Handtatueringsdesignerna är en av de vanligaste kroppsdelarna som människor väljer att få bläck. Denna kroppsdel ​​har varit en favorit tatueringsplats under mycket lång tid eftersom vi fortfarande kan se många stamfolk som sportar tatueringar på sina händer. En tatuering till hands är lätt att ta hand om och mycket mer synlig än de andra kroppsdelarna. Män och kvinnor tycker att handen är en idealisk plats att få bläck, inklusive handleden, fingrarna, underarmen och axlarna.

Handtatueringsdesigner

Specialiteten med att få bläck till hands är att nålarnas smärta är uthärdlig och lätt att läka. Det här är några av de vanligaste aspekterna som människor tänker på innan de tatueras, vilket gör händerna till en idealisk plats. Så, utan vidare, låt oss upptäcka 30+ handtatueringsdesigner för din nästa tatuering.

Enkla handtatueringsdesigner med bilder:

Varje design är unik och meningsfull på sitt vackra sätt; låt oss se dessa snygga tatueringsdesigner på händerna och lära oss om dem,

1. Henna Inspired Hand Tattoo:

henna handtatueringsdesigner

Utformningen av denna tatuering är mycket lik traditionella mehndi -konstdesigner. Denna vackra handtatuering har ett halvcirkulärt blommotivmönster och andra abstrakta mönster som går ända upp till dina armar. Hela tatueringen har gjorts i den svarta färgen för att ge den ett mer henna -utseende.

2. The Rough Look Tattoo till hands:

The Rough Look Tattoo till hands

Denna tatuering är svartfärgad och har ansiktet på en hård utseende uggla med vita fläckar. Ugglans huvud placeras på biceps, medan en mörk och tät skog med olika träd och små fåglar flyger runt är inkad på armen. Tatueringen tillsammans ser väldigt förtrollande ut och kommer säkert att vända många huvuden.

3. Tribal Heart Inspired Hand Tattoos:

tribal stil hand tatuering mönster

Här är en vacker och enkel hjärtdesigntatuering som ser kompakt och snygg ut. Det är en tatuering avsedd för kvinnor. Den har ett stort hjärta och två andra små ovanpå det större. Under det större hjärtat görs en slumpmässig design snyggt med svart bläck. Vad sägs om något sådant här?

4. Hjärtatatatuering i tre steg:

Tatueringsdesigner i tre steg med hjärtat

Den här tatueringen är unik och visar hjärtats bildning i tre steg. Den första, från handleden, är färgad i form av det riktiga hjärtat, följt av att hjärtat långsamt viker för den tomma. Den sista är helt enkelt. Det är färgat i rent svart utan nyanser och är avsett för män.

5. Den citerade handtatueringen för kvinnor:

Den citerade handtatueringen för kvinnor

Ville vi inte alla flyga och aldrig komma tillbaka vid ett tillfälle eller till och med förmodligen nu? Vi satsar ja! Här är en som med rätta kommer att fånga vad vi alla känner. Tatueringen bläcker om lusten att flyga, indirekt leder oss till att lära av bitar och vad som finns kvar. Det har också ett litet bläck av en fågel mot slutet av citatet.

6. Den citerade handtatueringen för män:

Den citerade handtatueringen för män

Är du en man med bra musiksmak? Här är något som kommer att tala för dig! Här är ett bra tatueringsval för att få bläck för dig som är helt förtjust i musik. Ena halvan av tatueringen är en spegelbild, med den andra skriven normalt. Detta kommer att vara ett bra val för alla musikälskare som vill hålla det enkelt.

7. Dragon Tattoo Design för kvinnors hand:

Dragon Tattoo Design för kvinnors hand

Drakar är gamla symboler för makt. I kinesisk kultur anses de vara mästare över alla element, nämligen eld, vatten, vind och jord. De ska vara symbolen för magi. I allmänhet är de eldandande mytiska varelser som i vissa sagor har flygkraften medan de representeras som ormvarelser i andra.

8. Stjärntatueringar för hand:

Stjärntatueringar för hand

Stjärnor och galaxer är en annan av de feminina designerna. De väljs ofta av män, men i dessa fall är de inget annat än utsmyckningar till något mer maskulint. De ger tatueringen en något magisk effekt, av en ström av stjärnor i en formation, som om de kommer ut ur en trollstav.

9. Superhjältehandstatueringar:

Superhjälte handtatueringar

Idag finns det gott om superhjältar som förtrollar tonåringar och till och med trollbinder alla vuxna. Därför finns det fortfarande en stor kategori människor som uppmuntrades att bläcka händerna med fantastiska handtatueringar för män från Batman, Spiderman och andra kända superhjältar. Denna tatuering kommer att vara unik i form och färg, vilket ger en bländande effekt på händerna.

