hela ryggen.
 • Föredraget bläck: Denna Dragon-tatuering görs bäst med svarta och rödfärgade bläck
 • Var: Den rika och utsmyckade tatueringen görs helst på baksidan för att säkerställa bättre synlighet av detaljer
 • Storlek: Detta är en ganska stor Dragon tatuering design som ser fantastisk ut på baksidan
 • Hudton: Denna tatuering är bäst lämpad för dem med vitaktig till ljus hy.

2. Dragon Tattoo Designs för flickor:

Dragon Tattoo Designs för flickor

Dragon tatueringar ser bra ut främst om det görs på breda utrymmen på din kropp där hela strukturen kommer att passa perfekt. I stort sett alla draktatueringar är långsträckta och kräver därför långa delar av kroppen, och ryggen låter perfekt för denna typ av tatueringar när som helst. Denna dragtatuering täcker hela ryggen men är något på sidorna och täcker vanligtvis inte mitt på ryggen som de flesta andra långa tatueringar. Dessutom har de i denna dragtatuering skuggat vissa delar av den för att markera draken för att göra den till en delvis 3d -bild som den säkert ser ut som.

 • Bäst för: Detta är en annan tatueringsdesign på baksidan som symboliserar ond natur. Det ges också en touch av realism för dem som bara vill det bästa.
 • Föredraget bläck: Denna Dragon -tatuering görs bäst med svartfärgat bläck, med nyanser av grått och vitt.
 • Var: Denna tatuering kan göras på ryggen eller till och med på bröstområdet
 • Storlek: Detta är en stor design som tar upp ett stort område på kroppen
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för dem med ljusa och rättvisa hudtoner

3. Små storlekstatueringar för kvinnor:

drake tatuering mönster för kvinnor

Denna tatuering föredras av tjejer som gillar att visa världen att de är svåra att knäcka. Särskilt i den ålder där kvinnor utnyttjas och behandlas som varor kan sådana tatueringar inspirera dem att vara djärva. De fungerar som en ständig påminnelse om att kvinnor inte behöver sin Prince Charming för att rädda dem från slotten. De kan kämpa sig ut och ge herrarna tuff konkurrens i alla jobb.

 • Bäst för: Detta är en av de bästa Dragon -tatueringarna för tjejer som vill uttrycka sin natur med kroppskonst. Draken representerar deras inre styrka och tapperhet.
 • Föredraget bläck: Denna tatuering görs företrädesvis i svarta och gråfärgade bläck
 • Var: Du kan välja det bakre området för denna fantastiska tatuering
 • Storlek: Det är en medelstor design som kan avslöjas när du bär toppar med låg rygg.
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för dem med ljusa och rättvisa hudtoner

4. Chest To Arm Dragon Tattoo Designs för män:

Chest To Arm Dragon Tattoo Designs för män

Denna tatuering är i absolut stil omdefinierad, och draken spelar hjälten här. Bland alla andra dragon tatueringsdesigner är denna mycket vanlig, främst för män. Denna design startas vanligtvis från baksidan och förlängs sedan längs bröstlinjen, och tvärtom kan det bara göras horisontellt längs bröstet och inte på baksidan. Om designen startas från den bakre delen kommer den att sluta i mitten av bröstet vanligtvis. Du kan dock utveckla det med vissa andra mönster.

 • Bäst för: Denna asiatiska drake tatuering symboliserar kraft och styrka. Det är perfekt för starka män och kan kämpa för vad de vill uppnå.
 • Föredraget bläck: Denna tatuering görs företrädesvis i svarta och gråfärgade bläck
 • Var: Från den högra armen till bröstet ger denna tatuering illusionen av en flygande drake.
 • Storlek: Det är en stor design som täcker mycket kroppsyta.
 • Hudton: Denna tatuering är bäst lämpad för ljusa hudtoner.

