Sångerskan Rihanna har ett antal tatueringar på kroppen. Som vi alla vet att hon är känd för de senaste trenderna, vare sig det är frisyrer eller någon form av smink. Hennes ögonmakeup är ganska populär och även de typer av kläder av hårförlängningar som hon bär, hon är känd för att sätta de senaste trenderna, oavsett om det är från de olika bläck som hon bär eller om det är någon annan form av mode uttalande. Du kan få liknande skräddarsydda mönster som hon. Hon har en hel del av dem och dessa är också mycket snygga att sporta och bära på din kropp. Hon gjorde nyligen en cover up -design för hennes händer som var mycket kontroversiell och skapade rubriker.

Rihanna tatueringsdesigner med betydelser

Bästa Rihanna tatueringsdesigner och bilder:

Nedan visas de 9 bästa typerna av Rihanna -tatueringar som bär på hennes kropp och du kan få liknande mönster gjorda av din artist om du är ett fan av den här sångerskan eller gillar hennes stilar och vill ha något liknande hennes design.

1. Rihanna tatueringsdesign på handleden:

Rihanna tatueringsdesign på handleden

Detta är en handledstatuering som Rihanna bär på handen. Detta görs i Maori -formatet och detta är stam som det ses. Hon tycker om olika gamla mönster. Som vi alla vet att dessa format ofta är ganska stora. Men den här sångaren sportar den i ett mycket smalt mönster och detta är vid sidan av handleden och därför ser det inte särskilt klumpigt ut eller i någon annan form som är mycket mörk eller väldigt djärv med tjocka linjer. Dessa typer av mönster kan enkelt göras och om du är en tjej kan du göra liknande mönster. Detta har också en liten hibiskus som är en vanlig sak för dessa mönster. Du kan också göra några vågiga stilar eller anpassa dessa. Du kan också använda andra färger för att göra detta lämpligt för din stil.

2. Font Rihanna Tattoo Design:

Teckensnitt Rihanna Tattoo Design

Detta är en tatuering som Rihanna har. Du kan bära den här typen av utseende på sidan av din kropp. Dessa är mycket snygga och kan också göras med allt du vill få bläck.

3. Rihanna tatueringsdesign på armhålorna:

Rihanna tatueringsdesign på armhålor

Sångerskan har tatueringsdesignen av en pistol under armhålorna och vid sidan av kroppen. Detta är en ganska vågad sak som du också kan prova. Detta kan göras med andra stilar som ofta sportas av många kvinnor och kan vara sport med mycket lätthet när du får detta vid sidan av din kropp. Det är en av de bästa Rihanna -tatueringsdesignerna.

4. Rihanna tatueringsdesign på baksidan:

Rihanna tatueringsdesign på baksidan

Sångerskan sportar många stjärntatueringsdesigner på ryggen. Dessa är i en vågig stil. Det här är några som inte har någon färg inuti och några är färgade. Du kan göra liknande stilar med några andra färger enligt ditt val.

5. Rihanna Tattoo Design On Finger:

Rihanna Tattoo Design On Finger

Designen som säger “Shhh …” är ganska populär. Du kan också göra liknande för dina fingrar och du kan använda andra färger eller andra teckensnitt.

6. Egyptiskt mönster Rihanna Tattoo Design:

Egyptiskt mönster Rihanna Tattoo Design

Det egyptiska mönstret som Rihanna sport är ganska populärt. Om du vill kan du också köpa tillfälliga tatueringsdesigner som är som dekaler.

7. Liten egyptisk Rihanna Tattoo Design:

Liten egyptisk Rihanna tatueringsdesign

Detta är en annan egyptisk design Nefertiti -tatueringen som sångaren sportar. Du kan också få liknande stilar gjorda.

8. Tribal Rihanna Tattoo Design:

Tribal Rihanna Tattoo Design

Detta är cover-up design som sångerskan gjorde på hennes tidigare gjort tribal tatuering mönster på händerna. Du kan prova snygga mönster som detta.

9. Cuticle Rihanna Tattoo Design:

Cuticle Rihanna Tattoo Design

Detta är en bild av nagelbandsdesignen som sångaren sportar. Du kan också prova nagelbandsdesigner och dessa är ganska snygga.