10. Handtatueringar med landskartor:

Handtatueringar med landskartor

Vissa människor, särskilt unga pojkar och flickor, förblir djupa kärlek till sin nation. Dessa människor älskar att pryda sina händer med handtatueringsdesigner för flickor och pojkar med kartor över sina länder och några andra viktiga märken och symboler som är associerade med den nationen. Landstatueringar kommer att bli mycket populära, med symbolerna vid matchen då tjejerna och pojkarna kommer att jubla för segern.

11. Små handtatueringar med citat:

Små handtatueringar med citat

Att få de citerade tatueringarna kommer att göra händerna inked och täcker hela handen, vilket gör det till en utmärkt display. Färgerna kommer att vara ganska levande, vilket gör det till ett fantastiskt utseende på händerna. Det är därför de flesta älskar att välja att teckna sig själva med tatueringar på citat.

12. Bow Hand Tattoos:

Bow Hand Tatueringar

Denna design har fantastiska nyanser och entals alla som får syn på den, och det här är verkligen en otrolig idé om handtatueringar för män och kvinnor. Rosett hand rosafärgade tatueringar är en utbredd form av tatueringar som gör en stor show av mönster.

13. Palm Tattoo Design för kvinnans händer:

Palm Tattoo Design för kvinnors händer

I allmänhet är handflatorna det område som exponerar mycket för utsidan och människor som vill ha en sådan design kan gå med ovanstående tatuering ritad på handflatan eftersom detta kommer att lägga till skönhet och elegans till deras utseende genom att locka ett stort antal av människor mot sina händer. Detta är en abstrakt handtatueringsdesign.

14. Handtatueringar med säkerhetsnål:

enkla tatueringar till hands

En handtatuering med en bild av en säkerhetsnål utgör en populär typ av handtatueringar för tjejer, och den kommer att se kraftfull ut när den placeras på nävarna. Säkerhetsnålen symboliserar säkerhetssyfte, och pojkar och flickor som mest föredrar ensamhet kan välja detta alternativ medan de väljer att få en tatuering på händerna. Var noga med att få hjälp av en tatuerare, eftersom de hjälper dig att få den perfekta finishen och få dig att se märkbar ut bland mängden.

15. Diverse handtatueringar för män:

Diverse handtatueringar för män

Även om det finns olika tatueringar tillgängliga, är Miscellaneous Hand Tattoo for Men verkligen ett fantastiskt slag eftersom de mörka och mystiska teman som ägnas åt dessa handtatueringar kommer att fascinera alla som ser på detta med en fantastisk bild. Det var ganska fantastiskt att se de mörka färgdrag som omslöt händerna med splitterdesignen. Detta är en av de perfekta handtatueringsdesignerna för killar.

16. Handtatuering med hjärtdesign:

Handtatuering med hjärtdesign

Människor som vill få den nya tatueringsdesignen kan njuta av denna tatueringsdesign med tassavtryck tryckta inuti den hjärtformade designen. Denna design är en unik design som får dig att stå framför mängden. Du kan också få denna tatuering i flera färger.

17. Skräck Hand Tattoo Design:

Skräck Hand Tattoo Design

Tatueringar har en bred samling skräcktatueringar eftersom det vidgar sina mönster till varje nisch i livet. Skräck skalle tatuering mönster till hands är ganska populära, inklusive deras mönster och texturer. Dessa typer av skräcktatueringar kan färgas på händerna för att fånga människors uppmärksamhet och får dem ofta att känna sig glada.

18. Cool handtatuering för killar:

Cool handtatuering för killar

Tatueringar finns i olika alternativ. De letar ofta till olika naturobjekt som solen, månen, stjärnorna, fjärilar, etc., eftersom var och en av dem kommer att symbolisera olika betydelser och därigenom berätta en berättelse. Tatueringar med flugor på händerna betyder främst hopp, optimism och lycka. Att ha dessa tatueringar på din hand får dig att se fantastisk ut med sina unika drag och nyanser.

19. Sparvtatuering för händer:

Sparrow Tattoo för händer

Färgglada tatueringar för män till hands med en bild av sparv ser spektakulära ut på händerna när de är tatuerade med en robust och dynamisk färg. Dessa tatueringar kommer att prydas av konstslag och strålande färger som gör dem mycket lockande. Denna enkla tatuering i handen kan enkelt präglas på händerna eftersom de finns i olika utföranden.

20. Traditionella handtatueringar med Lord Ganesh:

Traditionella handtatueringar med Lord Ganesh

Traditionell handtatuering med Lord Ganesh kommer att se fantastisk ut när den är färgad på händerna, eftersom skriften från Lord Ganesh kommer att ge både en traditionell och hängiven betydelse. Människor som får dessa handtatueringsdesigner kommer att avslöjas med den symboliserade innebörden av hängivenhet för sig själva. Att få tatueringarna i dessa heliga skrifter återspeglar också personligheten och dina drag mot att läsa heliga böcker.