5. Biceps Dragon tatueringar för killar:

Biceps Dragon tatueringar för killar

Män älskar att forma sina kroppar bättre än resten, och om de har uppnått samma sak, älskar de till och med att skryta med dem på ett mycket snyggt sätt. Dragon tatueringar som detta är ett bra sätt att göra detta. På den här bilden kan vi se en riktigt stilig man som får en ny draktatuering på biceps och skryter av den som en hjälte. Det roliga är att han redan har en bred dragtatuering i midjan och valt samma design, vilket gör det mycket tydligt att han är kär i drakar.

 • Bäst för: Den svarta dragtatueringen ser fantastisk ut på män med vältonade biceps. Det symboliserar bärarens fysiska styrka och uthållighet.
 • Föredraget bläck: Denna tatuering görs helst med svartfärgat bläck
 • Var: Detta görs bäst på armar och biceps.
 • Storlek: Du kan välja mellan en liten till en medelstor drake
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

6. Lizard Dragon Tattoo on Arm:

Lizard Dragon Tattoo on Arm

Draken tatuering mönster är mycket vanliga bland män och kvinnor både nu, och det är aldrig tråkigt att få en klar. Du måste välja en intressant bland så många draktatueringar och se till att den skiljer sig något från de extremt normala. Om du tittar närmare på denna drake tatuering, kommer du säkert att hitta skillnaden. Skillnaden är drakens kropp eftersom den här är som en ödla, och tatueringen är jämförelsevis mindre än resten av draktatueringarna som vi normalt ser. Flickor gillar att sporta denna ödeltatuering.

 • Bäst för: Detta är en av de unika dragtatueringarna för kvinnor som gillar att flyga högt. Denna drake symboliserar frihet, självständighet och mod.
 • Föredraget bläck: Denna tatuering görs företrädesvis i svarta och gråfärgade bläck
 • Var: Detta görs bäst på armarna. Du kan också få det gjort på baksidan av axlarna.
 • Storlek: Du kan välja mellan en medelstor till en stor drake
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

7. Yin Yang Dragon Tattoo Design:

Yin Yang Dragon Tattoo Design

Denna dragon tatuering i stamstil har den normala yin- och yang -symbolen, förutom att den består av två drakar. Det ser riktigt coolt ut och representerar en mer känslig men ändå kraftfull balans än den vanliga yin och yang. Draken är symbolen för den mäktigaste makten, eftersom den är mästare över alla element. Således är balansen som symboliseras av drakar lika kraftfull.

 • Bäst för: Tribal Dragon tatueringar representerar det starka sambandet med sina rötter och den stolthet de vill visa upp sitt arv. Denna tatuering är idealisk för både män och kvinnor,
 • Föredraget bläck: Tribal tatueringar görs bäst med svartfärgat bläck
 • Var: Armar är de bästa platserna för dessa tatueringar.
 • Storlek: Du kan välja mellan en medelstor till en stor drake
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

8. Vacker Celtic Dragon Tattoo Design:

Vacker Celtic Dragon Tattoo Design

Drakar är kraftfulla beskyddare och guider. De hjälper till att väcka eld i ditt hjärta och hjälper dig att stå högre, andligt talat. De ger självförtroende och mod tillsammans med dem. Den keltiska draktsymbolen, liksom den stamliga, är komplicerad, men den representerar allt som en normal drake gör och mer. Designad i den typiska keltiska cirkulära knutstilen, representerar den också oändlig.

 • Bäst för: Den keltiska draken tatuering mönster representerar oändlig styrka och överflöd av fysisk och mental energi. Detta är bäst för män som vill fungera som beskyddare för sina nära och kära.
 • Föredraget bläck: Keltiska tatueringar görs bäst i svartfärgade bläck
 • Var: Du kan välja armar, lår och till och med ärmar för denna tatuering
 • Storlek: Du kan välja mellan en medelstor till en stor drake
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusare hudtoner.

9. Full Sleeve Dragon Tattoo With Guitar:

Full Sleeve Dragon Tattoo With Guitar

Ett annat men coolt koncept framställer draken som en rockstjärna. Tatueringsdesigner är vanligast bland artister och rockstjärnfans. Så en drake med en gitarr kommer säkert att se cool ut. Man kan enkelt älska att tatuera den här vackra tatueringen. Denna tatuering är en modern twist till den traditionella draken tatuering design och representerar förkärlek för musik. En drake som kramar gitarren är en symbol för hur värdefullt instrumentet är för personen.

