Hva er suksess ifølge deg? Oppnå en viktig milepæl på jobben? Topper du eksamenene eller får du visum til ditt favorittland? Begrepet “suksess” har ikke en stiv definisjon og varierer fra person til person. Det er følelsen av ekstase når du oppnår noe, som du alltid har ønsket!

I jakten på å bli vellykket står vi overfor mange veisperringer, som kan presse oss ut i mørket. Heldigvis for oss har vi mange erfarne mennesker rundt oss, som gjorde lignende reiser og krysset denne tornete veien på et tidspunkt i livet. “Suksess sitater” deres kan bringe tilbake håp og positivitet i oss for å få øye på en lysstråle i enden av en tunnel!

Suksess sitater

Viktigheten av å lese sitater om suksess og fiaskoer:

Tingen med vårt nåværende samfunn er at vi fortsetter å sammenligne oss med andre selv for de mest trivielle tingene. I den jakten setter vi oss urealistiske mål og presser oss selv utover grenser. Vi er kultivert til å akseptere bare suksesser og ikke fiaskoer. Så et lite avvik i planen kan gi oss angst og tapermentalitet. Her er når suksess og fiasko-sitater kan fungere som raske selvhjelpsløsninger. De er visdomsord, som gjør at vi kan gjøre en realitetskontroll og godta våre feil som livstimer.

Suksessparoler: 70 beste sitater om suksess:

Hvis du opplever følelser av fortvilelse, skuffelse eller nervøsitet for å nå dine mål, må du lese disse motiverende tankene om suksess. Disse er sitert av kjente mennesker som har sett sin andel av oppturer og nedturer før de hevdet tittelen en “vellykket” person.

1. Swami Vivekananda -sitater om suksess:

Swami Vivekananda er en indisk munk og utdannelse, som har tatt opp mange utfordringer som dagens ungdom står overfor. Spesielt når det gjelder suksess og fiasko, fungerer sitatene som øyeåpnere for hver enkelt av oss. Ifølge ham er suksess ikke et mirakel over natten, og det tar dager med hardt arbeid, tålmodighet og utholdenhet for å oppnå det. Nedenfor er noen av hans populære motiverende sitater for studenters suksess:

 • Fortsett tappert. Ikke forvent suksess på en dag. Vær stødig, lydig mot årsaken til sannheten, menneskeheten og landet ditt, og du vil bevege verden.
 • Lydighet, beredskap og kjærlighet til årsaken-hvis du har disse tre, kan ingenting holde deg tilbake
 • Ta mot og jobbe videre. Tålmodighet og stødig arbeid- dette er den eneste måten. Fortsett; husk tålmodighet og renhet og mot og fast arbeid …. Så lenge du er ren og tro mot prinsippene dine, vil du aldri mislykkes.
 • Denne verden er ikke for feige. Ikke prøv å fly. Se ikke etter suksess eller fiasko. Bli med på den helt uselviske viljen og jobben videre. Vet at sinnet som er født for å lykkes, slutter seg til en bestemt vilje og holder ut.
 • Ta mot og jobbe videre. Tålmodighet og stødig arbeid- dette er den eneste måten. Fortsett; husk tålmodighet og renhet og mot og fast arbeid …. Så lenge du er ren og tro mot prinsippene dine, vil du aldri mislykkes.

2. Suksess sitater av Shiv Khera:

Shiva Khera er en kjent motiverende foredragsholder, pedagog og forfatter av flere selvhjelpsbøker. Han holder jevnlig workshops for studenter og bedriftsansatte om hvordan de skal håndtere feil og gjøre dem til suksess. Boken hans “You Can Win” er en av de internasjonale bestselgerne om positiv tenkning, sunn fornuft og idégenerering. Nedenfor er noen av hans beste sitater knyttet til suksess og seier.

 1. Vinnere gjør ikke forskjellige ting, de gjør ting annerledes
 2. Hvis du tror du kan – kan du!

  Hvis du tror du ikke kan – kan du ikke!

