M Letter Tattoo Designs

Vem sa att tatueringar måste vara i stor skala? Initiala tatueringar är ett perfekt exempel där du kan uttrycka olika saker med en enda bokstav. Du kan få ett enkelt stjärntecken till ett invecklat mönster med en M -tatueringsdesign. Enligt dina personliga preferenser kan du göra några vackra tillägg till din initial som kronor, blommor, hjärtan, vingar etc., som ger din tatuering en personlig touch.

Läs vidare för att gå igenom några av de bästa M -tatueringsdesignerna du kan välja mellan innan du gör ett slutligt val.

20 bästa M Letter Tattoo Designs:

Om du har bestämt dig för att få en M -tatueringsdesign graverad på din kropp kommer listan vi presenterar att ge dig en unik inblick i ditt tillvägagångssätt. Gå igenom den här artikeln för tatueringar som får dig att sticka ut utan att göra alltför mycket krångel.

1. M Letter Tattoo till hands:

M brev tatuering till hands

Den dynamiska kombinationen av rött och svart är ett av de populära färgvalen för tatueringar. De ljusa och mörka färgerna som används i denna design ser lite avslappnade ut och har ett iögonfallande utseende. Ett sött band placerat på ena sidan av brevet ger tatueringen en lekfull finish.

2. Enkel M initial tatuering:

M brev tatuering till hands

Om enkelhet är vad du letar efter i en tatuering, är denna design ett perfekt val. Hjärtan är ett vanligt komplement till alfabetdesigner med en bokstav och variationer i typsnitt. Denna design har inte för mycket komplexitet och kan uppnås snabbt, vilket gör den till ett av de populära valen.

3. M Letter Heart Tattoo:

M Letter Heart Tattoo

Vi minns alla ballonger från vår barndom och har vackra minnen associerade med dem. Denna tatuering har en söt liten flicka som når ut till en hjärtformad ballong fäst vid M-bokstatueringen. Det kan till och med symbolisera många av vår längtan efter att anamma de drömmar vi alla har som barn.

4. Floral M Letter Tattoo Designs:

Floral M Tattoo Designs

Blommönster är en del av body art -riket. Den vackra blommans storlek går ihop med den lilla bokstaven M som representerar minnet du har för lappen. Även om denna tatuering ser imponerande ut i en svartvit ton, kan du få lite pizzazz genom att använda olika färger enligt ditt val.

5. Uttryckande M Font Tattoo With A Heart:

Uttrycklig M teckensnittstatuering med hjärta

Placeringen av tatueringen spelar en viktig roll i hur det ser ut. Denna lilla M-tatuering nära tummen kan vara en så enkel design som möjligt och det perfekta valet för nybörjare. Du kan lägga till en personlig touch genom att få ett litet rött hjärta graverat.

6. Majestic M Style Letter Tattoo:

Majestätisk M Style Letter Tattoo

Denna tatuering är för dem som vill ha en tatuering med kungligt utseende men utan alltför mycket krångel. M -bokstatueringen kombinerar ett hjärtas skönhet och det kejserliga utseendet med det invecklade kronmönstret som kompletterar designen vackert. Denna design är lämplig för människor i alla åldrar och kön.

7. Twin Letter M Tattoo On The Wrist:

Tvillingbokstav M tatuering på handleden

Detta är ett av de uppenbara tatueringsvalen för en bärare som vill blanda stil med enkelhet. Det kan också symbolisera tvillingarnas initialer, där en bokstav är snygg och snygg, medan en annan är fet och rak. Bäraren gör tatueringsdesignen mer uppenbar genom att bära ett M -brevarmband.

8. Snygg M Finger Tattoo:

Snygg M Finger Tattoo

Du kan representera ditt stjärntecken med en enda bokstav genom att göra några ändringar i det. Den slutna änden av bokstaven M -manifestationen betyder stjärntecknet Jungfrun eller ibland en jungfru. Du kan få detta graverat på alla dina fingrar eftersom det är litet och lämpligt för båda könen.

9. Starry Letter M Tattoo On Hand:

Starry Letter M Tattoo på handen

Denna M -bokstatuering har en unik skönhet som ger den en kreativ kant. Hjärtat smälter in vackert med alfabetet, och tillägget av starter på andra sidan ger designen en astronomisk känsla. Detta är också ett kreativt sätt att gravera ditt favoritbrev.

10. Fantastisk M Alphabet Tattoo:

Fantastisk M alfabetet tatuering

Om du är ett fan av tatueringar men inte vill gå igenom den smärtsamma processen kan denna tillfälliga tatuering gjord med Mehendi vara ett perfekt val. Den vackra bokstaven M med en liten fjäril som står på kanten ger designen ett livligt och lutande mot kvinnor.

