Ordet ”Om” (ॐ) har ett exceptionellt värde andligt och religiöst. Om, som har en uppåt och nedåtgående kurva som symbol, skildrar vackert början och slutet på livet, i själva verket livets källa. Om -tatueringsdesignerna har vunnit enorm popularitet sent efter en livlig exponering för manuskripten i östra religionen, populärt följt av hinduiska, buddhistiska och Jain -samhällen i många århundraden.

Detta har inspirerat många tatuerare, för den exceptionella innebörden och det värde som Om tatueringsdesigner håller. Även om de flesta människor gillar att bli inkränkta med andliga symboler, särskilt den hinduiska om tatueringen, är det inte många som känner till om tatueringen i egentlig mening.

Om tatueringsdesigner

Hidden Meaning Of The Om (ॐ) tecken:

Om enligt Deva Bhasha Sanskrit är faktiskt en stavelse som har tre ljud “aa” “oo” och “maa”. Medan de tre ljuden kallas de tre viktigaste hinduiska gudarna, används stavelsen i stor utsträckning i nästan varje sanskritbön. Om är “något som inte har någon Aadi och ingen Antham”, vilket betyder att det inte finns något start, inget slut, vilket är kärnan i livet (Janma) som lärs av de flesta guruer.

De flesta av de indiska om -tatueringarna och de andra tatueringsdesignerna med ohm -symboler, även om de ser väldigt trendiga och snygga ut, behåller de fortfarande den vitala andliga kontakten.

25 traditionella unisex -tatueringsdesigner:

Här är några traditionella om tatueringsdesigner för både män och kvinnor som du snabbt kan välja och få bläck.

1. Indian Ganesh Om Tattoo Design:

Indian Ganesh Om Tattoo Design

Indian Ganesh Om tattoo är en autentisk indisk tatueringsdesign som visar Lord Ganapati som håller en blomma i handen och ger en trevlig men ändå andlig känsla. Ganeshas huvud är avrundat och ombågarna flyter in i varandra ganska naturligt. Designen är inte komplicerad och är mycket förtrollande. Ganapathi är utrustad på ett sådant sätt att den här tatueringen får ett perfekt utseende. Flödet av Ganapati -stammen och ordet om är skrivet på sitt bästa sätt för att få det att se väldigt naturligt ut.

2. Gautama Buddha Om Tattoo Design:

Gautama Buddha Om Tattoo Design

Gautama Buddha Om -tatueringen är en komplicerad men ändå mycket fascinerande tatueringsdesign. Den har en mediterande Buddha inuti om tatuering design. Lord Buddhas ansikte med slutna ögon gör det till en modern indisk tatueringsdesignidé. Detta gör att det ser riktigt tilltalande ut.

3. Komplicerad Om Tattoo Designs:

Komplicerad Om Tattoo Designs

Denna design har återigen en Buddha -teckning inkluderad i den. Den här gången förbättras tatueringen genom att lägga till jordnära färger till den. Detta har om -symbolen som är färgad i nyanser av svart på armarna. Designens flöde är verkligen fantastiskt, och detaljerna, med prickar, chakran, ögon och lotusblomman, är perfekt för alla som följer Buddha.

4. Enkel tatuering till hands:

Enkel tatuering till hands

Detta är en enkel men uppseendeväckande om tatuering design. Det är bedårande, litet och har minimala detaljer. Men det ser fortfarande underbart ut.

Denna lilla om -symbol är färgad i kolsvart färg som har enkla flytande svarta mönster och kurvor för att slutföra utseendet. Det är en av de sötaste om symbol tatueringar.

5. Trishul Of Shiva Om Tattoo Design:

Trishul Of Shiva Om Tattoo Design

Utformningen av denna tatuering är verkligen tilltalande. Detta har för många detaljer som bara proffs kan skapa. Denna om tatuering har Trishul of Shiva, och hela tatueringen är en kopia av Shiva. Denna tatuering med sidor markerade effektivt ger faktiskt en 3d -effekt med ett fantastiskt levande utseende.