  Og uansett …… .. du har rett!

 3. Under ugunstige forhold – noen bryter sammen, noen slår rekorder
 4. Formål: Et livstidsmål kalles et formål. For å identifisere formålet ditt, spør deg selv “Hvis min alder var hundre i dag og jeg så tilbake på livet mitt, hva er det jeg vil si er min prestasjon?” Svaret er ditt formål.
 5. Evne vil gi deg suksess; karakter vil holde deg vellykket.

3. APJ Abdul Kalam -sitater om suksess:

Abdul Kalam er bedre kjent som lærer, mentor og guide enn en forsker ble Indias president. Han understreket alltid viktigheten av å identifisere våre styrker og svakheter for å forberede oss på eventuelle utfordringer i livet. Ifølge ham må vi lære å akseptere våre feil og lære av våre feil for å oppnå suksess. For å støtte dette nevnte han mange eksempler på livskampene til mange vellykkede mennesker. Her er noen av Kalams beste sitater om livssuksess på engelsk:

 1. Ikke ta hvile etter din første seier, for hvis du mislykkes i andre venter flere lepper på å si at din første seier bare var flaks.
 2. Ikke les suksesshistorier, du får bare en melding. Les fiaskohistorier, du får noen ideer for å lykkes.
 3. Tillit og hardt arbeid er den beste medisinen for å drepe sykdommen som kalles fiasko. Det vil gjøre deg til en vellykket person.
 4. For å lykkes i oppdraget ditt må du ha en engasjert hengivenhet for målet ditt.
 5. Alle har vi ikke like talent. Men vi har alle like mulighet til å utvikle våre talenter.

4. Winston Churchill suksess sitater:

Sir Winston Churchill fungerte som Storbritannias statsminister. Bortsett fra karrieren som politiker, forfatter han også 43 bøker og en rekke artikler om suksess, fiaskoer og produktivitetshack. Ifølge Churchill må du utvikle en streng rutine for å holde fokus og optimalisere de “beste produktive timene” på dagen. Det er også viktig å spare energi til de riktige oppgavene og bruke tiden din til kontinuerlig læring og utvikling. Her er noen av hans beste “vei til suksess” -sitater:

 1. Det er ikke nok at vi gjør vårt beste; noen ganger må vi gjøre det som kreves.
 2. Hver dag kan du gjøre fremskritt. Hvert trinn kan være fruktbart. Likevel vil det strekke seg ut for deg en stadig lengre, stadig stigende, stadig bedre vei. Du vet at du aldri kommer til slutten av reisen. Men dette, så langt fra nedslående, øker bare gleden og herligheten ved stigningen.
 3. Holdning er en liten ting som gjør en stor forskjell.
 4. Kontinuerlig innsats – ikke styrke eller intelligens – er nøkkelen til å frigjøre potensialet vårt.
 5. Du kommer aldri til målet ditt hvis du stopper og kaster stein mot hver hund som bjeffer.

5. Dale Carnegie -sitater om suksess:

Når vi snakker om suksess og motivasjon, er det ingen måte vi kan gi Dale Carnegies sitater en glipp av! Carnegie er en kjent forfatter og mentor, som utviklet mange kurs og treningsteknikker innen taler, atferdstrening og selvforbedring etc. Alle bøkene hans har en grunnleggende ide om å transformere mennesker og gjøre dem i stand til å leve bedre liv. De er enkle, rett frem og effektive for å levere de riktige resultatene. Vi har valgt noen av hans populære sitater om suksess:

 1. Ta en sjanse! Alt liv er en sjanse. Mannen som går lengst, er generelt den som er villig til å gjøre og tør.
 2. Hvis du vil overvinne frykten, ikke sitte hjemme og tenke på det. Gå ut og bli opptatt.
 3. Gjør det du frykter å gjøre, og fortsett å gjøre det, det er den raskeste og sikreste måten som er funnet for å overvinne frykten.
 4. Gjør de harde jobbene først. Enkle jobber vil ta vare på seg selv.
 5. Tretthet skyldes ofte ikke arbeid, men bekymring, frustrasjon og harme.

