Det finns små porer i vår hud som släpper in nytt syre för att huden ska andas in. Dessa porer är också anledningen till att svett dyker upp på vår hud, porerna fungerar som ett fönster mot in och ut ur kroppen. Nu gör den ständiga föroreningen och förorenande partiklar i luften, blandat med lite hård solstråle, miljön runt oss ganska skadlig. Vår hud, som är naiv mot dessa situationer släpper ofta in just dessa partiklar som så småningom skulle sluta med hudskador.

Återigen förstorar överflödig olja som sipprar ut ur poren ofta dessa porer så att mer olja kan sippra ut samtidigt som det släpper in mer föroreningar. Det var då den kosmetiska marknaden kom med toners, en flytande eller krämig konsistens som skulle krympa porerna medan du rensar och eventuellt tonar din hud för en hälsosammare lättnad.

Mest effektiva hudtoner för alla hudtyper i Indien:

1. Lotus Herbals Rose tone Rose Petals Facial Skin Toner:

Hudtoner i Indien 1

KÖP DET HÄR

Rosenbladets ansiktshudtoner levereras med rosenextrakt och Aloe Vera, en av de mest engagerande hudspecialister som kommer att lugna och lugna din hud samtidigt som den krymper och förfinar porstorleken så att ditt ansikte kan andas in friskt och fortfarande inte är benäget för irritation och grovhet.

2. Neutrogena Fine Fairness Toner:

Hudtoner i Indien 2

Den fina fairness -tonern från Neutrogena engagerar sig i att klargöra ojämn hudton och solbränna fläckar så att du kan få en pärlvit vit glöd medan den speciella blandningen av C -vitamin och sojaprotein ger näring och återfuktar din hud. de naturliga hudbelysande näringsämnena i denna toner gör det till ett lämpligt val för någon som vill ha rättvisa på resande fot.

3. Neutrogena Deep Clean Blackhead eliminerar kyltoner:

Hudtoner i Indien 3

KÖP DET HÄR

En annan speciell sammansättning från Neutrogena, den här tonern är speciellt framtagen för fet aknehårig hud där pormaskarna är ganska framträdande varje gång du kikar in i huden. det är därför Cederträet och pormaskarna som kämpar mot komplexa geler väl tillsammans för att bekämpa smuts och akne samtidigt som de förädlar dina porer.

4. Kaya Skin Clinic Acne Free Purifying Toner:

Hudtoner i Indien 4

KÖP DET HÄR

Förpackad i en professionell elegant vit flaska, är den akne fria renande tonern från Kaya en sprayflaska toner som är lätt att bära och applicera. Den friska dimman eliminerar smuts och rensar ut underliggande oljefickor samtidigt som den ger din hud en levande energifylld look.

5. Fabindia Tea Tree Toner:

fabindia-tea-tree-toner

Tea tree -tonern från Fabindia är en absolut favorit för de oljiga eller känsliga hudskönheterna. Denna alkoholfria lösning kommer inte att irritera din hud utan blir smidigare då tea tree -extraktet lugnar ner huden genom att rensa bort smutsen medan den minskar porstorleken. Tea tree deltar också i att suga upp de nödvändiga oljorna samtidigt som det hydrerar ansiktet för att hålla huden smidig.

6. Himalaya uppfriskande och klargörande toner:

Hudtoner i Indien 6

KÖP DET HÄR

En cocktail av naturliga växtbaserade ingredienser, Himalaya har alltid gett oss hudvänliga organiska fixer ungefär som den här tonern där Himalaya blandar i citrusextrakt med Boerhavia -rötter som ger näring åt huden samtidigt som den djupt rengör och konditionerar den samtidigt.

7. Nivea Visage Oil Regulating Toner:

Hudtoner i Indien 7

Den oljereglerande tonern lever upp till sin titel där tonern suger upp överflödig olja i ansiktet medan du rensar ut de nedre hudfickorna. Mjölksyra verkar på bakterier och smuts som tvingar ut den samtidigt som den hydrerar huden för att låsa in fukt.

8. L’Oreal Hydra Fresh Instant Freshness Toning Water:

Hudtoner i Indien 8

Det första som märks med denna toner är den iskalla kyla -känslan som omedelbart lugnar huden medan Beta Hydroxy och vitamin B5 förtydligar din hud och ger mjuk näring till porerna..

9. Lotus Herbals Basilikumtoner:

Hudtoner i Indien 9

KÖP DET HÄR

Gurka och basilikaxtrakt smälter samman för att bilda denna fantastiska toner som inte bara är mjuk och skonsam mot huden utan också en kraftig pinnkrympare som skulle ta bort oljor och smutspartiklar utan att irritera din hud.