Z Letter Tattoo Designs

Vill du få etsat ett Z -brev på din kropp? Då har du kommit till rätt ställe eftersom vi har samlat några av de bästa Z -tatueringsdesignerna du kan titta på innan du väljer rätt för dig. Även om det är en design med en bokstav, hjälper det dig att uttrycka mycket känslor utan att ta för mycket plats. Det är därför många par och individer är angelägna om att få enstaka tatueringar istället för en komplett fras.

Låt oss gå igenom den här artikeln för att veta mer om hur du kan få en Z -tatuering i ett trångt utrymme. Läs vidare!

20 uttrycksfulla Z Letter Tattoo Designs:

Många föredrar att få enstaka tatueringar eftersom de kan uttrycka många känslor i lite utrymme. Dessutom har föreningen folk med bokstaven gör att Z -bokstatueringen blir ännu mer speciell för bäraren.

1. Gullig Z Letter Tattoo nära tummen:

Söt Z -tatuering nära tummen

Denna Z -bokstavsdesign är ganska enkel och kan vara ett utmärkt alternativ för människor som vill lägga till stil utan att ta för mycket plats. Bäraren fick denna tatuering nära området runt tummen, vilket ger den ganska bra synlighet. Dessa typer av mönster är lämpliga för både män och kvinnor i yngre åldrar.

2. Z Letter Tattoo With A Crown:

Z Letter Tattoo med en krona

Vem gillar inte en kunglig krona? Men om du vill införliva kärleken till kronan i en tatuering är detta Z -bokstäver ett perfekt val. Bokstaven Z är graverad med en fetstil, som sticker ut var som helst du får den graverad. Dessutom lägger kronans vackra och invecklade linjer till designens skönhet.

3. Unik Z Letter Tattoo Design:

Unik Z Letter Tattoo Design

Denna Z -tatuering kan vara perfekt om du letar efter ett enkelt men vackert tillägg till din kroppskonstsamling. Användningen av dubbla linjer på vissa delar av bokstaven Z ger en känsla av stil till hela designens utseende.

4. Z Letter Tattoo med 3d -effekt:

Z Letter Tattoo med 3d -effekt

Du kan få en tatuering graverad på många sätt, men den här Z -tatueringen med grå skuggor inuti ger bokstaven en 3D -effekt. Användningen av en kombination av vita och svarta konturer skapar en imponerande effekt. Du kan experimentera med olika färger för att fylla i alfabetet för att anpassa tatueringen.

5. Flowery Z Letter Tattoo:

Flowery Z Letter Tattoo

Är du ett fan av naturen och vill gärna representera dem i en tatuering? En vacker lila färg används för att täcka den nedre halvan av bokstaven Z, vilket skapar en göm-och-sök effekt. Du kan använda olika färgkombinationer enligt ditt val, vilket gör det personligt för dig själv.

6. Z Letter Tattoo bakom örat:

Z Letter Tattoo bakom örat

Området bakom örat kan vara ett utmärkt val för att tatuera sig med en bokstav eftersom det tar lite plats. Du kan antingen skryta med det eller täcka det enligt dina önskemål. Användningen av enkla linjer utan element skapar en okomplicerad version som är lämplig för män och kvinnor.

7. Z Letter Brand Tattoo på benet:

Z Letter Brand Tattoo på benet

Att gå ut på barer är en av de populära tidsfördriv för ungdomar. Denna tatuering med Z -brev påminner dig om ett märke vi får när du går in på en fest. Bokstaven Z placeras i mitten av en cirkel fylld med färg och lämnar alfabetet tomt, vilket gör att det sticker ut.

8. Smart Z Tattoo Design:

Smart Z tatueringsdesign

Detta är ännu en Z -tatuering som ser exceptionell ut i området bakom örat. Den enda skillnaden är placeringen av två horisontella linjer i mitten av bokstaven Z. Användningen av svart bläck är ganska standard, men du kan experimentera med olika färger för effekt.

9. Minnesvärd Z Letter Tattoo:

Minnesvärd Z Letter Tattoo

Denna tatuering med Z -bokstäver är ett perfekt sätt att representera ett minnesvärt datum med den betydande bokstaven Z. De vackra linjerna och kurvorna som används för att gravera bokstaven Z skapar en visuell tilltalande för åskådaren och bäraren. Datumet som skrivs under brevet kan vara vilken viktig dag som helst i ditt liv.

