Skorpionen är stjärntecknet för alla de människor som är födda mellan 24 oktober och 22 november. Detta soltecken representeras av en skorpion. Många människor med detta stjärntecken får Skorpioner som sina tatueringar. Skorpioner är lojala, observanta och kan vara mycket besittningsfulla eller avundsjuka.

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser

Skorpioner som djur är dödliga och därmed extremt läskiga. Således, när de är designade korrekt ser skorpionstatueringar fantastiska ut och lyckas införa rädsla nästan alltid. Ibland får människor Skorpionstatueringar även om det inte är deras stjärntecken. De gillar helt enkelt föreställningen om en skorpion på huden och allt det står för.

Tatueringar av Scorpio Sign Symbol “M”

Här är de 9 bästa Scorpio tatueringsdesignerna för killar och tjejer är följande.

1. Skorpionens symbol med en skorpion:

Skorpionsymbol med en skorpion

En skorpion med en skorpionsymbol ser utmärkt ut. Symbolen gör det uppenbart att Skorpionen står som en representant för stjärntecknet och skorpionen ger den vanliga gamla symbolen ett mer skrämmande och vördnadsväckande utseende. Du kan göra Scorpion realistisk eller välja en stamdesign istället. Du kan till och med lägga till ordet Skorpionen för att göra betydelsen ännu tydligare.

2. En Scorpio Kanji Tattoo Design på nedre delen av ryggen:

skorpion-kanji-tatuering-design-på-nedre delen av ryggen

Kanji är den japanska bokstäverna. Kanji -karaktärer ser vackra ut även om de bara kan läsas av några få. En skorpion med kanji -bokstäver bredvid ser exakt gåtfull och mystisk ut. Bokstäverna kan läsa Scorpion vilket gör tatueringens betydelse tydligare! Du kan lägga till andra element som en flickas silhuett vävd i Skorpionen, vilket på så sätt bidrar till designens gåtfulla utseende.

3. En skorpion med Word Scorpio Tattoo for Women:

En skorpion med ordet Skorpion

En realistisk snygg skorpion med ordet Skorpion bredvid ser riktigt bra ut. Ordet gör det uppenbart att skorpionen syftar på stjärntecknet. Du kan göra det mer intressant genom att lägga till färg eller andra utsmyckningar eller så kan du till och med välja att hålla det bara en enkel skrämmande gammal skorpion med ordet skrivet bredvid.

4. Small Scorpio Symbol Tattoo för flickor:

Liten skorpion -tatuering för tjejer

Den enklaste tatueringsdesignen av alla är att få Scorpio -symbolen. Du kan göra det komplicerat och utarbetat genom att lägga till andra detaljer eller blommönster och färg. Hur som helst tjänar det sitt syfte väl. Medan den förra ser mer sofistikerad och elegant ut, har den senare ett snyggare utseende.

5. A Coy Looking Tattoo of Scorpio Sign Symbol:

Coy ser tatuering av Scorpio tecken symbol

Det finns flera ändringar som kan göras på den typiska Skorpion -symbolen. En innovativ idé är att krypa ihop änden som en djävulssvans, lägga till en rosett och göra spetsen till ett hjärta. Håll hela symbolen svart utom pilbågen som är röd. Sammantaget ser det sött och mysigt ut än vackert och moget.

6. A Star Struck Scorpio Tattoo Design:

Star Struck Scorpio Tattoo Design

Denna design visar Skorpionen inbäddad i ett kluster av stjärnor som strömmar fram från oändligt. Det ser vackert ut och inte nödvändigtvis på ett feminint sätt. Designen väljs av både män och kvinnor.

7. Hjärtformad tatuering med Skorpionen:

Hjärtformad tatuering för skorpionen

Den typiska Skorpion -symbolen kan få en att se mer konstnärlig ut genom att böja den till ett abstrakt hjärta. Denna design är bra att titta på och visar din kärlek till just det stjärntecknet.

8. Skorpionsymbol med blommatatuering på nacken:

Skorpionsymbol med blommatatuering på halsen

När tjejer med Skorpionen som stjärntecken väljer att tatuera sin symbol lägger de i allmänhet till utsmyckningar som stjärnor och blommor till den vanliga symbolen. Det får tatueringsdesignen att se mer vacker och flickaktig ut.

9. Scorpio Constellation Tattoo for Girls:

Scorpio Constellation Tattoo for Girls

Skorpionkonstellationstatueringen ser extremt vacker ut. Detta är en design som är mer vald av kvinnor än män. Du kan lägga till färg på den och göra den mer flickaktigt eller hålla den svart och göra den mer elegant. För att göra betydelsen tydligare kan du lägga till den typiska Skorpion -symbolen.

Fler tatueringsdesigner:

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 1

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 2

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 3

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 4

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 5

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 6

Bästa skorpiontatueringsdesigner och betydelser 7

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 8

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 9

Bästa skorpionstatueringsdesigner och betydelser 10