I en del traditionell kultur är religiösa tatueringar mycket populära. Människor har använt det i åratal för att definiera sig själva och också för att visa andra tron ​​eller den Gud de valde att följa. Några av de mest populära religiösa tatueringarna är Buddha -tatueringsdesignerna. De har hittats mest bland asiatiska kulturer inklusive länder som Kina, Thailand, Nepal och Indien.

buddha tatueringsdesigner

Buddhas riktiga namn var Siddhartha Gautama och efter att han uppnått upplysning förknippade människor honom med en gudliknande varelse; med någon som har högsta kunskap och stor makt. Människor använder därför Buddha -tatueringar för att markera rikedom, fred och välsignelser. De står också som en symbol för upplysning och styrka i ens karaktär. De bästa Buddha -tatueringsdesignerna har listats i följande rader.

Unika och meningsfulla Lord Buddha Tattoo Designs:

Buddha tatueringsdesigner har blivit synonymt med helighet och en djup känsla av att vara, vilket säkert skulle öka känslan av positivitet bland tatueringsälskare Det finns ett stort antal val tillgängliga för dem i detta avseende, de bästa bilderna av vilka visas nedan.

1. Golden Buddha Tattoo On Arm:

Gyllene Buddha -tatuering på armen

Strålande Buddha -statyer är alltid favorit för individer över hela världen som en extraordinär bild av buddhistiska lektioner, och en tatuering av en lysande Buddha drar så mycket som möjligt nytta av de stora nyanserna. Buddha tatueringar med en lysande gyllene glasyr kan avgränsa antingen hela kroppen av en funderande guld Buddha, eller helt enkelt ansiktet. I vilket fall som helst kan din tatueringshantverkare använda ljus och skuggning som ytterligare förstärker deras bästa lycka och får din tatuering att lysa.

2. Skrattande Buddha Tattoo Art:

Skrattande Buddha Tattoo Art

En framträdande bland buddhas belysning är den älskvärda utseende grytformade bellied Buddha som är känd i de kinesiska fablerna. Detta konturval är rimligt för de individer som söker efter den sorglösa återgivningen av Buddha, i motsats till den andra världen. Det görs företrädesvis på magen, med dess spärrhake relaterade till transportörens, vilket gör en platt visuell njutning. Man kan också få Buddhas ansikts tatuering att tryckas på andra delar av kroppen, till exempel armen, axeln, sidan, mittdelen, benet eller handleden. Det är en av de stora skrattande Buddha -tatueringsdesignerna.

3. Mandala Wheel Tattoo Design:

Mandala Wheel Tattoo Design

Ett Mandalahjul, liknar det aldrig slutande födelseshjulet och reinkarnationen i buddhismen. Mandala är en sinnesväckande plan som avgränsar universum, uppbyggelse och insikt, så det gör en härlig, fascinerande och nitty gritty konfiguration för en buddhistisk tatuering. Trots det faktum att de ser slående ut i mörker och dimma, gör användningen av skuggning i en Mandala -tatuering verkligen att de distinkta bitarna i konturen framträder.

4. Buddhistiska mantratatueringar på bröstet:

Buddistiska mantratatueringar på bröstet

Buddistiska sånger består regelbundet av specifika mantran som omarbetas med tanke på slutmålet för att uppnå belysning, så att välja en viktig bit av petition att ha som tatuering är ett sublimt val. Ett välkänt beslut för en buddistisk tiggeri -tatuering är bilderna för mantrat ‘Om Mani Padme Hum’, som används under kontemplation. En buddhistisk framställning kan färgas var som helst på kroppen, och många individer har dem på den inre underarmen, mittdelen eller ner i bröstkorgen

5. Buddhas fotavtryck tatueringsdesign:

Buddhas fotavtryck tatueringsdesign

Ett annat av ett slag bland Buddha -tatueringar är konfigurationen som belyser Buddhas intryck. Konturen har ett otroligt erbjudande i sin enkelhet, eftersom det antyder att man borde ta efter vägen som uppträdde av Buddha och leda en existens av ärlighet och godhet. Hans hängivna och individer runt om i världen visar kärlek till sina lektioner i olika strukturer, en av som har Buddha -tatueringar färgade på dem.

6. Färgglada Buddha -tatueringar på baksidan:

Färgglada Buddha -tatueringar på baksidan

En Buddha Tattoo står alltid för fred, lojalitet och bön. Det talar också om meditation och står som en helig symbol för alla dess anhängare. Färgglada Buddha -tatueringar är inte bara levande att titta på utan innehåller också alla kvaliteter som nämnts. De är helt klart några av favoriterna för närvarande och har fått fantastiska kommentarer från många.