21. En fjäder tatuering design till hands:

En fjäder tatuering design till hands

En fjäder tatuering är enkel men ändå elegant. Det representerar delikatessen hos en fjäder tillsammans med flygkraften hos fågeln den tillhör. Du kan göra din fjäder svart och grå, eller så kan du göra den färgstark för att ange vilken fågel fjädern tillhör. Det är en av de bästa handtatueringsdesignerna för tjejen.

22. Tatueringsord på fingrar:

Tatueringsord på fingrar

Bokstäver och ord är de enklaste tatueringsdesignerna. Det är ingen tvekan om dess mening. Välj den känsla du vill bläcka din kropp med, ge den ett namn och få sedan tatuerade bokstäverna på dina fingrar separat eller få ordet tatuerat ihop på någon annan del av din hand! Du kan också introducera variationer i denna tatuering! Välj kalligrafi bokstäver eller någon enkel text. Du kan lägga till färg eller hålla den svart och så vidare.

23. Ett armband Hand to Fingers Tattoo:

Armband Hand till fingrar tatuering

En annan typisk handtatuering är ett armband som täcker hela din hand. Du kan göra det överdådigt eller tribal. Hur som helst, det får din hand att se utsmyckad och kraftigt tillbehör. Detta är inspirerat av stam- och aztekmönster och kommer att se riktigt coolt och snyggt ut om det görs korrekt, eftersom det är en perfekt handtatuering för män.

24. En liten tatuering med handtatuering:

Små tassar med handtatueringar

Du kan få ett litet tasstryck längs sidan av din hand för att påminna dig om ditt favoritdjur eller för att visa din kärlek till vilda djur. Denna typ av tatuering är inte alltför attraktiv, men den ser söt ut och har ett visst djup som den normala flamboyansen saknar.

25. Små flygande fågeltatueringar till hands:

Små flygande fågeltatueringar till hands

Du kan få svarta silhuetter av fåglar inked längs sidan av din hand. Dessa ser vackra och feminina ut. Således har den valt mer av tjejer än killar. En flock fåglar tillsammans symboliserar familjens kraft. Det representerar lojalitet och kärlek. Det är en av de sötaste handtatueringsdesignerna för kvinnor.

Olika typer av Letter Tattoo Designs till hands:

26. En Letter Tattoo Designs till hands:

Letter Tattoo Designs till hands

‘A’ är inte bara den första bokstaven utan också ett enkelt val för din tatueringsdesign. Det kan enkelt kalligraferas och det ger ett elegant utseende.

27. R Letter Tattoo Designs till hands:

R Letter Tattoo Designs till hands

Ibland talar ett enda alfabet mycket; det är definitivt när du väljer bokstaven ‘R’. Det har inte bara konnotationer som royal, det ser också ut som en också.

28. V Letter Tattoo Designs till hands:

V Letter Tattoo Designs till hands

De enkla gör alltid skillnad, så är alfabetet V. Det ser enkelt ut men formas till en underbar tatuering.

29. D Letter Tattoo Designs till hands:

D brev tatuering mönster till hands

Leta inte efter den tråkiga sidan av D. det kan vara bländande också om du använder det för tatuering.

30. N Letter Tattoo Designs till hands:

N Letter Tattoo Designs till hands

N ser väldigt fast ut på papper, medan när den är tillverkad tar den en fullständig form, och du kan bli chockad med sin tatuering.

31. M Letter Tattoo Designs till hands:

M Letter Tattoo Designs till hands

M är fast, och den har flera stokes för att få fram tatueringens latenta skönhet.

Fler tatueringsdesigner:

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner 2

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner

Bästa handtatueringsdesigner

Slutgiltiga tankar:

Många som väljer att tatuera sig kommer att välja en tatuering för handen, och anledningen bakom detta är att händerna tillsammans med ansikte och hals är några av de mest ständigt synliga kroppsdelarna. Att få en handtatuering kommer att göra ett mycket offentligt uttalande om din personlighet och intressen. Dessutom, om du vill ha tillgång till tusentals utskrivbara enkla handtatueringar kan du delta i tatueringsforum, titta på tatueringsvideor och söka efter de bästa tatueringsstudiorna som ligger närmast dig i många olika länder. Försök också att se några tatueringsbilder som laddats upp av andra medlemmar, eftersom dessa endast kommer att finnas tillgängliga för tatueringar för handälskare. Genom en enkel sökning på internet skulle du få många alternativ att titta på för att välja den perfekta designen.