D Letter Tattoo Designs

Varje person är annorlunda, och deras smak för tatueringsdesigner varierar också. Även om D -tatueringar är enstaka bokstäver, uttrycker de vackert starka och djupa känslor. Istället för att få en matchande tatuering får många par sin partners initial, vilket ger den en djupare mening. Dessa tatueringsdesigner med D -brev är vanligtvis subtila men har en mycket sentimental mening för bäraren.

Dessa initiala tatueringar kan också vara en vacker representation av någon nära ditt hjärta. Låt oss gå igenom den här artikeln för några av de bästa designalternativen innan vi får det bläck permanent.

20 D Letter Tattoo Designs med betydelser:

Även om du kan få en enkel bokstav D som en tatuering, kan du också lägga till olika symboler som blommor, krona, vingar, etc. enligt dina önskemål. Vi presenterar några av de designalternativ du kan gå igenom innan du gör ett val.

1. Intricate D Letter Design Tattoo:

Intrikat D Letter Design Tattoo

Om du är ett fan av invecklade mönster för dina d -bokstatueringar kan denna design vara ett perfekt val. Den lilla bokstaven d har djärva linjer och har tunna vinstockar över bokstaven med vackra blad. Även om denna design ser undantag ut i svart bläck, kan du använda flera färger för att skapa en förbättrad tatuering.

2. Dubbelradig alfabetstatuering:

Dubbelfodrad alfabetstatuering

Vi brukar hitta tatueringar fyllda med svart bläck, så den här dubbelfodrade d-tatueringen är unik och får bäraren att sticka ut. Den klassiska och retro finishen i designen gör den till en fantastisk sport, och den ser bäst ut när den placeras på armen, fotleden. Du kan lämna denna tatuering som den är eller lägga till andra element om du vill enligt ditt val.

3. D Alfabetet tatueringsdesign med tecknad huvud:

D alfabetet tatuering design med tecknad huvud

Tecknade serier har varit en del av vår barndom och kommer aldrig att gå ur våra liv när som helst snart. Disney kommer att tänka på när vi tänker på tecknade serier, och den här tatueringsdesignen med d-bokstäver är ett perfekt val för dem som vill uttrycka sin kärlek till dem och sina barndomsminnen.

4. Small Letter D Tattoo In The Calligraphic Font:

Liten bokstav D tatuering i det kalligrafiska teckensnittet

Med olika teckensnitt tillgängliga i tatueringar, är kalligrafi en av standarderna och kungliga teckensnitt. Även om det är litet, gör alfabetets djärva och snygga finish användaren andas skönhet och stil på en gång. Halsen är en perfekt plats för att få graverad denna tatuering, vilket alltid ger dig möjlighet att täcka upp enligt situationen.

5. Förtrollande D Letter Tattoo Design på midjan:

Förtrollande D Letter Tattoo Design på midjan

Midjan anses vara en av kroppens sensuella delar, och vissa människor föredrar att få tatueringar graverade i detta område för att ge det personlig mening. Den snygga d-bokstaven i midjan ser attraktiv ut och väljs vanligtvis av människor som är djärva nog att visa upp detta område av kroppen.

6. Svartvitt D alfabetet tatuering till hands:

Svartvitt D alfabetet tatuering till hands

Denna tatuering med d -bokstäver har dubbla linjer, men skillnaden i alfabetets inre område är fylld med svart bläck. Detta ger bokstaven en svartvit effekt som kallas gradienteffekt och ser fantastisk ut på både män och kvinnor. Du kan också ersätta det svarta bläcket med andra färgalternativ för ett annorlunda och livligt utseende.

7. Snygg D Letter Tattoo:

Snygg D Letter Tattoo

Om du letar efter stil i din d -tatuering design, är detta ett perfekt val. De djärva och tunna linjerna i alfabetet ser vackra ut och passar alla, oavsett ålder. Om du inte vill lägga till fler element i designmönstret kanske du inte kan experimentera mycket med den här designen.

8. Vackra tatueringsbokstäver D -mönster med löv:

Vackra tatueringsbokstäver D -mönster med löv

Detta är en tatueringsdesign med stora linjer som har dubbla linjer utan fyllning. Även om detta kan se vanligt ut, kommer den här tatueringens specialitet från bladen som finns på den vertikala linjen i bokstaven d, liknande en klättrare fäst vid brevet som påminner oss om naturen. Du kan lägga till färger på alla element i detta mönster, vilket ger det en realistisk finish.

9. Bokstav D med en krona tatuering:

Bokstav D med en krona tatuering 9

Kronor är en vanlig syn när det gäller tatueringar med en bokstav. Bokstaven d är relativt standard i ett kursivt teckensnitt; specialiteten kommer när en vacker krona placeras på huvudet på bokstaven d, vilket ger den en kunglig finish. Kronans svarta kontur är fylld med grå skuggor som står i kontrast till den djärva bokstaven d.