10. Z -brev med en röd kontur:

Z brev med en röd kontur

Vi brukar se tatueringar graverade i svart bläck; det är därför den här röda färgen som används i denna bokstav Z som en kontur kan vara ett out-of-the-box-alternativ. Du kan antingen lämna mönstret som det är eller fylla det med den färg du väljer. Beroende på storlek ser denna tatuering bra ut på vaden, handleden, nacken.

11. Bright Z Letter Tattoo Design:

Bright Z Letter Tattoo Design

Om du är ett fan av ljusa och levande färger i din tatuering kan denna design vara ett utmärkt alternativ. Användningen av ljusrött för bokstaven Z gör att alfabetet sticker ut med den lila färgade bakgrunden. Män föredrar vanligtvis denna typ av mönster mer än kvinnor.

12. Y And Z Letter Par Tattoo:

Y och Z brev par tatuering

Denna tatuering innebär två bokstäver vilket gör det till ett lämpligt alternativ för par, vänner eller partners. Eftersom bokstäverna som används i denna tatuering är ganska enkla och inte upptar mycket utrymme, föredrar många människor denna typ av tatueringar. Det representerar det vackra bandet mellan paret.

13. Z Letter Par Tattoo:

Z brev par tatuering

Detta är ännu en Z -tatuering lämplig för förälskade par. Det gemensamma mellan de två bokstäverna, inklusive hjärtat i slutet av brevet, kan vara ganska häftigt. Du kan experimentera med några färger för att fylla hjärtat och lägga till en personlig touch.

14. Enkel Z -bokstavsdesign:

Enkel Z -bokstavsdesign

Detta Z -brev kan se ganska enkelt ut, men hipsterkulturen använder dessa mönster eftersom de är estetiskt tilltalande. Så, letar du efter ett lysande men tydligt alternativ för att tatuera sig, är det här ett klokt val. Denna design kan också vara bra om du är en första timmare när du ska tatuera dig.

15. Creative Z Tattoo Design:

Creative Z Tattoo Design

Detta är en unik och snygg design graverad på halsen, vilket skapar en elegant finish. Kurvorna som används i slutet av bokstaven Z kan se förvirrande men attraktiva ut samtidigt. Det kan också ses som en kursiv bokstavsskrivning av bokstaven Z på sätt att säga.

16. Magisk Z Letter Tattoo Design:

Magisk Z Letter Tattoo Design

Detta är ett unikt sätt att representera bokstaven Z och element som representerar din tro och personlighet. Bokstaven Z är i mitten i röd färg, som sticker ut mot en svart stjärna och cirkelbakgrund. Hela tatueringen ger ett mystiskt utseende och ser exceptionellt ut på axlarna.

17. Färgglada Z Letter Tattoo:

Färgglada Z Letter Tattoo

Denna Z-bokstavsdesign kan vara ett exceptionellt val om du är ett fan av färger och tröttnat på svartfärgade tatueringar. Om du har en samling kroppskonst kan detta vara ett distinkt tillskott. Användningen av färgat bläck istället för svart gör tatueringen mer attraktiv och ovanlig.

19. Z Letter Tattoo med tunna linjer:

Z Letter Tattoo med tunna linjer

Denna Z -tatuering består av tunna slag och är ganska enkel att utföra. Du kan också få det gjort i större drag om du klarar det. Även om den här är enkel kan du lägga till element som du vill utan att förlora designens innebörd.

20. Tatuering med ett hjärta:

Tatuering med ett hjärta

Detta är ännu ett exempel på en enkel Z -bokstav som ser vacker ut när den görs effektivt. Tillägget av olika nyanser av färger till alfabetet gör stor skillnad i tatueringens utseende. Tillägget av ett hjärta i slutet av alfabetet bidrar till att anpassa tatueringen.

Slutgiltiga tankar:

Är inte dessa Z -tatueringar imponerande? Du kan antingen vara praktisk eller ta en kreativ väg med Z -tatueringarna som nämns i den här artikeln. Representera dina erfarenheter och berättelser genom att välja en design som passar design. Vi hoppas att tatueringarna i den här artikeln var till hjälp för dig att göra ett slutligt val.