For et ideelt anstendig og elegant utseende, ser silketoppene perfekt ut for dagen. Silkedressing gjør at du ser utrolig klassisk ut. For å forbløffe stilen din med et annet bilde, kan silketopper kombineres med andre par for å gi perfekt utseende til ditt utseende. Når vi snakker om feminin skjønnhet, er temaet om glatthet og glans alltid høydepunkter på toppen. Silke kan være et perfekt valg eller det feminine antrekket, ettersom silkestoff er veldig glatt, glatt og skinnende på alle måter.

Silkestoffer har også en tydelig kvalitet på å holde på fuktighet og har til en viss grad termisk beskyttelse. Silketopper ser kule ut både sommer- og vinterdager. Ulike design i silkete topper kan velges personlig. Designene varierer på mange måter som ser annerledes ut og gir et annet utseende. Uformelle silketopper til designer bryllupssilketopper, de fantastiske mønstrene i silkeglans ser beundringsverdig ut.

Moderne og fasjonable silketoppdesigner for kvinner:

Mote elsker å eksperimentere med heklearbeid på silke også jo mer kunstverket med silke jo mer antrekket får en bom. Her deler vi noen av de beste silketoppene i damemote India.

1. Blomstertrykt silketopp:

Trykt silketopp

Trykte silketopper er beundringsverdige på unge og godt på middelaldrende kvinner. Fra blomsterprint til geometriske og prikkete design på silke ser fantastisk ut. Løse silketopper for kvinner har forskjellig antrekk på et feminint utseende.

2. Heklet lett silketopp:

Heklet Detaljer Silketopp

Topp med silketrykk og detaljer med heklede ermer er en strålende idé å designe toppen din på. Et tappet blomstertrykk i silketopp ser eksplisitt ut på denim og gir et kongelig utseende.

3. Silkevest Topp i trend:

Topp i silkevest

Topper i silkevest er veldig sexy i stilen. En babyrosa silkevest topp for kvinner med en enkel stropp som holder fra nakken, er bare en forførende design.

4. Shiny Soulmate Silk Tank Top:

SoulMate tanktopp

Tanker i silke for kvinner med broderte nakkemønstre har en forlokkende effekt. En kort topp over midjen passer godt på jeans. Et grovt utseende med den glatte silken gir et tydelig utseende.

5. Hvit brodert silketopp:

Hvit brodert silketopp

Silketopper for damer med et annet utseende kan være en med lange, rene topper med innside. Den lange siden i silke kan dekoreres med hvit tykk tråd brodert. Et uregelmessig hemdesign gir også et unikt mønster til utseendet.

6. Mulberry Silk Shirt Top for Office:

Mulberry Silk Shirt Top

Mulberry silketopper for kvinner med bittesmå prikker på er en fantastisk design som er enestående i mengden. En krage med skjorte i et slikt stofftrykk er suveren i sin rikdom.

7. Designer silke kaftan topper for kvinner:

Designer silke kaftan topp

En kaftan i silketopp er bare et wow -utseende for enhver moteelsker. En svart gylden silhuettskaft med gulltrykk på silke er et glamorøst utseende. Man kan bære en så fantastisk topp på leggings med glidelås i anklene.

8. Warhol Printed Loose Silk Top:

Warhol Trykt løst silketopp

Enkle, men designert silketopper for kvinner kan være lett tilgjengelig med Warhol -trykk på forsiden. En silketopp med cap -erme med svarte Warhol -trykk med en gylden bakgrunn er en silketopp som også kan brukes i vanlig arbeidstid.

9. Uregelmessig hemsk silke lang skjorte:

Irregular Hem Silk Long Shirt

En uregelmessig hemdet skjorte i silke med gylne knapper på kongeblå silke er en fantastisk kombinasjon designer topp. En dame kan sikkert påvirke med en så herlig topp sammen med hvite slim fit jeans.

Designer silketopper med myke volanger, frynser i lag eller snøret detaljer ser grasiøse ut når de bæres for en fest. Silkeantrekkene er rike for et anstendig elegant utseende. Grime silketopper og deksel med halsdekke får et fyldig utseende med silkestoffformasjonene. Pynt utført på silkestoff er en dyr samling og også enestående. Perleverk med perler eller speilarbeid fascinerer silkets glatthet med glitter. Silke regnes ofte som et kostbart materiale hvis det er rikt på detaljene, gulltrådarbeid på slike topper understreker et kongelig utseende.