J Letter Tattoo Designs

Inspiration kommer från små platser, och detta uttalande gäller även när det gäller tatueringar. Dessa J -tatueringar som presenteras i denna artikel är lämpliga för både män och kvinnor oavsett ålder. Dessa enkla enkla tatueringar uttrycker starka känslor vilket gör dem till ett av de populära valen bland par.

En annan unik egenskap hos dessa enkla J -tatueringar är att du kan lägga till ytterligare mönster som kronor, hjärtan enligt ditt personliga val. Gå igenom den här artikeln för att veta vilka typer av mönster som finns innan du gör ett permanent val.

20 Vackra J Letter Tattoo Designs:

Vi presenterar dig med en unik uppsättning T -tatueringsdesigner med J -brev att titta på innan du kan välja rätt val för din kroppskonst. Blommor och fjärilar kan läggas till för tjejer och något manligt för män, men det finns ingen konstbegränsning.

1. Unik J Alphabet Tattoo:

Unik J Alphabet Tattoo

Denna tatuering med J -brev är ett perfekt alternativ för människor som älskar att experimentera med färger. Denna tatueringsdesigns unika egenskap är att detta mönster har en blå fyllning, till skillnad från det generiska svarta bläcket. Det lilla röda hjärtat på sidan ger en speciell touch till hela designen. Du kan också experimentera med andra färger enligt ditt val.

2. Imponerande J -tatuering bakom örat:

Imponerande J -tatuering bakom örat

Många av oss skulle älska att vara diskreta om tatueringar; det är alltid ett personligt val. Denna enkla J -tatuering är elegant och tjänar diskretionssyftet för bäraren. Ett litet hjärta vid foten av brevet kompletterar designen vackert. Även om denna design ser vacker ut på både män och kvinnor, föredrar flickor det oftast.

3. Snygg tatuering på handleden med ett hjärta och halo:

Snygg tatuering på handleden med hjärta och halo

Detta är en enkel teckning med j bokstäver där små kursiva j är inristade vackert samtidigt som de innehåller ett litet hjärta i designen. Placeringen av gloria på toppen av bokstaven symboliserar heligheten som ges till brevet. Det kan också innebära att Gud välsignar bäraren eller att ge personen en helig hel initial som bäraren har graverat.

4. Cursive J Letter Tattoo Designs till hands:

Cursive J Letter Tattoo Designs Till hands

Det finns massor av teckensnitt tillgängliga inom tatueringar, och du kan alltid välja enligt dina önskemål. Denna snygga kursiva J -tatuering ser perfekt ut på människor som älskar minimalistiska mönster som representerar deras känsla för stil.

5. Söt Letter J Tattoo med hjärta:

Söt bokstav J tatuering med hjärta

Intima områden kan vara perfekta ställen att tatuera sig på om du inte vill att någon ska se dem eller om du är djärv nog att bära kläder som avslöjar dessa områden. Även om det är enkelt, ser den här J-tatueringen på höftområdet underbar ut, och tillägget av ett rött hjärta är ett körsbär på toppen. Du kan också få denna tatuering gjord på din handled.

6. Fet J Letter Tattoo till hands:

Fet J Letter Tattoo på handen

Det finns flera teckensnitt du kan experimentera med som inte bara förskönar designen utan också gör att den sticker ut. De djärva och tjocka linjerna som används i denna design ser bäst ut på muskulösa händer, och män föredrar vanligtvis dessa mönster. Du kan bestämma storleken enligt ditt val.

7. J Love Tattoo On The Collar Bone:

J Love Tattoo On The Collar Bone

Denna söta och raka tatueringsdesign med j brev handlar om placering. Det ser perfekt placerat ut på bärarens kragben och är ganska enkelt att gravera. Denna tatuering är vanligtvis att föredra av unga tjejer som älskar att visa upp sitt kragbenområde. Även om denna tatuering ser fantastisk ut i enkelt svart bläck, kan du experimentera med färger.

8. J Heart Tattoo för par:

J Heart Tattoo för par

Populariteten för par tatuering mönster multiplicerar, och denna j brev tatuering design är ett perfekt exempel på det. Bokstaven J ingår vackert i hjärtformen, vilket gör att den ser vacker ut och lägger till en känslomässig kvot. En liknande design används på din partner utom med en annan bokstav.

9. J Letter Heart Tattoo Design:

J Letter Heart Tattoo Design

Detta är ännu en tatueringsdesign med j brev som har ett hjärta i sig. Detta mönsters unika särdrag är att ändarna på det lilla alfabetet j ger ett hjärta i fortsättning. Detta representerar länken mellan hjärtat och alfabetet vackert. Denna tatuering ser bäst ut när den är graverad på handleden.

