Tröja är en typ av lös och helärmad tröja som oftast bärs under atletiska aktiviteter. Ibland bärs det också som fritid. Den största fördelen med att bära tröja är att det framkallar din svett.

grå tröjor

Grå tröja bärs ofta av många. Den är gjord av mycket mjukt och absorberande tyg. Tröjan ger dig värme och får dig att känna dig avslappnad. Tröjan är normalt vanlig utan tryck. På vintern skyddar tröjan dig från kyla. Du känner värme inuti. Det ser förtjust ut. Den kan luva, blixtlåsas och fästas med lock.

Långärmade tröjor i grå färg:

Tröjan används både mot kyla och idrottarna. Den har funktioner som tilltalar sinnen. Låt oss titta på några designer ljusa och mörkgrå tröjor för kvinnor och herrar.

1. Tröja med rundad halsringning för män:

Crew Neck Herrtröja

Det är en grå tröja för män. Den har rund halsdesign. Den har ultramjukt material och full ärm. Det är sött och enkelt. Den har inga utskrifter över sig. Eftersom den är rund hals täcker den hela kroppsområdet från nacke till midja.

2. Tröja damtröja:

Tröja damtröja

Det är en grå tröja för kvinnor. Den har pullovermönster vilket innebär att något tyg dras över och sys som visar vacker fleece. Den har 3/4 ärm med lös hals. Perfekt fleece på tröjan ser modern ut

3. Mörkgrå tröja med huva:

Mörk tröja med huva

Det är en grå tröja med huva. En keps sys också med tröjan. Med fickor på båda sidor hängs en snöre på halsen. En snygg fleece ges till locket. Denna tröja ger en cool attityd. Det kommer att se ut som passform.

4. Träningströja för män med halv dragkedja:

Half -Zipped Herrtröja för män

Denna tröja har tjockt tyg. Den har halv dragkedja och två fickor på båda sidor. Inuti grå tröja kan män bära t-shirt. Den har också ställkrage. Det kommer att passa din kropp enligt din form. Det syns mest med joggare.

5. Full dragkedja herrtröja:

Tröja med full dragkedja

Denna tröja är full dragkedja med krage mönster. I denna tröja görs fantastiska nyanser av ljus och mörkgrå färg. Rengöringar och klara nyanser är klara. Ett gulligt anka ansikte är anbringat på vänstra sidan av tröjan. Halsmönstret ser modernt ut.

6. Distressed damtröja:

Trist damtröja

Denna tröja har ribbstickat mönster. Den är utformad med så många hål i olika storlekar. I den här grå tröjan kommer kvinnor att se fantastiska ut. Halsen är också rund och lite lös. Det finns två tyger på framsidan. Det syns från hål.

7. Tröja med hög hals för män:

Tröja med hög hals

Denna mörkgrå tröja har hög krage. Det finns även dragkedja från nacken till bröstet. Kragen med hög hals ger fullt skydd mot kalla vindar. Höghalsat mode är alltid på modet. Denna tröja passar i huden.

8. Mellanlång damtröja:

Mellanlång damtröja

Denna attraktiva tröja är sydd som medellång. Dragkedjan är vid sidan och extremt snygg. Mycket fint mönster har getts till halsduk. En slät yta ges inuti nacken för att du ska känna dig varm. Det passar enbart ett västerländskt slitage.

9. V -Neck Special Herrtröja:

2014-herr-s-vanlig-V-hals-tröja

Den här gråa tröjan för män har ett V -halsmönster. Det är enkelt för enkla män. På V -formad halsringning görs också en del foderdesign för att göra någon skillnad. Denna härliga grå tröja kommer att ge din mogna personlighet.

10. Öppen axel damtröja:

Öppen axel damtröja

Denna grå tröja ser snygg ut med ena sidan öppen axel. På ena sidan är den full ärm. Och på andra sidan finns öppen axel med enkel fleece. Det verkar som om små prickar är gjorda med mörkgrå färg. Mönstret är makalöst.

För vissa är tröja mer använd när man tränar. Medan det för vissa används som mode. Grå tröja har många mönster och användningsområden. Det är allt över oss. Tröjor består vanligtvis av tjock bomull för den övre delen av kroppen. Casual tröja har egenskapen att belysa din bild. Snygg tröja ger din härliga bild. Nästan alla gillar snygg tröja.