 • Bäst för: Denna handtatuering för gitarrdraken passar bäst för män som har en ivrig kärlek och beundran för musik, särskilt för rockgenren, som använder en gitarr.
 • Föredraget bläck: Dessa tatueringar görs bäst i svart, rött, blått och flerfärgade bläck
 • Var: Denna design görs bäst på händer och armar
 • Storlek: Du kan välja mellan en medelstor till en stor drake
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusare hudtoner.

10. Tribal Chinese Dragon Tattoo Designs:

Tribal kinesiska Dragon Tattoo Designs

En tribal drake tatuering hänvisar till designen av en drake som skildras med hjälp av vridande svarta linjer och kurvor. Det ser coolt ut som de flesta andra stamtatueringar och tar fram det budskap du ville uttrycka. Tribal draksymboler läggs ofta till skyddande charm och amuletter. Således fungerar draken också som en symbol för skydd och andlig vägledning.

 • Bäst för: Detta är en annan tribal kinesisk drake tatuering som är bäst lämpad för män; den använder traditionella mönster med kinesiska inskriptioner för att avslöja inspirerande budskap.
 • Föredraget bläck: Svart är det mest lämpliga bläcket för denna tatuering, medan du också kan använda inslag av rött för inskriptioner.
 • Var: Denna design görs bäst på baksidan.
 • Storlek: Det bästa valet är en stor drake för bättre synlighet av detaljer
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

11. Phoenix och Dragon Tattoo på baksidan:

Drake med en Phoenix -tatuering

Dragon with the Phoenix blir en slags yin- och yangkombination. Det representerar den känsliga men perfekta balansen mellan alla slags makt. Det representerar den perfekta föreningen av vänskap och kärlek som ger makt, välstånd och upplysning i dess spår. Den här färgstarka kvinnliga Dragon -tatueringen är känd för att ge lycka och självförtroende att resa sig från sin egen aska.

 • Bäst för: Detta är en av de bästa Dragon -tatueringarna för kvinnor som har gått igenom en dålig fas men har samlat tarmarna för att resa sig igen! Tatueringen symboliserar uppståndelse och början på ett nytt liv.
 • Föredraget bläck: Detta görs bäst med färgglada nyanser för en effektfull design
 • Var: Denna design görs bäst i det bakre området.
 • Storlek: Om du vill ha ett invecklat, detaljerat mönster, välj en stor design
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

12. Wings Dragon Tattoo Design för pojkar:

Wings Dragon Tattoo Design för pojkar

Drakar ändrar form inom olika folklore. Ibland sägs det att de har vingar, medan de skildras mer som fjällande ormar på andra. En dragetatuering med vingar är dock lika cool som en utan, om inte svalare. Detta är en av de bästa draktatueringarna för en kille som älskar kreativitet.

 • Bäst för: Denna fantastiska Dragon tatuering för kvinnor och män representerar mod och oräddhet. Detta är idealiskt för dem som vill hålla designen enkel men ändå uppnå komplexa resultat.
 • Föredraget bläck: Svart är det bäst färgade bläcket för denna design
 • Var: Detta görs bäst på baksidan av kroppen
 • Storlek: Detta är en stor drake som täcker hela ryggen
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

13. En Fiery Orange Dragon Tattoo på axeln:

En brinnande orange drake

En eldspottande drake representerar aggression, kraft och fysisk styrka. Denna tatuering är en symbol för att skydda och skydda sig själv och sin familj för yttre krafter. En drake upptäcker eld när den startas. Denna design speglar en “Don’t mess with me” -attityd, där du avslöjar dina inre känslor utan att säga ett ord. Ger inte denna design rättvisa åt sitt syfte?

