De som älskar djur och varelser kommer alltid att älska delfiner. De är kända för att vara mycket lekfulla av alla havsdjur och är ganska bedårande. Det är svårt ofta att få syn på delfiner runt omkring, och du kan inte låta bli att bli kär i dem. Med tanke på att delfiner har ett stort utbud av fans av dem som älskar deras kvaliteter, har delfintatueringsdesigner kommit i trend just nu.

Dolphin Tattoo Designs

Men varför är delfintatueringar så kända? Vad är den dolda tatueringens mening och idéer? De symboliserar gemenskap, vänskap och harmoni. Hädanefter ser vi många par och vänner som får liknande delfintatueringar på sig själva. I denna artikel ger vi dig våra bästa favorit enkla delfintatuering idéer och söta delfintatueringar att prova.

Realistiska delfintatueringar med bilder:

Följande är de mest gynnsamma och bästa delfintatueringarna med bilder och deras betydelser för både män och kvinnor för dina fester. Delfintatueringar kommer helt och hållet att vilja att du ska få dem med tanke på hur de är bedårande och kreativa samtidigt.

1. Den färgstarka och keltiska delfintatueringen:

delfin tatuering mönster 1

De keltiska delfintatueringarna liknar mer stammdelfintatueringarna. De är generellt formade med de former som stamkasterna använde för att göra mönster. Ovanstående delfin är en vacker design med två delfiner som gör ett hjärta, med keltiska vändningar. Kvällens solnedgångsbakgrund ökar dess skönhet. Den fantastiska färgkombinationen gör den mer attraktiv. Denna tatuering indikerar slutet på en dålig dag och uppkomsten av en ny dag med nya förhoppningar och nya drömmar. De som vill ha en cool delfintatuering, men också vill ha en konstnärlig design som ligger nära naturen kan definitivt gå för denna söta gest. Det här är ljust, färgstarkt, härligt och kreativt på samma gång.

 • Kroppsplacering: Denna tatuering utförs i stor utsträckning på ryggen och bröstet.
 • Färg: Denna tatuering går bara i dessa färgglada element, med en touch av blått, grönt och orange!
 • Storlek: Gör en medelstor tatuering för sig själv för att dyka upp med tanke på de ljusa färgerna.
 • Hudton: Denna tatuering passar bra för rättvis till medelhudton i bästa fall.
 • Lämpligt kön: Detta är den perfekta tatueringsdesignen för tjejer.

[ Se mer:  Betydelse av hästtatuering]

2. Lunar Dolphin Tattoo Design:

Månens delfin tatuering design

Delfins månsymbolik innehåller element som intuition, dolda krafter, drömmar, befruktning och så vidare. Denna bild av en delfintatuering är i allmänhet en representation av kvinnlig kraft och är därför valt av kvinnor. Du kan lägga till en halvmåne eller en fullmåne. Den typen av val varierar från person till person, men sammantaget ser en måndelfindesign generellt vacker ut. Det ger dig en vacker look snarare än en vågad kant som tatueringar generellt ger. Detta är en av de mest populära och sötaste tatueringarna för månens delfiner för tjejer. Om du är tveksam till att få en tatuering och ändå funderar, men vill ta ett steg framåt, så är denna tatuering helt för dig.

 • Kroppsplacering: Det här är fantastiska tatueringar för delfiner eller armtatueringar att testa.
 • Färg: Det här är bra att vara färgstark, med en blandning av blått och orange.
 • Storlek: Den här delfintatueringen kan se supersöt ut när den är liten.
 • Hudton: Rättvisare hudton kvinnor kan prova den här mer än andra.
 • Lämpligt kön: Kvinnor passar bäst för denna lilla tatuering med delfiner.

3. DolphinTribal Tattoo för unga tjejer:

DolphinTribal Tattoo för unga tjejer

Denna stammdelfintatuering består av geometriska former, vilket är grundtemat för stammkastan i Amerika. Denna typ av delfintatuering betyder välstånd och reinkarnation. Denna tatuering visar återfödelsecykeln, dvs döden och sedan livet. Det betyder att om du vill förändra ditt liv eller hitta en chans att återskapa dig själv är denna tatuering det bästa för dig. Denna tatuering kan också göras med färger, men med svart bläck ger den den bästa effekten. Denna delfintatuering för kvinnor är för de tjejer och moderna kvinnor som vill ha en betydande betydelse av sin tatuering. Tatueringens enfärg är vidare ganska enkel men ändå väldigt elegant.

