50 bästa tillfälliga tatueringsdesigner för män och kvinnor!

Tatueringar är ett mycket populärt val av mode för många ungdomar och även vuxna. Dessa finns i olika former och storlekar. Du kan ha dessa på nästan vilken del av kroppen som helst så länge du är bekväm med att sporta den på den delen. Om du inte är säker på att du vill ha något permanent kan du prova något som varar i några dagar.

Bästa tillfälliga tatueringsdesigner för män och kvinnor

På samma sätt kan du också ändra mönster när du skrubbar bort dessa och sedan prova något nytt. Till skillnad från att bli nålad med färger som sätts djupt in i din hud, är dessa inte skadliga, och dessa kan ändras, vilket är ett alternativ som de permanenta inte ger dig. Nuförtiden är det inte så att du bara får klistermärken i små lappar.

Du kan också ha något för ryggen eller kroppsdelarna som en armdesign, och det går från axellederna och den nedre delen av revbenen. Du kan ha något på toppen, som den främre delen, och dessa kommer i allmänhet inte att förbli dolda om du inte har en uppknäppt skjorta med hög krage. Så det beror på vilket du väljer och vilken sport. Det rätta sättet är att få en design utdragen och be om att få den anpassad.

Tillfälliga tatueringar med bilder:

Du kan hämta inspiration från de vanligtvis tillgängliga typerna och mönstren för tillfälliga mönster från våra topp 50 tillfälliga tatueringsdesignkollektioner.

1. Glow In Dark Temporary Tattoo Designs:

Glow In Dark tillfälliga tatueringsdesigner

Denna glöd i den mörka ängeltatueringen lyser klart på natten när det är i ett mörkt rum eller under ett UV -ljus, eller till och med under svart diskoljus. Komplett i sin ängelliknande kvalitet och idealisk för en utekväll på diskoteket, det ser eteriskt ut när det bärs på någon synlig del av kroppen.

2. Tillfälliga Butterfly Glitter Tattoos:

Tillfälliga Butterfly Glitter Tattoos

Fjäriltatueringar i tillfällig form är ett måste för varje kvinna och tjej. Dessa skräddarsydda glittertatueringar finns i ett brett urval av mönster och färger och lägger gnista och smäll till din kropp. På grund av deras tillfälliga natur kan man dessutom leka med de olika tatueringsdesignerna och ändra deras kropps läge beroende på deras infall och fantasi..

3. Tillfälliga Mehndi Tattoo Designs:

Tillfälliga Mehndi -tatueringsdesigner

Återigen finns det en annan typ av icke-permanent sak, som är känd som henna. Mehndi -kroppskonst, en djupgående del av indisk kultur, har rest över hela världen för att hitta sin plats på kvinnokroppar från hela världen. De ser lika coola ut på alla delar av kroppen.

4. Tillfälliga ballongtatueringar:

Tillfällig ballongtatuering

Det som gör tillfälliga tatueringar speciella är att de är tryckta med giftfritt bläck som är säkert, särskilt för barn som inte behöver kompromissa med stilen. Denna tillfälliga ballongtatuering ger utmärkt festaktivitet under semesterperioden eller födelsedagsbash.

5. Tillfällig armbandstatuering:

Tillfällig armbandstatuering

Armband och armband tillfälliga tatueringar är kreativa och mångsidiga. De kan bäras på överarmen, handleden, anklarna och runt halsen. När de bärs med två eller flera kontrasterande mönster ser de utsmyckade ut. Armbandstatueringar i sitt breda utbud av mönster ser bra ut på både män och kvinnor.

6. Tillfälliga modetatueringar:

Tillfälliga modetatueringar

Tillfälliga modetatueringar är ett bra sätt att få tillgång till sin kropp. De ser extravaganta ut och är efterfrågade idag. Modemodeller är kända för att sporta dem när de går nerför rampen och bidrar till oomph -faktorn, medan kändisar kan ses som bär dem sparsamt.

7. Tillfälliga ärmtatueringar:

Tillfälliga ärmtatueringar

Män som vill undvika smärta och oändliga timmar som läggs på att få permanenta tatueringar på ärmar kommer att älska den här tillfälliga versionen av tatueringen med hela ärmen. Det är ett modeuttalande för män och ger dem en komplett upplevelse av det riktiga. De finns i en mängd olika mönster och stilar och om du inte är nöjd med utseendet på en, oroa dig inte, det är bara tillfälligt. Tvätta av den och ta på en till.

