Den där röda nässkrattkillen är vad vi tänker på när vi pratar om clownen. Denna standardbild av clownen kan också visas upp i en annan bildram och när detta skisseras som en tatuering är det ett riktigt kreativt arbete som helt enkelt behövs för att uppskattas.

Clown tatueringsdesigner

Snygga och bästa clowntatueringsdesigner:

För att få en bra uppfattning om dessa olika bilder av clown här är de 9 bästa clownernas tatueringsdesigner med bilder!!

1. Skrattande Clown Tattoo Design:

Skrattande Clown Tattoo Design

Den skrattande clownen är definitivt det första valet när vi tänker på clowntatuering. Denna tatueringsdesign passar bra som en armtatuering för både tjejer och pojkar. Clownans tatuering skildras med ett öppet tappat käftskrattande ansikte.

2. Crying Face Clown Tattoo Design:

Gråtande ansikte Clown tatuering design

Detta är ett av de andra ansikten som presenteras av designers där clownens ansikte fäller tårar och populärt kallas gråtande ansikts tatuering som kan färgas som en arm eller ben tatuering design.

3. 3D Clown Face Tattoo Design:

3D clown Face tatuering design

3D -clowntatueringen har definitivt fått sin betydelse för sin magnifika syn och design. Bilden ritad i 3D -bilden är mycket kreativ med minutiöst detaljerat arbete som kräver ganska mycket tålamod och tid.

4. Evil Clown Tattoo Design:

Ond clown tatuering design

Ondskan är den andra sidan av den skrattande tatueringsdesignen. Denna onda ansikte skrämmande clown tatuering är färgad med ett enda bläck eftersom färgglada tatueringar kan ta mycket tid att måla varje del av ansiktet. Denna onda tatueringsdesign som många barn gillar att ha.

5. Arg Clown Tattoo Design:

Arg Clown tatuering design

Den arga ansiktet clown tatuering brukar inte bäras tatuering design på grund av dess negativa känsla som frambringas av designen, men många ungdomar har denna tatuering har det som en tillfällig som kan raderas efter några veckor.

6. Girl Clown Tattoo Design:

Flicka Clown tatuering design

Flickan clown tatuering design är en ny design som har fått mycket uppmärksamhet från kvinnors publik. Sedan clownen förut var det bara bläckat med människans ansikte i åtanke, men den här tjejtatueringen med långt hår och en countryflickhatt är en superkul given av designers.

7. Skallclown tatueringsdesign:

Skallclown tatueringsdesign

Clown skalle tatuering är en vanlig tatuering design, men hur detta skalle ansikte tas fram är höjdpunkten och utmaningen för designers att bläck dem. En sådan utmaning är skallen clown tatuering mönster. För att göra det roligare är en fånig skalle -tatueringsdesign färgad runt armen.

8. Box Spring Clown Tattoo Design:

Box Spring Clown Tattoo Design

Denna innovativa och roliga snygga clowntatueringar, som reser sig från vårboxen kan vara en av de kreativa och skrattande designerna. Clownens ansikte är målat med färgglada färger. Ögonen är ganska stora med små nervdetaljer med ponny -öron.

9. Glad och ledsen Clown Face Tattoo Design:

Glad och ledsen Clown Face Tattoo Design

Glad och ledsen clown ansikte ärm tatuering kan få fram en dubbelsidig ansikte av en människa på ett konstnärligt sätt. Det lyckliga ansiktet är helt annorlunda målat med ett starkt leende ansikte och det gråtande ansiktet färgat med ett öppet mungråtande ansikte. Le nu och gråta senare är temat bakom tatueringen.

Designen för glatt ansikte är definitivt den mest älskade designen av alla åldersgrupper, men de andra känslorna som arg, ledsen, ond, gråtande ansikte kan vara en av tatueringarna som är en av de faser där vi befinner oss under ett sorgligt och känslomässigt ansikte av vårt liv. Dessa tatueringar kommer att lära dig lektionen i ditt liv; få ett positivt ansiktsmönster för dina positiva ambitioner.