 • Kroppsplacering: Det här kan vara en bra och fantastisk tatuering med delfinarmen eller också på baksidan. Unga tjejer kan också bära av denna tatuering på anklarna.
 • Färg: Det här är bra att ha svartvitt.
 • Storlek: Medelstor delfintatuering i denna design är bra att gå.
 • Hudton: De med vilken hudton som helst kan helt prova den här.
 • Lämpligt kön: Både män och kvinnor kan prova denna tatuering, men föredraget för unga tjejer.

[ Se mer: Tiger Tattoo Designs For Men]

4. DolphinAnchor Tattoo på axeln:

Delfin med ankare

Delfin är en av de havsdjur som får dig att längta efter det blå vattnet på ett sätt som ingen val kan. De är söta och som filmerna skildrar lojala vänner till människor. En delfin med skeppsankare är ett utmärkt val om du vill göra din tatuering till en påminnelse om din tid i havet. Blandningen av ankare och delfin är de bästa idéerna för tatueringar för delfiner. Prova denna delfintatuering för killar som har bra muskler. De som har fina machomuskler och armar passar perfekt för att skryta med denna tatuering med stil och trend. Det är helt maskulint och ändå väldigt trendigt och modernt.

 • Kroppsplacering: Detta är en fantastisk axeltatuering för delfiner eller även en tatuering för en delfinarm.
 • Färg: Svart är rätt färgval för att prova denna tatuering.
 • Storlek: Det här är bra att bara visas i stor storlek.
 • Hudton: Alla hudtoner kan helt prova denna tatuering.
 • Lämpligt kön: Män är bäst att prova denna design.

5. Funky and Chirpy Dolphin Tattoo:

Ting och yang stil delfin tatuering

Delfiner är ofta gjorda i par som cirklar varandra som om de springer efter svansen på den andra. Detta ger dem en yin och yang look. Om du nu lägger till den cirkeln bakom dem, blir meningen ännu tydligare. Delfiner har alltid varit representerade på två sätt solen och månen. Månmånen, som har nämnts ovan, är ett tecken på kvinnlighet och som det är mittemot är soldelfinen ofta tagen som en symbol för den manliga makten. Ytterligare delfintatueringar är bra för barn som är villiga att få bläck och vill ha en söt för sina ben eller armar. Det här är ganska enkelt och vackert och bra för alla de unga tjejerna där ute som vågar testa något nytt.

 • Kroppsplacering: Denna delfintatuering ser bra ut på benet.
 • Färg: Ovanstående färgstarka element bör inkluderas för att det ska dyka upp som grönt, orange, svart och blått.
 • Storlek: Denna tatuering är bra om den är i en större storlek.
 • Hudton: Ljusa hudtoner kan prova denna tatuering med tanke på dess färgglada natur.
 • Lämpligt kön: Dessa typer av delfintatueringar är bra för kvinnor.

6. Dolphins Tattoo for Sea Lover:

En delfin i havet tatuering

Delfintatueringar behöver inte bara vara delfiner. Du kan skildra dem i deras hemmiljö med massor av andra havsväxter och djur som omger dem. Du kan göra denna typ av tatuering ljus och levande, fylld med mycket färg. Denna tatuering ger en glimt av undervattensutsikten. Denna färgglada tatuering är iögonfallande på grund av användningen av olika färger. Dessutom, om du vill ha en färgstark och ljus tatuering, är detta ett bra val. Alla djurälskare som älskar att hålla det vilt och kreativt skulle helt gå för denna tatuering. Dessutom kan de som älskar dykning helt välja detta djärva val.

 • Kroppsplacering: Det är främst skapat på midjan, ryggen och nedre delen av ryggen. Det kan också vara en fantastisk tatuering för delfinhjärta.
 • Färg: Färgerna grönt och blått ska finnas där för att dess glam inte ska gå vilse.
 • Storlek: Denna tatuering borde vara större för att den ska vara charmig.
 • Hudton: De med ljusare hudton kan föredra denna tatuering framför andra.
 • Lämpligt kön: Kvinnor kan prova denna färgglada tatuering.

[ Se mer: Lion Tattoo Designs]

7. Enkla blå delfintatueringar för par:

Enkla blå delfiner

Din design kan också bestå av två enkla delfiner. Du kan göra delfiner av vilken färg du vill, men blå skulle vara din bästa insats. Människor får ofta små tatueringar av detta slag för att göra dem oansenliga. Detta är den enklaste delfintatuering man kan bära. Denna typ av tatueringar symboliserar kärlek, enkelhet och passion. Vidare om du funderar på att skaffa denna tatuering som ett par, så passar detta perfekt för er båda. Både män och kvinnor kan helt få denna bläck, och det är helt charmigt, enkelt, trendigt och härligt. Det betyder kärleken mellan er båda som ett par på en annan nivå.