8. Tillfällig fottatuering:

Tillfällig fottatuering

Skäm bort dina fötter med färgglada och gnistrande tillfälliga tatueringar. Var och en är unik i design som ger form och form till vackra fötter. Fötterna är en av de mest framträdande delarna av kroppen och ser utsmyckade när de pryds med fottatueringar. Kombinera dem med matchande nagellack och ett par tofflor, så kommer fötterna att vända på alla.

9. Graciös tillfällig ansikts tatuering:

Graciös tillfällig ansikts tatuering

En kvinnas ansikte utsätts för konstant bländning för det mesta. När det pryds av graciösa tillfälliga tatueringar blir det ett förtrollande konstverk. Dessa eleganta tillfälliga tatueringar skapade i fantastiska mönster har makten att fängsla och förtrolla en person. De är ett roligt sätt att lägga till gnista och glimmer i ansiktet och kommer att göra dig till höjdpunkten på varje fest eller fashionabelt evenemang.

10. Kluster av olika blommiga tatueringsdesigner:

Kluster av olika blommönster

Detta är en mycket flickaktigt design, och du kan få det med inte mycket nålvärk. Du kan också ge den lite färg som du väljer och göra den färgstark. Du kan ha lite skuggning att gå med det, och du kan också försöka lägga till lite skrift eller ett meningsfullt uttalande som har någon betydelse för dig.

11. Cluster Of Variety Handledstatueringar:

Kluster av olika mönster

Du kan köpa och placera en design som denna eller köpa olika uppsättningar där du får föremål, djur eller skrifter. Innan du dämpar den, placera den ordentligt och du kan korrigera den något enligt placeringen, vilket är mycket viktigt i dessa typer av mönster, även om de kan vara i några dagar eller till ditt nästa bad eller skrubba. Du kan prova olika andra former, och du kan ha horisontella rader med linjer för att gå med i dessa.

12. Halvtvättbar penna tillfällig tatuering:

Halvtvättbar penndesign

Detta är en halvtvättbar, utarbetad tatueringsdesign som du enkelt kan prova. Du måste be en vän att göra detta åt dig. Dessa dagar får du olika färgpennor vars bläck håller på dig i några dagar, och dessa är roliga att prova. Några speciella markörer som är hudvänliga används för att göra sådana tatueringar och undvika hudreaktioner. Sådana tillfälliga tatueringsdesigner utförs mestadels i bröllop med olika färger för att få en attraktiv och matchande tatuering för outfiten. Designen gjord av sådana tatueringar är i allmänhet tjock för att ge den ett perfekt iögonfallande utseende.

13. Abstrakta hand tillfälliga tatueringar:

Abstrakt design för hand

Detta är ett mycket konstnärligt arbete av henna gjort på händerna. När detta torkar och du tvättar bort saken får du en icke-permanent tatueringsdesign på din hand. Detta kan vara bra för prövning innan du provar ett permanent mönster. Detta är ett bra sätt att prova något innan du får det som behövs.

14. Klistermärke överför fågeltatueringar:

Klistermärke Transfer fågeltatueringar

Du kan ha fågeldesign från butiker och sedan använda vatten för att överföra dem till alla delar av din kropp. Du kan prova att bära något liknande ovan för halsen. Du kan också ha något ganska stort eftersom stora mönster också säljs på marknaden. Det är det bästa tillfälliga tatueringsetiketten.

15. Halvtvättbart blommig klistermärke:

Halvtvättbart blommigt klistermärke

Detta är en halvtvättbar tatuering som används för vattendekaldesign. Du kan enkelt köpa dessa och använda dem. Detta kan vara korrekt innan du går till permanent färg. Man kan enkelt ta bort denna enkla tatueringsdesign på baksidan. Sådana klistermärketatueringar är allmänt tillgängliga på marknaden i olika utföranden. Denna typ av tillfälliga tatueringar för tjejer utförs i stor utsträckning på ryggen, axlarna, nedre delen av ryggen etc..