6. Half Sun Om Tattoos:

Half Sun Om Tattoos

Denna tatueringsdesign är enkel, med ett häpnadsväckande utseende. Detta har halva Surya (solen) som gräns. Om inuti solen ger den en andlig och modern men ändå etnisk look.

7. Om Tattoo Designs On Neck:

Om tatueringsdesigner på halsen

Flödet av denna tatuering är bara fantastiskt. Dess enkla design ger detta ett mycket etniskt utseende. Denna design ser graciös ut med långa linjer och kurvor gjorda av om -symbolen i denna tatuering. Om du ser detta mycket tydligt kan du observera att om också ser ut som att vara inne i hjärtat, vilket kan vara det bästa budskapet från den som har denna tatuering. Detta är en av de bästa om tatueringarna.

8. Om Tattoo Design With Star:

Om tatueringsdesign med stjärna

Denna design har en stjärnklar kant som är bara fantastisk. Detta ger elegans till tatueringens övergripande utseende. Designen är helt enkelt inte fylld som ser rörig ut ibland. Många delar av sektionen hålls lite tomma för att markera om -designen. Det här är en bra tatueringsidé.

9. 3D Om Tattoo Designs:

3D Om Tattoo Designs

Om du vill flaunta en 3d om tatueringsdesign kan den här vara den bästa. Detta är stylat med starka flytande linjer. Denna om tatuering har en kontur som är skuggad för att ge detta en touch av 3d -effekt. Tatueringens flöde är helt enkelt fantastiskt. Höjdpunkten och skuggan i om -designen ger detta en 3D -effekt. Designens sidor ser också ut som ett svärd som ger en maskulin touch till denna tatuering.

10. Om Namah Shivaya Tattoo Design:

Om Namah Shivaya Tattoo Design

Det finns den fulla närvaron av Lord Shiva som ingår i denna design. Tatueringen ser fantastisk ut främst för att den är markerad med en jordig rödbrun färg. Närvaron av Shiva är gjord mycket vackert och mycket kreativt. Formen på om har ansiktet på en leende Shiva som gör den till en modern indisk design. Denna tatuering symboliserar fred och välstånd. Shiva, i kombination med om, ger ett fridfullt sinne, kropp och själ.

11. Sun Om Tattoo Designs:

Sun Om Tattoo Designs

Denna tatuering är för ett ivrigt fan av andligt medvetande med lite favorisering till hinduismen. Detta har om inuti en cirkel som sedan förlängs med solstrålarna som reflekterar herre Surya. Detta har starka linjer av om som drar någons öga till denna djärva tatuering. Detta är omgivet av fint fodrade mönstrade solstrålar i tatueringsdesignen. Eldmönsterramen i symbolen är bara fantastisk. Detaljeringen av om görs mycket effektivt, för det är tydligt synligt även på avstånd.

12. Om Tattoo Designs med effekter och bokstäver:

Om tatueringsdesigner med effekter och bokstäver

Detta är den mest unika av alla om tatuering mönster. Detta har om som markeras med en röd färg, vilket ger den en perfekt bakgrund. Sedan täcks detta med triangelmärket som har ”Chandra Bindu” över sig. Hela bilden visas inuti ögat och eleven som liknar Shivas tredje öga. Denna tatueringsdesign har också solstrålar för att slutföra utseendet, vilket återigen markeras med en ljusare nyans. Tatueringen visar ett visuellt budskap, “ge mig lugn”.

13. Eleganta Om -tatueringar med en touch av skönhet:

Eleganta Om -tatueringar med en touch av skönhet

Denna vackra om design -tatuering har noggrant lagt till kurvor, paisley -motiv och blombladformar som gör detta till en traditionell om -tatueringsdesign. Designen innehåller några Mehendi -mönster som ger den en look av traditionell Mehendi med en inslag av etnicitet.

14. Om tatueringsdesigner till hands:

Om tatueringsdesigner till hands

Denna om tatuering design är komplicerad av allt. Detta är något som bara en designer eller professionell tatuerare kan göra för dig. Flödet med att skriva om är bara fantastiskt som omges av prickar och två cirklar. Botten av om är fylld med skrift “Datta Narayan”, vilket betyder gud. Cirklen angränsar till blombladen, som inte är feminina. Detta fylls igen med massor av prickar. Den övre delen av tatueringen har horn som liknar en tjur.

