Vi vet hvor vanskelig det er for oss foreldre å følge med på forventningene til barna våre på bursdagene deres. De krever spesielle temafester, dekorasjoner, en imponerende kake, returgoder og hva ikke! Spesielt hvis det er en overraskende bursdagsfest for den lille, kan det ikke være noe bedre tema enn Disneys Mikke Mus. Denne søte karakteren vil garantert krydre spenningsnivået hos alle som deltar på festen, inkludert bursdagsgutten eller jenta!

Vi vet hva ditt neste spørsmål er! Hvordan implementerer du dette populære temaet uten å gjenta ideer? Jobben din er nå gjort enkel, ettersom vi har omtalt noen av de beste hjemmelagde Mikke Mus -dekorasjonene og festideene. Klar til å forvandle hjemmet ditt til et mini Disneyland? Les med!

Hvorfor er Mickey Mouse Theme så populært i bursdagsfester?

Mikke Mus er en ikonisk karakter skapt av Walt Disney på 1920 -tallet. Hver gang denne søte musen vises på skjermen sammen med vennegjengen sin – Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto etc. barn blir bare gale! Mikke mus har underholdt barn i mange generasjoner, og sjarmen hans slutter aldri å forbløffe oss. Så hvilken bedre gave kan du gi barnet ditt på bursdagen hans enn et rom fylt med bursdagsdekorasjoner med Mickey Mouse -tema?

Ting du trenger for å sette opp en Mickey Mouse bursdagsfest:

For å sikre at alt er perfekt til prikken, la oss først liste ned alle tingene du trenger som en del av mickey mouse -dekorasjoner til bursdagsfesten:

Mickey Mouse Theme Party dekorasjonselementer:

Enten du planlegger hjemmelagde mickey mouse -dekorasjoner eller søker hjelp fra en profesjonell artist, må du ta hensyn til detaljene i temaet. Fra bakteppe til kake, kostyme til invitasjonen, det er mange ting du må planlegge for, minst noen dager før festdatoen. De fleste av disse elementene kan kjøpes fra de lokale dollarbutikkene, eller hvis du har tid og talent, kan du prøve en DIY Mickey -bursdagsdekorasjonside fra Pinterest, Instagram eller Youtube -kanaler.

Her er en liste over ting du trenger som en del av Mickey Mouse bursdagstema -dekorasjoner:

 • Bakteppe og banner: Du kan gå for en Mickey Mouse personlig bursdagsbanner med navn og alder på personen. Kjøp et ferdiglaget Mickey Mouse klubbhus som kan skrives ut, eller lag ditt eget bakteppe med et stort hvitt eller rødt ark med klistremerker og papirklipp.
 • Kakebord: Et kakebord må ha en fargerik trykt mickey mouse -duk og noen midtpunkter for å fange oppmerksomheten til dine gjester.
 • Ballonger: Få et par mickey -formede folieballonger og masse svarte, røde, hvite og gule ballonger for å fylle rommet. Hvis det er en nattfest, gå for opplyste ballonger for spesialeffekter.
 • Kake: Dette er hovedelementet i bursdagsfesten din med mickey mouse -temaet. Så gå gjennom de elektroniske katalogene og velg en enkelt eller flerlags kake designet som en mickey mouse.
 • Cake Toppers: Du kan finne en rekke mickey mouse første bursdagskake toppers i nettbutikker. Stikk dem inn i kaken din for å gjøre den levende!
 • Invitasjonskort: Et håndlaget kort kan skape det første inntrykket på gjestene dine og sende hint om hvor mye du bryr deg om dem. Enten design et e-kort, få det skrevet ut eller gå for et papirbasert kort og skriv personlige meldinger.
 • Festdrakt: Søk etter festdrakter med mickey mouse -tema til den lille. Hvis du ikke finner en i budsjettet, kan du gå for en trykt mickey mouse-t-skjorte eller kjole med matchende bunn. Kjøp tilbehør til Mikke Mus som gummibånd, klipp eller hårbånd.
 • Annet tilbehør: Avhengig av størrelsen på rommet, kan du også kjøpe noen mickey mouse buntings, virvler, veggtepper, oppblåsbare osv..
 • Festartikler: Doble de morsomme nivåene i festen din ved å gi alle de små gjestene noen rekvisisjoner for mickey mouse -fest som caps, øyemasker, kroner, fotoboksartikler osv..

Mikke mus tema servise elementer:

Når du er ferdig med det grunnleggende oppsettet, må du tenke på elementene som går på spisebordet. Sammen med å servere deilig mat til gjestene dine, må du også ta hensyn til detaljene i servisene. Her er en liste over ting du kan kjøpe:

 • Trykt borddeksel: I stedet for å la bordet stå tomt, spre et trykt mickey mouse -borddeksel som kan gjenbrukes eller kastes etter festen.
 • Tallerkener, kopper og bestikk: Tell antall gjester og behold et lager av papirplater, kopper, skjeer, sugerør, gafler og servietter med mickey mouse -tema. Ha alltid noen ekstra brikker, bare et par gjester kommer uinformerte.
 • Oppskrifter: Det er mange Mickey Mouse bursdagsfestmat ideer som mickey tema cupcakes, mini pizzaer, cake pops, frukt kebab skåret i mickey former, cookies, donuts etc. Du kan prøve de fleste av disse elementene hjemme eller be kokken om å tilpasse dem for deg.

Mikke Mus Tema Bursdag Retur Gaveideer:

Uansett hvor underholdende festen din var eller hvor deilig godbitene var, husker gjestene bare godteposene du gir dem som returgoder. Så la det ikke gå an å glede dem og gi foreldrene noen store mål i deres fremtidige bursdagsfester. Her er noen av de populære ideene om returgave til bursdagsfester for Mickey Mouse, som er lette på lommen, men høy på takknemlighet:

 • Mickey Mouse -trykte goodiebags
 • Disney nøkkelringer eller desinfeksjonsflasker
 • Mickey Fotorammer med magneter
 • Mickey Minnie mapper og skrivesaker
 • Mikke trykte krus, matbokser

Slik setter du opp en Mickey Mouse bursdagsfest?