10. Bokstav D med hjärtatatuering:

Bokstaven D med hjärtatatuering

Hjärtan och tatueringarna går hand i hand, och det vet människor som är ivriga samlare av tatueringar. Men denna tatuering kombinerar skönheten i en hjärtform och den personliga betydelsen av bokstaven d exceptionellt. Det ser ut som om bokstaven d finns i hjärtat, vilket kan likna bärarens känsla med tatueringsdesignen.

11. Fet D Letter Tattoo -bilder:

Fet D Letter Tattoo -bilder

Halsen är ett perfekt och vanligt utvalt utrymme för en tatuering med en bokstav. De djärva och tjocka linjerna i denna underbara tatuering utstrålar elegans för bäraren. Även om mönstret är enkelt, ger placeringen designen all effekt. Du kan också använda olika färger enligt ditt val.

12. Alfabet D tatuering med flygande fåglar:

Alfabet D tatuering med flygande fåglar

Fåglar representerar kulturella och estetiska aspekter av livet och har stor betydelse för oss. Fåglarna representerar frihet, och den väljs av människor som älskar och respekterar deras oberoende. Det är ett sätt att uttrycka din kärlek till obegränsad flygning i form av en d -tatuering med fåglar som ditt medium.

13. D Letter Tattoo med en stjärna på fotleden:

D Letter Tattoo med en stjärna på fotleden

Stjärnor är kända och fantastiska element som läggs till dina tatueringar som förbättrar din d -bokstavstatuerings övergripande utseende. Stjärnor representerar vanligtvis kunskap i det mörka eller gudomliga ledarskapet eller ibland en ledstjärna. Det kan också betyda ett snyggt tillägg till din tatuering med en bokstav, vilket ger en varaktig finish.

14. Utarbetad D Letter Tattoo anpassad till naturen:

Utarbetad D Letter Tattoo anpassad till naturen

Denna design kan vara ett perfekt val om du har ett öga för invecklade och känsliga mönster för en d -tatuering. Denna stora d -bokstav är täckt med vackra och färgglada vinstockar och blommor som ger en naturlig och blommig finish. Alfabetet har en fyllning av svart bläck, och de omgivande elementen är fyllda med en kombination av färger. Även om denna design kan se feminin ut, kan vem som helst få denna tatuering oavsett kön.

15. Bokstav D tatueringsidéer för par:

Bokstaven D tatueringsidéer för par

Par tatueringar är ganska populära bland älskare, partners eller till och med bästa vänner. De enkla initialerna har makt att representera mängden kärlek två människor kan dela och beskriva den för evigt. Detta kan vara ett perfekt alternativ för människor som älskar enkla mönster utan andra mönster.

16. D Letter Tattoo Designs på sidan av handleden:

D Letter Tattoo Designs på sidan av handleden

Denna tatueringsdesign med d -bokstav representerar naturen genom att lägga till en fjäril, som unga tjejer och kvinnor ofta väljer. Fjärilar ser inte bara vackra ut utan beskriver också förvandlingsprocessen. Denna design ser underbar ut i enkelt svart bläck, men du kan förvandla den med olika färgalternativ.

17. Bokstav D tatuering med hjärta:

Bokstaven D tatuering med hjärta

Detta är ännu en par -tatuering där de två alfabetet placeras inuti hjärtat vilket ger det en romantisk mening. Hjärtat är fyllt med röd färg och är tillräckligt stort för att passa de två alfabeten i medelstorlek. Bokstävernas kursiva typsnitt ser snygg ut och tillägget av ett rött hjärta ger hela designen en personlig touch.

18. Fruity D Letter Tattoo:

Fruktig D Letter Tattoo

Denna tatueringsdesign med d -bokstäver är en konstnärlig representation av flera saker på ett vackert sätt. Denna design ser ut som ett hjärta, ett äpple och bokstaven d från en annan vinkel. Detta är ett perfekt tatueringsdesignalternativ för dem som vill förmedla din känsla och samtidigt hålla bokstaven d diskret. Denna design ser perfekt ut när den är graverad på handleden.

19. Unika D -teckensnitt för tatueringar:

Unika D -teckensnitt för tatueringar

Om du har varit på en pub måste du ha stött på en frimärke som liknar denna d -bokstatuering. Denna symbol representerar också det demokratiska partiet, och många anhängare har fått det graverat. Men bärarens perspektiv spelar roll eftersom det är din tatuering på din kropp. Att använda olika färger kan också ge ett livligt utseende.

20. Bokstav D med en krona tatuering:

Bokstaven D med en krona tatuering

Detta är ännu en d -tatuering med en liten krona ovanpå alfabetet som passar alla. Eftersom kronans storlek och bokstaven kan graveras i små och medelstora ser det bäst ut på handleden, fotleden, nacken. Kronan liknar den du kan hitta på spelkorten. Du kan lämna den i svart bläck eller välja mousserande färger också.

Översikt:

Kärleken till tatueringar har ökat dramatiskt bland människor oavsett ålder. Dessa kroppskonster representerar vackert känslor och påminner oss alltid som ett märke på vår kropp. De bästa tatueringsdesignerna med D -brev som nämns i den här artikeln ger dig en inblick innan du slutför den rätta. Glöm inte att meddela oss hur den här artikeln har hjälpt dig att göra ett val.