Vi vet hur svårt det är för oss föräldrar att hänga med i våra barns förväntningar på deras födelsedagar. De kräver speciella temafester, dekorationer, en imponerande tårta, retursaker och vad inte! Speciellt om det är en överraskningsfödelsedagsfest för din lilla, kan det inte finnas något bättre tema än Disneys Mickey Mouse. Denna förtjusande karaktär kommer säkert att krydda spänningsnivåerna hos alla som deltar i festen, inklusive födelsedagsbarn eller tjej!

Vi vet vad din nästa fråga är! Hur implementerar du detta populära tema utan att upprepa idéer? Ditt jobb är nu enkelt, eftersom vi har presenterat några av de bästa hemlagade Mickey Mouse -dekorationerna och festidéerna. Redo att förvandla ditt hem till ett mini Disneyland? Läs med!

Varför är Mickey Mouse -tema så populärt i födelsedagsfester?

Musse Pigg är en ikonisk karaktär skapad av Walt Disney på 1920 -talet. Varje gång den här förtjusande musen dyker upp på skärmen tillsammans med hans kompisgäng – Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto etc. blir barn bara galna! Musse mus har roat barn i många generationer och hans charm upphör aldrig att förvåna oss. Så vilken bättre gåva kan du ge ditt barn på hans eller hennes födelsedag än ett rum fyllt med Mickey Mouse födelsedagsdekorationer?

Saker du behöver för att skapa en Mickey Mouse födelsedagsfest:

För att se till att allt är perfekt till prick, låt oss först lista ner alla saker du behöver som en del av Mickey Mouse dekorationer för födelsedagsfesten:

Mickey Mouse Theme Party dekorationsartiklar:

Oavsett om du planerar för hemgjorda mickey mouse -dekorationer eller söker hjälp av en professionell konstnär, måste du vara uppmärksam på detaljerna i temat. Från bakgrund till tårta, kostym till inbjudan, det finns många saker som du behöver planera för, åtminstone några dagar före festdatumet. De flesta av dessa artiklar kan köpas från de lokala dollarbutikerna, eller om du har tid och talang kan du prova en idé för DIY Mickey födelsedagsdekoration från Pinterest, Instagram eller Youtube -kanaler.

Här är en lista över saker du behöver som en del av Mickey Mouse födelsedagstema dekorationer:

 • Bakgrund och banner: Du kan välja en Mickey Mouse Personalized Birthday Banner med personens namn och ålder. Köp en färdiglagd Mickey Mouse klubbhus utskrivbar banner eller skapa din egen bakgrund med ett stort vitt eller rött ark med klistermärken och pappersklipp.
 • Tårtbord: Ett tårtbord måste ha en färgglad tryckt mickey mouse bordsduk och några centerpieces för att fånga dina gästers uppmärksamhet.
 • Ballonger: Få ett par mickey -formade folieballonger och massor av svarta, röda, vita och gula ballonger för att fylla utrymmet. Om det är en nattfest, gå för upplysta ballonger för specialeffekter.
 • Kaka: Detta är huvudelementet i din födelsedagsfest med mickey mouse -tema. Så gå igenom onlinekatalogerna och välj en kaka med flera eller flera nivåer som är utformad som en mus.
 • Cake Toppers: Du kan hitta ett antal mickey mouse första födelsedagstårtor i nätbutiker. Stick dem i din tårta för att få den att leva!
 • Inbjudningskort: Ett handgjort kort kan skapa det första intrycket på dina gäster och skicka tips om hur mycket du bryr dig om dem. Antingen utforma ett e-kort, skriv ut det eller gå till ett pappersbaserat kort och skriv personliga meddelanden.
 • Festdräkt: Sök efter festdräkter med mickey mouse -tema till din lilla. Om du inte hittar en i din budget, gå till en tryckt mickey mouse-t-shirt eller klänning med matchande nederdel. Köp Mickey Mouse hårtillbehör som gummiband, klipp eller ett hårband.
 • Övriga tillbehör: Beroende på rummets storlek kan du också köpa några mickey mouse buntings, virvlar, vägghäng, uppblåsbara etc..
 • Festartiklar: Fördubbla de roliga nivåerna i din fest genom att ge alla dina små gäster några mickey mouse party rekvisita som kepsar, ögonmaskar, kronor, fotobåsartiklar etc..

Mickey Mouse -matbordsservisartiklar:

När du är klar med den grundläggande installationen måste du tänka på de saker som finns på ditt matbord. Tillsammans med att servera utsökt mat till dina gäster måste du också vara uppmärksam på detaljerna i servisartiklarna. Här är en lista över saker du kan köpa:

 • Tryckt bordskåpa: Istället för att lämna ditt bord tomt, bred ut ett tryckt mickey mouse -bordsskydd som kan återanvändas eller kasseras efter festen.
 • Tallrikar, koppar och bestick: Räkna antalet gäster och behåll ett lager av papper tallrikar, koppar, skedar, sugrör, gafflar och servetter med mickey mouse -tema. Ha alltid några extra bitar bara om några gäster kommer oinformerade.
 • Recept: Det finns många Mickey Mouse födelsedagsfestmatidéer som mickey -tema cupcakes, mini -pizzor, cake pops, fruktkebab skuren i mickey -former, kakor, munkar etc. Du kan prova de flesta av dessa saker hemma eller be din kock att anpassa dem åt dig.

