Medan vi har varit sugna på hårprodukter och ansiktsbehandlingar, har vi helt glömt bort det förlorade behovet av att ta hänsyn till vår kropp. Även om det finns flera botemedel för ansiktsblekning och hårutjämning, är människor ofta omedvetna om de kroppsprodukter som kan hjälpa dig att uppnå dina slutmål. Ämnet för idag är kroppstoning och de olika toner som finns, exklusivt för din kropp.

Låt oss veta lite om toners innan vi går vidare. Toners betraktas ofta som försköningsprodukter som skulle hjälpa dig att tona upp din kroppsfläck, stärka dina muskler samtidigt så att du kan sporta en vacker kropp utan att behöva oroa dig för överflödigt fett. Förutom toning skulle en enkel toner också ta del av att försköna din kropp. Låt oss ta en titt på alla kroppstoner och deras fördelar.

1. The Body Shop- Tea Tree Skin Clearing Toner:

kroppstoner

KÖP DET HÄR

Tea tree skin clearing body toner från The Body Shop är gjord av en sammansmältning av naturliga organiska och kemiska komplex och använder tea tree -olja som en antioxidant och rensar kroppen, vilket avlägsnar huden från kvarvarande smuts under dagen och lämnar en uppfräschad känsla medan det tonar och stärker upp dina muskler. Tillsammans med citrontea, majsstärkelse och tamanuolja är detta en perfekt blandning för en frisk hud.

2. Dermadoctor Brazilian Bombshell:

Body Toners 2

En perfekt räddning för stranddagen, den brasilianska bomben från Dermadoctor fokuserar vanligtvis på att tillhandahålla en komplett solvårdsrutin för din kropp fylld med SPF30. Den här tonern döljer inte bara brister som utslag och fläckar på kroppen, men den hjälper dig också att tona dina muskler. Berikad med brasilianska botaniker, den är lätt och ger en matt finish till din hud.

3. The Body Shop- Aloe Calming Toner:

Kroppstoner 3

The Body Shop innehåller det väsentliga i Aloe Vera och presenterar den aloe -lugnande tonern som förpackas i en professionell mintgrön flaska som tar bort sminkspår och smuts från din kropp så att du kan känna dig fri och frisk. Denna doft utan toner kommer med alkoholfria formler som inte irriterar känslig eller skadad hud, utan snarare fyller på och återupplivar de döda hudcellerna.

4. Lierac Body-Slim Oil Toner:

Kroppstoner 4

Denna fantastiska toningsolja från Lierac har en koffeinfri form som passar alla hudtyper. Det tonar och minskar vatteninnehållet i vissa kroppsdelar för att stärka det medan närvaron av eteriska oljor, återfuktar och föryngrar huden på cellulära nivåer för långvarig effekt.

5. Body Shop Vitamin E Hydrating Toner:

Kroppstoner 5

Huvudingrediensen till en strålande återfuktad tonad hud är vitamin E, en av klassikerna för huden, och gör särskilt underverk för de oljiga hudskönheterna. Blandningen av vetegroddsolja är en välsignelse för denna produkt eftersom den tvingar ut smutsföroreningar från ditt ansikte samtidigt som du ser till att din hud är tonad och mjuk samtidigt.

6. Bio Oil Body Toner:

Kroppstoner 6

KÖP DET HÄR

Från graviditetsbristningar till nedskärningar och utslag, från solbränna fläckar för att tappa hudfett, Bio Oil är en välsignad produkt som djupt rengör din hud inifrån och avgiftar den för att göra den mer behaglig och slät i utseendet. Återfuktar och återfuktar din hud tillsammans med att huden stärks är verkligen en bra idé.

7. Himalaya uppfriskande och klargörande toner:

Kroppstoner 7

KÖP DET HÄR

Himalayas uppfriskande och klargörande hudtoner passar alla hudtyper och blandar alla naturliga ingredienser som suger upp överflödig olja från din kropp och minskar den oattraktiva glansen samtidigt som du kontrollerar de talgproducerande porerna. Denna toner specialiserar sig också på att rensa smutspartiklar och oljefickor.

8. Perricone Md Cold Plasma Body:

Kroppstoner 8

KÖP DET HÄR

Cold Plasma Body, som är en anti-aging toner när den är som bäst, är en koffeinhaltig kroppsprodukt som återupplivar din hud från den onaturliga skadan från föroreningar och dammpartiklar, som fyller på och ger energi för att få den perfekta satinkänslan samtidigt som den tonar och stärker upp lösa muskler för att ge dig ett ungdomligt utseende.