6. Steve Jobs sitater om suksess:

Apple -fans og tech -entusiaster trenger ingen spesiell introduksjon til Steve Jobs. Han er grunnleggeren av Apple Inc. hvor han forstyrret den digitale industrien med revolusjonerende teknologi. Livet hans er en casestudie om suksess og ledere. Fra å starte et lite firma i garasjen hans med bare fire ansatte til å bli administrerende direktør i et selskap på 2 milliarder dollar, er Jobs reise ganske forbløffende. Det er mye å lære av livet hans, og sitatene hans om å oppnå suksess vil sikkert hjelpe oss å vinne:

 1. Elsk deg selv og det du gjør – den eneste nøkkelen til suksess.
 2. Hvis du definerer problemet riktig, har du nesten løsningen.
 3. Hvis jeg prøver mitt beste og mislykkes godt, har jeg prøvd mitt beste.
 4. Innovasjon skiller mellom en leder og en følger.
 5. Forfølg drømmene dine og se mulighetene i livets tilbakeslag.

7. Walt Disney suksess sitater:

Walt Disney er en ikonisk skikkelse i animasjonsindustrien, og takket være ham nyter generasjoner av mennesker flotte film. Bak hans overveldende suksess ligger et liv med elendigheter og kamper. Han hadde ikke engang råd til å gå på skoler og jobbet som papirgutt for å støtte økonomien. Før han kunne sette opp sitt eget produksjonshus, dro han til mange studioer for muligheter og hadde kontinuerlige avslag. Likevel var han uforferdet og jobbet hardt for å lage verdens største animasjonsselskap. Nedenfor er noen av hans berømte sitater om liv og suksess.

 1. En dag lærte jeg at drømmer eksisterer for å gå i oppfyllelse. Og siden den dagen sover jeg ikke for hvile. Jeg sover bare for å drømme.
 2. I dårlige og gode tider har jeg aldri mistet følelsen av livsglede.
 3. Forskjellen mellom å vinne og tape er ofte ikke å slutte.
 4. Penger begeistrer meg ikke, ideene mine begeistrer meg
 5. Når du tror på en ting, tro på den hele veien, implisitt og utvilsomt.

8. Albert Einstein sitater om suksess ::

Visste du at Albert Einstein, verdens største forsker, slet med å snakke til han var tre? Ja! Einstein møtte vanskeligheter med å lese og lære selv i løpet av college -dagene. Hans lærere, venner og bekjente kalte ham verdiløs og håpløs. Lite visste de at det sanne geni inni ham ventet på å komme ut til rett tid. Hans manglende suksess sitater fortsetter å inspirere oss selv i dag og fyller oss med håp:

 1. Prøv å ikke bli en suksessmann, men prøv heller å bli en verdifull mann.
 2. Fantasi er viktigere enn kunnskap.
 3. Vi kan ikke løse problemene våre med den samme tankegangen som vi brukte da vi skapte dem.
 4. Et skip er alltid trygt ved kysten – men det er IKKE det det er bygget for.
 5. Store ånder har alltid møtt voldelig motstand fra middelmådige sinn.