Mickey Mouse -temafödelsedagspresentidéer:

Oavsett hur underhållande din fest var eller hur läckra godisarna var, kommer gästerna bara ihåg de godisväskor du ger dem som returfavörer. Så lämna inga stenar i att glädja dem och ge sina föräldrar några stora mål i deras framtida födelsedagsfester. Här är några av de trendiga gåvaidéerna för Mickey Mouse födelsedagsfester, som är lätta på fickan, men höga på uppskattningar:

 • Mickey Mouse -tryckta goodiebags
 • Disney -nyckelringar eller desinfektionsflaskor
 • Mickey Fotoramar med magneter
 • Mickey Minnie mappar och brevpapper
 • Mickey -tryckta muggar, matlådor

Hur man ställer in en Mickey Mouse -födelsedagsfest?

Nu när du har alla nödvändiga föremål, låt oss undersöka processen för att sätta igång dem för att starta en rolig Mickey Blouse-födelsedagsfest:

 • Besluta först om festlokalen. Vill du hålla en fest hemma eller i en funktionell hall eller klubbhus? Beroende på detta kan du planera och visualisera installationen.
 • Bestäm också budgeten och antalet inbjudna. Om det är en mycket stor fest, anlita en festarrangör som också kan göra installationen och catering. För små till medelstora fester kan du köpa de listade föremålen och göra en DIY Mickey födelsedagsdekoration med hjälp av din familj eller vänner.
 • Städa upp platsen och se till att du har en bakgrundsvägg eller en sluten struktur bakom scenen. Detta kan hålla bannern eller bakgrunden på plats.
 • Dekorera banderollens och scenens sidor med massor av ballonger. Du kan också skapa ballongkonstruktioner och placera dem på vardera sidan av bordet.
 • Placera bordet i mitten av scenen och täck över det med en duk. Använd en mickey mouse mittpunkt med ballonger, blommor eller en leksak för att markera området.
 • Om det är en inomhusfest, stick några virvlar och mickey ballonger på taket för att skapa en livlig miljö.
 • Lägg ett annat bord på sidorna för att rymma matartiklar, bestick, presenter, choklad etc. Du kan också använda det som ett dessertbord för att visa upp alla godis du fick till dina gäster.
 • Täck över resten av golvet med en röd eller svart färgad trasa för att slutföra installationen.

5 bästa Mickey Mouse födelsedagsfestdekorationer för inspiration:

Här är en samling med 5 olika idéer för Mickey Mouse -födelsedagsteman som hjälper dig att komma igång:

1. Mickey Mouse 1st Birthday Party Decoration:

Mickey Mouse 1: a födelsedagsfest dekoration

Kolla in denna drömmande Mickey Mouse 1st Birthday Party -dekoration, som kan skicka dina små gäster i ett förvåningstillstånd. Varje element i denna inredning är anpassat för att passa temat för din fest. Tårtbordet är upplagt som en två-nivå med den nedre halvan reserverad för smaskiga desserter. Vi älskar verkligen tanken på att ha ett mini pariserhjul med mini cupcakes med stenciled “ONE” för att ange åldern på födelsedags pojken eller flickan!

2. Blå Mickey Mouse födelsedagstema för pojkar:

Blå Mickey Mouse födelsedagstema för pojkar

En fest med Mickey Mouse -tema behöver inte bara vara i rött och vitt, men kan också komma i nykter nyanser som detta coola blåvita tema. Olika blå nyanser kombineras med vitt för att skapa denna trevliga och eleganta inredning. Även tårtan hålls i linje med temat och de söta tårtopparna ger en vacker syn. Det är bakgrunden och den där stora uppblåsbara baby -musen som stjäl showen!

3. Rosa Minnie Mouse födelsedagsfest för flickor:

Rosa Minnie Mouse födelsedagsfest för flickor

Om du planerar en utomhusfödelsedagsfest för din flicka, är denna inställning ett idealiskt val. Du kan använda krokar för att hänga upp din bakgrund när det inte finns någon fast vägg och skapa ett exklusivt område för tårtskärningen. Ett stort bord med två separatorer på sidopartitionen detta utrymme från resten av festlokalen. Alla element förvaras i rosa och vita dockor och Minne Mouse, och sticklingar används generöst. Du kan till och med lägga till en blommig touch till denna inredning genom att placera exotiska rosa blommor på vardera sidan.

4. DIY Mickey Mouse födelsedagsfestidé:

Diy Mickey Mouse födelsedagsfestidé

Detta är en så enkel, men slående vacker idé att imponera på dina gäster med en begränsad budget. Ett rent vitt bord används för att hålla kakan och desserterna. Som kontrast används ljusröda, svarta och gula tillbehör som bord, buntings, cupcakes etc. Den släta, massiva väggen är dekorerad med pappersfläktar och sticklingar med Mickey-tema. En stor Mickey Silhouette används för att skriva namnet i ett klassiskt Disney -teckensnitt. Är inte detta smart? Du kan använda denna idé för 2: a och 3: e födelsedagar som vanligtvis genomförs i liten skala.

5. Idé för uppställning av födelsedagsbordet för Musse Pigg:

Mickey Mouse Theme Födelsedagsbord Setup Idé

Blir inte vattnet i detta godisbord? ja! Med godis, tuggummibollar, sega pinnar, godistråd på bordet kommer värdarna säkert att ha svårt att kontrollera de små. Observera den svarta prickiga duken som står vackert i kontrast med mångfärgade regnbågsgodisar. Varje burk är prydligt märkt för gästerna att välja sina saker och de kreativa mugghållarna ett måste-prov på din nästa fest.

Vi hoppas att den här artikeln har inspirerat dig nog att prova en Mickey Mouse -födelsedagsfest hemma. Dessa dekorationsidéer är idealiska för barn mellan 1-4 år. För äldre barn som fortfarande gillar Mickey Mouse kan samma element användas, men färgteman och placeringarna kan vara något annorlunda. Om du nyligen hade en Insta-värdig Mickey Mouse födelsedagsdekoration nyligen, dela bilderna med oss, vi presenterar dem gärna här!