 • Kroppsplacering: Detta är en fantastisk delfintatuering som ska göras till fots eller på händer. Denna tatuering utförs i stor utsträckning på midja, handled och nacke av män och kvinnor.
 • Färg: Detta ska vara i vanlig blå färg för att förbli med elegans.
 • Storlek: Liten storlek på denna tatuering skulle vara idealisk för att den ska se charmig och härlig ut.
 • Hudton: Vilken hudton som helst kan helt pröva denna design.
 • Lämpligt kön: Både män och kvinnor kan prova denna tatuering.

[ Se mer: Animal Tattoo Designs]

8. Dolphin Chain Linked Tattoo på handleden:

Dolphin Chain Linked Tattoo på handleden

Detta är en annan typ av tatueringsdesign. detta består av en delfin som är uppbyggd med kedjelänkar. Den representerar delfinen som en symbol för harmoni och enhet. Det gör att delfinen ser mer komplicerad och cool ut också. Denna tatuering utförs i stor utsträckning av såväl patriotiska människor som människor som är mycket hängivna sin familj. Om du är någon som befinner sig i en nära harmoni och familj eller samhälle, går det definitivt bra för dig. Detta kan också vara en bra familjetatuering om du gillar det så. Det är djärvt, färgstarkt och härligt på samma gång.

 • Kroppsplacering: Detta är en fantastisk delfintatuering till hands att testa.
 • Färg: De givna blå och svarta färgerna ska blandas väl i denna tatuering.
 • Storlek: Det här är bra att vara medelstor för att det ska se vackert ut.
 • Hudton: Ljusa till medelstora hudtoner tjejer och kvinnor eller rättvisa män kan prova denna tatuering.
 • Lämpligt kön: Både män och kvinnor kan prova denna färgglada tatuering.

9. Mini Dolphin Tattoo for Lovely Woman:

Mini delfintatuering för härlig kvinna

Denna delfintatuering på fotleden symboliserar god hälsa, energi och intelligens. Denna typ av delfin representerar emellertid två typer av andliga krafter. Solens delfin representerar den goda livskvaliteten och förnyelsen, medan månens delfin betyder kvinnlig kraft, drömmar och god intuition. Båda representerar också dolda krafter. Den här mörkfärgade delfintatueringen ser attraktiv ut med vinstockar runt den. Om du vill behålla det enkelt, litet och ändå färgglatt, så kan man gå för den här typen av mini delfintatuering på kroppen. Det är vackert och ändå trendigt och ljust. Man behöver inte tänka så mycket för att få detta gjort.

 • Kroppsplacering: Det här är en fantastisk tatuering med delfinrosen att göra på händerna.
 • Färg: Prova det här med blå färg bara för att se söt och enkel ut.
 • Storlek: Detta är bra när det görs i medelstorlek.
 • Hudton: Varje hudtonkvinna kan helt och hållet testa den här som de vill.
 • Lämpligt kön: Alla härliga och moderna kvinnor där ute kan prova denna tatuering för en härlig look.

10. Delfintatuering med solnedgång:

Delfin med en sol

Solens symbolik för delfintatueringarna inkluderar element som aktivt liv, överflöd, hälsa och förnyelse. Delfin med sol representerar allt detta. Det ser också vackert och vackert ut om du lägger till färger i det. Du kan få solen att gå upp eller gå ner. Om du är en solnedgång eller soluppgång älskare, då är denna delfintatuering idé för dig. Detta är för en naturälskare, strand- och dykälskare och en perfekt tatuering för sådana personligheter. Man behöver inte tänka två gånger, bara gå vidare om du har en blandning av alla dessa egenskaper inom dig.

 • Kroppsplacering: Detta är en fantastisk delfintatuering på benen eller handleden att prova.
 • Färg: Den ska vara i blå och orange färg, som visas ovan.
 • Storlek: Denna tatuering ser bra ut när den är i medelstorlek.
 • Hudton: Endast kvinnor med ljus hud kan prova denna tatuering på grund av valet av färger.
 • Lämpligt kön: Detta är en bra tatuering att prova på kvinnor.