10. Härlig Letter J Tattoo Design:

Härlig Letter J Tattoo Design

Denna söta lilla j -bokstavsdesign har snygga linjer, och den lilla cirkeln istället för en prick på toppen sticker ut. Alfabetet slutar underbart från en vinge, vilket gör att det ser ut som om bokstaven j är fri att nå alla höjder. Specialiteten i denna design är envingad, till skillnad från de två vingarna kan vi hitta vanligt.

11. J Tattoo On the Ring Finger:

J Tatuering På Ringfingret

Om du är ett fan av snygga fingertatueringar är denna design det perfekta alternativet. De fina linjerna som används i denna tatuering gör den minnesvärd för bäraren men kan förbli dold om du vill. Placeringen av denna tatuering gör skillnad för både bäraren och människorna som ser den.

12. Häpnadsväckande Letter J Tattoo On Finger:

Häpnadsväckande Letter J Tattoo på fingret

Detta är ännu en finger alfabet tatuering, och skillnaden mellan den föregående och den här är placeringen. Denna tatuering med J -brev sitter perfekt på ringfingret, som direkt ansluter till hjärtsträngarna vilket gör det ännu mer speciellt. Det djärva teckensnittet skapar också en visuell behandling.

13. Slående J Letter Tattoo -bilder:

Slående J Letter Tattoo -bilder

Även om denna J -bokstavsdesign ser enkel ut, gör det djärva teckensnittet stor skillnad. Att gravera det i en viss vinkel ger detta mönster en 3d -effekt. Även om denna design verkar exemplarisk i den svarta fyllningen, kan du experimentera med olika färgalternativ enligt ditt val för ett annat utseende.

14. Quirky J Tattoo On Hand:

Quirky J -tatuering till hands

Denna design är ett perfekt alternativ för människor som föredrar okonventionella mönster. Det här mönstret ser märkligt ut som bokstaven J, vilket gör att du sticker ut i en folkmassa. Denna tatuering är lämplig för alla och ser bäst ut när den är graverad på armen, vaden och axeln. Ett stänk av färger över bokstaven kan ge det ett unikt utseende.

15. Elegant J Letter Tattoo med små hjärtan:

Elegant J Letter Tattoo med små hjärtan

Många av oss vill prova enkla och okomplicerade mönster när det gäller initialer. Detta är ett perfekt alternativ för dessa människor, och tillägget av inte en enda utan tre hjärtan ger tatueringen en personlig touch som ingen kan motstå. Du kan använda färger för hjärtat för att ge det ett realistiskt utseende.

16. Rustik J Letter Tattoo med en pil:

J Letter Tattoo med en pil

Rustika mönster är ganska populära bland äventyrliga människor, oavsett kön. Bokstaven J: s design har ytbehandlingar som gör att bokstaven ser ut som en träbit, och en vacker pil kompletterar utseendet fantastiskt. Du kan experimentera med färger om du vill skapa ett mycket mer realistiskt utseende.

17. Intricate J Letter Tattoo Designs:

Intricate J Letter Tattoo Designs

Denna design är det perfekta alternativet om du är för invecklade och detaljerade mönster för din J brev tatuering. Den djärva J har små vita prickar längs linjen och slutar med tunna linjer. En vacker vinstock placeras i mitten av alfabetet, vilket skapar en naturligt fantastisk finish. Kvinnor föredrar vanligtvis denna typ av mönster.

18. Majestätisk Letter J -tatuering med krona:

Majestätisk bokstav J tatuering med krona

Crown är ännu ett vanligt tillskott inom tatueringar med enkla bokstäver. Den enkla stora bokstaven J har en elegant krona som skapar ett kungligt utseende för bäraren. Ett annat unikt tillägg till designen är klubbens symbol som du hittar i kortspel, vilket gör att jokern ser ut som en kung.

19. J Letter Tattoo med kortdesigner:

J Letter Tattoo med kortdesigner

Om du är ett fan av kortspel och vill representera din kärlek till spelet genom en tatuering, kan denna design vara ett perfekt val. Även om J anses vara en joker, är det också ett trumfkort. Den djärva och vackra bokstaven J har fyra symboler för spelkort som kompletterar hela tatueringen vackert.

20. Flygande J Letter Tattoo med vingar:

Flygande J brev tatuering med vingar

När det gäller tatueringar spelar personligt val en viktig roll för att skildra din stil elegant. Änglavingarna ser oerhört bedårande ut och är ett vanligt val för människor oavsett kön. Även om denna design verkar charmig i svart bläck, kan du lägga till lite zest genom att experimentera med färger.

Översikt:

Om du är en första timer eller en ivrig kroppskonstsamlare kan tatueringsdesigner med J-brev vara lämpliga för alla. Du kan lägga till ett snyggt element genom att kombinera element som blommor, vingar, hjärta och många fler enligt din smak. Så utan vidare, välj rätt tatuering för dig själv efter att ha gått igenom den här artikeln. Glöm inte att meddela oss om den här artikeln har hjälpt dig att göra ett val.