Stroppeløse topper er som tube topper. Den har ikke stropper på skuldrene. Toppen starter fra brystområdet. Hvis en ikke er komfortabel uten stropper, kan hun ha skuldertrekk over den. Stroppeløse topper ser sexy og varme ut. Det viser en ren figur av en jente. I stroppeløse topper også, en rekke design tilgjengelig. Stroppeløse topper brukes hovedsakelig på stranden, på fest og på tur med venner. Den stroppeløse toppen kan enten være passform eller løs passform. Det ser bra ut med shorts. Stroppeløs topp gir et komplett vestlig utseende. Den stroppeløse toppen skildrer den uforbeholdne og modige kvaliteten på jenter. Det er for den som liker å vise kropp.

Trendy design av stroppeløse topper for damer med bilder:

Se på noen stilige stroppeløse design av topper i mote India.

1. Stroppeløse formelle topper for damer:

stroppeløse topper

Denne stroppeløse toppen vil se bra ut på damer med jeans. Det er mye lavt fra nakken. Den blir litt løs fra bunnen. Den dype lave nakken viser en fin spaltning. Damer vil gi et sanselig utseende i denne toppen. Slanke damer vil se bedre ut i dette.

2. Sexy Look Strapless Crop Top:

Stroppeløs avlingstopp

Denne stroppeløse toppen er i beskjæringsstil. Den har et blomstertrykk i hvit stroppeløs topp. Stroppeløs topp i avlingstil er lystig og seksuelt attraktiv. Mye kroppsdel ​​er åpent i denne toppen. Pluss at denne damen har slitt body-fit skjørt som er en ekstravagant.

3. Fasjonabel stroppeløs topp:

Søt stroppeløs topp

Dette er en søt stroppeløs topp som er lunken. Lady har brukt jeans med den. Et lappeteppe med blonder er festet på toppen som ser bra ut. Stoffet som brukes er mykt på huden og behagelig å ha på. En dame ser trygg på dette. Lange øredobber vil passe bedre med denne toppen.

4. Stroppeløs volang topp:

Stroppeløs volang topp

Dette mønsteret er kjent som Strapless Ruffle Top. Det er en fin lilla fargetopp med to lag. Luft kan lett passere denne toppen. Dette vil se bra ut på søte jenter. Selv det lilla stoffet skinner med hvitt skjørt. Jenter vil se forførende ut i denne toppen.

5. Hollister stroppeløs topp:

Hollister stroppeløs topp

Denne stroppeløse toppen har stripemønster med grønn og svart farge. Den har også en svart bue i livet. Det ser lidenskapelig ut med hvit skjorte. Denne jenta har et sterkt og tydelig utseende. Det understreker fremtredende og fantastisk design.

6. Ermeløs designer stroppeløs topp:

Stroppeløs topp for kvinner

Det er et nytt mønster i Women’s Stroppeløs topp. Ett stoff henger over toppen. Denne toppen er opp til standard for aksept. Denne toppen har ikke lav hals som er bedre for kvinner. En stram kjede er slitt i nakken som matcher godt med denne toppen.

7. Stroppeløs topp med fulle ermer:

Stroppeløs topp med ermer

Denne stroppeløse toppen er trykt og med ermer. Den er i mykt Chiffon -materiale. Dette materialet får en til å føle seg fri. Denne toppen er interessant og spennende. Du kan bruke dette mens du er ute og handler. Det matcher godt med ankellengde jeans og sko.

8. Party Wear Stroppeløs topp:

Fest Wear stroppeløs topp

Denne stroppeløse toppen brukes til fester. Det er en stroppeløs topp i gylden farge med svart skjørt. Den stroppeløse toppen er i beskjæringsstil. Denne typen topper er utbredt i samfunnet av høy klasse. Det vil få deg til å skinne ut i overfylt fest. Det er prangende topp.

9. Elegant stroppeløs topp:

Elegant stroppeløs topp

Denne stroppeløse toppen er et mesterverk. Det er en hvit kremet topp som ser ut som et håndkle er bundet. Det er iøynefallende og enestående. Det er estetisk pen og forførende. Damen har matchet svarte jeans med denne toppen. Selv svart skjørt vil passe godt.

Stroppeløse topper har ikke stoff på skulderen. Den er fri fra ermene. Men likevel har noen stroppeløse topper ermer. I det er ermene fra armene. Det er stort sett foretrukket under en nattfest. I storbyer bruker jenter også denne stroppeløse toppen på college. Det ser nydelig og flott ut.