Blommönstret i klistermärket är en av de mest populära favoritdesignerna för tillfälliga tatueringar. De vackra kurviga vinstockarna bidrar till dess skönhet. Dessa tatueringar stannar inte mer än en dag när de appliceras. Det börjar nästan försvinna när det kommer i kontakt med vatten.

16. Water Transfer Chest Tattoo:

Vattenöverföring Brösttatuering

Detta är en vattenöverföringstatueringsdesign för den främre delen av din kropp. Dessa typer av sträckta mönster är också allmänt tillgängliga idag. Om du vill ha en permanent sak, prova dessa innan du ser det för att se om du kommer att tycka om positionen eller inte.

17. En cykeltikettatuering på framarmarna:

En cykeltikettatuering på framarmarna

Detta är en dekal i cykelstil, och du kan ha roligt med dessa små tillfälliga tatueringsdesigner på dina armar och kropp. Så, i så fall kan du prova några klistermärke eller vattenöverföringsdesigner som du enkelt kan sporta och de håller också ganska många dagar. Tillsammans med fördelen att du kan prova dessa på rätt platser kan du också veta innan du får något permanent om du vill ha det på den platsen eller inte.

18. En vattenöverföringsfågel:

En vattenöverföringsfågel

Detta är en vattenöverföringsfågel, och du kan prova dessa typer av tatueringsdesigner på händer och handleder innan du gör något liknande permanent. Den här typen av tillfälliga tatueringar för män blir trendiga på högskolor, fester, kvällsdatum, utflykter etc. Denna tatuering låter dig välja din favoritfågel att bli tecknad. Man kan också få det gjort med olika färger. Den passar bäst i handleden, nacken och axeln.

19. Varianter tillfälliga mönster för kroppen:

Variationsmönster för kroppen

Du kan göra en anpassad design genom att välja och sporta olika mönster som denna. Köp ett stort ark med olika mönster och använd sedan vatten för att använda dem på olika kroppsdelar. Du kan också ha moderna mönster med dessa, och dessa kommer inte bara i färger som rött och brunt. Dessa dagar mörker många kvinnor sport färgglada henna tatuering mönster för olika tillfällen och fester.

20. Färgglada tatueringsdesigner:

Färgglada tatueringar

Detta är en annan liten färgglad tillfällig tatueringsdesign, och du kan sporta den här typen av mönster på olika delar av kroppen. Idag ger artister dig anpassade val, och du kan prata med din designexpert som kommer att ge dig grundläggande kunskap om detta och kanske ge dig något tillfälligt på den plats där du tror att du vill att det permanenta mönstret ska se om du gillar det där eller inte.

21. En fjäderstil tillfälliga tatueringar:

En fjäderstil tillfälliga tatueringar

Detta är fjädrande konst, och du kan sporta den permanenta konsten efter att du har försökt och använt tillfälliga saker. Köp dessa klistermärken från hantverksbutiker. Det här är väldigt lockande för tjejer tillbaka. Denna typ av design tillfällig tatuering är allmänt vald av college flickor. De klistermärken som finns på marknaden kan också hjälpa dig att blanda fjädertatueringen med andra former som hjärta, fågel, stjärnor, vinstockar etc. Flickor älskar att bära sådana tatueringar på diskotek, kvällsdatum, fester etc..

22. Tillfällig tatueringsstencil för flickor:

Tillfällig tatuering stencil för flickor Hand

Om du vill ha ett trendigt träd för hand, prova något liknande först och gå sedan på den permanenta nålen. Naturälskande människor utför allmänt sådana tillfälliga tatueringsdesigner. Vissa tjejer bär också några tatueringar för små djur som stencilerats för att ge ett unikt utseende. Vissa får kaniner, katter, små blommor etc. mönster ritade på handleden och påminner dem om deras skoldagar.

23. Temp Sticker Rose Tattoo:

Detta är en vattendekal klistermärke ros. Du kan köpa stora sådana mönster från butiker att använda. Det finns olika alternativ att välja dessa typer av tatueringsdesigner från. Din konstnär kan till och med vägleda dig till en bekväm placering som är bättre lämpad för din färgning med något som inte är permanent i första hand. Rose är en symbol för kärlek.

