Nybörjarguide för att tatuera sig

Vet du att du ska tatuera dig? hur får man en tatuering? Att få bläck verkar väldigt häftigt nuförtiden. Konsten blir också ganska populär. När vi vill ha ett konstverk eller något som har betydelse för våra liv tenderar vi att göra en bläckfri form av det. Det finns olika typer av dessa mönster som du kan göra på din kropp. Inte bara på dina händer eller ben, dessa dras upp på olika delar av kroppen. Inte för att folk är rädda för att göra det här, men problemet står på om du inte gillar den design du hade gjort nyligen.

Det kan finnas inkonsekvenser, färgerna kanske inte passar din hy eller att du kanske inte gillar designen eller vill göra om det här. Bortsett från all stickande smärta som en person måste gå igenom när han eller hon gör en specifik design på kroppen, är kostnaden också en faktor. Inte bara så mycket spelar hygien och säkerheten för att nålarna passar din hud också mycket.

Dessa dagar kan du få laserborttagningar som kostar dig ganska mycket och du kan få bort färgerna. En annan faktor kvarstår att om du är lättsinnig för att bestämma vilken design du vill ha, kan du behöva göra det och göra om det igen och igen tills du kan lindra att du är nöjd med designen. Utöver det finns det några överväganden som du måste tänka på när du planerar att få en tatuering av några permanenta färger i din hud, oavsett vad orsaken eller orsaken bakom det kan vara.

En högupplöst bild av en flicka med en tribal tatuering i nedre delen av ryggen

Här är de 5 sakerna du behöver veta innan du tatuerar dig med några permanenta färger på en viss del av din kropp.

Enkel och enkel nybörjarguide för att tatuera sig:

1) Välj rätt design: Du måste antingen välja en förutbestämd design eller få något skräddarsytt. Din konstnär hjälper dig att välja en korrekt design enligt platsen där du vill ha den. Så prata med honom eller henne ordentligt innan du får det.

2) Bestäm storleken: Du måste vara säker enligt din budget och även enligt din lämplighet att hur stor eller liten du vill att den ska vara. Om du vill ha något mycket detaljerat, då måste du göra det stort eller om det är en liten sak för handleden eller axeln som ett teckensnitt så kan du ha det i små.

3) Prata med din artist om det: Du måste välja en bra artist för permanent färgning. Prata om avgifterna och färgernas lämplighet enligt din hy.

4) Hygien: Du bör ha rätt kunskap om att de använda nålarna är nya, och din konstnär bär handskar när du gör detta.

5) Vid borttagning: Om du skulle kunna känna att om du efter att ha haft bläcket, om du inte gillar det, vill ändra designen, bör du behålla lite extra pengar och även ha kunskap om de kliniker som tillhandahåller denna tjänst. Men om du har pengar att spendera är det inte problematiskt. Men det kan kosta dig en stor summa pengar. Detta bör kosta cirka 2500 INR till 3000 INR ungefär för varje kvadrattum.