Polynesiska tatueringar blir väldigt populära i dessa dagar. Olika människor och även många kvinnor har dessa mörka och tjocka mönster på kroppen. Detta är ganska konstnärligt men du bör vara försiktig med hur stor design du vill sporta. Ofta, precis som alla andra former av antik konst, görs dessa med tjocka bläck som antingen är mörkröda eller svarta. Dessa kommer djupt in i epidermala skikten och blir mycket svåra att ens få en täckmönster gjord eller att ta bort med en laserborttagning. Därför kan det även finnas fläckar och spår av bläck som gör att din hudyta ser fläckig ut även om du tar ut en stor summa pengar.

Polynesiska tatueringsdesigner med betydelser

Därför bör du söka råd från en professionell konstnär innan du gör något som en storskalig design. Om du vill kan du också anpassa olika mönster för att passa din smak. Detta kan ta mer pengar och du måste gå till en artist som gör anpassningar. Du bör också testa något tillfälligt innan du går till bläcket. Du kan också få olika typer av associerade mönster som hibiskus och andra blommiga format om du vill göra detta i ett tjejformat. Dessa kan införlivas i dessa typer.

Bästa polynesiska tatueringsdesigner:

De polynesiska tatueringarna ger bäraren ett mycket attraktivt utseende när de väljs korrekt. Denna säsong försöker se trendig ut med någon av de polynesiska tatueringarna som passar din textur och färg. Nedan visas de 15 bästa typerna av polynesiska tatueringsdesigner som kan inspirera dig till din design. Du kan också få liknande anpassade mönster enkelt gjort.

1. Tatuering på axlarna:

Polynesiska tatueringsdesigner 1

Detta är en tjejtypdesign och du kan få liknande tatueringar gjorda över axlarna. Du kan också få blommönster gjorda med olika former av mönster som den här designen. Det är en av de bästa polynesiska tatueringsdesignerna för kvinnor.

2. Spinal tatuering:

Spinal tatuering

Detta är en polynesisk tatuering i ryggraden som kan göras som vävmönstret i tältet hos dessa stamfolk. Du kan också få något liknande gjort om du vill ha en vertikal design. Denna tatuering blir populär inte bara bland män utan också i tonårstjejerna på högskolorna. Detta mönster är speciellt för det bakre området som ses på bilden. Denna tatuering betyder styrka och kraft. Längden kan utföras till nedre delen av ryggen för att göra den så lång som du vill.

3. Halvärmad polynesisk:

Halvärmad polynesisk

Detta är en halvärmad polynesisk design som du kan göra med andra tillhörande mönster. Dessa är ganska trendiga nuförtiden och många människor sportar dessa. De långa och mörka linjerna med kurvor ökar dess skönhet. Den spjutformade designen ger den ett unikt utseende som liknar hennatatueringarna. Denna tatuering kan också bäras på benen och ryggen.

4. Tribal polynesisk:

Tribal polynesisk

Detta är en annan form av tribal tatuering och du kan också göra detta till halva armarna. Du kan också förlänga detta mönster till handlederna och du kan göra andra mönster med detta och sedan förlänga detta till baksidan eller andra positioner i kroppen. Mönstret är så pass lämpligt för biceps eftersom det ger en cirkulär form i början och senare blir fyrkantig. Detta kan också bäras på revbenen.

5. Polynesisk helärm:

Polynesisk helärm

Detta är en trendig polynesisk design som har gjorts på armarna. Detta är ett fullärmad konstverk och du kan enkelt göra detta med valfri färg. Den unika designen med grå inre skuggor ger den ett fantastiskt utseende. Det är mestadels färgat av brottarna. Det börjar bli trendigt bland många unga.

6. Tribal mönster tatuering:

Tribal mönster tatuering

Om du vill få tribal tatueringsmönster på dina olika positioner i kroppen som armar och även på sidokroppen som sidan av ditt huvud, kan du hämta inspiration från mönster som bilden ovan. Olika geometriska former gör denna tatuering unik. De utförs i stor utsträckning av de flesta ungdomar i Amerika och afrikanska regioner.

7. Geometrisk polynesisk tatuering:

Geometrisk polynesisk tatuering

Detta är en geometrisk polynesisk tatuering. Du kan också testa dessa former av traditionella och stammönster för dig själv. Dessa kan också kombineras med blommönster i geometriskt format och det kommer att se ut ungefär som bilden ovan. Blommor sägs vara en symbol för kärlek, omsorg och passion etc. Därför bär denna tatuering sådan betydelse till viss del. Detta är en av de polynesiska tatueringsdesignerna för män.

