Kinesisk kalligrafi är en av de mycket utvalda formerna av tatueringsdesigner, som använder en uppsättning symboler för att skildra en viss känsla eller för att få sina namn etsade nyckfullt. Kinesiska tatueringar är ett modernt sätt att uttrycka sina känslor med hjälp av noggrant etsade karaktärer. För dem som gillar att hålla sina meddelanden slöa är kinesiska tatueringar bäst för dig. I denna artikel ska vi utforska några av de bästa kinesiska symboltatueringarna och deras tillhörande betydelser.

Historien och betydelsen av kinesiska tatueringar:

Om man tittar på kinesisk historia behandlades tatueringar alltid som tecken på straff. Det kinesiska ordet för en tatuering är “Ci Shen”, som betyder “Punktera kroppen”. Tatueringar anses vara brutala konstformer, vilket leder till förtal för kroppen. Men med förändrade tider omfamnas tatueringskonsten långsamt av den yngre generationen. Kineserna och människor från hela världen föredrar tatueringsdesigner i kinesisk stil för att skriva meddelanden med hjälp av exotiska symboler och mönster. Från kalligrafi till drakar, kinesisk konst har många mönster att välja mellan.

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringsdesigner och betydelser:

Följande är de mest populära och finaste tatueringsdesignerna i kinesisk stil med bilder och deras betydelse för män och kvinnor; du kan välja det bästa valet bland dem.

1. Kinesiska kalligrafi tatueringar på baksidan av handen:

kinesiska tatueringsdesigner till hands

Om du är ganska förtjust i kinesisk kalligrafi, så skulle denna kinesiska tatueringsstil vara den bästa för dig. Kinesisk kalligrafi anses vara en av de högsta formerna av kinesisk konst, och denna form av tatueringar kan ha valfritt ord, karaktär eller textform i kalligrafiform. Du kan välja vilken stil och färg som helst för att det ska se vackert, balanserat, lekfullt och unikt ut. Du kan kalla det är den kinesiska tatuering teckensnitt för ärmar.

2. Cool Single Chinese Letter Tattoos:

Cool Single Chinese Letter Tattoos

Enstaka bokstäver kinesiska tatueringar är den vanligaste av alla kinesiska tatueringsdesigner. De är enkla men vältaliga. Kinesiska bokstäver, till skillnad från de engelska, symboliserar kraftfulla känslor och koncept ensam. En enda bokstav kan betyda vänskap, kärlek, fientlighet, mod, öde, världen och så vidare. så allt du behöver göra är att välja en känsla eller tanke som du vill få stämplat på din kropp, översätta den till den perfekta kinesiska bokstaven och få tatueringen gjord! Du kan anse att detta är som en kinesisk tatuering.

3. Populära kinesiska djurnamntatueringar:

Tatueringar för kinesiska djurnamn

Ofta väljer människor att få det kinesiska namnet på sina stjärntatueringar. Återigen väljer människor att tatuera djurnamn för de olika egenskaper de står för. Man kan till och med visa sin kärlek till ett visst djur genom att välja att få sitt kinesiska namn tatuerat. Dessa tatueringar kan göras mer attraktiva och vackra genom att lägga till kurvor och mönster till kinesiska ord. Detta är ett bedårande kinesiskt tatueringsnamn på djur.

4. Chinese Lady Tattoo Designs på axeln:

Chinese Lady Tattoo Designs på axeln

Om du vill kan du till och med välja den vackra kinesiska tatueringsdesignen. Dessa mönster kan användas för att symbolisera förlusten av någon viktig, eller de kan bara användas för sin attraktiva kvalitet. I denna tatuering kan du också använda levande färger för att få det att leta efter en fångande. Denna tatuering visar till och med känslan hos en person. Detta är en av de unika kinesiska tatueringsdesignerna för män som är djupt kär. Det är en av de bästa damens kinesiska tatueringsdesigner.

5. Kinesisk ängeltatuering på överhand:

Kinesisk ängeltatuering på överhanden

Änglar från antiken anses vara gudarnas budbärare och har varit trendiga tatueringsdesigner i varje generation eftersom denna tatuering visar din tro eller tro på gud. Ängel tatueringar utformade med vingar eller händer är också snygga, och i allmänhet är tjejer väldigt förtjusta i dessa tatueringar eftersom de liknar samma egenskap hos en ängeltatuering. Kinesisk ängeltatuering, om den skildras vackert, ser väldigt nådig ut och ser bra ut på ryggen.