7. Svartvita ärm Buddha -tatueringar:

Svart och vit ärm Buddha tatueringar

Svartvita Buddha -tatueringar ser enkla ut, även om de talar skönhetens, fredens och kärlekens språk. De som vill ge sig själva ett enkelt men elegant utseende bör verkligen använda denna tatueringsdesign för sig själva.

8. Floral Buddha Tattoo Design:

Blommig Buddha Tattoo Design

Buddha -tatueringar är inte bara populära bland män utan också kvinnor. Floral Buddha Tattoo är en av dem. De är fantastiska och mycket vackra att titta på. Den innehåller helt enkelt bilden av Buddha omgiven av blommor. Den bärs bäst på baksidan av axlarna. Det sticker ut, ser underbart och väldigt trevligt ut.

9. Buddha Symbols Tattoo:

Buddha symboler tatuering

Buddha -symboler Tatuering betyder de symboler som används för att associera med Buddha. Människor som följer buddhismen har använt detta. Det talar mycket visdom och är verkligen en av de bästa Buddha -mönster som kan ses under de senaste åren. Detta är en av de bästa Buddha -tatueringsdesignerna.

10. Bodhi Tree Buddha Tattoo Designs On Shoulder:

Bodhi Tree Buddha Tattoo Designs On Shoulder

Bodhi Tree Buddha Tattoo ser fantastiskt ut på huden. Det är verkligen en bra design för tatueringar. De bär mycket betydelse och mening sedan Bodhi -trädet låg under vilket Buddha hade fått upplysning. Den bärs av många människor och gillar också av flera. Det är den bästa Buddha -tatueringsdesignen.

11. Dharma Wheel Tattoo For Girls:

Dharma Wheel Tattoo For Girls

Dharmahjulet är ett annat känt och härkomstbeslut bland Buddha -tatueringar, som är en bild av Buddhas lärdomar och dessutom religionen själv. Hjulet erbjuder en fantastisk oförutsägbarhet av konturer, vilket gör det till en fokuspunkt.

12. Helkroppsmeditation Buddha Tattoo Designs:

Helkroppsmeditation Buddha Tattoo Designs

En helkropps Buddha -tatuering ger en individ ett mycket elegant och distinkt utseende. Det är mycket populärt och kan användas av ett antal personer. Människor som är fasta anhängare av Buddha borde verkligen ta upp denna design eftersom detta kommer att ge dem ett mycket religiöst och andligt utseende.

13. Traditionella Buddha -tatueringsdesigner till hands:

Traditionella Buddha tatueringsdesigner till hands

Traditionella Buddha -tatueringar är de som representerar Buddhas ansikte. Det är en representation av tro och lojalitet gentemot andra och förkunnar också den ideologi som följs av Buddha.

14. Blue Buddha Sleeve Tattoos:

Blå Buddha -tatueringar

Blue Buddha Tattoos ser ljusa, färgglada och levande ut. De betecknar renhet och ärlighet. Eftersom det första man tänker på när man tänker på en Buddha -tatuering är hans bild, kan den användas för att få tatueringen att se orädd och djärv ut. En blå Buddha -tatuering är väldigt unik och fantastisk att se på.

Se mer: Carpe Diem tatueringsbilder

15. Lotus Buddha Tattoo Designs:

Lotus Buddha tatueringsdesigner

Buddha har ofta förknippats med en lotus. Därför kan en tatueringsdesign av Buddha tillsammans med en lotus göra ett bra val. Det talar maktens och renhetens språk. Det ser fantastiskt ut på huden och är också mycket populärt bland den buddhistiska publiken.

Fler tatueringsdesigner:

Bästa Buddha Tattoo Designs 1

Bästa Buddha Tattoo Designs 2

Bästa Buddha Tattoo Designs 3

Bästa Buddha Tattoo Designs 4

Bästa Buddha Tattoo Designs 5

Bästa Buddha Tattoo Designs 6

Bästa Buddha Tattoo Designs 7

Bästa Buddha Tattoo Designs 8

Bästa Buddha Tattoo Designs 9

Bästa Buddha Tattoo Designs 10

Buddha -tatueringar är avsedda att duplicera lektionerna från denna otroliga djupa pionjär och coach. Tatueringarna är inte självklart gynnade av bara anhängare av buddhismen, men ett omfattande antal individer som har förtroende för en definitiv sanning i livet, att man behöver erövra alla lidanden och livets lockelser för att uppnå fasen av frälsning eller nirvana. Dessa tatueringar kan symbolisera oklanderlighet. Det buddhistiska samhället och övertygelse är en som är polerad och älskad världen över.