Nå som du har alle de nødvendige elementene, la oss se nærmere på prosessen med å sette dem opp for å starte en morsom Mickey Blouse-bursdagsfest:

 • Bestem deg først for festlokalet. Vil du holde en fest hjemme eller i en funksjonell hall eller klubbhus? Avhengig av dette kan du planlegge og visualisere oppsettet.
 • Bestem også budsjettet og antall inviterte. Hvis det er en veldig stor fest, kan du leie en festarrangør som også kan gjøre oppsettet og catering. For små til mellomstore fester kan du kjøpe de listede elementene og lage en DIY Mickey bursdagsdekorasjon med litt hjelp fra din familie eller venner.
 • Rydd opp stedet og sørg for at du har en bakgrunnsvegg eller en lukket struktur bak scenen. Dette kan holde banneret eller bakteppet på plass.
 • Dekorer sidene av banneret og scenen med mange ballonger. Du kan også lage ballongkonstruksjoner og plassere dem på hver side av bordet.
 • Plasser bordet i midten av scenen og dekk det til med en duk. Bruk et mickey mouse midtpunkt med ballonger, blomster eller et leketøy for å markere området.
 • Hvis det er en innendørs fest, stikk noen virvler og mickey ballonger på taket for å skape et livlig miljø.
 • Legg et annet bord på sidene for å ta imot matvarer, bestikk, gaver, sjokolade etc. Du kan også bruke det som et dessertbord for å vise frem alle de søte godbitene du har til gjestene dine.
 • Dekk til resten av gulvet med en rød eller svart klut for å fullføre oppsettet.

5 beste Mickey Mouse bursdagsfestdekorasjonsideer for inspirasjon:

Her er en samling av 5 forskjellige ideer til temaet bursdagstemaer for Mikke Mus som hjelper deg i gang:

1. Mickey Mouse 1. bursdagsfest dekorasjon:

Mickey Mouse 1. bursdagsfest dekorasjon

Sjekk denne drømmende Mickey Mouse 1. bursdagsfestdekorasjonen, som kan sende dine små gjester i en tilstand av overraskelse. Hvert element i denne innredningen er tilpasset temaet for festen din. Kakebordet er satt opp som et to-lags med den nedre halvdelen reservert for deilige desserter. Vi elsker ideen om å ha et mini pariserhjul som har mini cupcakes med sjablongen “ONE” for å indikere alderen til bursdagsgutten eller jenta!

2. Blue Mickey Mouse bursdagstema for babygutter:

Blue Mickey Mouse bursdagstema for babygutter

En Mickey Mouse -fest trenger ikke bare være i rødt og hvitt, men kan også komme i edru nyanser som dette kule blåhvite temaet. Ulike blå nyanser kombineres med hvitt for å skape denne hyggelige og elegante innredningen. Selv kaken holdes på linje med temaet, og de søte kaketoppene gir et vakkert syn. Det er bakteppet og den store baby mickey mouse oppblåsbare som stjeler showet!

3. Rosa Minnie Mouse bursdagsfest for babyjenter:

Rosa Minnie Mouse bursdagsfest for babyjenter

Hvis du planlegger en utendørs bursdagsfest for babyjenta din, er dette oppsettet et ideelt valg. Du kan bruke kroker til å henge bakgrunnen når det er en solid vegg og skape et eksklusivt område for kakeskjæringen. Et stort bord med to separatorer på sidepartisjonen dette rommet fra resten av selskapslokalet. Alle elementene holdes i rosa og hvite og Minne Mouse dukker, og stiklinger brukes sjenerøst. Du kan til og med legge til et blomstret preg på denne innredningen ved å plassere eksotiske rosa blomster på hver side.

4. DIY Mickey Mouse bursdagsfestidee:

Diy Mickey Mouse bursdagsfestidee

Dette er en så enkel, men slående vakker idé for å imponere gjestene dine i et begrenset budsjett. Et rent hvitt bord brukes til å holde kaken og desserter. For kontrast, rødt, svart og gult tilbehør som bord, buntings, cupcakes etc. er brukt. Den slette, solide veggen er dekorert med papirvifter og stiklinger med Mickey-tema. En stor Mickey Silhouette brukes til å skrive navnet i en klassisk Disney -skrift. Er ikke dette smart? Du kan bruke denne ideen til andre og tredje bursdager som vanligvis gjennomføres i liten skala.

5. Idé for oppsett av bursdagsbord for Mikke Mus:

Mikke Mus Tema Bursdagstabelloppsettside

Får ikke dette godteribordet munnvann? Ja! Med godteri, gummiboller, seige pinner, godteri på bordet, vil vertene sikkert ha det tøft med å kontrollere de små. Observer den svarte polka dot bordduken som er vakkert i kontrast med flerfargede regnbue godbiter. Hver krukke er pent merket for at gjestene kan velge tingene sine og de kreative koppholderne må du prøve på din neste fest.

Vi håper denne artikkelen har inspirert deg nok til å prøve en bursdagsfest med temaet Mikke Mus hjemme. Disse dekorasjonsideene er ideelle for barn mellom 1-4 år. For eldre barn som fortsatt liker Mikke Mus, kan de samme elementene brukes, men fargetemaene og plasseringene kan være litt forskjellige. Hvis du nettopp hadde en Insta-verdig Mickey Mouse bursdagsdekorasjon nylig, del bildene med oss. Vi viser dem gjerne her!