Se mer: Trendiga maneter tatueringsdesigner

11. The Musical Dolphin Tattoos:

Delfin med en musiksymbol

Detta är en unik och mycket annorlunda design. Det är en av de bästa tatueringsdesignerna för delfiner hittills! Musik ska vara föryngrande och det enda som kan vara din följeslagare i alla dina humör, oavsett om de är glada eller ledsna. Delfiner är djur som representerar all slags positivitet. När du kombinerar dem får du en episk tatuering. Om du nu älskar musik och älskar delfiner eller hav eller vatten, så är detta definitivt något för dig. Det är ganska enkelt, tar inte tid och är ändå väldigt trendigt. Den inre och djupare innebörden här kan bara förstås om du undersöker den väl och därmed vad som är mer intensivt än den här.

 • Kroppsplacering: Detta är en fantastisk tatueringsdesign för delfiner att testa på armar.
 • Färg: Denna design är bra att bara vara i svart.
 • Storlek: Bär detta i en större storlek för att se bra ut.
 • Hudton: Alla hudtoner män eller kvinnor kan prova den här.
 • Lämpligt kön: Antingen män eller kvinnor kan prova denna design.

12. Chirpy och Lovely Dolphin Tattoo för kvinnor:

Chirpy och härlig delfintatuering för kvinnor

Denna delfintatuering för kvinnor används mycket av de trendiga tjejerna på högskolorna. Det är färgat på nedre delen av ryggen, ryggen eller naveln av tjejerna. Denna tatuering är en blandning av blommönster och mystiska vibbar. Tatueringen ger en blick av delfinerna som njuter av vattnet. Därför väljs denna tatuering av kvinnor som är fulla av liv och njuter av en svår situation med kul. Den roliga tatueringen är för dem som är festälskare och de som älskar dans och musik. De personligheter som är ganska chirpy, bubbliga och härliga kan blindt gå för denna design. Ytterligare par kan också få denna delfintatueringsdesign bläckfärgad.

 • Kroppsplacering: Denna delfintatuering är bra att få bläck på armarna.
 • Färg: Prova denna design bara i svart.
 • Storlek: Det är bra i små eller medelstora mönster.
 • Hudton: Vilken hudfärg och ton som helst kan helt tatuera denna tatuering.
 • Lämpligt kön: Detta är en bra design för kvinnor och flickor.

13. Dolphin Tattoo för modern kvinna:

Delfintatuering för modern kvinna

Denna tatuering är en kombination av delfiner och kanji -symboler. Denna delfintatuering betyder skönhet och ambition. Denna typ av delfintatueringar utförs av ambitiösa människor. Denna tatuering betyder också naturens skönhet. Det börjar bli trendigt bland kollegorna. Den unga moderna kvinnan kan helt klart gå för den här utan tvekan om hon älskar trend och stil, men ändå är mycket förtjust i havet och stränderna. Det symboliserar hennes personlighet av inre styrka och mening också.

 • Kroppsplacering: Detta är en fantastisk delfintatuering när den görs antingen på handleden eller på benen.
 • Färg: Blått är rätt färg för att passa designen.
 • Storlek: Denna tatuering är bra att göra i medelstorlek.
 • Hudton: Prova detta med vilken hudton som helst eftersom det passar alla personligheter.
 • Lämpligt kön: Kvinnor passar denna delfintatuering bättre.

Fler Dolphin Tattoos – Ny kollektion:

Dolphin Tattoo Designs 1

Dolphin Tattoo Designs 2

Dolphin Tattoo Designs 3

Dolphin Tattoo Designs 4

Dolphin Tattoo Designs 5

Dolphin Tattoo Designs 6

Dolphin Tattoo Designs 7

Dolphin Tattoo Designs 8

Dolphin Tattoo Designs 9

Dolphin Tattoo Designs 10

Dolphin Tattoo Designs – Ytterligare tips:

Här är några tips att tänka på när du får dessa delfintatueringar

 • Se till att du söker en professionell tatueringsdesigner. Detta är viktigt för att tatueringen inte ska bli bortskämd eftersom den är permanent.
 • Få inte bläckfärgen bråttom, tänk två gånger om den bästa designen för dig själv och prova den.
 • Bestäm dig för en design. Eftersom det är permanent och det är här för att stanna om du inte vill göra ändringar. Men det är alltid bra att bestämma designen, ge dig själv tid och vara dubbelt säker innan du ger dig ut på den.
 • Förbered dig mentalt. Var säker och tydlig om färgerna på delfinen och designen.

Översikt:

Hoppas att du gillade den här listan med delfintatueringsdesigner för dig. Vare sig det är någon åldersgrupp eller kön, den här listan med tatueringar är ganska omfattande och mångsidig som vem som helst kan passa sig i. Kolla in designen och färgen du älskar mest och prova dem. Du kan säkert inte låta bli att bli kär i dem. Berätta vad du tycker om dessa tatueringar; vi älskar att höra från dig.