Mens vi har lyst på hårprodukter og ansiktsbehandlinger, har vi helt glemt det tapte behovet for å ta kroppen vår i betraktning. Selv om det er flere kurer for ansiktsbleking og hårutjevning, er folk ofte ikke klar over kroppsproduktene som kan hjelpe deg med å nå dine endelige mål. Temaet for i dag er kropptoning og de forskjellige tonerne som er tilgjengelige, utelukkende for kroppen din.

La oss få vite litt om tonere før vi går videre. Tonere blir ofte sett på som forskjønnende produkter som kan hjelpe deg med å styrke kroppen din, samtidig som du strammer opp musklene dine, slik at du kan ha en vakker kropp uten å måtte bekymre deg for mye fett. Bortsett fra toning, vil en enkel toner også være med på å forskjønne kroppen din. La oss ta en titt på alle kroppstoner og deres fordeler.

1. The Body Shop- Tea Tree Skin Clearing Toner:

kroppstoner

KJØP DET HER

Tea tree skin clearing body toner fra The Body Shop er laget av en blanding av naturlige organiske stoffer og kjemiske komplekser og bruker tea tree olje som en antioksidant og kroppsklarere, og fjerner huden din fra smuss som er samlet gjennom dagen, og etterlater en frisk følelse mens det toner og strammer opp musklene dine. Ledsaget av sitrontetre, maisstivelse og tamanuolje, er dette en perfekt blanding for en sunn hud.

2. Dermadoctor brasilianske bombeskall:

Kroppstoner 2

En perfekt redning for stranddagen, den brasilianske bombeskallen fra Dermadoctor fokuserer vanligvis på å tilby en komplett solpleierutine for kroppen din fullpakket med SPF30. Denne toneren skjuler ikke bare ufullkommenheter som utslett og kroppsflekker, men den hjelper deg også med å tone musklene. Beriket med brasilianske botaniske stoffer, er dette lett og gir huden en matt finish.

3. The Body Shop- Aloe Calming Toner:

Kroppstoner 3

The Body Shop er fylt med det viktigste fra Aloe Vera, og presenterer den aloe -beroligende toneren som er pakket i en profesjonell mintgrønn flaske, fjerner sminkespor og smuss fra kroppen din, slik at du kan føle deg fri og frisk. Denne toner uten duft kommer med alkoholfrie formler som ikke vil irritere sensitiv eller skadet hud, men heller fylle opp og revitalisere de døde hudcellene.

4. Lierac Body-Slim Oil Toner:

Kroppstoner 4

Annet enn å delta i kroppskurvekonturering, kommer denne fantastiske toningsoljen fra Lierac med en koffeinfri form som passer for alle hudtyper. Det toner og beholder vann i visse kroppsdeler for å stramme opp mens tilstedeværelsen reduserer essensielle oljer, fukter og forynger huden på mobilnivå for langvarig effekt.

5. Body Shop Vitamin E Hydrating Toner:

Kroppstoner 5

Hovedingrediensen til en strålende, fuktet tonet hud er vitamin E, en av klassikerne for huden, og gjør spesielt underverker for de fet hudene. Blandingen av hvetekimolje er en velsignelse for dette produktet, da det tvinger ut smuss fra urenheten mens du sørger for at huden din er tonet og myk samtidig.

6. Bio Oil Body Toner:

Kroppstoner 6

KJØP DET HER

Fra svangerskapets strekkmerker til kutt og utslett, fra solbrune flekker til å miste hudfett, Bio Oil er et velsignet produkt som renser huden din dypt fra innsiden, avgifter den for å gjøre den mer behagelig og glatt i utseendet. Å fukte og fukte huden din sammen med oppstrammende hud er virkelig en god idé.

7. Himalaya forfriskende og klargjørende toner:

Kroppstoner 7

KJØP DET HER

Himalayas forfriskende og klargjørende hudtoner passer for alle hudtyper og blander inn alle de naturlige ingrediensene som suger opp overflødig olje fra kroppen din og reduserer den uattraktive glansen mens du kontrollerer de talgproduserende porene. Denne toneren spesialiserer seg også på å fjerne smusspartikler og oljelommer.

8. Perricone Md Cold Plasma Body:

Kroppstoner 8

KJØP DET HER

Cold Plasma Body, som er en anti-aging toner på sitt beste, er et koffeinholdig kroppsprodukt som gjenoppliver huden din fra den unaturlige skaden fra forurensning og støvpartikler, etterfyller og gir den ny energi for å få den perfekte satengfølelsen mens du toner og strammer opp løse muskler for å gi deg et ungdommelig utseende.