Samurajerna är en klass av mycket disciplinerade och välutbildade krigare som utmärker sig i kampsport. De är en av de bästa legioner soldater världen någonsin sett. Förutom svärd och stridskunskaper gjordes samurajerna också till extremt känsliga människor genom att ge dem en grundlig utbildning i konst och poesi. Således var samurajerna en kombination av det bästa från krigare och konstnär. Under årens lopp har samurajs bild förhärligats av media, oavsett om det är i böcker eller filmer. Idag är vi här för att prata om samurai tatueringsdesigner som hjälper till att visa kärlek och tillgivenhet mot dem.

Samurai tatueringsdesigner för män

Samuraierna är ingen mindre än de gamla japanska krigarna som ägnade sina liv för att skydda de infödda. De symboliserar respekt, adel, mod, maskulinitet, makt etc. Denna samurai -tatueringsdesign för män bärs inte bara av japanerna utan blir nu även känd i andra asiatiska länder samt i England och Amerika. Så få en av de trendiga samurajerna på din kropp och känna dig stolt och ge respekt och ära till de japanska krigarna som gav upp sina liv.

Warrior Of Chinese And Japanese Samurai Tattoo Designs:

Idag är samurajer en principiell del av tatueringsvärlden. Styrkan och förmågan som symboliseras av dem är utan motstycke. Här är de 15 bästa samurai -tatueringsdesignerna tillsammans med bilder och betydelser för både män och kvinnor.

1. Full Back Samurai On Horse Tattoo:

Hela ryggen Samurai på hästtatuering

Denna typ av samurajkrigartatueringar kommer mer sannolikt att utföras av soldaterna på frontlinjen. Hästen här symboliserar hastigheten och kraften medan samurajerna med ett svärd indikerar början på ett krig. Denna samurai tatueringsbild visar också krigarens styrka för att uppnå seger och besegra ondskan. Den mörka färgen som används i tatueringen ger en fantastisk effekt med de grå skuggorna. Denna samurai -tatuering är huvudsakligen gjord på baksidan för att ge en ordentlig syn.

2. Skallen Samurai With An Eagle Tattoo:

Skallen Samurai Med En Eagle Tattoo

Denna samurai -tatueringsbild innehåller en örn och en samurai med ett skallehuvud samt skalle runt den. Örnen är en symbol för seger, och en skalle representerar döden. Således representerar denna tatuering seger efter döden. Denna tatuering ger en liten blick av världen efter döden. Denna tatuering visar också det goda över det onda. Den lilla marinblå nyansen ger mer effekt åt bilden som visar helvetet. Det ger också respekt för de krigare som förlorade sina liv för de infödda.

3. Samurai -tatuering med sol och Fuji -berg:

Samurai tatuering med solen och Fuji Mountain

Precis som Samurai representerar stolthet och ära, är solen och Fuji -berget de två fromma elementen i den japanska kulturen. Därför anses denna japanska Samurai -tatuering vara ett heligt konstverk. Solen som tittar ut från Fuji -berget lägger till en unik attraktion för denna tatuering. Färgkombinationen som används i tatueringen lockar också de färgade tatueringsälskarna. Denna tatuering har inte bara vunnit japanernas hjärtan, utan ses också över hela världen.

4. Den traditionella japanska Samurai Kanji -tatueringen på armen:

Japanska Samurai Kanji tatuering på armen

Denna typ av kanji samurai tatuering bär mer stolt med sig. Kanji -tecknen bär ett ord som beskriver vad samurai -tatueringen indikerar. De representerar båda sina principer och därför är de mer meningsfulla. Kanji -tecknen indikerar samuraiens egenskaper som stolthet, ära, styrka, respekt etc. Samurai ovan med svärd och kanji -karaktär är en av dem. Färgkombinationen tar tatueringen till en annan nivå.

5. Försvara Samurai Tattoo:

Försvara Samurai Tattoo

Detta mästerverk lockar också det icke-japanska folket till det. Denna samuraitatuering symboliserar här försvar och indikerar atmosfär vid den tiden. Denna tatuering får en tydlig syn på ärmarna eller ryggen. De olika färgkombinationer som används som gör denna tatuering väldigt attraktiv. En samuraj med ett skalleansikte symboliserar styrkan och kraften hos en samuraj för att bekämpa ondskan. Därför representerar denna samuraitatuering den verkliga anledningen till att de räknas som fromma.

6. Konstnärlig röd samuraj helkroppstatuering:

En samuraj med en tatuering med rött ansikte

En samuraisoldat med ett rött ansikte som avslöjar ilska eller kokande ilska. Det är utan tvekan en skrämmande bild och fungerar bra för att avvärja oönskade blickar. Samurai -tatueringens röda ansikte indikerar ilska. Denna tatuering utförs av de människor som lätt blir arga. Den grå nyansen på sidan av tatueringen indikerar mycket arg samurai. Denna samuraj har också en tribal king look i den. Baksidan är perfekt för att skryta med denna typ av samurai -tatueringsdesigner.

