Kanji – de kinesiska tecknen som används i det japanska skrivsystemet är den senaste trenden att tatuera ditt namn i japansk stil. Kanji tatueringsdesigner ser unika och fantastiska ut och är efterfrågade idag. Så om du är en tatuerare, var noga med att välja rätt karaktär som anger rätt mening för att ge en touch av äkthet till denna vackra form av konstverk.

kanji tatueringsdesigner

Kanji -symbolerna är mästerverket gjord av flera penseldrag. Dessa japanska symboler ger mer än 10 betydelser. Kanji -symbolerna är av tre typer. Sosho (full kursiv), gyosho (halvkursiv) och kaisho (fet och kantig svart skrift). Därför, om du är intresserad av att definiera dig själv i bara en symbol, kanji tatueringsdesigner är de bästa att kopplas till. Så gå trendigt den här säsongen med den bästa kanji -tatueringen.

Kanji bokstäver och symboler tatueringar med bilder:

I den här artikeln ger vi en lista över de finaste kanji -tatueringsdesignerna med bilder och betydelser för män och kvinnor

1. Ninja -svärd och japansk Kanji -tatuering:

Ninja Sword och japanska Kanji Tattoo

Detta är en fantastisk tatuering med en vacker kanji -tatuering. Ninjasvärdet i tatueringen symboliserar tapperhet och tapperhet. Medan kanji -tatueringen symboliserar lojalitet och legendarisk. Ninja -krigarna brukade uppleva känslan av lojalitet mot sin nation och svärdet visar hur legenderna försvarade de infödda med ära. Människorna som bär denna tatuering är mestadels militanter, soldater, armémän etc. Ungdomarna bär den också för sin nations stolthet.

2. Dove och Kanji Tattoo:

Dove och Kanji Tattoo

Duvan är en symbol för hopp, fred och kärlek. Men olika kulturer har olika betydelser. I kinesisk kultur symboliserar duva en lång och hälsosam livsstil. Ovanstående tatuering är av en duva med kanji -symbol. Denna kanji -tatueringssymbol uttrycker fred. Denna dove kanji -design är mer populär bland alla fågelkanji -mönster. Den har sitt eget unika modeuttalande tillsammans med ett litet budskap. Det kan bäras på ryggen, midjan, halsen, benet, handleden etc. Det kommer att ta toppositionen i listan över kanji tatueringsdesigner.

3. Natur och Kanji -tatuering på kvinnors rygg:

Natur och Kanji -tatuering på kvinnors rygg

Naturen och kanjisymboltatueringen är en unik kombination för tatueringsälskare. Naturen kan uttryckas på vilket som helst av dina favorit sätt i inramningen av denna tatuering. Naturen symboliserar alltid nytt liv och ny energi för att göra något. Medan kanji -symbolen här indikerar fred och skönhet. Kanji -symbolen är gjord av svart mörkt bläck medan naturen uttrycks i gröna, gula och rödaktiga färger. Du kan ta dem som de gröna träden eller fåglarna som flyger runt också.

4. Kanji Yin och Yang Symbol Tattoo:

Kanji Yin och Yang Symbol Tattoo

Det klassiska kinesiska konceptet Yin och Yang som symboliserar en perfekt balans återspeglas i denna tatuering. Yin som representerar naturens mörka sida och Yang som representerar ljuset anger hur två motsatta krafter kompletterar varandra och är inbördes relaterade i universum. Yin och Yang utförs vanligtvis i svartvitt eller svart och rött och är ett av de mest populära designelementen bland tatueringsälskare.

5. Winged Kanji -tatueringar på nedre:

Winged Kanji Tattoo

Vingarna på denna tatuering är representativa för den goda och dåliga sidan av en persons karaktär och strålarna bakom verkar kasta ljus på detta faktum. Fantastisk design, denna tatuerings skönhet höjs med närvaron av kanji -symbolen mellan vingarna. Den goda vinden symboliserar ängeln, medan den dåliga vingen symboliserar de onda eller djävulen. Kanji -symbolen med mörkt svart bläck ökar dess skönhet. Vingarna är gjorda med ljusa skuggor och mörka kantlinjer.

6. Cherry Blossom Kanji Tattoo Design för tjejer:

Cherry Blossom Kanji Tattoo Design för flickor

Körsbärsblommor är symboliska för livet på grund av deras blomnings natur och har ofta använts i japansk konst, nämligen den traditionella konsten att japanska tatueringar. De kombineras vanligtvis med kanji -symboler för att ge det ett mer uthålligt utseende. Mjukt utseende och strålande i sin färgton, det ser enkelt men lockande ut.

 

7. Kanji Phoenix Tattoo på låret:

Kanji Phoenix Tattoo på låret

Phoenix, en mytologisk fågel som är känd för att resa sig ur askan är en symbol för återfödelse och uppståndelse. Avbildad här med japansk kanji, det är ett utmärkt stycke konst. Phoenix -tatueringen av kanji -stilar är mycket vanligt troligen på grund av legenden bakom den. De görs vanligtvis i nyanser av rött, orange och gult för att beteckna eld, solen eller livets föryngring. Phoenix fågel kanji tatueringar sportas av både män och kvinnor.

