Katy Perry har 5 tatueringar på kroppen. Bortsett från det har hon provat olika typer av nageltatueringsdesigner eller dekaler som också är populära.

Bästa Katy Perry tatueringsdesigner och betydelser:

Nedan visas de 9 bästa tatueringsdesignerna som Katy Perry har provat och du kan också prova dessa om du vill ha något liknande henne.

1. Small StrawBerry Katy Perry Tattoo Design:

Katy Perry tatueringsdesigner och betydelser

Detta är designen av ett litet halmbär som görs permanent med färger på fötterna. Detta har ett ansikte i det och även detta görs i en mycket liten storlek. Du kan också få något sådant här gjort. Detta är väldigt flickaktigt och lätt att sporta.

2. Small Lotus Katy Perry Tattoo Design:

Liten Lotus Katy Perry Tattoo Design

Här visar sångerskan upp sin lilla lotustatuering som hon har på handleden. Det här är väldigt litet och du kan också göra något liknande på dig själv. Detta görs i blyertsformat utan färger. Dessa är dock ganska populära och blommönster är också ganska flickaktiga för sport. Du kan också testa något liknande i färg. Dessa kan bäras av nästan vilken person som helst och du kan också göra dessa i större format. Dessa är också mycket konstnärliga. Du kan skräddarsy dessa typer av mönster från professionella konstnärer. Det är en av de små Katy perry tatueringsdesignerna.

3. Jesus Katy Perry Tattoo Design:

Jesus Katy Perry Tattoo Design

Detta är Jesus tatueringsdesign som Katy Perry har på sin handled. Du kan enkelt prova dessa stilar eftersom dessa inte är storskaliga och också ger en tjejkänsla. Dessa kan dock vara en sport av vilken person som helst. Du kan också be din mönsterkonstnär att vägleda dig om positionen för detta och även om detaljeringen eller färgen. Du kan använda andra teckensnitt för dessa.

4. Pepparmynta Katy Perry Tattoo Design:

Pepparmynta Katy Perry Tattoo Design

Det här är pepparmyntdesignen som sångerskan har på anklarna. Du kan också få något liknande gjort enkelt på din kropp. Detta är ganska flickaktigt och du kan också bära det här lätt eftersom det är väldigt litet. Du kan enkelt prova detta. Detta har också ett ansikte inuti och därför ser det här ganska funky ut. Dessa typer av trendiga mönster kan utföras av professionella konstnärer. Dessa bör göras i rätt positioner i kroppen för att få dem att se kändisstil ut.

5. Sanskrit Katy Perry Tattoo Design:

Sanskrit Katy Perry Tattoo Design

Detta är sanskrit -tatueringen som sångaren har på insidan av handen. Du kan också få något liknande på din hand.

6. Musikalisk nagel Katy Perry Tattoo Design:

Musikalisk nagel Katy Perry Tattoo Design

Detta är en Katy Perry inspirerad musikalisk spik tillfällig klistermärke som du kan prova. Detta var den typ av resa som hon bar på den röda mattan. Detta kan bäras med alla typer av festklänningar. Dessa är också flickaktiga. Det är en av de bästa musikaliska Katy perry tatueringsdesignerna.

7. Obama Katy Perry Tattoo Design:

Obama Katy Perry Tattoo Design

Detta är Katy Perrys Obama -nagelklistermärken som hon bar på den röda mattan eller en scenvisning. Du kan köpa dessa och bära dem enkelt över vilken basrock som helst. Dessa är ganska trendiga och dessa klistermärken är också lätt tillgängliga.

8. Sångerskan Katy Perry Tattoo Design:

Sångerskan Katy Perry Tattoo Design

Detta är en annan typ av sångers spikdesign. Du kan köpa dessa klistermärketatueringar från inredningsbutiker och använda dem på dina naglar. Du kan använda dessa över en vit basrock och sedan kommer du att kunna bära dessa till fester.

9. Floral Nail Katy Perry Tattoo Design:

Floral Nail Katy Perry Tattoo Design

Detta är Katy Perrys blommiga nageltatuering som du kan testa. Dessa är vattenöverförbara dekaler och du kan enkelt köpa dem från nageldecorbutiker. Dessa är ganska billiga och du kan bära dem över nästan alla typer av basfärger. Du bör dock använda lite topplack över den.