9. Bruce Lee sitater om suksess:

Hvis du er en actionfilm -buff, så vet du sannsynligvis hvem Bruce Lee er! Lee var en profesjonell skuespiller og kampsportinstruktør som populariserte ideen om kampsportfilmer i den vestlige verden. Siden barndommen har han alltid hatt blikket rettet mot to live -mål – å bli den største kampsportartisten noensinne og å bli en vellykket actionstjerne. Han klarte å oppnå begge deler, til tross for vedvarende kamper i livet. Hans suksess sitater og ord er akkurat det vi trenger for å fjerne mørket rundt oss:

 1. Vær alltid deg selv, uttrykk deg selv, ha tro på deg selv, ikke gå ut og se etter en vellykket personlighet og kopier den.
 2. Hvis du alltid setter en grense for alt du gjør, fysisk eller noe annet. Det vil spre seg inn i arbeidet ditt og inn i livet ditt. Det er ingen grenser. Det er bare platåer, og du må ikke bli der, du må gå utover dem.
 3. Jeg frykter ikke mannen som har øvd 10.000 spark en gang, men jeg frykter mannen som har øvd ett spark 10.000 ganger.
 4. Til helvete med omstendighetene; Jeg skaper muligheter.
 5. Som du tror, ​​så skal du bli.

10. Oprah Winfrey Sitater om suksess:

Oprah Winfrey er en av de mest innflytelsesrike personene på planeten. Hun er for tiden verdt mer enn 3 milliarder dollar, noe som indikerer at suksessen hennes har en gründer. Men hennes bakgrunn er langt fra hennes nåværende situasjon. Oprah ble født av en ugift tenåring og ledet en veldig urolig barndom, som til og med inkluderte seksuelle overgrep. Imidlertid sørget hun for at hennes stygge fortid ikke fungerte som en barriere for hennes fremtidige liv. Her er fem av hennes beste suksess sitater:

 1. Nøkkelen til å realisere en drøm er å ikke fokusere på suksess, men på betydning – og da vil selv de små skrittene og de små seirene langs veien få større betydning.
 2. Du må vite hva som tenner lyset i deg, slik at du på din egen måte kan belyse verden.
 3. Du vet at du er på vei til suksess hvis du gjør jobben din og ikke får betalt for den.
 4. Grunnen til at jeg har klart å være så økonomisk vellykket, er at fokuset mitt aldri har vært penger i et minutt.
 5. Forstå at retten til å velge din egen vei er et hellig privilegium. Bruk det. Bo i muligheten.

11. Ellen Degeneres suksess sitater:

Ellen er et populært ansikt på TV, ettersom hun er vertskap for noen av de mest kjørte talkshowene og sitcoms. Hennes sære personlighet ga henne mange muligheter innen komediefeltet. Alt var ok til hun åpent erklærte sin homofili offentlig og hadde problemer med å bli akseptert av alle. Hun ga minst oppmerksomhet til kritikerne og viste etter show å bli en av de mektigste kvinnene i verden. Dette er noen av hennes utvalgte ordtak om suksess:

 1. Mens jeg gjorde stand-up, trodde jeg at jeg visste sikkert at suksess innebar at alle skulle like meg. Så jeg ble den jeg trodde folk ville at jeg skulle være. Jeg ville sagt ja når jeg ville si nei, og jeg hadde til og med noen kjoler.
 2. Vær åpen for å lære nye leksjoner, selv om de motsier leksjonene du lærte i går.
 3. Verden er full av mye frykt og mye negativitet og mye dømmekraft. Jeg tror bare at folk må begynne å skifte til glede og lykke. Så kornete som det høres ut, må vi gjøre et skifte.
 4. Når du tar risiko, lærer du at det vil være tider når du lykkes, og det vil være ganger når du mislykkes, og begge er like viktige.
 5. Følg aldri andres vei. Med mindre du er i skogen og du er tapt og du ser en sti, så følg for all del den stien.

12. Rabindranath Tagore sitater om suksess:

Rabindranath Tagore er en indisk polymat, som utmerket seg innen litteratur, musikk og kunst. Hans rolle under den indiske frihetskampen var avgjørende. Han opplyste mennesker med poesi og verk, som lyktes med å holde humøret høyt. Tagores sitater om suksess fortsetter å inspirere oss selv i dag. Imidlertid ble det sjelden snakket om hans kontinuerlige kamp med depresjon offentlig, og til tross for hans mentale tilstand produserte han noen av de største litterære verkene i verden!

