15 Snygga David Beckham tatueringsdesigner

David Robert Joseph Beckham är en före detta engelsk fotbollsspelare som har vunnit ligatitlar i cirka fyra länder. Han är en av världens mest eftertraktade kändisar, är gift med Victoria Beckham och har fyra barn.

David Beckham har runt trettiotvå tatueringar som har hyllat såväl som kritiserats av många journalister och författare. Beckham hävdar att han uppskattar varje tatuering och säger att han inte ångrar att han ens hade en av dem.

beckham tatueringsdesigner

David Beckhams tatueringar med betydelser:

David Beckhams tatueringsdesigner är de bästa kännetecknen, så läs mer om hans heta (och ibland tveksamma) ärmtatueringar och alla David Beckhams tatueringsimplikationer. Här är några av de bästa Beckham -tatueringsdesignerna som har skrivits in på Beckham har tagits med i de följande styckena.

1. David Beckham handledstatuering- kärlek och fåglar:

David Beckhams tatuering är färgad på hans vänstra hand och innehåller “Affection” skriven i manus med bilden av en svala nära den. Denna tatuering blev bläck 2011, och David Beckhams tatueringsbetydelse talar för en bild av familjens kärlek och pålitlighet.

David Beckham handledstatuering- kärlek och fåglar

Uppenbarligen bekräftar det senaste tillskottet av den nya medlemmen i familjen Beckham, lilla flickan Harper Seven, David Beckhams tatuering, som hon ställde upp på fotot som Victoria publicerade på Twitter och höll sin fars bläckiga hand. Victoria gick med fotot av David Beckhams tatuering med tweeten, “Harper älskar pappas nya tatuering av tillbedjan. X VB. ” Svalan är en välkänd tatueringskontur som går tillbaka till sjömän som använde tatueringarna för att tala om hur långt de hade resan. För Beckhams situation talar svalotatueringen tillbedjan och hängivenheten mot sin underbara familj.

2. 99 tatueringsdesign på David Beckham Finger:

99 Tatueringsdesign på David Beckham Finger

Davids tatuering innehåller siffran “99” med en enkel mörk textstil på höger finger och symboliserar vad David säger “var ett anständigt år för mig.” Det var 1999 som David gifte sig med sin betydande andra på 16 år, Victoria, och samma år hjälpte David dessutom Manchester United till en europeisk diskant och vann Premier League, FA Cup och UEFA Champions League under en ensam säsong. Eftersom hans barn nu är vuxna och han tog sin pension från fotbollskarriären ger det tanken att David Beckham kan känna sig lite nostalgisk!

3. David Beckham Hand Tattoo -Victoria And Love:

David Beckham Hand Tattoo -Victoria And Love

David Beckham avslöjade ännu en handtatuering när han gick till Global Fund och British Fashion party. inked till höger leverera en utsökt manus textstil, tillsammans med en bild av en svala intill den. David Beckhams tatuering blev bläckad under två veckor efter att den brittiska modellen och fotbollsstjärnan dök upp en enorm ny tatuering på hans mellansektion, som han tydligen fick bläck med tatueringskupongen som Victoria gav honom för sin 38-årsdag.

4. David Beckham Sleeve Tattoo Design-unik “Praye For Me”:

David Beckham Sleeve Tattoo Design-Unique

Beckham hade orden “Petition God for Me” tryckt på utsidan av hans högra handled, bland dimman och olika bilder som utgör David Beckhams ärmtatuering. Det är klart att David Beckhams armtatuering motiverades av hans krockade drag från Manchester United. och bläckades tillsammans med en annan “typisk” pjäs, som båda speglar den “djupa oron han känner när han går till L.A.” Den andra delen av David Beckhams ärmtatuering inkluderar en tempelridder, symboliserad av ett tydligt rött kors.

5. Romerska siffror tatuering på höger handled:

Tatuering med högra handleden romerska siffror

Denna tatuering gjordes år 2006. Efter den hemliga ceremonin med Victoria samma år bestämde sig Beckhams för att få tag på några matchande tatueringar. Dessa romerska tatueringar betecknade datumet för ceremonin som var den 8 maj 2006. De anses också vara mycket viktiga.