11. Cursive M Letter Love Tattoo:

Cursive M Letter Love Tattoo

När du vill få en tatuering med en bokstav finns flera alternativ i form av teckensnitt du kan experimentera med. De kursiva bokstäverna är några av de bästa alternativen människor väljer eftersom de är lätt att känna igen och lätt att uppnå. Tillägget av ett litet rött hjärta ger det en personlig touch.

12. Bedårande M Letter Tattoo till hands:

Bedårande M brev tatuering till hands

Att uttrycka vår kärlek till våra föräldrar i form av en tatuering kan vara väldigt känslomässigt och sentimentalt. Denna snygga mammatatuering som markerar den första bokstaven M får det att se vackert ut, och tillägget av ett rött hjärta i slutet av ordet uttrycker din kärlek. Denna tatuering är idealisk för både män och kvinnor i alla åldersgrupper.

13. Häpnadsväckande M Letter Tattoo Design med vingar:

Förbluffande M Letter Tattoo Design med vingar

De djärva och mörka tonerna som används i denna tatuering gör att den ser elegant ut och ger den en 3D -effekt vilket gör den till ett av de bästa valen för en elegant tatueringsdesign. Den invecklade designen på vingarna på vardera sidan av alfabetet och en gloria på toppen ser ganska imponerande ut.

14. Söt tatuering med bokstaven M:

Söt tatuering med bokstaven M

Den unika delen av denna tatuering är att ena sidan har en tunn linje och djärva linjer på andra sidan, tillsammans med tillägg av ett hjärta. M -bokstäverna på din buk kan vara ett perfekt val för att hålla denna design hemlig. Denna tatuering är könsneutral, och vem som helst kan få den graverad.

15. Kurvig bokstav M för en tatuering:

Kurviga bokstaven M för en tatuering

Skiljetecknet placerat i slutet av den lilla M -tatueringen kan betyda många saker. Det kan betyda något som tog slut eller som ett skiljetecken. Men det betyder inte att den inte kan användas av dekorativa skäl. Markören m ser attraktiv ut och passar både män och kvinnor.

16. Tillgiven M -tatuering med en fjäril:

Tillgiven M -tatuering med en fjäril

Denna tatuering är ett perfekt alternativ för människor som vill lägga till naturliga element till den enkla bokstaven M. Tillägget av den vackra lila fjärilen skapar ett feminint utseende vilket gör den till en idealisk tatuering för kvinnor i alla åldrar. Om ljusa och flytande är vad du letar efter i en tatuering, kan detta vara ett bra val.

17. Massiva tatueringsdesigner för bokstaven M:

Massiva tatueringsdesigner för bokstaven M

Om du är ett fan av omfattande mönster och inte är rädd för att experimentera, är denna M -bokstatuering ett perfekt val. Bokstavsteckensnittet passar bra med kronan placerad i designen vilket ger det ett kungligt utseende. Män föredrar vanligtvis den här typen av tatueringar, och de grå nyanser inuti bokstaven förskönar strukturen.

18. M Letter Tattoo Design i stjärnform:

M brev tatuering design i stjärnform

Det snygga teckensnittet som används i denna tatuering gör att det ser känsligt ut och stjärnformen i bakgrunden får det att se unikt och speciellt ut. Den gråaktiga skuggningen av stjärnan höjer bokstaven M och ger hela strukturen en vacker finish. Denna tatuering är lämplig för både män och kvinnor.

19. Vanlig M Design Tattoo:

Plain M Design Tattoo

Denna M -tatuering på nacken kan vara ett perfekt val för människor som vill hålla denna tatuering hemlig. Denna tatuering är mer benägen för tjejer eftersom du antingen kan täcka upp denna design med ditt hår efter ditt behov, vilket gör proceduren mer personlig.

20. Halo M Letter Tattoo Design:

Halo M Letter Tattoo Design

Denna vackra M -bokstatuering med vingar är ett perfekt sätt att representera din kärlek till frihet. Alfabetets ljusröda färg sticker ut, medan vingarna och gloria i svart bläck skapar en änglalik touch till denna design. Du kan få denna tatuering graverad på fotleden, handleden och nacken.

Översikt:

Den här artikeln ger dig många variationer du kan göra av tatueringsdesignerna med M -bokstäver innan du graverar dem permanent. Vi hoppas att du hittar rätt tatuering enligt ditt personliga val med listan vi tillhandahållit. Glöm inte att meddela oss hur den här artikeln har hjälpt dig att göra ett val.