Djur har alltid varit en integrerad del av tatueringsdesigner. Flera djur ingår i olika mönster över hela världen. Ormar som andra djur ser utmärkta och avskräckande ut när de bläckas på din kropp. Realistiska ormtatueringar är de mest skrämmande. De kräver en viss djärvhet för att bli klara och gör det därför omöjligt för människor att röra med dig när du väl har det. Återigen kan du hålla ormen realistisk eller göra den konstnärlig eller abstrakt.

ormtatuering

Ormar är viktiga i många kulturer och ingår i viktiga gamla symboler. I många kulturer representerar ormar svek och förräderi. Således får människor ofta ormtatueringar för att påminna dem om någon som en gång bröt sitt förtroende.

Olika stilar och typer av ormtatueringar för män och kvinnor:

Här är de bästa ormtatueringsdesignerna som hjälper dig att välja mellan.

1. En ormtatuering på armen:

En ormtatuering på armen

Många får ormtatueringar för att de är reptilälskare och inte bara för att ormen ser bra ut. Dessa reptilälskare kan också vara fans av bågskytte. För dessa människor är denna design perfekt. En orm som krullas runt en pil ser inte bara skrämmande ut, utan för dem ingår de två sakerna de älskar mest i världen. Så det ser fantastiskt tatuerat ut på deras armar.

2. Snake Skull Tattoo Design på bröstet:

Ormar och skalle tatuering

Otrevligt snygga ormar krullade runt en sprucken skalle som också har ett mordiskt uttryck är en annan bra tatueringsdesign. Denna design har ett mer upproriskt utseende och är inte riktigt trevlig att se på. Men om ditt syfte att be de som stirrar på din kropp tänka på sitt eget företag, kommer denna tatuering att göra mirakel när du gör det.

3. Artistisk full ormtatuering på armen:

En ormsvans när huvudet försvinner i huden

Denna design är realistisk och verkligen läskig. Det visar en orm som försvinner i hudens veck. Den är skickligt gjord och ger faktiskt utseendet att en slemmig orm slirar på din arm och på något sätt har lyckats bryta sig in i din hud!

4. Rattlesnake Infinite Tattoo on Hip:

Rattlesnake Infinite Tattoo on Hip

En orm krullad i det typiska åtta formade tecknet för oändligt ser bra ut. Det representerar oändligt och hur det är en lockfälla som alltid kommer att locka dig att ta reda på det och sedan förfärda dig till ditt slut. Det visar i allmänhet ormen som äter sin egen svans till slut.

5. En ormkrullad tatuering på fotleden för tjejer:

En ormkrullad tatuering på fotleden för tjejer

En orm som är böjd runt din fotled ser bäst ut när den är färgad och ser mer verklig ut än konstnärlig. Det ger utseendet att det är klart att slå och det lyckas göra just det genom att slå rädsla i hjärtan hos dem som tittar på det!

6. En enkel svart ormtatuering för tjejer:

En enkel svart ormtatuering för tjejer

En enkel svart ormsiluett ser konstnärlig och cool ut. Ormen kan vara i vilken hållning som helst. Det visas i allmänhet som en spiral med en gafflad tunga i slutet. Även om denna design ser mest elegant ut i svart kan den se bra ut i alla andra färger också!

7. Ormar sammanflätade tatueringar:

En romantisk sammanflätad ormtatuering

Två sammanflätade serpentines ser grymt romantiska ut. De kan böjas för att göra andra former eller bara visas mot varandra. Det övergripande utseendet är av två ormar som omfamnar.

8. Realistisk Python Head Tattoo på bröstet:

Realistisk Python Head Tattoo på bröstet

Denna design ser imponerande ut. Det ger dig den vågade kanten som säger åt andra att backa och inte våga röra med dig. Oavsett om du visar tänderna och den gafflade tungan eller väljer att hålla ormens mun stängd är ditt val.

9. Cirkulär ormtatuering för män:

En orm som äter sin svans -tatuering

En orm som äter sin egen svans är den gamla kinesiska symbolen för makt och magi. Det representerar oändligt och ormen är i allmänhet en gammal kinesisk orm. Den övergripande designen ser arkaisk ut och är meningsfull förutom att den är snygg.