6. Vänster arm Victoria Tattoo:

Vänster arm Victoria Tattoo

Beckhams vänster arm tatuering gjordes år 2007. Det är en sex-tums tatuering som visar hans fru Victoria Beckham. Det var en rekreation av en av Victorias fotografering som han tyckte mycket om. Tatueringsdesignen ser verkligen väldigt elegant och vacker ut.

7. Latin Phrase Tattoo on David Beckham Right Hand:

Latin Phrase Tattoo on David Beckham Right Hand

David Beckham sågs dessutom svänga med en annan tatuering på nedre armen med bläck i båda hans armar. Till sin vänstra sidarm ser David Beckhams tatuering en unik fras på latin, som betyder “So I Love and Cherish.” Denna David Beckhams tatueringsdesign är färgad specifikt under hans “Victoria” -tatuering (eller ännu mer exakt, hans “Victoria” -tatuering.

8. David Beckham’s Ribs Jesus Tattoo:

David Beckhams revben Jesus Tattoo

Denna tatuering gjordes år 2010. Den innehåller ett porträtt av Jesus på väg till korset. Det skrevs när hans farfar Joe West dog. Denna design baserades på målningen av en katolsk konstnär som heter Matthew R. Brooks.

9. Jesus and Harper Tattoo on David Beckham Left Upper Chest:

Vänster övre bröstet Jesus och Harper Tattoo

Denna tatuering gjordes år 2011. Den visar ett porträtt av Jesus som fick se ut som att Beckham lyftes ur graven av keruber. Dessa keruber representerade hans tre söner, och när hans dotter Harper kom in i familjebilden graverade han också hennes namn ovanför det.

10. David Beckham Lower Tattoo Brooklyn Tattoo:

Lägre rygg Brooklyn Tattoo

Beckhams nedre ryggtatuering var första gången han gick igenom de smärtsamma nålarna. Den gjordes 1999 och har Brooklyn skrivit på den. Det är väldigt attraktivt att titta på, har skrivits in på ett mycket elegant sätt och gjordes efter att hans son som också heter Brooklyn föddes.

11. David Beckham med skyddsängeltatuering:

Övre rygg skyddsängeltatuering

Beckhams övre ryggtatuering är en skyddsängel som gjordes år 2000. Denna tatuering var utformad för att symbolisera skydd över hans son Brooklyn namn som ligger några centimeter under hans övre rygg. Tatueringen fick stor popularitet och visade också den kärlek som Beckham har mot sin son.

12. Victoria Tattoo på David Beckham vänster hand:

Victoria Tattoo på David Beckham vänster hand

David Beckham valde att göra en öppen presentation av sin tillbedjan för sin medbrottsling Victoria Beckham, genom att få hennes namn inked inom hans vänstra arm. David Beckhams underarmstatuering var färgad på sanskrit och var avsedd att läsa bara “Victoria”. Tyvärr stavades det fel som Victoria.

13. Kinesisk vänster ribbburstatuering:

Kinesisk vänster bröstbenstatuering

Denna tatuering gjordes år 2008. Det var ett kinesiskt motiv som innebar ”Döden och livet har bestämt möten. Rikedom och ära beror på himlen ”. Detta var en av de klassiska tatueringarna som Beckham gjorde.

14. Angel Sleeve Tattoo på Beckhams högra arm:

Angel Sleeve Tattoo på Beckhams högra arm

Denna tatuering gjordes år 2004. Efter att ha utsatts för anklagelser om att ha haft en affär med Rebecca Loos använde Beckham denna tatuering för att beskriva sina känslor. Han sa också att alla har sitt eget sätt att uttrycka sina tankar och hans sätt är genom tatueringar. Tatueringen hade också “In the Face of A variety” skrivet på den.

15. Romeo Tattoo på David Beckham Övre rygg:

Romeo Tattoo på David Beckham Upper Back

Beckhams övre ryggtatuering skrevs in år 2002 när hans son Romeo föddes från sin fru Victoria Beckham. Denna tatuering gjordes precis ovanför vårdnadshavaren som nu stöddes med några enorma vingar. Denna design var en skapelse av Louis Malloy som är en Manchester-baserad tatuerare.

Tydligen är David Beckhams kärlek för tatueringar bara oändliga, och var och en av de olika tatueringarna. på fotbollsstjärnans armar är en grundläggande del av David Beckhams ärmtatuering och talar till en kritisk del av hans liv.