B Letter Tattoo Designs

Letar du efter inspiration för att få en tatuering med bokstaven B? Oavsett om du vill tatuera ditt namn eller namnet på din älskade kommer du att inspireras av B -tatueringsmallarna som nämns i den här artikeln. Du kan uttrycka djup kärlek och kraftfulla känslor med enkla tatueringar med en bokstav. Så, låt oss gå igenom den här artikeln för några svårfångade men vackra B -tatueringsdesigner utan vidare.

Topp 20 B Letter Tattoo Designs:

Bokstaven B tatuering är en tatuering i alfabetet som kan uttrycka kärlek och betydelse utan att använda för många bokstäver. Istället för detaljerade tatueringar kan par, unga eller äldre vuxna få dem. Du kan lägga till element enligt ditt personliga val och se skillnaden.

1. Hjärta B brevdesign på handleden:

Hjärta B brevdesign på handleden

Även om bokstaven B tatuering kan vara ganska okomplicerad, kan det vara attraktivt att lägga till ett sött litet hjärta i fortsättning till alfabetet. Denna tatuering ser bäst ut i små och medelstora och kan vara ett utmärkt alternativ för din handled. Oavsett kön kan människor i alla åldrar få det, men kvinnor brukar föredra det.

2. B Letter Tattoo med blommor:

B brev tatuering med blommor

Om du vill hedra någon du älskar kan den här B -tatueringen täckt med blommönster vara ett bra sätt. Designen representerar kärlek och romantik med tillägg av vackra blommiga element. Tillägget av citatet “Jag älskar dig med körsbärsblommorna indikerar att dina känslor uttrycks vackert.

3. Fet B Letter Tattoo Design:

Fet B Letter Tattoo Design

Ibland går enkla saker långt för att uttrycka enorma känslor. Denna tatuering med bokstav b är ganska enkel och är lämplig för människor i alla åldrar oavsett kön. Du behöver inte lägga till några andra element i det här mönstret eftersom det är ett enkelt val och ser tillräckligt ut i sig.

4. Cursive B Letter Tattoo On The Hand:

Cursive B Letter Tattoo på handleden

Handlederna är ett av de vanliga områdena där människor får en tatuering, särskilt tatueringar med en bokstav-kursiva bokstäver med vackra kurvor i början och slutet, vilket gör ett imponerande utseende. Även om du kan få den här designen graverad med svart bläck, kan du testa att experimentera med andra färger om du vill.

5. Robust B Initial Tattoo:

Robust B Initial Tattoo

Kalligrafi är ännu ett teckensnitt som blir allt populärare bland tatueringsentusiaster eftersom det ger användaren variation. En annan unik egenskap är att den nedre delen av bokstaven är fylld med svart bläck, och den övre delen lämnas klar och skapar en svartvit effekt. Du kan öka storleken och få denna magnifika design på dina axlar eller rygg.

6. B Letter Tattoo med färgad krona:

B brev tatuering med färgad krona

Om du är uttråkad med svartfärgade tatueringar kan tillägg av färger göra stor skillnad. Bokstaven B är gjord med svart bläck, och designens övergripande utseende förbättras fler gånger med den ljusröda kronan på toppen. Men det behöver inte vara rött; du kan experimentera med olika färger enligt din smak.

7. B Letter Tattoo With A Heart:

B brev tatuering med ett hjärta

Hjärtan och enkla bokstäver är en perfekt kombination som hjälper dig att uttrycka din kärlek till bokstaven visuellt. Hjärtat är vackert kombinerat i alfabetet B och skapar en hägringseffekt. Denna tatuering ser exceptionell ut på handleden eftersom du kan skryta med stil.

8. Snygg B -alfabetstatuering på halsen:

Snygg B alfabetet tatuering på halsen

Även om det här mönstret ser feminint ut, beroende på storlek, föredrar alla män och kvinnor det. Skuggeffekten är ett av de vanliga mönstren, och de vackra kurvorna i denna tatuering höjer designen ytterligare. Halsen kan vara en perfekt plats att få graverat detta snygga bokstaven b.

9. B Alfabetet tatuering fylld med natur:

Alfabetet tatuering fylld med naturen

Vi älskar alla naturen, eller hur? Denna B -tatuering på armen kan vara ett perfekt sätt att representera din kärlek till bokstaven och miljön vackert och konstnärligt. Till skillnad från vanliga tatueringar använder denna design flera färger som väcker designen till liv. Du kan få denna tatuering på din axel, rygg eller nacke för tillräcklig synlighet.

10. Färgglada bokstav B i hjärtform:

Färgglada bokstaven B i hjärtform

Detta eleganta B -brev i en hjärtatatuering är vackert utformat i bärarens hud. Akvarellbakgrunden över alfabetet ser estetiskt tilltalande ut. Denna design ser ganska fantastisk ut, speciellt om du letar efter ett konstnärligt placerat färgstarkt alternativ.