En klistermärke ros

Således utförs denna tillfälliga tatuering i stor utsträckning av älskare. Flickorna fastnar på ryggen, midjan eller korsryggen medan pojkarna fastnar på handleden eller armarna. Vissa föredrar också att bära den på halsen bakom öronen för att dölja den när de inte vill visa. Detta kan vara en perfekt present till din älskade om deras namn också är fäst vid rosen.

24. Fåglar vattentemp tatueringar:

Fåglar vatten dekal

Detta är ett fågels vattendekalmönster, och du kan köpa dessa typer av trendiga schabloner från butiker att använda. Det kommer bara att behöva lite vatten för att överföra dessa till din kropp. Unga college pojkar utför allmänt denna typ av tillfälliga tatueringar för män. Ovanstående tatueringsskor flygande fåglar som indikerar frihet. De mystiska vattenvågorna ger det ett unikt utseende. Och ordet som visar bärarens typ av natur med fantastiska teckensnitt ger det ett fantastiskt utseende.

25. Tillfälliga stora rosor tatuering för tjejer:

Tillfälliga stora rosor tatuering för tjejer

Funderar du på att få rosor på kroppen? Prova något tvättbart så här i förväg, gå efter nålad färg. Här är axeln mycket vackert dekorerad med enkla och tillfälliga tatueringar. Detta är en annan vacker rosedesign för tjejer. Sådana flickors tillfälliga tatueringar blir populära bland de unga kollegierna, liksom att de bärs bäst på alla hjärtans dag för att öka skönheten i klänningen som de åt. Inte bara tjejer utan ibland ses också pojkar som bär sådana tecknade tatueringar.

26. Tillfälliga tatueringar för händer och ben:

Tillfälliga tatueringar för händer och ben

Om du letar efter något som du kommer att göra på dina händer och ben, något stam eller vågat, prova något tvättbart som denna tatueringsdesign. Dessa dagar får du stora utökade mönster som detta i butiker. Sådana tatueringar räknas som en av de bästa tillfälliga tatueringarna. Designen gjorda av mörk svarta pennor är mer iögonfallande för tjejerna som vill ha uppmärksamhet på vissa fester eller diskotek. De bärs också på stamfester, eftersom denna design ger en blick på den

27. Pencil Rose Temporary Tattoo Design:

Pencil Rose Temporär tatueringsdesign

Vill du få en ros i blyertsskugga gjord på händerna? Skaffa några tvättbara klistermärken för en prövning och gå sedan till de permanenta. Du kan också få något liknande ovanstående söta ros temp tatuering för hela längden på dina armar. Denna tatuering kan också vara en av de tillfälliga hennatatueringarna om den är gjord med svart mehndi. Den här typen av tatueringar utförs i stor utsträckning av män på fester eller även för mode. För att öka dess skönhet kan pojkar också lägga till skalle mönster med den.

28. Tillfällig tjejtatuering:

Tillfällig tjejtatuering

Detta är en ingen färg, ingen skuggning av pennaflicka, och du kan få dem gjorda i permanent färg eller penna stil från faktiska färgbutiker. Men vi föreslår att du provar dessa vattendekaler först för att se dig gillar dessa eller är bekväma med dessa.

29. Hand Temporary Roses Tattoos:

Hand tillfälliga rosor tatueringar

Rosor är en vanlig sak att göra. Men innan du försöker något med en nål, prova något mindre smärtsamt som ett dekal, och du kan till och med vara säker på vilken färg du vill ha när du köper en hel del färger med dekaler. Då kan du gå på den permanenta saken.

30. En sjöstjärna tillfällig tatuering för barn:

En sjöstjärna tillfällig tatuering för barn

Du kan också köpa några trendiga små mönster så här. De flesta barn gillar att älska dessa stjärntatueringsdesigner på kroppsdelar tillfälligt. Detta är den bästa tillfälliga tatueringsdesignen för barn som älskar att se fisk eller är inspirerade av marint liv. De vackra färgerna som läggs till i denna tatuering gör den vackrare. Sådana tatueringar utförs av barn, särskilt vid temafester eller tävlingskläder i skolor.

