Tatueringar för vissa människor är mer än bara symboliska och dekorativa. Det finns människor som gör tatueringar för att visa upp sin andliga natur och tibetansk tatuering är ett exempel på detsamma. Dessa tatueringsdesigner brukar lära av Lord Buddha att människor blir graverade på sina kroppar. Tibetaner och buddhister är kända för att ägna sig åt meditation och därför är deras liv helt dedikerat i Guds tjänst.

Tibetanska tatueringsdesigner och betydelse

Bästa tibetanska tatueringsdesigner med bilder:

Låt oss ta reda på hur människor visar upp sitt engagemang för sin Gud genom tatueringar,

1. Traditionell tibetansk tatuering:

Traditionell tibetansk tatuering

Den tibetanska kalligrafi börjar bli mycket vanlig i dessa dagar och det är därför fler och fler människor blir benägna till det tibetanska manuset Tattoos, av just dess unika och individualitet. Mest att föredra framför män ser den här bra ut för mäns underarmar.

2. Färgglada tibetanska tatueringar:

Färgglada tibetanska tatueringar

Den färgglada tibetanska tatueringen betyder liv och fertilitet medan vissa tror att den symboliserar nåd, natur, skönhet och frihet. Färgglada tatueringar föredras vanligtvis av kvinnor.

3. Tibetansk tatuering för män:

Tibetansk tatuering för män

Män föredrar vanligtvis skallen tatueringar. Den tibetanska skalle -tatueringen anses vara en manlig tatuering och den symboliserar liv och död och representerar också intelligens och medvetande.

4. Andlig tibetansk tatuering:

Andlig tibetansk tatuering

Andliga tatueringar skapar en koppling och ett band mellan din kropp och själ. Den tibetanska Om -tatueringen är en favorit bland andliga människor. Andliga tatueringar har stor betydelse och den har sin betydelse sedan urminnes tider.

5. Flickans favorit tibetanska tatuering:

Tjejens favorit tibetanska tatuering

Nu om dagen viker inte tjejerna heller från att sätta upp en tatuering eller ens visa den för världen. Tibetanska bokstäver tatuering är en favorit bland tjejer. Olika bokstäver på tibetanskt språk har olika betydelser. Du kan designa dina tatueringar eller be en tatuerare att designa en åt dig.

6. Personlig tibetansk tatuering:

Personlig tibetansk tatuering

Många föredrar den tibetanska sanskrit -tatueringen, men i verkligheten finns det inget som heter tibetansk sanskrit eftersom de är två olika språk. I grund och botten är det ett sanskritord skrivet med tibetanskt teckensnitt och stil. Det är därför som är enormt populärt bland folket. Denna stil föredras av unga tjejer, de gillar att prova denna design på baksidan. För att visa upp det här mönstret ser coolt ut.

7. Symbolisk tibetansk tatuering:

Symbolisk tibetansk tatuering

I tibetansk kultur finns det 8 stora tibetanska symboler som har stor betydelse. På bilden ser du Eternal Knot, som nu används som tibetanska symboltatueringar av många.

8. Tibetansk kroppstatuering:

Tibetansk kroppstatuering

En annan stor kategori är kroppstatuering. Människor får alla slags tatueringar på sina kroppar som Buddha, Mandala, etc. Tibetanska ordtatueringar är en av dem. De kan blandas med olika psalmer och sånger. De visar ditt engagemang eftersom de kommer att finnas i din kropp under lång tid.

9. Lotus tibetanska tatuering:

Lotus tibetanska tatuering

Blommor är den vanligaste av alla mönster. Den tibetanska tatueringen i utformningen av en lotus representerar mental och andlig upplysning också mycket djupare mening när Lotus blommar i lera men gudar får lycka om de pryds av Lotus.

Du kan få en tibetansk skrifttatuering i form av ett mantra, en psalm, en symbol eller ett manus. Du kan definitivt anpassa dem enligt dina krav och placeringen kan avgöras av dig. Dessa tatueringar kommer med en bred samling symboler, manus eller några mantran också, så var säker på ditt val och få din unika tatuering i tibetansk stil. Denna tatuering ser säkert vacker ut och kommer helt att blåsa av en åskådares sinne.