Sjömans tatueringar är tatueringarna, som har olika symboler för sjömän som tatuering av ankare, drake, svalor, rep runt handleden och mycket mer. Dessa tatueringar är mycket vanliga i amerikansk militär och marin. Sjömans tatueringar skildrade något och deras syfte var att spela in några händelser och upplevelser av marint liv.

Sailor Tatueringar Med Bilder

Tatueringar har nu blivit en populär tradition bland sjömän som kallas traditionella sjömanstatueringar. Varje sjömanstatuering har en mening.

Bästa och snygga sjömanstatueringar:

Här är några av sjömanstatueringsdesignerna för ditt mode och stil.

1. Sailor Anchor Type Tattoos:

Sailor ankare tatueringar

En enda sjömansankertatuering innebär att sjömannen har seglat över Atlanten eller förblivit medlem av handelsfartyget. Det är en symbol för säkerhet och stabilitet. Sådan tatueringsstil är också känd hos ungdomar.

2. Hula Girl Sailor Tattoos:

Hula Girl Sailor Tattoos

Sailor girl tatueringar är bara fantastiska och är så mycket attraktiva. Hula -tjejer anger att sjöman har varit på Hawaii. Dessa tatueringar är underbara i färgen och det här är bästa tatueringar. De kan ha bilder på en sjöjungfru eller en tjej i fartyget. Denna design är lite unik och symboliserar något annat mönster.

3. Rep runt handledstatueringen:

Rep runt handledstatueringen

Den symboliserar en sjöman som en däckhand som upprätthåller skrov, däck och lasthantering. Dessa tatueringar kan också bäras av vanliga människor genom att anpassa det med ikoniska bilder som kompasser och klockor. Istället för armband eller kedja kan du prova denna design på din handled.

4. Golden Dragon Sailor Tattoo:

Gyllene drake sjöman tatuering

Om sjömannen har passerat den internationella datumgränsen symboliserar den en gyllene draktatuering. Den här är en klassisk design för sjömän alltid.

5. Fullt riggad skeppsseglare tatuering:

Fullt riggad skeppsseglare tatuering

Detta kan vara en tatuering av det fullt riggade skeppet sedan så många åldrar. Den skildrar att sjöman hade varit runt Kap Horn. Den är tillverkad på baksidan av en kropp.

6. Nautical Star Style Sailor Tattoo:

Nautisk stjärnstylt sjömanstatuering

Det är symbolen för sjömannen som alltid kan hitta hem. Den liknar en kompassros. Den är utformad som en femkantig stjärna i mörka och ljusa nyanser. Om du är ok med normal men iögonfallande design får du den här designen för att fånga dina vänners uppmärksamhet.

7. Swallow Type Sailor Tattoo:

Svälj typ sjömanstatuering

Denna tatuering gillas av sjömännen eftersom den symboliserar att alltid ha tagit sig till stranden och sedan kommit hem säkert i bekvämligheten av sina nära och kära. Denna mönsterstil är favorit bland tjejer; de får en bra titt på denna design.

8. Håll fast sjömanstatuering:

Håll fast sjömanstatuering

Det är en lycka tatuering som seglare hoppas ger dem lycka till. Håll och fast betyder att matrosen inte kommer att släppa linan oavsett vad. Detta är en meningsfull design, prova detta för din attityd visa upp.

9. Kompass Rose Pattern Sailor Tattoo:

Kompass Rose Pattern sjömanstatuering

Det är en annan lycka tatuering som symboliserar eller innebär att sjömannen kommer att hitta sin väg att gå hem säkert. Dessa tatueringar följer den stora designen samma som magnetisk kompass. Ungdomar gillar att prova denna tatuering, få en bra recension av din design.

Sjömans tatueringar ger eller hjälper till att bevara kulturen hos sjömän vidskepelse. Även om sjömanstatueringar är gamla men de har sann mening. De nautiska ärmtatueringarna är ett unikt sätt att hedra alla marinens förfäder och också fira andan hos den äkta äventyraren som varken fruktar för stormen eller monstren i dem. När du hittar en bra tatuerare som den gången diskuterar nya kommande mönster på sjömanstil tatueringsmönster.