11. B Letter Tattoo nära halsen:

B brev tatuering nära halsen

Axeln är ännu en vanlig för dig att få en tatuering graverad. Denna tatuering ser könsneutral ut och är lämplig för människor i alla åldrar. Du kan antingen skryta med din off-shoulder klänning eller täcka upp den för din bekvämlighet och val. Det ser exceptionellt ut i svart bläck.

12. Stor bokstav B med en krona på toppen:

Versal B med en krona på toppen

Om du är ett fan av att lägga till en kunglig look till din kroppskonstensemble men inte vill gå överst, kan denna design vara ett exceptionellt val. Även om alfabetet ser enkelt ut, skapar den vackra kronan ett helt nytt utseende på designen. Du kan använda ett stänk av färger om du vill, men svart bläck ser också bra ut.

13. Royal B Letter Tattoo On The Arm:

Royal B Letter Tattoo på armen

Om du letar efter en kunglig look för din B -tatuering kan den här vara ett lämpligt val. Bokstaven B ser snygg ut, och tillägget av en krona ovanpå bokstaven ger denna enkla bokstav en kunglig finish. Även om hela kronan är i grå nyanser, gör placeringen av olika färgade stenar designen som helheten sticker ut.

14. Snygg B Letter Tattoo med en blommande vinstock:

Snygg B brev tatuering med en blommande vinstock

Du kan lägga till lite av en kant med blommiga eller naturliga element till enkla alfabetstatueringar. Den vackra blommiga vinstocken dekorerad med bokstaven B -tatuering ser vacker och feminin ut. Beroende på ditt personliga val kan du lägga till lavendel eller körsbärsblommor, så att den enkla tatueringen ser snygg ut.

15. Enkla teckensnitt för B -tatueringar:

Enkel teckensnittsstilar för B -tatueringar

Många föredrar enkla mönster som är överarbetade, särskilt när det gäller tatueringar i alfabetet. De kurviga kanterna på B -bokstaven ger det utseendet att kombinera den övre delen av ett hjärta. Om du inte vill använda färger ser denna tatuering exceptionell ut i svart bläck. Den är lämplig för alla kön oavsett ålder.

16. B Letter Finger Tattoo:

B Letter Finger Tattoo

Fingertatueringar blir snabbt populärare, särskilt enbokstatueringar eftersom de upptar lite utrymme. Många gifta par väljer fingertatueringar som en form av romantik. Genom att gravera en stor bokstav B och ett hjärta på ringfingret kommer du att kunna representera din kärlek till personen på ett permanent sätt.

17. B Letter Tattoo With A Fairy:

B brev tatuering med en fe

Den här b -stilen i denna tatueringsdesign ser vacker ut; de djärva linjerna och teckensnittet i alfabetet sticker ut. Det unika med denna tatuering är tillägget av en älva som kan symbolisera den person som är associerad med brevet för att vara en skyddsängel. Du kan antingen få det gjort med svart bläck eller experimentera med färger.

18. Angel B Letter Tattoo With Wings:

Angel B Letter Tattoo med vingar

Om du letar efter något personligt kan du ta inspiration från denna design. Den kursiva bokstaven B i mitten har vingar på vardera sidan och en gloria på toppen, vilket gör det till ett perfekt änglans utseende. Människor får dessa typer av tatueringar om de vill tillskriva änglalika drag till personen de älskar.

19. B brev par tatuering med oändlighet symbol:

B brev par tatuering med oändlighet symbol

Detta är en tatuering där två bokstäver med en oändlig symbol får det att se ut som att kärleken mellan paret är oändlig. Versalerna B och F är bundna med oändlighetssymbolen, och denna tatuering ser exceptionell ut på alla oavsett kön. Du kan också experimentera med färger om du vill ge tatueringen en unik touch.

20. B Letter Tattoo Design med krona:

B Letter Tattoo Design med en invecklad krona

Vi har alla tittat på många kronor på tv eller internet. Men om du är ett fan av kungligheter och vill införliva det i din kroppskonst, kan denna design vara ett perfekt val. Den snygga bokstaven B toppas av en krånglig krona som inte ser mindre ut än en kung.

Slutgiltiga tankar:

Om du undrar hur du tatuerar ditt B -brev, hoppas vi att den här artikeln har gett dig tillräckligt med variationer. Innan du får en design permanent graverad på din kropp, se till att du går igenom mönstren och slutför en design för dig själv. Du kan göra ändringar enligt dina önskemål och lägga till en personlig touch. Glöm inte att meddela oss om du tyckte att den här artikeln var till hjälp.