Detta har också tre ögon av Lord Shiva vid den övre skadedjursdelen av det. Mönstren i designen är enorma, vilket ökar dess skönhet.

15. Maha Mrityunjaya/ Tryambakam Mantra Om Tattoos:

Maha Mrityunjaya/ Tryambakam Mantra Om Tattoos

Stilen att skriva om i denna design är fantastisk och det bästa av allt. Denna om är omgiven av en sanskrit shloka – Mahamrityunjaya -mantrat. Detta mantra kallas också Tryambakam -mantrat. Om är inramad i en cirkulär linje i detta mantra symboliserar livets eviga cirkel. Detta liknar det tredje ögat Shiva herre. Hela denna sång omges av Trishul och ett öga på toppen. Sidorna har också tre pelare på varje sida och Trishul -änden längst ner.

16. Geometriska Om Tattoo Designs:

Geometriska Om Tattoo Designs

Här är en unik Om tatuering design. Geometriska älskare accepterar allmänt denna om tatueringsdesign inkluderar Om -design i svart som omges av flera låddesigner. Tatueringen är gjord med en svart och vit skuggdesign som ser ganska trendig ut på baksidan för en hel syn. En enkel Om med en mörk kontur ger tatueringen ett digitalt utseende. Tatueringsdesignen ger också ett budskap till människorna att lösningen på alla dina livsproblem är Om vilket betyder fred och evighet.

17. Om tatueringsdesigner med citat:

Om tatueringsdesigner med citat

Ungdomarna idag lockas väldigt mycket av att ha citattatueringar. En liknande tatuering görs med Om, tillsammans med ett citat om öde och tur. Tatueringen är gjord av svart bläck och är gjord på handleden med kurviga mönster med citat tryckta på den. Slutet på tatueringen är gjord med en Om -tatuering. De attraktiva typsnitten ökar tatueringens skönhet, vilket symboliserar förtroendet för hårt arbete. Tatueringen definierar hädanefter naturen, tankarna eller principerna för livet som männen lever med.

18. Tribal Om Tattoo On Hand:

Tribal Om tatuering till hands

Ungdomen har alltid valt tribal om tatueringsdesigner för ett funky och inspirerande utseende. På samma sätt ger en stamtatuering med en Om -design den bästa Om -tatueringsdesignen i denna kategori. Tatueringen är gjord med mörkt svart bläck och ges flera kurvor som rör sig ut ur Om -designen för att ge den ett stamutseende.

19. Färgglada blommiga tatueringar:

Färgglada blommiga tatueringar

Letar du efter något religiöst och färgstarkt också? En färgglad Om -tatuering tillsammans med en häpnadsväckande blomma är det bästa du kan bära på din kropp. Om -tatueringen på halsen är designad i en svart bläckkant med två härliga kurvor i motsatta riktningar. Blommans mitt får gul färg med Om -designen i mörk svart som visar symbolens härlighet. Om är en symbol för fred och välstånd, medan lotusblomman är symbolen för renhet och återfödelse.

20. Om med Shiva Tattoo:

Om med Shiva Tattoo

Denna verkligt etniska Om -symboltatuering är som bäst värd Lord Shiva. Om kommer från Lord Shiva, och designen visar detsamma. Designen är gjord med alla Shivas symboler som Damru, Trishul och Omkar. Basen är designad med en Damru medan den mellersta delen är hälften givet utseendet på en Trishul och halva ansiktet på Lord Shiva. Tatueringens ovansida är utformad med Om med enkla konturer. Designen symboliserar den sanna rollen som Gud, skaparen, bevararen och förstöraren.

21. Om tatuering för tjejer till hands:

Om tatuering för tjejer till hands

Denna eleganta men unika om tatuering design presenterar andligt motiv och de två Rudrakshas, ​​de mest kraftfulla pärlorna som herre Shiva bär på honom, är vackert designade på tatueringens övre och nedre sida. Den lilla fjäderiga förlängningen mot slutet gör tatueringen mer utsökt och verkligen feminin till sin natur.