31. Tillfälliga Henna -tatueringar för fingrar:

Tillfälliga hennatatueringar för fingrar

Henna tatueringar är också en typ av icke-permanent design som kan göras på alla delar av kroppen, och de varar ganska många dagar till några veckor och kan göras enligt de mönster du väljer. Om du är villig att ha något naturligt, prova denna normala och lilla tatuering.

32. Tillfällig piltatuering för halsen:

Tillfällig piltatuering för halsen

Detta är ett trendigt dekal, och du kan prova liknande stilar i tvättbara färger innan du går för icke-tvättbara pigment. Dessa är mycket klassiska för sport och ganska traditionella i andra fall och har en stor relevans i traditionella fester och tillfällen.

33. Tillfällig tatuering med stora blad:

Tillfällig tatuering med stora blad

Om du vill ha något stort som denna tatuering måste du först prova något i vattendekal från hantverksbutiken för att veta om du vill ha något stort på händerna.

34. Enkla tillfälliga klistermärken tatueringar:

Enkla tillfälliga klistermärken tatuering

Du kan köpa halvtvättbara pennor i färg för att göra klistermärken, eller så kan du köpa dessa mönster eller symboler som finns i dina vanliga vattendekalark.

35. Flower Mehendi Tattoo Design:

Flower Mehendi Tattoo Design

En av de vanligaste formerna för tillfälliga tatueringar är naturligtvis den som är gjord med vanliga mehendi. Särskilt i Indien och grannländerna som Pakistan och liknande görs den vanligaste formen av tatueringskonst, särskilt för kvinnor, med Mehandi. På den här bilden kommer du att kunna se en mycket vacker design på damens händer, som är gjord av Mehandi.

36. Tillfälliga skeletthänder:

Tillfälliga skeletthänder

Numera är tillfälliga tatueringar nästan ett raseri bland unga människor, särskilt de som brinner för tatueringar men är osäkra på om de faktiskt kan hålla sig till samma design hela tiden eller inte. Så även den här mycket smarta skeletthanden ser fantastisk ut trots att den är tillfällig. Den hängande stilen ger den ett ännu läskigare utseende. Hur det görs underifrån ser ärmarna ut som att handen verkligen kommer ut underifrån.

37. Scorpion tillfälliga tatueringar för män:

Scorpion tillfälliga tatueringar för män

Detta är en av de bästa tillfälliga tatueringsdesignidéerna eftersom ingen någonsin kommer att förstå att det är verkligt. Först och främst är en skorpion en extremt populär tatueringsidé, och dessutom ser färgnyansen så äkta ut. Få det gjort på baksidan av nacken eller kanske på din biceps, och folk kommer att tro att det är riktigt.

38. Utarbetade tillfälliga kroppstatueringar:

Utarbetade tillfälliga kroppstatueringar

När det gäller tillfälliga tatueringar för män kan ingenting slå tanken på tatueringar, som täcker en stor del av bröstet. Det här är delar av kroppen män försöker skryta med, och tänk om du faktiskt kan få dem att se bättre ut med den här typen av genomarbetade mönster. Det här är särskilt stammönster som är mycket vanliga men ändå ser fantastiska ut.

39. Tillfälliga Dragon Tattoos:

Tillfälliga Dragon Tattoos

Kvinnor och flickor släpar inte alls efter nuförtiden när vi pratar om tatueringar. Dessa djärva mönster, som till exempel djur och drakar, är nu vanliga flickors tillfälliga tatueringsalternativ, och de kan också skryta med det bra. Faktum är att de flesta tjejer inte är säkra på dessa mönster när det gäller att få dem bläckade permanent, och därför är tillfälliga bättre när som helst.

40. Tillfälliga fingertatueringar:

Tillfälliga fingertatueringar

Vi har ofta sett tjejer med små söta tatueringar ovanpå varje finger, och det verkar konstigt men vackert. Detta är också en stamkultur där de kanske får blekna himmelska mönster på varje finger. Detsamma är fallet med tillfälliga tatueringar, som kan användas för detta ändamål. Du kan välja ett antal mönster i det här fallet.