6. Kinesiska namntatueringar till hands:

Kinesiska namntatueringar till hands

Vissa tatueringsdesigner består av den kinesiska översättningen av ens namn. Vissa människor tatuerar sitt namn, medan andra får namnen på sina nära och kära. Du kan lägga till färger på det så att det blir mer iögonfallande ögon och dina nära och kära lockas till det snabbt. Du kan till och med lägga till några små motiv för att det ska se attraktivt och vackert ut. Här är alfabetet i namnet mycket vackert tatuerade på armarna. Detta är en av de berömda kinesiska tatueringsdesignerna.

7. Kinesiska Koi Fish Tattoo Designs på baksidan:

Kinesiska Koi Fish Tattoo Designs på baksidan

I kinesisk kultur har koifisken en viktig position. Det symboliserar det mod som krävs för att övervinna hindren i ens liv och uppnå ett mål. Koi fisk tatuering kan göras i två former, antingen uppströms eller nedströms. Om det är nedströms betyder det att personen redan har övervunnit de svårigheter han/hon står inför. Om det är uppströms betyder det att personen fortfarande kämpar med sina problem. Detta är en av de bästa kinesiska tatueringarna för killar.

8. Chinese Dragon Tattoos on Body:

Kinesiska dragetatueringar på kroppen

Drakar står i allmänhet för mod, styrka och självständighet. Dragon tatueringar är vanligtvis tillgängliga i ett stort antal varianter. Du kan antingen välja en klassisk svart silhuett eller göra den levande med färger. Dessa tatueringar bärs i allmänhet av män på biceps för att locka människorna runt dem. De kan vara stora eller små. Du kan välja en humongous fjällande drake eller en liten bevingad, andande eld. Kinesiska dragtatueringar har inget slut på deras varierande design.

9. Buddha Chinese Tattoo Designs:

Buddha kinesiska tatueringar

Den skrattande Buddha har för alltid varit en symbol för välstånd. Även om dessa tatueringar är svartvita, kommer det att locka till sig positiv uppmärksamhet. Kinesiska Buddhas åtföljs i allmänhet av den klassiska symbolen för yin och yang. De är trevliga att titta på och ett ovanligt val. Dessa tatueringar är också symboler för positivitet och tur, som många människor vill ha med sig för alltid i kroppskonst.

10. Flower Chinese Tattoos:

Blomma kinesiska tatueringar

Om du fascinerar kinesiska blommor, så är det en av de bästa idéerna att få kinesiska blomstertatueringar stylade. Du kan till och med följa dessa blomstertatueringar med meningsfulla kinesiska ord, vilket skulle ge mer djup åt denna tatuering, och det kommer att se vackert och attraktivt ut. Du kan till och med lägga till några mjuka färger, vilket ger ett slående utseende. Dessa typer av tatueringar ger vanligtvis ett feminint utseende.

11. Tatueringsdesigner gjorda av kineserna:

Tatueringsdesigner gjorda av kineserna

Det finns några tatueringsdesigner som de kinesiska mästarna i tatueringskonstdesign. Deras mening och symbolik är bara kända för deras skapare. Dessa kinesiska tatueringsmakare vägrar att göra kopior av dessa fantastiskt vackra mönster, vilket gör dem unika. Detta är en av de tjockaste kinesiska tatueringsdesignerna för armar med invecklad konst. De är ganska komplexa och behöver expertis för att designa dem.

12. Kinesisk Cherry Blossom Tree Tattoo på halsen:

Kinesisk Cherry Blossom Tree Tattoo på halsen

Körsbärsblommor är en av de vackraste blommorna. Körsbärsträd är en vanlig plats i Kina och utgör en viktig del av den kinesiska kulturen. Om du är ett stort fan av blommönster och mönster kan du välja att få dessa kinesiska blommor tatuerade på ryggen. Cherry Blossom -mönster är också tecken på dödlighet. De representerar hur vi ska korta vårt liv och hur viktigt det är att njuta av ditt liv till fullo innan det blir över. De är brett utvalda mönster i kinesiska nacktatueringar.

