Gröna tröjor är ett perfekt sätt att lägga färg på ditt vinterkläder. Färgen grön är mångsidig och innehåller ljus och mörkgrön, olivgrön, mintgrön, smaragdgrön, limegrön etc. Dessa nyanser är perfekta och ger dig ett brett val att välja dina kläder.

Bästa gröna tröjor med bilder:

Prova dessa topp 9 gröna tröjor,

1. Tratt med halsgrön tröja:

Funnel Neck grön tröja

Här är en underbar tröja som har en tratthals och bred kant runt ärmarna. Denna trattformade hals ger dig värme som ingen annan. Tröjan är perfekt för både formellt och vardagligt slitage. Du kan välja den gröna tröjan att kombinera med jeans eller byxor.

2. Beskuren grön tröja:

Cropped Green Tröja

Välj den här gröna tröjan för kvinnor som ger dig ett trendigt utseende. Tröjan är perfekt för vardagligt slitage eftersom det beskurna utseendet också har små krusiga kanter. Den gröna färgen är lugnande och perfekt för vinterdagar. Du kan välja att bära den här tröjan med alla nedre slitage. En rund hals med denna tröja är lätt att bära också.

3. Oversize tröja:

Oversize tröja

Prova den här mörkgröna tröjan i det överdimensionerade mönstret. De löst sittande ärmarna är snygga. Du kan bära den här tröjan med blå jeans eller till och med vit botten. Färgkombinationen är bra med gul också. Välj att bära detta för vardagliga utflykter eftersom den överdimensionerade tröjan är ett vardagskläder.

4. Kabelstickad tröja:

Kabelstickad tröja

Här är en suverän olivgrön tröja som följer med kabelstickning. Den här axeltröjan är underbar med sidoslitsar. Testa även den här trendiga tröjan som festdräkt. Den olivgröna färgen är något som passar bra med alla kombinationer. Dessa kan du få i andra stickmaskor också.

5. Tröja med V -ringning:

Tröja med V -ringning

Denna fashionabla smaragdgröna tröja är ett kraftuttalande. Du kan bära detta för formella tillfällen och se utklädd. Denna tröja i kombination med en tight kjol kommer att vara bra för formella möten. V -halsen ger dig en stilig design och ribbhalsen är perfekt för vintrar.

6. Cardigan Tröja:

Cardigan Tröja

En främre öppen limegrön tröja är också mycket efterfrågad. Du kan välja att bära den här gröna koftatröjan med alla nedre slitage. Den enkla koftan är perfekt som en formell klädsel. Den vanliga stickade sömmen i denna tröja är ett bra alternativ eftersom det inte överväger ditt plagg.

7. Av axeltröjan:

Off the Shoulder Tröja

En lyxig skogsgrön tröja är perfekt för att du ska se glamorös ut. Den här axeltröjan har breda räfflade kanter. De ser eleganta och snygga ut och fungerar bra med jeans och fritidskläder. De slimmade ärmarna är ytterligare en attraktion i denna tröja.

8. Stretch bomullströja:

Tröja i stretchig bomull

Se fantastisk ut i denna mintgröna tröja som har klockhylsor. Tröjan ärmar gör att den sticker ut. Du kan välja denna tröja med din outfit för en perfekt dag ute. Färgen är mycket lugnande och det är därför bra för dagtid. Stretchbomullen är underbar över alla former och storlekar.

9. Tröja väst:

Tröja väst

En ljusgrön kashmirtröja för män är ett bra komplement till deras garderob. Denna herrtröja är en perfekt väst som ser bra ut över tröjor med hel ärm. Färgen kommer att se bra ut över de flesta män. Tröjan har en V -hals som är perfekt. Det är lätt att bära den här tröjan och ta bort den, så den är också bra för milda vintrar.

Gröna tröjor finns i olika färger och utföranden. V -ringning, tröja väst eller till och med axeltröjor i grön färg är ett bra val. Du kan välja mellan olivgrön till mintgrön färg.