7. En Samurai Face Tattoo med svärdshänder och blod:

Ett samurajansikte med svärd Händer och blod

Ett böjt samurajansikte som droppar i blod med sina svärdshänder avslöjar det nederlag som en samuraj står inför när han inser hur mycket av mänskligheten det har förstört med sin förmåga. Det är en kylig bild och ger en utmärkt tatuering. Denna tatuering symboliserar också seger för en krigare efter att ha skadats svårt i blod. De nyanser som används i tatueringen gör det livligare. Denna tatuering utförs huvudsakligen av soldaterna och militanterna.

8. En japansk drake och samuraitatuering:

Japansk drake och samuraitatuering

En japansk drake med en samurajkrigare är en utmärkt tatueringsdesign. Det förvärrar styrkan i budskapet som tatueringen skildrar. Detta är en av de bästa kombinationerna av både drake och samurai tatueringar idé som indikerar mod och styrka, och samurai krigare indikerade detsamma. Således är detta mästerverk en vacker kombination av hårt krig och seger som uppnås i det.

9. Samurai Warrior Tattoos With Kanji Wording:

Samurai Warrior med Kanji Wording

En samuraikrigare med ett budskap i den japanska skrivformen, det vill säga kanji, är en utmärkt bild att lägga ögonen på. Tatueringen ser bäst ut på dina biceps. Krigarens detaljer gör tatueringen komplicerad om än mer utsökt. Det är en lika bra bild som alla målningar av samurajerna någonsin kommer att vara.

10. Samurai Skull Tattoo Design med hjälm:

Samurai skalle tatuering design med hjälm

Detta är en unik blandning av funkiness med den seriösa historien om samuraier. En skalle i typisk samurajklädsel ser cool ut och får budskapet om makt och kraft också! Skallen indikerar död och fara. Därför betyder denna tatuering en farlig krigsvinnare. Den vackra röda solen ger tatueringen en fantastisk effekt. Denna typ av skalle med samuraitatueringar representerar modet och krigarfartyget.

11. Halvärmade samurai tatueringsdesigner för män:

Halvärmade samurai tatueringsdesigner för män

En samuraisoldat i aktion presenterar en hjärtstoppande bild. Tänk dig en sådan bild på din biceps. Du kan lägga till damm som flyger i vinden eller blod eller andra sådana utsmyckningar som toppar krigaren. Denna design visar samurai när den är som bäst och avslöjar all sin skicklighet och excellens. Det är därför ett utmärkt val om du letar efter en tatuering som talar för dig.

12. Samurai In Kanji Lettering Tattoo In the Back:

Samurai i Kanji bokstäver tatuering i ryggen

‘Kanji’ är namnet på bokstäverna som japanerna använde för att kommunicera. En utmärkt samurai -tatuering är att få kanji -symbolen för samurai som din tatuering. Det ser mystiskt och gåtfullt ut eftersom de flesta som stirrar på det inte kan förstå vad det står för. Men samtidigt ger det dig modet du hade hoppats att det skulle ge dig.

13. En grupp Samurai -tatueringar på benet:

Grupp av samurai tatueringar på benet

Denna samurajkrigartatuering blir allt populärare eftersom den visar olika krigare åt gången under krigstillståndet. De olika gesterna på samuraiernas ansikten indikerar de svåra situationer som de mötte under kriget. Det ses också som ett porträtt av de olika kända krigarna i den japanska kulturen. Användningen av olika färger gör det mer attraktivt att genomföra.

14. Samurai Face Tattoo Design:

Samurai Face Tattoo Design

En tatuering med bara samurajansiktet är också tillräckligt för att uttrycka det mod och våld som en samuraj visar. Ansiktsuttryck är nyckelelementet och måste väljas intelligent. Uttrycket är det som får hela tatueringen att tala. Så du kan välja en aggressiv, om du vill ha ett våldsamt utseende eller få ett lugnt utseende om du vill skildra samuraiens visdom..

15. Samurai Warrior Face Tattoo Design med lysande ögon:

Samurai Warrior Face Tattoo Design med lysande ögon

Hela den här designens skönhet ligger i skönheten i ögonen som du ser genom masken. Designen är en enkel samuraj, klädd i sin rustning med bara hans eller hennes ögon som tittar ut från öppningen i hjälmen. Känslan i ögonen uttrycker allt som samurai var tänkt att. Detta är en av de bästa samurai -tatueringarna för någonsin som älskar att skryta med vågade tatueringar.

Ovan nämnda tatueringar är de berömda tatueringarna i kategorin Samurai tatueringsdesigner. Dessa samurai -tatueringar utförs i stor utsträckning av tonåringar, militanter och soldater för att uttrycka sin styrka.