Syskon delar det viktigaste förhållandet. De kan vara den bästa vän, guide och beskyddare för varandra. Vi planerar för tatueringen men tatuerar för syskon då kommer det för mening, meningsfull tatuering ger bindningen mellan bror och syster. När du har ett syskon behöver du inte ens en vän. De står bredvid oss ​​när vi behöver dem. För att uttrycka en sådan känsla för ditt syskon huggar människor till och med ut syskontatueringar på huden.

Tatueringsdesigner för bror och syster

Bror och syster tatueringar för syskon:

Du kan hitta olika typer av mönster i syskonstatuering. Låt oss utveckla var och en av dem.

1. Matchande syskontatueringar:

Matchande syskontatueringar

Det är matchande syskontatuering utförd till fots där en fjäder dras och lillasyster och storasyster skrivs. Det visar kärleken och bindningen mellan de två systrarna. Denna syskonstatuering kommer att vara permanent och så kommer deras kärlek att vara. En sådan design kan du också prova på.

2. Bror och syster tatueringar:

Bror och syster tatueringar

Denna syskonbror syster tatueringar är huggen ut på sidan av sista fingret. Ett designliknande vapen är ritat med röd respektive blå färg på varje finger. Tatueringen på fingret återspeglar förhållandet mellan bror och syster. Det ger starka kommandon över deras känslor.

3. Brother Citat Tatueringar:

Brother Citat Tatueringar

Denna speciella budskapstatuering är ritad på en mans underarm. Denna bror -tatuering visar bilden av ett handslag mellan två bröder och till och med bokstäver görs med tatuering. Det visar att din bror alltid är med dig. Du kommer att bli säker eftersom din bror alltid kommer att skydda dig.

4. Söta syskonstatueringar:

Söta syskonstatueringar

Det är helt enkelt fantastisk och söt syskontatuering. Två små nallar är ritade till hands och båda i olika färger. Det verkar som om båda ser varandra och ler. Detta är vad syskon kan vara och ge varandra leende. Prova denna design om du vill prova någon annan tecknad tecknad typ.

5. Zombie syster och bror tatueringar:

Zombie syster och bror tatueringar

Det är en syster och en brorstatuering av zombykaraktär där lillasyster håller sin storebror med ett rep. Det visar att syster inte vill släppa sin bror så hon knyter honom med rep. Så här söta är alla små systrar. Bror och syster kan prova en sådan design om de vill chocka sina föräldrar.

6. Pusselbit syskonstatueringar:

Pusselbit syskonstatueringar

En pusselspel bild ritas här som passar ihop med varandra. Det här är fyra tatueringar för systrar som förbinder varandra med hjärtat. Denna del uppfyller den tomma delen av alla. Detta är bindning mellan systrar; syster är alltid som en vän. Flicka delar alla glada och sorgliga stunder med sin syster och denna design förtjänar bättre indikation.

7. Syskonstatuering på handleden:

Syskonstatuering på handleden

Denna bror och syster tatueringar utförs över handleden. Det visar att de är en och bara en för varandra. Den starka bindningen mellan bror och syster hjälper dem att uppmuntra och inspirera på många sätt. Om du vill ha ett enkelt sätt att uppdatera ditt syskon, prova sedan denna design för att visa ditt band med din bror och syster.

8. Halva fjärilsyskon tatueringar:

Halva fjärilsyskon tatueringar

Denna systertatuering kompletterar varandra. På båda händerna är halvfjärilsdesignen ritad som när den hålls ihop ser en komplett ut. På samma sätt är en syster ofullständig utan en annan syster. Denna design kan du också prova med din bror, men du måste fråga honom innan du planerar denna stil. Men det ser bra ut, prova det här.

9. Rytande syskonstatueringar:

Rytande syskonstatueringar:

Detta är syskontatuering som visar att syskon kan dela allt med varandra. Var det kärlek, ilska och till och med kamp. Ibland kan syskon till och med göra ganska slagsmål och de vrålar som den här tatueringen. Denna design är bäst lämpad för underarmar.

10. Anchor Sibling Tattoos:

Ankarsyskon tatueringar

Denna tatuering för syster har ankardesign bunden med ett rep och en rosett är bunden över ankaret. Denna båge över ankaret är höjdpunkten i denna tatuering. Det finns sällan ett ankare med en rosett och det är en distinkt tatueringsdesign.

11. Endless Knot Sibling Tattoos:

Endless Knot Sibling Tattoos

Detta är bror syster tatuering gjord med svart bläck. I denna tatuering är alla knutar förbundna med varandra som visar att syskon är anslutna med varandra under en livstid. Det finns en oändlig knut med kärlek för alltid. Få den här designen på din rygg eller hand, det här är en avslappnad look men meningsfull tatuering.

12. Tvillingar i syskonstatueringar:

Två syskonstatueringar

Denna tatuering återspeglar tvillingsysters kärlek. Detta är systertatueringar där kärlek mellan systrar duschar för varandra. Här njuter en tjej av Jhulla och åtnjuter självständighet. Här är båda tatueringarna samma så att båda systrarna kan designa samma tatuering på handen, det ger ordentlig uppmärksamhet åt din syster.

13. Syskonbindningstatueringar:

Syskonbindningstatueringar

Det är bror och syster tatuering på båda fötterna. Här håller en bror och syster en enda snöre och fäster med varandra. Denna sträng binder syskon med varandra och i verkliga livet är det deras bindning som binder dem samman. Den här är det roligaste men galnaste sättet att designa ett unikt mönster av syskontatuering.

14. Syskonfamiljstatueringar:

Syskonstatueringar

Det är en hel familj syskonstatuering där alla tre systers bild är tecknad. Alla tre systrarna håller varandra i handen och njuter av sitt sällskap. Tre systrar tillsammans skapar en lycklig familj. När du håller dig borta från ditt hem kommer den här designen att påminna dig om din familj och familjen är alltid med dig. Prova det här och få det här läget att känna.

15. Sisterly Love Tattoos:

Sisterly Love Tattoos

Detta är en tatuering för systrar där tre systrar har tatuerat varandra. Tatueringen är huggen ut på alfabetiskt sätt och i slutet dras ett litet hjärta. Systerisk kärlek återspeglas i denna tatuering.

Syskon håller kontakten med varandra under hela sitt liv, oavsett vad. Det är kärleken som binder deras hjärta med varandra. Människor har tur om de har ett syskon som de kan skapa många bra minnen med.