Att få permanenta tatueringar blir väldigt populärt nuförtiden i Hyderabad. Om du vill få något som är skräddarsytt enligt din lämplighet, måste du betala ut extra kostnader, men du kan få något som passar din bekvämlighet och din stilkvot. Det finns också många andra överväganden som en person bör tänka på innan de går för dessa. Därför bör du gå till en professionell salong som kan ge dig vägledning och även färga din design ordentligt.

Bästa tatueringskonstnärer i Hyderabad:

Nedan visas de 10 bästa tatueringssalongerna i Hyderabad och varifrån du kan få din design bläckfärgad.

1. Angel Tattoo Studio i Hyderabad:

Tatueringsdesign Platser i hyderabad1

Detta är en mycket professionell salong där du kan få din design gjord. Detta är en bästa tatueringsstudio i Hyderabad. Du kan få mer information från deras webbplats http://www.angeltattooz.com/.

2. Amrutha Tattoo And Salon Studio:

Amrutha Tattoo And Salon Studio

Dessa människor är specialiserade på olika typer av 3D och storskaliga tatueringsdesigner. Därför, om du vill ha något som är mycket konstnärligt med detaljer, kan du gå till den här salongen och få det gjort. Adressen är tomt 23, butik nr 1, Seshadri Heights, mittemot ICICI Bank, Prashanth Nagar Colony. Du kan få mer information på deras webbplats www.amruthasalon.com.

3. Joysen Tattoo Studio i Hyderabad:

Joysen Tattoo Studio i Hyderabad

Dessa är professionellt utbildade konstnärer som kan göra skräddarsydda mönster för dig. Du kan också få rätt vägledning om färgerna för din design. Du kan få mer information från deras webbplats http://www.joysentattoostudio.com/tattoo-parlours-hyderabad.html.

4. Hakims Aalim Tattoo Parlour:

Hakims Aalim tatueringssalong

Om du vill få en permanent design gjord med rätt färger och även i en älskvärd miljö så är det här butiken dit du ska gå. Det är en av de bästa tatueringssalongerna i Hyderabad. Du kan få mer information från deras webbplats http://www.hakimsaalim.com/.

5. Sana’s Tattoo Studio:

Sanas tatueringsstudio

Det här är professionella och kreativa människor. Om du riktigt kan berätta för dem vilken design du vill ha kan de skräddarsy den för dig så att du är bekvämare att använda dem. Adressen är 2: a våningen, tomt nr 41, D V Colony, mittemot D V House 2, Ovanför Arzoo Tailors shop.

6. Vikram’s Tattoo Studio i Hyderabad:

Vikram’s Tattoo Studio i Hyderabad

Detta namn är ganska välkänt och den professionella konstnären är Vikram som gör dessa mönster. Detta är en mycket välutbildad konstnär och han och hans assistenter kan hjälpa dig att få rätt design som du letar efter. Han är den bästa tatueraren i Hyderabad. Du kan få mer information om de mönster som konstnären redan gjort och avgifterna från deras webbplats. http://tattoos-in-hyderabad.blogspot.in/ .

7. Sabby eller Saurabh Pardeshis tatueringsstudio:

Sabby eller Saurabh Pardeshis tatueringsstudio

Detta är en mycket professionell studio varifrån du kan få dina mönster gjorda. Detta ägs och drivs av Saurabh Pardeshi eller Sabby. Detta är en av de bästa tatueringssalongerna i Hyderabad. Du kan få mer information från deras webbplats http://www.sabbystattoostudio.com/.

8. Dow Tattoo Studio:

Dow Tattoo Studio

Detta är en mycket professionell studio. Du kan få mer information från deras webbplats http://dowtattoo.blogspot.in/. Människorna som gör designen här är mycket utbildade och de kan göra vilken design du vill och också ge dig vägledning och procedur för eftervård för dem.

9. Envy Tattoos Studio:

Envy Tattoos Studio

Detta är en mycket populär studio för alla typer av kroppskonst, vare sig det är permanenta mönster eller till och med piercing. Adressen är Jawahar Nagar Colony. Så om du vill att kreativa och professionella människor ska göra din design kan du få det gjort från denna butik.

10. Lloyd Tattoo Studio:

Lloyd Tattoo Studio

Om du vill ha färgglada mönster som ser väldigt snygga ut, bör du få dem från den här butiken. Adressen till denna butik är Gautam Enclave, Sikh Village, Road No 12.