41. Animal Face Tattoo för ben:

Animal Face Tattoo för ben

När det gäller tillfälliga tatueringar för män är djurens ansikten väldigt vanliga och de ser också väldigt smarta ut. Innan du har bestämt dig för vilket djur du tycker skulle passa bäst i din kropp kan du testa flera av de tvättbara klistermärkena, som du kan ändra dag idag för att ta reda på det lämpliga valet att bli inked med.

42. Tillfälliga keltiska tatueringar:

Tillfälliga keltiska tatueringar

Tribal tatueringar är en absolut vurm nuförtiden, oavsett vad du är, en tjej eller en pojke. Det här är också galna mönster, och du bör bara få dem bläck permanent från någon mycket bra plats; annars kan det hela bli förstört. Fram till dess, ta klistermärken som dessa och överför sedan tatueringen till din kropp. Dessa är ljusa och färgglada och ser också riktigt verkliga ut.

43. Tillfälliga drömfångartatueringar:

Tillfälliga drömfångartatueringar

För tjejerna som älskar att hålla det enkelt och sött och beundra tatueringarna med ett ord, är detta något för dig. Du kan få vilket ord du vill och använda det som en vattenklistermärke. Dessa tjejer tillfälliga tatueringar används främst för handlederna eller sådana platser där de ser framträdande ut. Du kan få dem i en mängd olika teckensnitt, och de ser lika bra ut som verkliga.

44. Solens tillfälliga tatueringar:

Sol tillfälliga tatueringar

Smarta män föredrar att klä sig för tillfället, och de smartare föredrar att bli tatuerade enligt deras val, vilket inte är möjligt med permanenta tatueringar. Denna soltatuering är en extremt enkel men ändå snygg när den görs på bara ena sidan av bröstet. Varför vänta med att se het ut när du kan göra det på ett så enkelt sätt. Bär den fina skjortan och knäpp inte upp det hela, annars kanske saker skulle se ännu bättre ut på en solig strand.

45. Stjärntillbakad tillfällig tatuering:

Starry Back Temporary Tattoo

Vi har alla älskat Rihanna -tatueringen som hon har fått på sidan av nacken, och vi har alltid önskat oss något liknande. Nu är det inte så viktigt att få tillfälliga tatueringsdesigner, och varför imitera när du kan bli så mycket bättre? Få bara lite större stjärnor på din väska med halvtvättbara klistermärken och se magin.

46. ​​Underbara tillbaka tillfälliga tatueringar:

Underbara tillbaka tillfälliga tatueringar

Att få hela ryggen bläck behöver definitivt mod men att få en tillfällig tatuering för hela ryggen behöver smarthet. Dessa är så verkliga att du kan få dem gjorda och ändra dem när som helst, och människor kommer säkert att bli förvirrade om de är verkliga eller inte, och du kan sedan luta dig tillbaka och njuta av det roliga.

47. Tillfälliga egyptiska tatueringar:

Tillfälliga egyptiska tatueringar

Det är nästan ofattbart hur underbara dessa tillfälliga tatueringar kan se ut. Den här bilden har speciellt tatueringen med ett ansikte av en egyptisk farao, och det är säkert att du inte kommer att kunna ta reda på om det här är riktigt eller inte. Det ser rikt ut, utsökt gjort och underbart. Prova detta utan ytterligare slöseri med tid.

48. Halsband tillfällig tatuering:

Halsband Tillfällig tatuering

Fashionistorna där ute skulle älska denna tatueringsdesign. Den ännu bättre delen är att den är helt tillfällig men ändå så snygg. Det här är som ett halsband som du kan bära med de passande klänningarna eller kanske med ett grungelook. Detta har också en fjäril på baksidan, och saker ser bara så verkliga ut.

49. Typiska stamband:

Typiska stamband

Denna tatuering är bäst lämpad för de vackra tjejerna där de kan få dessa stammönstrade band påtryckta på sina handleder och se ännu snyggare ut. Det finns inget att bli ledsen över för pojkarna eftersom du kan få dessa gjorda på dina muskler och skryta med dem i stil som ni älskar att göra det.

Översikt:

Tillfälliga tatueringar är som stil uttalanden nuförtiden. Den viktigaste fördelen med tillfälliga tatueringsdesigner är att du kan klä dem efter ditt humör och val, till skillnad från permanenta. Så gör en snart klar!