Noen av slagordene hans for suksess er listet opp nedenfor:

 1. Hvis du lukker døren for alle feil, blir sannheten stengt ute.
 2. Du kan ikke krysse havet bare ved å stå og stirre på vannet.
 3. Hvis du gråter fordi solen har gått ut av livet ditt, vil tårene hindre deg i å se stjernene.
 4. Nå høyt, for stjerner ligger gjemt i deg. Drøm dypt, for hver drøm, går foran målet.
 5. Vi kommer nærmest de store når vi er store i ydmykhet.

13. Bill Gates suksess sitater:

Bill Gates er en av de rikeste menneskene på planeten og er en meget vellykket gründer og filantrop. Før han gjorde drømmeselskapet “Microsoft” til et imperium, var begynnelsen liten og full av hindringer. Reisen hans er en inspirasjon for gryende forretningsfolk og oppstartsentusiaster, som tar viktige erfaringer fra livet hans. Bills suksessmantra er å være foran alle andre og kontinuerlig lære av feilene dine for å nå dine mål.

 1. Suksess er en elendig lærer. Det forfører smarte mennesker til å tro at de ikke kan tape.
 2. Dine mest misfornøyde kunder er din største kilde til læring.
 3. Tålmodighet er et sentralt element i suksess.
 4. Det er greit å feire suksess, men det er viktigere å følge lærdommen av fiasko.
 5. Jeg velger en lat person til å gjøre en hard jobb. Fordi en lat person vil finne en enkel måte å gjøre det på.

14. Nelson Mandela sitater om suksess:

Tenk deg å være fengslet i 27 lange år i Sør -Afrikas grusomme fengsler? Det var prisen Nelson Mandela måtte betale for å bekjempe den hvitdominerte apartheid. Ikke en gang i denne perioden mistet han humøret eller moralen. Etter løslatelsen dukket han opp som en global leder og ble den første svarte presidenten i Sør -Afrika med suksess. Livet hans er et perfekt eksempel på at fenixen stiger opp fra asken. På tide å se på noen av hans flotte sitater om suksess:

 1. Etter å ha besteget en flott bakke. Man finner bare at det er mange flere åser å bestige
 2. Ikke døm meg etter suksessene mine, døm meg etter hvor mange ganger jeg falt ned og reiste meg igjen
 3. Alle kan heve seg over sine omstendigheter og oppnå suksess hvis de er dedikerte til og brenner for det de gjør.
 4. Det virker alltid umulig før det er gjort.
 5. En vinner er en drømmer som aldri gir opp.

15. Thomas Alva Edison suksess sitater:

Hadde den elektriske pæren ikke blitt oppfunnet av Thomas Edison, ville verden vært i mørke i dag! Han sluttet ikke med denne vellykkede oppfinnelsen, men gikk i stedet for å produsere mange revolusjonerende enheter og har over 1000 patenter. Begynnelsen hans var imidlertid ganske ydmyk, og det var hans tålmodighet og uforstyrrede fokus som ga ham en plass i denne historien. Her er noen av hans beste korte sitater om suksess:

 1. Jeg har ikke sviktet. Jeg har nettopp funnet 10.000 måter som ikke fungerer.
 2. Geni er én prosent inspirasjon, nittini prosent svette.
 3. For å finne opp trenger du god fantasi og en haug med søppel.
 4. Jeg har aldri utført en dags jobb i livet mitt, alt var gøy.
 5. Alt kommer til ham som skynder seg mens han venter.

Vi håper disse fantastiske suksess sitatene har gitt deg nok drivstoff til å komme i gang! Husk at suksess ikke kommer på en dag eller et år. Alt avhenger av hvilken type mål du setter deg og hvor hardt du jobber for å nå dem. Disse ordene kom til vår liste over favoritt sitater, ettersom de ble skrevet av mennesker som viste eksemplarisk engasjement og utholdenhet for å bli den de er i dag!