Eftersom suget efter en tatuering ökar, forskar många och skaparna har uppfunnit en ny teknik för att designa en tatuering som bara är synlig under ultraviolett ljus. I denna teknik i vanligt eller normalt dagsljus är tatueringen nästan osynlig eller några ärr är synliga men så snart det svarta ljuset tänds börjar tatueringen lysa och ser ljus ut och tilltalar ögonen. Dessa UV -tatueringar eller blacklight -tatueringar nypar dina fickor på en högre sida snarare än vanliga tatueringsdesigner eftersom UV -bläcket är ganska dyra.

Bästa Uv Black Light Tattoo Idéer och mönster

Bästa UV Black Light Tattoo Idéer och mönster:

Låt oss ta en titt på de 9 bästa typerna av UV -ljus tatueringar.

1. Underbara UV Light Tattoo Designs:

Underbara UV -ljus tatueringsdesigner

Detta är en cool snygg UV -tatueringsbläckdesign för varje kvinna som vill att fötterna ska fräsa som deras skönhet och mer gnista till den med denna design. Här har damen designat blommade blommor på fötterna och bilden glittrar eller syns bara i UV eller svart ljus faller på den.

2. Spider Web UV Light Tattoo Designs:

Spider Web UV Light Tattoo Designs

Här har bäraren designat ett spindelnät på handleden som liknar att han har fastnat eller trasslat in sig i livet, den här tatueringen färgas i ett UV -ljus så att den bara skulle synas i UV -strålar. Budskapet bakom denna UV -bläck -tatuering skulle förmedlas endast när svarta lampor faller på det annars skulle det vara dolt för andra.

3. Fantastiska UV -tatueringsdesigner:

Fantastiska UV -tatueringsdesigner

Att designa tatueringar kan vara ett bra sätt att uttrycka din kärlek och det visar till och med att dina idéer och tankar är desamma. Här har paret designat små sensationella tangenter på långfingret med UV -bläck för att skildra deras intensiva kärlek till varandra.

4. Scripted UV Light Tattoo Designs:

Scripted UV Light Tattoo Designs

Det finns många tatueringsdesigner som människor vill designa men inte vill att den ska vara synlig så det är en bra idé att designa tatueringen med UV -bläck så att den bara lyser framför dina nära och kära. Här har bäraren ritat ett häpnadsväckande ord som förklarar att människor ska vara glada och sprida lycka överallt.

5. Attraktiva UV Light Tattoo Designs:

Attraktiva UV -lätta tatueringsdesigner

Detta är en idealisk tatuering UV -bläckdesign för människor som älskade nattliv och älskar fest och nattklubbar. Här har bäraren skildrat mousserande drake och vackra blommor över ärmarna med UV -bläck och det skulle lysa när han dansade i golvet och tillför en extraordinär look till sin personlighet.

6. White Ink UV Light Tattoo Designs:

Vitt bläck UV Light Tattoo Designs

Detta är en fantastisk vit UV -tatueringsdesign, en liten musiknot som läggs på bärarens kalv som visar hans kärlek och passion för musik. Här har tatueringsälskaren skisserat designen med vitt bläck så att den ser otroligt subtil och unik ut under UV -strålar.

7. Fantastiska UV Light Tattoo Designs:

Fantastiska UV -lätta tatueringsdesigner

Detta är den bästa UV -tatueringsbläckdesignen för kvinnor som du vill lägga till ett mer charmigt utseende på deras personlighet genom att tatuera stjärnor i olika storlekar på magen och sidorna av kroppen. Detta är en perfekt tatuering UV -design för kvälls- eller sena kvällsfester om när det lyser ger det dig ett häpnadsväckande utseende.

8. Härlig UV -reaktiv tatueringsdesign:

Härlig UV -reaktiv tatueringsdesign

Denna tatueringsdesign har designats med UV -reaktivt bläck vilket betyder att bilden bara skulle synas under UV -ljus och är säker att använda. Här har tatueringsälskaren stylat en liten rolig varelse till hands och lagt till ett stiluttalande till sitt utseende.

9. Imponerande UV Light Tattoo Designs:

Imponerande UV -tatueringsdesigner

Detta är en extraordinär tatueringsdesign med UV -bläck där duvfågeln bär ett hjärthängande i munnen när bäraren vill förmedla att han har blivit kär. När UV -strålarna faller på designen ser den fantastisk och lysande ut.

Du kan skildra vilken typ av design som helst med denna teknik som tilltalar dig mest och till och med ger ett charmigt och utökat utseende ditt utseende. Men när du tatuerar denna tatuering måste du vara extra försiktig eftersom denna tatuering inte bör utsättas för UV-strålar i nästan 2-3 månader efter piercing eftersom strålarna kan skada bläcket och det kan glöda eller lysa i UV-ljuset. Så du måste vara extra försiktig när du tatuerar denna design.