22. Small Om Style Tattoo Design:

Liten tatueringsdesign i Om -stil

Denna typiska om tatuering design på händerna visar en känsla av värde och rikedom för kultur. Namaskar, det traditionella indiska “hej” som görs genom att föra ihop två palmer är utsökt berikad med denna vackra om tatuering noggrant uppdelad för att passa sidorna på någon av handflatorna. Om -symbolen ser komplett ut bara när man gör en Namaskar. Denna design är den mest inspirerande om tatueringen i trenden just nu! Hur vacker! Är det inte det?

23. Om Tattoo Design on Fingers:

Om tatueringsdesign på fingrar

Detta är en av de mest eftersökta designerna för tjejer. De flesta unga tjejer eller till och med de som är lite äldre men är andligt benägna som denna tatuering. Om design tatuering, som är en av de mest älskade mönster av kändisar, är en permanent och vacker ersättning för ringar som har graverats på dem. Denna design är den snyggaste i trenden nu!

24. 3D Om Tattoo Designs för män:

3D Om Tattoo Designs för män

Denna mest färgstarka tatuering är en 3D -look med en inslag av skönhet, kraft och rikedom överbelastad. Lotusens rikedom som blomstrar tillsammans med den mest eleganta om -symbolen ger stort värde till dessa 3D -tatueringsdesigner.

25. Om tatuering för en vacker rygg:

Om tatuering för en vacker rygg

Denna extraordinära blommiga berikade tatuering förvandlar en kvinnas rygg till naturens glädje. Denna design är inte så komplicerad men kräver mycket arbete för att tillföra värde. Flerfärgade nyanser är också noggrant färgade för att ge tatueringen ett perfekt utseende.

Enkla om tatueringsdesigner, idéer och bilder:

om tatueringsdesigner har stor betydelse. Ibland skiljer det sig från person till person, men för alla har det något som är fäst vid deras själar. Vissa människor gör det för att de gillar deras namn och känner för att bläcka det. Vissa tar det också som en trend och tatuerar sin om.

Om tatueringar

Om tatuering

Om tatueringar

Om tatuering

Om tatueringsdesign

Om tatueringsdesign till hands

Om tatuering till hands

Om tatueringar

Om tatueringsdesign för män

Om tatueringsdesigner för tjejer

Om tatuering

Om tatueringsdesign på handleden

Om tatuering med Lotus

Om Tattoo Design Black

Om tatueringsdesigner

Om tatueringsdesigner på halsen

Om tatueringsdesigner

Om tatueringsdesigner för kvinnor

Om tatueringsdesigner

Enkla Om -tatueringar

Om tatuering

Om tatueringsdesigner

Om tatueringsdesigner

Om tatuering på halsen

Om tatuering för män

Ytterligare tips för att behålla elegansen hos Om -tatueringar:

Nu när du vet vilken om tatuering går vart och hur de är gjorda, här är några tips för dig att behålla den elegansen!

  • Var sport! Välj den design som passar din hudton bäst.
  • Välj den som du kan skryta med! Så få det bläck på kroppsdelen du kan skryta. Om du inte känner dig bekväm med att skryta med ryggen, vad är poängen med att spendera så mycket och få bläck där?
  • Välj färger klokt. Vissa färger passar inte bra med vissa hudtoner. Så välj färgerna efter din hudstruktur.
  • Var noga med att prata med din tatuerare och visa honom ditt val av design i god tid.
  • Ha inte bråttom. Ha tålamod. Välj smart och gå för det!

Översikt:

Oavsett om det är handleden, fingret, armen, nacken eller ryggen, och om tatueringsdesignerna är för bra för att hoppa över att få bläck! Nästa gång du är på tatueringsaffären vet du vad du ska bläcklägga! När du får en av dessa mönster på dig själv, vänligen dela dina tankar med oss ​​genom att kommentera nedan. Glad tatuering!