13. Symbol för kinesiska musiktatueringar:

Symbol för kinesiska musiktatueringar

Vissa människor är väldigt förtjusta i musik. De vill uttrycka för världen att deras liv ägnas åt musik. Så att designa kinesiska musiksymboler är ett bra sätt att uttrycka sig utan att ens öppna munnen. Dessa typer av tatueringar är generellt utformade på dina armar, axlar eller till och med eller nacke också. Du kan till och med lägga till några små miniatyrer som stjärnor för att ge det ett vackert utseende. Musikaliska tatueringar är en av de bästa designerna i små kinesiska tatueringar.

14. Chinese Tribal Tattoo on Face:

Kinesisk stamtatuering på ansiktet

Många etniska minoriteter i Kina följer fortfarande tatueringstraditionen. De designar en tatuering i ansiktet vid 12 års ålder som en symbol för mognad. Dessa tatueringar görs mellan ögonbrynen och runt munnen med några små varelser. Några av stamtatueringarna representerar också mustasch. Nu är det utmanande att hitta en original tribal tatuering. Människor hade modifierat dem och började styla efter deras val.

15. Tatuering för kinesisk tigersymbol:

Kinesisk tigersymboltatuering

En av de populära kinesiska tatueringarna är en tiger -tatuering. Tigern är ett av de kinesiska Zodiac -djuren och det tredje djuret i den kinesiska zodiakens 12 -åriga cykel. Den liknar mod, hoppfull, fåfäng, vänlig, självberoende och saknar uppmärksamhet och omsorg. Så, personen som har dessa egenskaper tillverkar vanligtvis en kinesisk tiger -tatuering på sina händer eller armar.

16. Kinesisk tatueringsdesign på benet:

Kinesisk tatueringsdesign på benet

Ben är en av de mest favoritplatserna för att få kinesiska tatueringar. Särskilt på idrottare och kvinnor som har vältonade muskler i benen ser dessa tatueringar fantastiska ut. Du kan välja mellan invecklade till komplexa mönster, till exempel den här kinesiska krigardesignen, som är noggrant gjort för att fånga varje detalj. De mest populära kinesiska benetatueringarna är drakar, kalligrafi och teman som Buddha.

17. Kinesiska tatueringar på handleden:

Kinesiska tatueringar på handleden

Handleden är en viktig del av kroppen, med de centrala nerverna kopplade till hjärtat. Att få en tatuering etsad på handleden är en smärtsam process på grund av de känsliga nerverna under den. De vanligaste handtatueringarna är namn och Zodiac -symboler, som ligger dem varmt om hjärtat. Namnen och detaljerna på någon du älskar dyrt kan etsas på handleden för att avslöja dina innersta känslor för dem och bevisa vad de betyder för dig.

Senaste samlingen:

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringar

Kinesisk tatuering

Kinesiska tatueringsdesigner

Kinesiska tatueringsdesigner

Ytterligare tips för kinesiska tatueringsdesigner:

  • Om du planerar en kinesisk tatueringsdesign kan dessa tips hjälpa dig att uppnå ett bättre och perfekt mönster:
  • Om du planerar en namntatuering på kinesiska och din konstnär inte kan språket kan du använda det kinesiska namngeneratorverktyget för att få designen.
  • Du kan också använda kinesiska citat om du vill ha en längre tatuering nära din ideologi.
  • Om du letar efter en design som inte använder bokstäver eller symboler, är de näst bästa mönstren drakar och tigrar. De flesta tatuerare kan göra dessa mönster bra.
  • När du väljer en kinesisk karaktär, se till att du är fullt medveten om dess innebörd och symbolik istället för att blint välja den.

Slutgiltiga tankar:

Vi hoppas att den här artikeln har inspirerat dig att få din helt egen kinesiska tatuering bläck. Medan kinesiska tatueringsdesigner är ganska vanliga kan du välja mellan flera kreativa mönster för att sticka ut från mängden. Det skulle hjälpa om du kom ihåg att kinesiska mönster är invecklade, och ett slag här och där kan förändra betydelsen. Så du måste verkligen se till att designen är precis som du vill ha den. Så vad väntar du på? Välj bland dessa mönster och pryd din kropp med dessa nyckfulla kinesiska tatueringar! N