8. Polynesiska och maorier:

Polynesisk och maori

Detta är en polynesisk och Maori tatuering design. Du kan få något liknande på hälften av armarna. Du kan också senare utöka dessa med andra mönster och du kan också anpassa dessa efter din komfortförmåga. Denna tatuering passar bäst på armarna eftersom den ger en perfekt cirkulär form enligt biceps. Denna tatuering utförs i stor utsträckning av brottare, militanter och dansare för att visa sin makt.

9. Polynesisk tatuering i hela benet:

Full Ben Polynesian Tattoo

Detta är en mycket trendig polynesisk tatuering som har gjorts på hela benen. Detta är för dem som vill ha design gjorda på benen. Du kan också använda valfri färg för denna design. De stora formerna gör det vackrare. Denna tatuering utförs starkt av kvinnor.

10. Tiki Polynesian Tattoo:

Tiki Polynesian Tattoo

Tiki är en människotatuering som symboliserar polynesiska halvgudar, som liknar förfäder. Denna typ av polynesisk tatueringsdesign spelar en viktig roll i den polynesiska traditionen. Deras enkla mening är skydd. Tikitatueringens organ dras isär för att tydliggöra olika betydelser av varje del. Ögonen, näsan, sidoytorna, munnen, etc. är några viktiga ansiktsorgan i Tiki som ska representeras korrekt. Denna typ av tatuering utförs i stor utsträckning på axlar och rygg av män.

11. Polynesisk tatuering med skaldesign:

Polynesisk tatuering med skaldesign

Dessa typer av polynesiska tatueringar symboliserar livslängd, skydd, fertilitet, fred och välbefinnande. Sköldpaddans skaldesign har en viktig plats i sådana tatueringar. Det är en av de viktigaste havsdjur i den polynesiska stammen. Sådana tatueringar har blivit trendiga bland studenter och andra yrkesverksamma. Oftast bärs denna tatuering på armarna och ryggen för att ge en korrekt bild.

12. Oceanisk polynesisk tatuering:

Oceanisk polynesisk tatuering

Denna polynesiska tatueringsdesign för män innehåller en naturlig funktion, havet. I allmänhet symboliserar sådana tatueringar döden eller världen efter döden. Men å andra sidan är havet också en matkälla för dem, därför symboliserar det också liv, uthållighet och fertilitet. Havets vågor används för att ge tatueringen en cirkulär form och indikerar våra förfäders hem. Denna tatuering finns i stor utsträckning i cirklar som trycks på axlar, nacke och rygg.

13. Enata Polynesian Tattoo:

Enata Polynesian Tattoo

Ordet “Enata” betyder människa och Gud. Denna polynesiska tatuering betyder liv, äktenskap, familj, släktingar etc. När Renata Polynesian tatuering kombineras med en varelse, symboliserar det försvar. Medan samma tatuering när den färgas med en omvänd varelse betyder fiende. Dessa typer av mönster ses oftast i halvcirkelformade former, vilket indikerar himlen. De bärs mycket på armarna och ryggen av idrottsmannen, brottare, militanter etc..

14. Gecko Polynesian Tattoo:

Gecko Polynesian Tattoo

Denna polynesiska tatueringsdesign inkluderar Gecko, vilket betyder ödla. Geckos tros vara representationer av Gud eller förfäder. Man tror att denna typ av varelser kan tala direkt till Gud, liksom de är Guds dolda spioner. Man tror också att de ger lycka till den som bär den i sin tatuering och levererar döden till sina fiender. De symboliserar främst återväxt och överlevnad. Medan de är i maori -stammen används dessa mönster som vägledning till det onda. Detta är en av de populära polynesiska tatueringsdesignerna för tjejer.

15. Soliga polynesiska tatueringar:

Soliga polynesiska tatueringar

Denna typ av polynesiska tatueringar för män finns oftast bara i rundformade tatueringar. Nästan alla stammar runt om i världen tillber solen som Gud. Den symboliserar rikedom, briljans, ledarskap, storhet etc. Den stigande solen indikerar återfödelse, hopp, en ny början etc. Solnedgången indikerar död, ondska, sorg etc. Betydelsen av sol i den polynesiska tatueringen varierar beroende på vilken design som valts . Mestadels används solens strålar i tatueringarna. Dessa tatueringar har en stor positiv effekt på ens liv om de väljs korrekt.

De polynesiska tatueringsdesignerna har ett brett utbud av unika tatueringsdesigner att välja mellan. De har en annan betydelse när de är associerade med olika former i designen. De är i princip utformade från stammarna som bor på ön och innehåller därför olika former av naturresurser i sin tatuering, till exempel solen, havet, vågorna och ödlorna osv. Denna polynesiska tatueringsdesign för män blir nu också populär bland kvinnor. Så om du brinner för öar kan du få en polynesisk tatuering och njuta av din passion.