Numera blir timglasstatueringar mycket populära. Dessa kan göras med skalle, blommor och andra traditionella kompassdesigner. Dessa är ofta väldigt 3D och har präglade effekter. Dessa är ganska konstnärliga och alla kan enkelt spela dessa. Detta har också skrivit saker på dem eller så kan du göra det på sidorna. Detta beror på vilken typ av design du vill ha på din kropp. En professionell konstnär kan vägleda dig ordentligt på detta sätt.

timglas tatuering mönster

Bästa timglas tatuering mönster och bilder:

Nedan visas de 9 bästa typerna av timglasdesigner och bilder som du definitivt borde testa.

1. numerisk klocka timglas tatuering design:

Numerisk klocka Timglas tatuering design

Detta är en kreativ timglasstatuering som har gjorts på sidan av händerna. Det görs på en klocka med numeriska.

2. Skall Candy Timglas Tatuering Design:

Skall Candy timglas tatuering design

Detta är en skalle godis design som har gjorts inuti glaset. Om du vill att detta ska göras på rätt sätt bör du ta vägledning av en professionell konstnär på detta sätt.

3. Finger timglas tatuering design:

Finger timglas tatuering design

Detta är en fingertatuering som har en liten design på sig. Du kan prova att göra dessa om du inte vill göra något stort på någon del av kroppen. Dessa är också lätta att ta bort. Du kan enkelt ta bort dessa med laser. Det är den lilla timglasstatueringen.

4. Traditionell vintage timglas tatuering design:

Traditionell vintage timglas tatuering design

Detta är en annan typ av traditionell timglasdesign som du kan prova. Dessa görs på ett mycket kreativt sätt. Du kan göra dessa enkelt och du kan också göra dessa med blommor. Dessa kan vara en sport av vilken person som helst.

5. Traditionell blommor timglas tatuering design:

Traditionella blommor timglas tatuering design

Detta är en traditionell timglas tatuering. Du kan enkelt prova dessa och dessa görs vanligtvis med blommor och andra blommotryck och det gör dem ganska flickaktiga till sporten. Dessa är mycket kreativa och du kan enkelt sporta dessa när du vill ha en tatueringsdesign som är på det här sättet. Detta är en av de bästa timglasdesignerna för kvinnor.

6. Timglas tatuering designkonst:

Timglas Tattoo Design Art

Detta är ett kreativt konstverk av timglas och även några tillhörande mönster som skallen och andra orkidéblommor. Detta är mycket kreativt om dessa görs i rätt storlekar och också av rätt professionell expert. Du kan enkelt göra detta från salonger där du kan hitta expertartister som kan vägleda dig ordentligt. Färgerna bör göras i enlighet med detta för att få det här att se mer kreativt ut.

7. Rose Hourglass Tattoo Design:

Rose timglas tatuering design

Detta är en timglasdesign som har gjorts med rosor. Dessa är mycket tjejtyp och du kan enkelt sporta detta. Detta görs på sidorna och du kan göra dessa på en liknande position. Om du inte vill ha så stora rosmönster kan du göra detta i liten skala med några rosor.

8. Färgglada timglas tatuering design:

Färgrik timglas tatuering design

Detta är en mycket konstnärlig design och det här är också mycket färgstarkt. Effekterna görs på ett mycket professionellt sätt och detta ges också några blommor som gör detta ganska flickaktigt. Du kan också ge dessa mönster i samband med blommotryck eller andra typer av mönster. Dessa kan göras mycket konstnärliga beroende på vilken typ av mönster du ska få gjort på din kropp.

9. Cool timglas tatuering design:

Cool timglas tatuering design

Detta är en timglas tatuering som har gjorts i röd och svart färg. Du kan också få något sådant här gjort. Detta är mycket konstnärligt och även detaljerade effekter har gjorts på ett mycket professionellt sätt vilket gör att det här ser mycket präglat ut. Därför, om du vill få bläck på ett sådant här sätt, kan du få något av den här stilen. Detta är också väldigt trendigt och du kan sporta det med mycket lätthet. Det är den bästa timglas tatuering mönster för män.