Sådan typ av kisttatueringsmönster har restaurerats några gånger tidigare, trevligt agnostiska strukturer eller mönster är äntligen gudomliga i kulturen. Tatueringar får nu en ny advent när den dekoreras med något farligt eller bisarrt när det ses bläck för första gången.

Bland den otroliga listan har kisttatueringen och kisttatueringarna tagit sin egen privata plats. Ändå har båda sin egen betydelse; människor blir i allmänhet förvirrade mellan dem.

Kisttatueringar för män

Fantastiska och fruktansvärda kisttatueringar för män:

Låt oss rensa ut din förvirring med hjälp av kisttatueringsdesigner som i stor utsträckning antas av ungdomarna idag.

1. Ögon-, tår- och roskisttatueringar:

Ögon-, tår- och roskisttatueringar

En populär design av traditionell kisttatuering får här en känslomässig beröring med ögon och tårar som trycks på kistan. Tatueringen är det bästa engagemanget för en kvinna som har varit nära ditt hjärta.

2. Sov gott Kisttatueringar:

Sov gott kisttatuering

Kisttatuering blixtmönster när de sover väl design, med en skalle i, ger ett fantastiskt utseende för några som vill verka farliga för andra. Kistan är fylld med en skalle i den, med ett inslag av sömnbrunnband på den.

3. Comic Coffin Tattoos:

Komisk tatuering för kistan

Letar du efter något seriöst men ändå komiskt! En skrattande kisttatuering motiverar verkligen ditt val. Tatueringen ges en 3D -touch som visar en skalle som kommer ut ur kistan med ett stort leende, huvudlås och en spindel ovanpå.

4. Devil Coffin Tattoos:

Djävulskisttatuering

Vill du visa den onda sidan av ditt liv! En grå och svart kisttatuering med en dam som håller ett skelett i kistan är vad du letar efter. Skelettets grå skuggning och den mörka kistan ger en välkombination som kan uttrycka din negativa sida.

5. Kiststadstatueringar:

Kista stad tatuering

Populärt känd som kiststadstatuering, representerar tatueringen designen av döden runt omkring som är en bild av Moses Lake. Mittansiktet representerar också dödsregeln. Färgnyanserna och de mindre mönstren ökar tatueringens farliga utseende.

6. Angle Coffin Tattoos:

Vinkel kista tatuering

Vill du ägna en tatuering till någon som gav ditt liv en ny syn! Vinkeltatueringskistdesignen med vingar och ett lås på den skulle korrekt visa dina känslor relaterade till personen.

7. Dragon Coffin Tattoos:

Dragon kist tatuering

Gotisk kisttatueringsdesign med grå, vita och svarta färger ger en unik touch till bärarna. Tatueringen får en Dracula -design med ansikte och vingar för att göra det mer hotfullt.

8. Tatueringar i träkista:

Träkisttatueringar

Trikistor var priory som användes för att begrava de döda kropparna. Denna typ av träkisttatueringar är älskad av dem som fortfarande är knutna till de traditionella värdena. Kistan lämnas halvöppen med ett kors på toppen.

9. The Mummy Coffin Tattoos:

The Mummy Coffin Tattoos

Din kisttatueringsdesign kan få en ny touch med egyptiska antikviteter som mamman. Den grå och svarta tatueringen är gjord med en mamma som ligger i kistan. För att göra tatueringen mer begriplig, lämnas en lapp på den som anger att mamma ska vakna igen.

Kisttatueringen kan kompletteras med olika andra element som blommor, skalle, skämtare, mumier, gester och mycket mer. När du lägger till ett element ändras också tatueringens symbolik för att göra ditt val mer giltigt. Du kan faktiskt utforska olika vägar angående en bred samling nyfikna kistor. På din kisttatuering kan du också anpassa din egen touch.