 • Bäst för: Detta är en ganska komplex design att uppnå och är perfekt för män som gillar att varna andra att inte bråka med eld!
 • Föredraget bläck: Detta görs bäst i svart och orangefärgat bläck
 • Var: Du kan få detta gjort på baksidan av bröstets övre del
 • Storlek: En medelstor Dragon-tatuering ser fantastisk ut för att fånga alla invecklade detaljer
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

14. Dragon Tattoo Face Design i rött:

Dragon Tattoo Face Design i rött

Du kan välja att få bara drakansiktet istället för hela kroppen som din tatuering. Ett rött drakansikte ser ganska skrämmande ut och kommer att ge mardrömmar till de svaga hjärtan. Denna dragtatueringsdesign är helt enkelt fenomenal men är också ganska sällsynt, med tanke på det otäcka utseendet objektet har. Den etsas med en skarptandad drake med knivskarpa klor, vilket ger effekten av döden.

 • Bäst för: Detta är en sällsynt Dragon-tatuering som görs på biceps och är populär bland både män och kvinnor, som gärna varnar människor med denna ondskefulla design
 • Föredraget bläck: Detta görs bäst i svarta och rödfärgade bläck
 • Var: Det här ser fantastiskt ut när det är gjort på biceps och armar
 • Storlek: En stor Dragon-tatuering är perfekt för att skapa den effekten
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

15. Asian Dragon Tattoo Designs:

Asiatiska drake tatuering mönster

Den här asiatiska draken är perfekt för dem som älskar detaljer. Det ser ut som en enorm orm som klättrar högt upp i himlen och över molnen. Draken är symbolik för prestationer och höga ambitioner i livet. Det visar att oavsett hur svår utmaningen är, kan du lyckas i slutet av dagen med hårt arbete och uthållighet. De mycket detaljerade skalorna på kroppen representerar hur varje ögonblick räknas!

 • Bäst för: Denna asiatiska drake tatuering är mycket utsmyckad och rik på symbolik. Det är perfekt för män som gillar att gå vidare i sina liv och nå toppen av sina liv.
 • Föredraget bläck: Detta görs bäst i svartfärgade bläck, med inslag av blått
 • Var: Denna detaljerade Dragon tatuering är bäst när den görs på baksidan
 • Storlek: It är en enorm drake som är noggrant gjort för att fånga alla detaljer
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

16. Blue Dragon Tattoo Designs för män:

Blue Dragon Tattoo Designs för män

Färgen blå i drakar representerar deras livsmiljöer i det djupblå havet. Särskilt de mörkblå färgade drakarna är förknippade med hav och stora vattendrag. Dessa varelser anses vara magiska och sägs ha gudomliga krafter. De har också den renaste formen av blå färg, som representerar medkänsla för andra och förlåtelse. Blå drakar är också sällsynta att hitta, och människor får dem gjorda som tecken på fred.

 • Bäst för: Denna vackra blå drake tatuering är idealisk för både män och kvinnor som vill erbjuda fred och som är redo att förlåta även de tuffaste av sina fiender.
 • Föredraget bläck: Detta görs bäst i nyanser av Azure, grönt och andra relaterade nyanser
 • Var: Det här ser fantastiskt ut när det görs på bröstet och ryggen
 • Storlek: Välj en stor drake för att skapa en varaktig effekt
 • Hudton: Denna tatuering passar bäst för ljusa och rättvisa hudtoner.

Fler tatueringsdesigner:

Dragon Tattoo Designs 1

Dragon Tattoo Designs 2

Dragon Tattoo Designs 3

Dragon Tattoo Designs 4

Dragon Tattoo Designs 5

Dragon Tattoo Designs 6

Dragon Tattoo Designs 8

Dragon Tattoo Designs 9

Dragon Tattoo Designs 10

Slutgiltiga tankar:

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att utforska några av de många Dragon tatueringsdesignerna. Dessa är samlade från de bästa av bilderna för att hjälpa dig att välja bättre. Några av dem är ganska komplexa, och deras skönhet ligger i detaljerna. Så välj din tatuerare i god tid innan du gör dig redo att bli bläck. Det kan inte finnas något värst än en lumpen drake tatuering på din kropp, vilket kan orsaka skam. Så gott folk, gör dig redo att få dina favoritdrake -tatueringsbilder inked för evigt på din kropp!