8. Sju dygder av Bushido Kanji -tatuering för män:

Sju dygder av Bushido Kanji -tatuering för män

Samurains sju dygder blir levande i detta konstnärliga skapande av kroppskonst. I forntida Japan var “Bushido” eller The Way of the Warrior en kod för moraliskt uppförande som ingjutits i hjärtat av en samuraj från barndomen och följt av dem ända fram till vuxen ålder. Kanji -symbolerna som visas här representerar var och en av de sju dygderna, mod, plikt, välvilja, respekt, ärlighet, ära och lojalitet. Denna tatuering har en mystisk form och är representativ för en stark karaktär.

9. Kanji Dragon Tattoo till hands:

Kanji Dragon Tattoo till hands

Draken är en symbol för makt och styrka är djärvt representerad i denna kanji -tatuering. De känsliga kurvorna och vinklarna tillsammans med dess karaktäristiska eldiga utseende blandas väl med kanji -bokstäverna vilket gör den idealisk för någon som har stor karaktärsstyrka. Den mörka och ljusa svarta och grå nyansen gör den mer iögonfallande. Lågorna som är utformade i drakens svans gör den farligare.

10. Love Expressing Kanji Symbol Tattoo for Girls:

Love Expressing Kanji Symbol Tattoo for Girls

Denna lilla kanji -tatueringsdesign uttrycker symbolen för kärlek. Denna design bärs i allmänhet av de människor som är mycket kärleksfulla i naturen. Denna symbol kanji tatuering bärs mestadels av tonårsflickor eller kvinna. Denna lilla tatuering är så imponerande att den fångar någons hjärta mot den. Det bärs på ryggen, nacken, benet, midjan, höfterna, handleden etc. Vissa jobb tillåter inte att tatueringar blir färgade på kroppen. Denna tatuering är bäst för sådana människor.

11. Små kinesiska årstider Symboler tatuering:

Små kinesiska årstider Symboler tatuering

Denna kanji -tatuering som återspeglar årets fyra säsonger kan tas för att symbolisera de förändringar som sker i våra liv. Symboliken för dessa förändringar väcks till liv i detta klassiska kanji -designarbete. Kanji -symbolerna är gjorda med mörkt svart bläck vilket ger ett fantastiskt utseende.

Denna tatuering symboliserar också att livet är fullt av förändringar. Eftersom säsongen inte förblir konstant, förblir det goda och dåliga läget inte heller konstant. Detta är en av de viktigaste kanji tatueringsdesignerna för alla människor.

12. 3D -virvlar och Kanji -tatuering på handleden:

3D virvlar och Kanji tatuering på handleden

Detta är ett mästerverk bland de olika kanji -tatueringsidéerna. Tatueringen är gjord med kanji -symbol som uttrycker lojalitet. Medan de blå virvlarna som bakgrund ger ett vackert utseende. Tatueringen är gjord på 3D -sätt vilket gör den mer bedårande. Den mörksvarta färgkombinationen med ljusblå bakgrund är vackert utformad. Denna tatuering kan utföras var som helst på kroppen, men att bära den på handleden eller nacken är mycket på mode.

13. Tribal Kanji Tattoo Symboler:

Tribal Kanji tatueringssymboler

Denna japanska Kanji -tatuering är en blandning av japansk tatuering och en tribal tatuering. Stamtatueringen får en mörk svart färg, medan kanji -tatueringen får en röd färg. Den svarta basen ger tatueringen ett fantastiskt utseende. Denna tatuering symboliserar evigheten. Stammdesignen i svart färg med kurviga vågor ger tatueringen en iögonfallande utsikt. Denna tatuering är mycket trendig i tonåren på college.

14. Kanji Flower Tattoo Design till fots:

Fotblomma tatuering med Kanji design

Sugen på blommiga tatueringar? Denna kanji -tatuering tillsammans med en delikat blommedesign är idealisk för kvinnor och tjejer som vill förbättra sitt utseende med en tatuering som visar deras kvinnlighet. Designad på foten, en av de mest märkbara delarna av kroppen, är den slående i form och bländande i skönhet.

15. Koi Fish Kanji Tattoo på armen:

Koi Fish Kanji Tattoo

Koi som betyder “karp på japanska” anses allmänt vara en lycka till fisk. Enligt en gammal fabel skulle koifisken simma uppströms för att nå det slutliga vattenfallet i Yellow River för att bli en drake. Således är koifisken känd för att symbolisera uthållighet bland motgångar och är idealisk för någon som vill uttrycka sin styrka genom livets upp- och nedgångar.

Koi fisk tatueringar är ett invecklat konstverk med glittrande skalor och känsliga vinklar och kurvor. Kombinerat med kanji -symboler gör de till en av de mest eftertraktade tatueringarna på kroppen.